2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ayy o zaman en fazla 2-3 güne doğucak 10 günü bulmaz yani çünkü ben artık doğmamakta kararlı olduğunu düşünmeye başlamıştım

Kızlar bunu sadece meraktan soruyorum .Dikis yerlerim ve dimdik hala yuruyememem yeterince zihnimi ymeşgul ediyor ama merak ediyorum bu ten renkleri ne zaman belli oluyor ben beyaz sarisinbir bayanım eşim esmer koyu saçlar ve kızım koyu kumral saçlarla doğdu ten rengine herkes esmer diyor ama daha 5gunluk çok da anlaşılmayabilir diyorlar. Boz gibi çocuğun rengi ben heralde hiç yeni dogan bebek görmemişim daha önce değişik geliyor bu arada canım mehrunnisa mide yanması saç muhabbetine inanmıyordum ben midemden öldüm öldüm dirildim bildiğin saçlı çocuk doğurdum bu tez bende tuttu şuan. Annem beni kel doğurmus sonra sarı saçlar azar azar çıkmış ben aileye lap diye saçlı başlı çocuk getirdim gündem oldu valla

Normal doğum yapmış kızlar akıntınız var mı benim kokulu bir akıntım var enfeksiyon mudur acaba kontrole gittiniz mi hiç

Canım ne ile siliyorsun ıslak mendili yıkayarak temizliyorum ben sıkıntı olmadı bez ne kullanıyorsunuz

Ben de öyle yapıyorum inşallah hasta olmaz hamazic hametan sudocrem kantoron yağı bapantol fayda etmiyor sanki vazelin alıcam bir de
İnşallah canım bende bebek vazelini var onu mu denesem
Canım ne ile siliyorsun ıslak mendili yıkayarak temizliyorum ben sıkıntı olmadı bez ne kullanıyorsunuz
Önce öyle yapıyodum sonra direk popoyı yıkamaya basladım bazende pamuk ıslatıp üstüne kantoron ağrı öyle temizliyordum

İnşallah canım bende bebek vazelini var onu mu denesem

Önce öyle yapıyodum sonra direk popoyı yıkamaya basladım bazende pamuk ıslatıp üstüne kantoron ağrı öyle temizliyordum
Ben de ebebekten pamuk aldım şu kare olanlardan. Bi kaba temiz su koyup onla temizliorm 40i çıktıktan sonra ıslak mendile geçerim diorm çünkü pişik olmak üzereydi ilk günler. Sudocream bende çok işe yaradı

40+3 haftalikti. Bekleyebileceksen bekle bence canim

Canım benim kız doğduğunda bembeyazdı. Bir gün sonra esmer oldu saçlar zaten siyah doğdu. Şimdi sarışın.hani sapsarı değil ama kumral sarı. Bebeğin saçları dökülüp yenileri çıkmaya başladığında belli olmaya başlar. Benim kızımın siyah saçları döküldü sarılar çıktı. Buda 6 ayı bulur diye düşünüyorum. Ama kesin olarak 1 yaş.

Bu saçların hepsi dokulcek mi çok değişiyorlar demek zaten şu 5gunde bile hergun farklı bir yüzü vardı sanki bı gün ona obur gun başka birini andırıyor sanki.

Canim benim bebis dunyaya bildigin sac bebek olarak geldi sip siyah sacli pamuk gibi beyaz bir teni var ve mide sikayetim en fazla belki uc defa olmustur hic midem yanmadi. Bende tutmadi tez

Benim ilk oğlum kel doğdu, ikincisi saçlı. İlkinde yandım kavruldum kel doğdu, ikincide tık yoktu saçlı doğdu tamamen bebeğin yukarda veya aşağıda olup mideyi sıkıştırması ile ilgili bir durum.
Canim benim bebis dunyaya bildigin sac bebek olarak geldi sip siyah sacli pamuk gibi beyaz bir teni var ve mide sikayetim en fazla belki uc defa olmustur hic midem yanmadi. Bende tutmadi tez

Benim kızımında kızarıklık vardı. Prima premium care kullanıyorum bi pakette sleepy ecology vardı. İkisini kullanınca kızarıklık oldu. Sleepy kullanmıyorum artık düzeldi. Mustela pişik kremi sürüyorum her kaka yaptığında emzirmeden emzirmeye de altını alıyorum 2 saatte bir gibi maks 3 saat.

Normal doğum yapmış kızlar akıntınız var mı benim kokulu bir akıntım var enfeksiyon mudur acaba kontrole gittiniz mi hiç
Akıntı yok bende ama çok fena idrar yaparken yanma sık tuvalete çıkma ihtiyacım var hamilelikte yaşadığım bunun yanında hiçmiş yarın doktorumu arıcam

40+3 haftalikti. Bekleyebileceksen bekle bence canim
Beklemeyi düşünüyorum bende inşallah herşey yolunda gider Suniyi takmadan önce hiç açıklığınız hafif sancınız vs var mıydı? Bi yerde okudum rahim hiç hazır değilken yani az da olsa açıklık, yumuşama vs yokken suni bağlanırsa daha da kötü etki gösteriyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…