- 30 Mayıs 2015
- 4.814
- 11.275
- 208
- 33
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.461
hadi inşallah bir çırpıda bebeğine kavuşursun23.30 gibi suyum geldi hasteneye yatisim yapıldı ama hala acilmam yok nst de hafif sancı gözüküyor ama ben birşey hissetmiyorum birazdan Dr gelecek suni sancı verecekler çok korkuyorum dua edin nolur herşey güzel ilerlesin
Allah yardımcın olsun, kolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallah canım23.30 gibi suyum geldi hasteneye yatisim yapıldı ama hala acilmam yok nst de hafif sancı gözüküyor ama ben birşey hissetmiyorum birazdan Dr gelecek suni sancı verecekler çok korkuyorum dua edin nolur herşey güzel ilerlesin
Her bebek için geçerli değil canım. Bir kısmıda dökülebilir. Hiç dökülmeyedebilir. Rengi değişecekse dökülür. Değişmeyecekse dökülmez. TBu saçların hepsi dokulcek miçok değişiyorlar demek zaten şu 5gunde bile hergun farklı bir yüzü vardı sanki bı gün ona obur gun başka birini andırıyor sanki.
Aynen evet.. Bu hamileliğimin ilk ayları çok çabuk kolay geçti diyordum. Ama resmen şimdi bütün zorluğunu stresini çekiyorumGit canim 2 gunde bir ne olacak ki. En azindan 41 in sonunu beklesin ne olacak
3 doğumum da farklı oldu aslında ama sonuncuda 1 hafta önceden silinme akıntısı deniyormuş böyle jöle gibi açık sarı yeşilimsi bir akıntı geldi parça parça 4 gün önce nişan başladı mukuslu pembemsi ve çamur rengi lekelenme. Son hafta adet ağrısı gibi ağrılarım hep oldu.Kızlar normal doğum yapmış annelere bi sorum olucak. Doğumdan önce doğumun yaklaştığını hissetiniz mi? Atıyorum 1 hafta önce 3 gün önce şöyle şöyle olmuştu doğum yaptım diyebileceğiniz bişey oldu mu yoksa birden bire mi başladı
Saçla ilgisi yok genelde kızlarda oluyor bebek yukarda durup mideye baskı yaptığı için.Canim benim bebis dunyaya bildigin sac bebek olarak geldisip siyah sacli pamuk gibi beyaz bir teni var ve mide sikayetim en fazla belki uc defa olmustur hic midem yanmadi. Bende tutmadi tez
Son doğumumda hiç sancısız gittim 6-7 cm açılmam vardı sancı hissetmediğimden suni taktılar ama yine sancı gelmedi. Sancısız doğum yaptım doktorumun desteğiyleBeklemeyi düşünüyorum bende inşallah herşey yolunda giderSuniyi takmadan önce hiç açıklığınız hafif sancınız vs var mıydı? Bi yerde okudum rahim hiç hazır değilken yani az da olsa açıklık, yumuşama vs yokken suni bağlanırsa daha da kötü etki gösteriyormuş..
Benimki erkek ama cok sukur son aylarim cok rahat gecti. Sadece ilk aylarda bulanti yasadim o cok zorladi3 doğumum da farklı oldu aslında ama sonuncuda 1 hafta önceden silinme akıntısı deniyormuş böyle jöle gibi açık sarı yeşilimsi bir akıntı geldi parça parça 4 gün önce nişan başladı mukuslu pembemsi ve çamur rengi lekelenme. Son hafta adet ağrısı gibi ağrılarım hep oldu.
Saçla ilgisi yok genelde kızlarda oluyor bebek yukarda durup mideye baskı yaptığı için.
Son doğumumda hiç sancısız gittim 6-7 cm açılmam vardı sancı hissetmediğimden suni taktılar ama yine sancı gelmedi. Sancısız doğum yaptım doktorumun desteğiyle
Sakin ol canim stres yapma kendi sancilarin gelsin diye egzersizler yap ona gore besinler tuketAynen evet.. Bu hamileliğimin ilk ayları çok çabuk kolay geçti diyordum. Ama resmen şimdi bütün zorluğunu stresini çekiyorum
E bebek te malt icecekler çok işe yarıyorArkadaslar bebegim 7 gunluk normal dogum yaptim. bebegim 80 cc kadar besleniyor 3 saatte bir. Ben de iki saatte bir sagim yaparsam 40 cc kadar cikiyor sut. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olabilir misiniz? Bir de sut arttiran ve sutun kalitesini arttiran gercekten etkisini gordugunuz besinler, masajlar vs vs olabilecek ne varsa onerebilir misiniz?
