Bende cinsiyeti öğrenince söylemek taraftarıyım ancak kayınpederim görev icabı yurtdışında ve bayrama gelecek sonra uzun bir süre gelmeyecek. Eşimde babasına süpriz yapmak istiyor çünkü ilk torun olacak. Sanırım bayramda eşimin tarafına söyleyeceğiz. Eşim suan askerde son 9 gün kaldı annemin evimdeyim bende bulantılar ile baş ediyorum kendi halimde kusuyorum ama hala anneme birşey söylemedim.benim esim ve bir arkadasim biliyor, kismetse 5. aylarda ailelerimize soylemeyi dusunuyoruz :) siz soylediniz mi?
Bulantılardan anlamadı mı annenBende cinsiyeti öğrenince söylemek taraftarıyım ancak kayınpederim görev icabı yurtdışında ve bayrama gelecek sonra uzun bir süre gelmeyecek. Eşimde babasına süpriz yapmak istiyor çünkü ilk torun olacak. Sanırım bayramda eşimin tarafına söyleyeceğiz. Eşim suan askerde son 9 gün kaldı annemin evimdeyim bende bulantılar ile baş ediyorum kendi halimde kusuyorum ama hala anneme birşey söylemedim.
Bende kimseye söylemedim aileden, eşim ve bikaç arkadasım biliyorBenim 3. olduğu için tepkilerden çekiniyorum o yüzden söylemeyeceğim bir süre
Çok garip ama binanın giderlerinde sıkıntı oldu ve ara ara eve koku vuruyor. Normalde de çok hassas midem annem kokudan sebep kustuğumu düşünüyorBulantılardan anlamadı mı annen
Allah hayırlısıyla kavuştursun canım çok az kalmış esinle kavuşmanaBende cinsiyeti öğrenince söylemek taraftarıyım ancak kayınpederim görev icabı yurtdışında ve bayrama gelecek sonra uzun bir süre gelmeyecek. Eşimde babasına süpriz yapmak istiyor çünkü ilk torun olacak. Sanırım bayramda eşimin tarafına söyleyeceğiz. Eşim suan askerde son 9 gün kaldı annemin evimdeyim bende bulantılar ile baş ediyorum kendi halimde kusuyorum ama hala anneme birşey söylemedim.
Bizde sadece eşimle ben şimdilik. Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuzBende kimseye söylemedim aileden, eşim ve bikaç arkadasım biliyor
Ahaha iyi denk gelmiş. Saklamak çok zor. Ben de annemlerle şu an yazlıktayım. Normalde yediğimden az yiyorum, uyukluyorum. Anlayacaklar diye korkuyorumÇok garip ama binanın giderlerinde sıkıntı oldu ve ara ara eve koku vuruyor. Normalde de çok hassas midem annem kokudan sebep kustuğumu düşünüyor
Kayınvalideniz ve anneniz bilmiyor mu onlarada mı söylemeyeceksnzbenim esim ve bir arkadasim biliyor, kismetse 5. aylarda ailelerimize soylemeyi dusunuyoruz :) siz soylediniz mi?
Biraz için rahatladı ama çok korkuyorum kese var bebek yok ise 5+4 de görülür sanıyordum demekki erken6+2de gördük. Yine lekelenmem vardı ve bebek çok şükür iyiydi
Yok canım Suan hamileliğimi bilen 3 kisiyiz uzun sürede böyle gidecekKayınvalideniz ve anneniz bilmiyor mu onlarada mı söylemeyeceksnz
Gül gül canım valla bu kaçıncı hatta akşamları çok açım diye ağlıyorumCok pardon gülmek istemezdim ama cok şirin geldi açlıktan ağlamakcanımmm yaaa ins yiyebilirsin
Leblebi, beyaz nohut fln deneyebilirsin
Ben de bugün 6+2’de gittim doktora. Karından muayenede keseyi iyi buldu, haftasıyla uyumlu dedi ama bebeği henüz net göremediğini söyledi. Gayet normal konuştu, haftaya çağırdı. Sonradan usg kağıdına bakınca, 5+5 yazdığını gördüm. Kesenin haftası SAT ile rakamı rakamına aynı olmuyorsa, böyle gecikmeler olağan olmalı diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun.Kızlar acil yazar mısınız canım çok sıkkın kahverengi akıntım geldi doktora gittim hemen şimdi kesenin etrafında kanama yok dedi kese büyümüş ama içinde bebek göremedi 5+5im normal mi aglayacagim şimdi elim ayağım titriyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Bende ankaradayım Cebeci tıpa gideceğim bendeAaa bende ankaradayım. Şehir hastanesine gidicem bende perşembe.
Benim de nasıl bilmiyorum ama öyle dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam kese var ama bebek yok olmazsa kürtaj dedi göremedim dedi bebegiBen de bugün 6+2’de gittim doktora. Karından muayenede keseyi iyi buldu, haftasıyla uyumlu dedi ama bebeği henüz net göremediğini söyledi. Gayet normal konuştu, haftaya çağırdı. Sonradan usg kağıdına bakınca, 5+5 yazdığını gördüm. Kesenin haftası SAT ile rakamı rakamına aynı olmuyorsa, böyle gecikmeler olağan olmalı diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun.
Peki alttan baktı mıBenim de nasıl bilmiyorum ama öyle dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam kese var ama bebek yok olmazsa kürtaj dedi göremedim dedi bebegi
Yok bakmadı olsa üstten çıkardı şuan yok dedi cuma tekrar gidecegim bakalım bebek oluşacak miPeki alttan baktı mı
Yok bakmadı olsa üstten çıkardı şuan yok dedi cuma tekrar gidecegim bakalım bebek oluşacak mi
Bugun bende ilk defa bu kadar yoğun bulanti yaşadım. Açlıktan basim ağrıdı resmen. Az once ince koftelik bulgur aklıma geldi iki üç kasik ondan yedim. Ama uzerine su içmek işkenceydiKızlar artık açlıktan ağlıyorum bi insanın canı hiçmi bişey çekmez herşeyden midem bulanıyor, saolsun eşim sana yumurta kızartıyımmı dedi o an öle canım çektiki kokusu gelmesin die balkonda bekliyorum inşaAllah yiyebilirim
Allah razı olsunAllah hayırlısıyla kavuştursun canım çok az kalmış esinle kavuşmanaanne hasta mi biliyor seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?