• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
benim esim ve bir arkadasim biliyor, kismetse 5. aylarda ailelerimize soylemeyi dusunuyoruz :) siz soylediniz mi?
Bende cinsiyeti öğrenince söylemek taraftarıyım ancak kayınpederim görev icabı yurtdışında ve bayrama gelecek sonra uzun bir süre gelmeyecek. Eşimde babasına süpriz yapmak istiyor çünkü ilk torun olacak. Sanırım bayramda eşimin tarafına söyleyeceğiz. Eşim suan askerde son 9 gün kaldı annemin evimdeyim bende bulantılar ile baş ediyorum kendi halimde kusuyorum ama hala anneme birşey söylemedim.

Bende cinsiyeti öğrenince söylemek taraftarıyım ancak kayınpederim görev icabı yurtdışında ve bayrama gelecek sonra uzun bir süre gelmeyecek. Eşimde babasına süpriz yapmak istiyor çünkü ilk torun olacak. Sanırım bayramda eşimin tarafına söyleyeceğiz. Eşim suan askerde son 9 gün kaldı annemin evimdeyim bende bulantılar ile baş ediyorum kendi halimde kusuyorum ama hala anneme birşey söylemedim.
Bulantılardan anlamadı mı annen

Allah hayırlısıyla kavuştursun canım çok az kalmış esinle kavuşmana 😍 anne hasta mi biliyor seni

Çok garip ama binanın giderlerinde sıkıntı oldu ve ara ara eve koku vuruyor. Normalde de çok hassas midem annem kokudan sebep kustuğumu düşünüyor 😂
Ahaha iyi denk gelmiş. Saklamak çok zor. Ben de annemlerle şu an yazlıktayım. Normalde yediğimden az yiyorum, uyukluyorum. Anlayacaklar diye korkuyorum 😂

Kayınvalideniz ve anneniz bilmiyor mu onlarada mı söylemeyeceksnz
Yok canım Suan hamileliğimi bilen 3 kisiyiz uzun sürede böyle gidecek 🙃
Zaten yurtdışında yaşıyorum anlarlar kaygımda yok. Bi arkadasim havaalanına karşılamaya gelen kayınpederine bebegi verip çantalarını alıyorlar, işleri bittikten sonra kayinpederi hadi bebegi ailesine verinde gidelim diyor 😀 onlar da bu senin torunun deyince adam ağlamaya başlıyor. O yaz herkese surpriz olmus. Biz o kadar saklamayız ama güzel bi anı ☺️

Kızlar acil yazar mısınız canım çok sıkkın kahverengi akıntım geldi doktora gittim hemen şimdi kesenin etrafında kanama yok dedi kese büyümüş ama içinde bebek göremedi 5+5im normal mi aglayacagim şimdi elim ayağım titriyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Ben de bugün 6+2’de gittim doktora. Karından muayenede keseyi iyi buldu, haftasıyla uyumlu dedi ama bebeği henüz net göremediğini söyledi. Gayet normal konuştu, haftaya çağırdı. Sonradan usg kağıdına bakınca, 5+5 yazdığını gördüm. Kesenin haftası SAT ile rakamı rakamına aynı olmuyorsa, böyle gecikmeler olağan olmalı diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun.

Ben de bugün 6+2’de gittim doktora. Karından muayenede keseyi iyi buldu, haftasıyla uyumlu dedi ama bebeği henüz net göremediğini söyledi. Gayet normal konuştu, haftaya çağırdı. Sonradan usg kağıdına bakınca, 5+5 yazdığını gördüm. Kesenin haftası SAT ile rakamı rakamına aynı olmuyorsa, böyle gecikmeler olağan olmalı diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun.
Benim de nasıl bilmiyorum ama öyle dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam kese var ama bebek yok olmazsa kürtaj dedi göremedim dedi bebegi

Bana da öyle oldu da ondan sordum canım bende öğrendiğim de 6 haftaya girmişim gittiğim de üstten sadece keseyi gördü bebek görünmüyor dedi sonra alttan bakalım bi bakar bakmaz gördü ondan sordum kalp atışı var herşey normal dedi

Yok bakmadı olsa üstten çıkardı şuan yok dedi cuma tekrar gidecegim bakalım bebek oluşacak mi

Bana da öyle oldu da ondan sordum canım bende öğrendiğim de 6 haftaya girmişim gittiğim de üstten sadece keseyi gördü bebek görünmüyor dedi sonra alttan bakalım bi bakar bakmaz gördü ondan sordum kalp atışı var herşey normal dedi

Kızlar artık açlıktan ağlıyorum bi insanın canı hiçmi bişey çekmez herşeyden midem bulanıyor, saolsun eşim sana yumurta kızartıyımmı dedi o an öle canım çektiki kokusu gelmesin die balkonda bekliyorum inşaAllah yiyebilirim😂
Bugun bende ilk defa bu kadar yoğun bulanti yaşadım. Açlıktan basim ağrıdı resmen. Az once ince koftelik bulgur aklıma geldi iki üç kasik ondan yedim. Ama uzerine su içmek işkenceydi
Sanki bulgur jyi geldi gibi. Kuru kuru yedim ama bir islem yapmadan

Allah hayırlısıyla kavuştursun canım çok az kalmış esinle kavuşmana 😍 anne hasta mi biliyor seni
Allah razı olsun ❤️Evdeki gider kokusundan dolayı kustuğumu düşünüyor. 1 aydır buradayım tam bir aydır da giderler arızalı tabi benim için işkence zaten bebek yeteri kadar bulantı yapıyor birde bu eklenince çekilmez oluyor ama en azından annem anlamadı

Back