Bana hemsireler eliyle oynamami soyledi. Avcunun ici power tusu gibi dusun orayla oyna emmeye devam ederler dedi. Ben de oyle yapiyorum. Ya da kulaginin arkasi ya da ayaklari ile. 15-20 dk emiyorlar beniSütüm var ama bebegım aktif emme yapmıyor. Bir yapıyor bi yapmıyor. Memeden ayırdığımda da aranıyor napıcağımı şaşırdım. Emerken elimle sağıp ona yardım etmeye çalışıyorum ama yine aynı. Sorun ne olabilir? Memede uyuduğu için yatırıyorum yatırdığım an uyanık
Hip ın emziren anne çayı ve promalt alkolsüz malt içeçek e bebekte. İyi çoğaltıyor sütü.Arkadaslar bebegim 7 gunluk normal dogum yaptim. bebegim 80 cc kadar besleniyor 3 saatte bir. Ben de iki saatte bir sagim yaparsam 40 cc kadar cikiyor sut. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olabilir misiniz? Bir de sut arttiran ve sutun kalitesini arttiran gercekten etkisini gordugunuz besinler, masajlar vs vs olabilecek ne varsa onerebilir misiniz?
Hepsini ağzına alıyo zaten de bazen keyfi istiyor memeyi.Benimkide ilk 5 dakika aktif emiyo sonra pasiflesiyo ama ben memede uyusada censinin altini gidiklayip emzire bildigim kadar emziriyorum taki memeyi kendi birakincaya kadar sizde oyle yapin memenizde hemen uyumasina engel olun daha cene kaslari tam olarak gelismedi birde.meme ucunu degil kahverengi yeride vermeye calisin agzina
Eliyle oynamayı denemedim de ayakla kulağı denedim. Kulak biraz işe yarıyorBana hemsireler eliyle oynamami soyledi. Avcunun ici power tusu gibi dusun orayla oyna emmeye devam ederler dedi. Ben de oyle yapiyorum. Ya da kulaginin arkasi ya da ayaklari ile. 15-20 dk emiyorlar beni
Benimde toparlandı ben kullanmadım. Sezeryanda 4 hafta sonra kullanımı öneriliyor. Normalden 1 hafta sonra. Korseyi 6 haftadan fazla kullanmakta karın kaslarının güçsüleşmesinş sağlıyor. Yatarken kullanmamak gerekiyor kan dolaşımını bozuyor. Kullananlar kesinlikle doktoruna sormalı önerirse kullanmalı bana doktorum gerek yok dediRahmin toplarlanması için takılması öneriliyor aslında. Ben kontrole gittiğimde rahmin toparlanmış çok güzel dedi mesela
Duş hiç almadiysan mutlaka al iltihap kapar orası terletme sürekli gazlı bezle nemini aldır canimBana da sprey sıktılar üstünü açtılar duşa girebilirsin yeterli iyice kurula dediler ama ben duşa girmeye korkuyorum ;( zaten hala ağrıyor içten acıtıyor bende karnımın içi agriyor
Ağla canim aglayabildigin kadar lohusalık gerçekten zor bir dönem gececek hepimiz aynıyızBen cok agır depresyon geçiriyorum sanrm sabahtan beri ağlıyorum durduramıyorum kendimi. Yalnız lık hissediyorum çok ciddi şekilde
Cok iste ama benim tosunum o kadar tuketiyor teyzesi. Dediklerini alayim bugün o zaman cok tesekkurlerHip ın emziren anne çayı ve promalt alkolsüz malt içeçek e bebekte. İyi çoğaltıyor sütü.
7 günlük bebek için 80 cc çok değil mi?
Haftada 200 gram almaları yeterliymiş gelişimi için. Kendiniz tartılın sonra kucağınıza bebeğinizi alıp tartıya çıkın. Bebeğinizin gelişimini doktora gitmeden de takip edersiniz böylece.Cok iste ama benim tosunum o kadar tuketiyor teyzesi. Dediklerini alayim bugün o zaman cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?