• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Korsen nasıl olanlardan? Fotoğraf ekleyebilir misin örnek olarak acaba
Ekledim owli m-l beden benimki. 78 kg şimdi çok güzel sarıyor. Evde kullanabiliyorum dışarıda değil çok sardığı için midemi çıkarıyor

Eklentiler

• IMG_7915.png
    IMG_7915.png
    176,6 KB · Görüntüleme: 47
Beklemeyi düşünüyorum bende inşallah herşey yolunda gider 🤲🏻 Suniyi takmadan önce hiç açıklığınız hafif sancınız vs var mıydı? Bi yerde okudum rahim hiç hazır değilken yani az da olsa açıklık, yumuşama vs yokken suni bağlanırsa daha da kötü etki gösteriyormuş.. 🙄
Daha da kotu etki ne acidan diyorsunuz? 3 cm e yakin aciklik vardi sadece basks hiçbir sey yoktu. Bu da tek basina dogumun basladigi anlamina gelmiyormus zaten

Daha da kotu etki ne acidan diyorsunuz? 3 cm e yakin aciklik vardi sadece basks hiçbir sey yoktu. Bu da tek basina dogumun basladigi anlamina gelmiyormus zaten
Zorluk açısından bu şekilde bahsediliyordu. O kadar çok bilgi var ki internette kafam çok karışık 😒 Ya da bünyeden bünyeye mi değişiklik gösteriyor suni sancı. Doktorumla konuştum istemediğimi söyledim ama 2 günde bir kontrole gitmem gerekiyormuş bu seferde

Kızlar bende doğum yaptım bugün. Dün zaten suyum geldi diye acil gelmiştim enfeksiyon dediler yolladılar. Sonra bu sabah şakır şakır geldi. Açılmamı bekledik biraz suni verdiler dayanamadım açılmamda olmadı . Sezeryan istedim şuan oğlum ve ben gayet iyiyiz ❤️
Hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🤲🏻♥️

İlk gün giydirdiler canım hastanede. Her yürüyüşte takmaya çalıştım. Eve geldikten sonra da devam ettim hala gün içinde takıyorum göbeğim eski haline geldi şimdiden
Gerçekten mi ben sezeryandan 1 2 hafta sonra kullanmak iyi diye duymuştum ozaman yarın hemen sipariş vereyim göbeğim aşağı doğru sarkmış gibi korkunç duruyor;(

Gerçekten mi ben sezeryandan 1 2 hafta sonra kullanmak iyi diye duymuştum ozaman yarın hemen sipariş vereyim göbeğim aşağı doğru sarkmış gibi korkunç duruyor;(
Bana da sezeryandan sonraki gün korse kullanabilirsin dediler. Ama sanırım toplanması için değil sarkan göbeğin dikişleri ağrıtmaması için kullandırılıyor. Ben de hem resimdeki gibi balenli hem de klasik elastik daha basit bir korse vardı. Ben balenli ile nefes alamıyordum elastik kumaş gibi olanını 3/4 gün kullandım dikiş acımın yoğunluğu geçince onu da kullanmadım. Göbeğim 10. Gün filan toparlanmaya başladı...

Sütüm var ama bebegım aktif emme yapmıyor. Bir yapıyor bi yapmıyor. Memeden ayırdığımda da aranıyor napıcağımı şaşırdım. Emerken elimle sağıp ona yardım etmeye çalışıyorum ama yine aynı. Sorun ne olabilir? Memede uyuduğu için yatırıyorum yatırdığım an uyanık
Benimde aynen böyle bende memeyi sıkarak vs destekliyorum ama asla doyacak çekmiyor gerekirse 20-20 iki memede tutuyorum yinede hep aranıyor bende artık sütümü sağıp 20-30 dk emzirdikten sonra biberonla veriyorum
Bana da sprey sıktılar üstünü açtılar duşa girebilirsin yeterli iyice kurula dediler ama ben duşa girmeye korkuyorum ;( zaten hala ağrıyor içten acıtıyor bende karnımın içi agriyor
Bende korktum 3. Gün aldım ama.
Sezeryan yapan arkadaşlar korse giymeye ne zaman başladınız?
Benim doktorum korse önermedi doğum sonuda sonrasındaysa. Bence doktorunuza danışarak kullanın Bende hemen kullanılmasını doğru bulmuyorum rahim daha kendini toparlamadan sıkıştırıyorsun ve karın kaslarını zayıflatıyor

Zorluk açısından bu şekilde bahsediliyordu. O kadar çok bilgi var ki internette kafam çok karışık 😒 Ya da bünyeden bünyeye mi değişiklik gösteriyor suni sancı. Doktorumla konuştum istemediğimi söyledim ama 2 günde bir kontrole gitmem gerekiyormuş bu seferde
Git canim 2 gunde bir ne olacak ki. En azindan 41 in sonunu beklesin ne olacak

Benimde aynen böyle bende memeyi sıkarak vs destekliyorum ama asla doyacak çekmiyor gerekirse 20-20 iki memede tutuyorum yinede hep aranıyor bende artık sütümü sağıp 20-30 dk emzirdikten sonra biberonla veriyorum

Benim doktorum korse önermedi doğum sonuda sonrasındaysa. Bence doktorunuza danışarak kullanın Bende hemen kullanılmasını doğru bulmuyorum rahim daha kendini toparlamadan sıkıştırıyorsun ve karın kaslarını zayıflatıyor
Rahmin toplarlanması için takılması öneriliyor aslında. Ben kontrole gittiğimde rahmin toparlanmış çok güzel dedi mesela

Bana da sezeryandan sonraki gün korse kullanabilirsin dediler. Ama sanırım toplanması için değil sarkan göbeğin dikişleri ağrıtmaması için kullandırılıyor. Ben de hem resimdeki gibi balenli hem de klasik elastik daha basit bir korse vardı. Ben balenli ile nefes alamıyordum elastik kumaş gibi olanını 3/4 gün kullandım dikiş acımın yoğunluğu geçince onu da kullanmadım. Göbeğim 10. Gün filan toparlanmaya başladı...
Bugün kontrolum var konusucam göbeğim hızlı küçülmeye basladi ama sarkık ve sisliklik tabiki hala var iyi bir korse ile inşallah toparlanır. Gerçi benim hala sanki göbeğim aşağı düşüyormus gibi hissim var daha iyileşmedim sanirim

23.30 gibi suyum geldi hasteneye yatisim yapıldı ama hala acilmam yok nst de hafif sancı gözüküyor ama ben birşey hissetmiyorum birazdan Dr gelecek suni sancı verecekler çok korkuyorum dua edin nolur herşey güzel ilerlesin
Allah yar ve yardımcın olsun cnm su gibi geçsin inşallah doğumun

Öyle mi😑 aslında eskiler hemen sararmış göbeği bugün bı konussyim doktorla

Sütüm var ama bebegım aktif emme yapmıyor. Bir yapıyor bi yapmıyor. Memeden ayırdığımda da aranıyor napıcağımı şaşırdım. Emerken elimle sağıp ona yardım etmeye çalışıyorum ama yine aynı. Sorun ne olabilir? Memede uyuduğu için yatırıyorum yatırdığım an uyanık
Benimkide ilk 5 dakika aktif emiyo sonra pasiflesiyo ama ben memede uyusada censinin altini gidiklayip emzire bildigim kadar emziriyorum taki memeyi kendi birakincaya kadar sizde oyle yapin memenizde hemen uyumasina engel olun daha cene kaslari tam olarak gelismedi birde.meme ucunu degil kahverengi yeride vermeye calisin agzina

Back