2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Daha da kotu etki ne acidan diyorsunuz? 3 cm e yakin aciklik vardi sadece basks hiçbir sey yoktu. Bu da tek basina dogumun basladigi anlamina gelmiyormus zaten

Daha da kotu etki ne acidan diyorsunuz? 3 cm e yakin aciklik vardi sadece basks hiçbir sey yoktu. Bu da tek basina dogumun basladigi anlamina gelmiyormus zaten
Zorluk açısından bu şekilde bahsediliyordu. O kadar çok bilgi var ki internette kafam çok karışık Ya da bünyeden bünyeye mi değişiklik gösteriyor suni sancı. Doktorumla konuştum istemediğimi söyledim ama 2 günde bir kontrole gitmem gerekiyormuş bu seferde

Hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

İlk gün giydirdiler canım hastanede. Her yürüyüşte takmaya çalıştım. Eve geldikten sonra da devam ettim hala gün içinde takıyorum göbeğim eski haline geldi şimdiden
Gerçekten mi ben sezeryandan 1 2 hafta sonra kullanmak iyi diye duymuştum ozaman yarın hemen sipariş vereyim göbeğim aşağı doğru sarkmış gibi korkunç duruyor;(

Gerçekten mi ben sezeryandan 1 2 hafta sonra kullanmak iyi diye duymuştum ozaman yarın hemen sipariş vereyim göbeğim aşağı doğru sarkmış gibi korkunç duruyor;(
Bana da sezeryandan sonraki gün korse kullanabilirsin dediler. Ama sanırım toplanması için değil sarkan göbeğin dikişleri ağrıtmaması için kullandırılıyor. Ben de hem resimdeki gibi balenli hem de klasik elastik daha basit bir korse vardı. Ben balenli ile nefes alamıyordum elastik kumaş gibi olanını 3/4 gün kullandım dikiş acımın yoğunluğu geçince onu da kullanmadım. Göbeğim 10. Gün filan toparlanmaya başladı...

Benimde aynen böyle bende memeyi sıkarak vs destekliyorum ama asla doyacak çekmiyor gerekirse 20-20 iki memede tutuyorum yinede hep aranıyor bende artık sütümü sağıp 20-30 dk emzirdikten sonra biberonla veriyorum
Bana da sprey sıktılar üstünü açtılar duşa girebilirsin yeterli iyice kurula dediler ama ben duşa girmeye korkuyorum ;( zaten hala ağrıyor içten acıtıyor bende karnımın içi agriyor
Bende korktum 3. Gün aldım ama.
Sezeryan yapan arkadaşlar korse giymeye ne zaman başladınız?
Benim doktorum korse önermedi doğum sonuda sonrasındaysa. Bence doktorunuza danışarak kullanın Bende hemen kullanılmasını doğru bulmuyorum rahim daha kendini toparlamadan sıkıştırıyorsun ve karın kaslarını zayıflatıyor

Git canim 2 gunde bir ne olacak ki. En azindan 41 in sonunu beklesin ne olacak

Rahmin toplarlanması için takılması öneriliyor aslında. Ben kontrole gittiğimde rahmin toparlanmış çok güzel dedi mesela

Bugün kontrolum var konusucam göbeğim hızlı küçülmeye basladi ama sarkık ve sisliklik tabiki hala var iyi bir korse ile inşallah toparlanır. Gerçi benim hala sanki göbeğim aşağı düşüyormus gibi hissim var daha iyileşmedim sanirim

Allah yar ve yardımcın olsun cnm su gibi geçsin inşallah doğumun

Öyle mi aslında eskiler hemen sararmış göbeği bugün bı konussyim doktorla

Benimkide ilk 5 dakika aktif emiyo sonra pasiflesiyo ama ben memede uyusada censinin altini gidiklayip emzire bildigim kadar emziriyorum taki memeyi kendi birakincaya kadar sizde oyle yapin memenizde hemen uyumasina engel olun daha cene kaslari tam olarak gelismedi birde.meme ucunu degil kahverengi yeride vermeye calisin agzina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…