• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar doktorum bana haftanın 3günü ızgara balık ve kırmızı et tüketmememi ve günde 4porsiyon kadar süt ürünü kullanmamı söyledi fakat ben onları aklıma dahi getirince kötü oluyorum şuan. Siz neler yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?
Çok üzülüyorum böyle, her gün düzenli süt içerdim ben gebelikten önce onu bile içemiyorum şuan. Sadece biraz peynir ve süzme yoğurt yiyebiliyorum 😔
Merak etme az kaldı çoğumuzda bitecek şıp diye 10uncu hafta sonunda. Bazılarında 12 oluyo bi de cok cok bazılarında 9ay 😅😅
Badem sütü fln içebiliyorsan deneyebilrsin güzel oluyor. Gaz da yapmaz.

ya benim doktorum tamamen anne odaklı , anne mutluysa çocuk mutlu. Ben normalde tavuk yemiyorum ama canınız çekiyorsa yiyin bence. Doktorum haftada bir bir bardak kola bile içebilşrsin dedi. Çok da şey yapmamak lazım ya 😀
ya kızlar bu kadar dikkat ediyor musunuz gerçekten 🤭 ben mide bulantılarım başlayana kadar allah ne verdiyse yedim. Geçince de kendimi tutabileceğimi sanmıyorum 😅

Bulantım yok diyodum sabahtan beri içim çıktı içiiimmm,ne bir lokma yiyebiliyorum ne bi su içebiliyorum cuma gidicem doktora ölüyorum sabahtan beri,bide müşteri temsilcisiyim konuşuyorum sürekli bütün gün zehir oldu😭

Şanslısınız ☺️
Sevimli bir doktora denk gelmişsiniz gerçekten 🤩
Benim doktorumda çok şirin ama öyle sen iki canlısın her istediğini ye can boğazdan gelir diyemeyeceğim dedi açıkça 😂 Yasak yok ama dozunda diye de ekledi ama ben pipirik oldum bebişi öğrendiğimden beri. Sanırım yeni diye aşacağım inşallah bu durumu.
Bu akşam tavuk pilav gömülsün o zaman 😂
Ya hiç sigara içmemiş bir kişinin akciğer kanseri olduğunu gördü bu gözler. Aşırıya kaçmadan herşey kararında olsun bence. Dediğim gibi çok da şey yapmamak lazım, gömün boşverin 😀

ya kızlar bu kadar dikkat ediyor musunuz gerçekten 🤭 ben mide bulantılarım başlayana kadar allah ne verdiyse yedim. Geçince de kendimi tutabileceğimi sanmıyorum 😅
Ypk be ben dikkat etmiyorum. Yiyebildiğim şeyler zaten minimumda. Normal hayatta da zaten tavuk yiyemiyordum ondan bahsettim 😀

Merak etme az kaldı çoğumuzda bitecek şıp diye 10uncu hafta sonunda. Bazılarında 12 oluyo bi de cok cok bazılarında 9ay 😅😅
Badem sütü fln içebiliyorsan deneyebilrsin güzel oluyor. Gaz da yapmaz.
Hay hadi inşallah çabuk geçsin bu süreç hepimize 😂
Badem sütü soya sütü severim hatta sıkta içerdim ama çooook pahalı oldular ya ☹️
Evde yapmak lazım artık. Aklıma gelmemişti güzel bir alternatif oldu teşekkürler canım 🤩

Kızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
Annem ve eşim biliyor. Anneme de duasına ihtiyacım var diye söyledim. İlk gebeliğim dış gebelikti. Kayınvalidem yok benim olsa ona da söylerdim.
Söylememe sebebim de allah göstermesin kötü bieşy olursa olabildiğince az kişiye açıklama yapmak. Herkes bilince herkes soruyor o beni çok geriyor.

Ben sabahları içiyorum canım. Çünkü uykusuzluk yapıo bende. Bi de bulantı, bas donmesi gibi belirtileri biraz fazla yaşatıyor insana. Akşam rahat etmek adına bu şekilde kullanıyorum. Zaten 12 inci haftaya kadar kullancaz sükür ki
Şifa olsun 🙏🏻
Teşekkür ederim bugün sabah başladım bişey yapmadı bu saate kadar sadece uykum geliyor yürürken uyucam😀😀

Merhaba, ben bugün 6+2 (SAT 14 mayıs) ilk randevuma gittim. Kese göründü; haftasıyla uyumlu, bebek net görünmüyor ama bu haftada görünmemesi normal, dedi doktor. İstersen alttan bakalım veya haftaya gel dedi. Ben de okulu asmış öğrenci sevinciyle haftaya geleyim o zaman dedim.
Acaba hata mı ettiim?🤔
Bebeği karından muayenede görünmeyen var mı bu haftada?
Senle aynıyız canım aramızda bir gün var üstten baktı görmedi sadece kese gördü baya baktı sonra emin olalım bi alttan bakalım dedi benden önce doktor şükür burda göründü dedi herşey normal kalp atışı var dedi tabi üstten görmediğimiz için ben doyamadım bir hafta sonra çağırdı bu haftalarda normal sanırım

Kızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
Önce eşime sonra ablama söyledim. Keseyi görünce de kayinvalideme söyledim. Kendi anneme kalp atışını duyunca söyleyeceğim. Olumsuz bı durum olması çok üzer onu kalp ve tansiyon hastası. Kayınvalidemde çok şükür herhangi bir hastalık olmamasına rağmen kadın bayılıyordu duyduğunda 😅 anneme de kalp atışını kaydedip göndereceğim. Malesef gurbetlik.. bayramda kesin tüm sülale öğrenir zaten 😅

Kalp atışlarını duymadan önce annem ve eşim biliyordu. Duyduktan sonra söyledik ailelerimize , eşim yurtdışında şu an yalnızım ben o yüzden söyledik belki biraz daha beklerdim eşim burda olsa. Onun dışında yakın arkadaşlarıma vs kimseyle paylaşmadım.

annem ve ablam bi kaçta yakın arkadaşım biliyor daha önce 3 düşük yaptığımdan henüz kayınvalidemlere söylemedik. Söylemek içinde can atıyoruz ama riskli dönemi atlatmamız gerek önce, hem kimsenin hevesi yarım kalmasın hemde biz açıklama yapmayalım istiyoruz. Bayramda söylicez inşallah. Nazardan falan değil yani 🙂

Ben aile bireylerine söledim işyerim ve arkadaşlarıma söledim geçnki kayıptan sonra çok sordular sağolsunlar ama konuşmak bana iyi gelmedi
Ben iş yerimdekilere söylemedim henüz ilk çocuğum olucak inşallah ne zaman söylenir onuda bilmçyorum😂 çalışan kadın olarak haklarım ne onlarada baksam iyi olur 🤣

Back