- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.421
Ayy o zaman en fazla 2-3 güne doğucak 10 günü bulmaz yani çünkü ben artık doğmamakta kararlı olduğunu düşünmeye başlamıştımCanım benimde öyle başladı nişan hatta iki güne yayıldı üçüncü gün resmen kırmızı gelmeye başlamıştı ben kendimi yormustum biraz parkta yürüdüm hurma yedimsabaha karşı suyum gelmiisti eşime ben altına kaçırıyorum durmuyor diye seslnedigimi hatırlıyorum o gün de doğurdum zaten
Canım ne ile siliyorsun ıslak mendili yıkayarak temizliyorum ben sıkıntı olmadı bez ne kullanıyorsunuzKızlar oğlumun poposu nda kızarıklık var pişik gibi ama pişik değil sanrm acı çekmiyo aglamıyo pek neler denedim kantoron yagı penaten pişik kremi pudra saatte bir altını değişiyorum üç dört gündür kırmızı napcam akıl verin. Bezini bile değiştik yok en iyisini kulanıyoruz ilk günler yoktu son 5 6 günde oldu . Kakası cıvık günde 5 6 kere yapıyo.
Benim de sağ da şişlik var normaldir iner herhaldeEriyen dikiş değil miydi benim ilkinde de bunda da dikiş alma olmadı kendi kendine yok oluyormuş dikiş ama benim de solda ve sağda tam uç kısımlarda sertlik var ve ağrı da oluyor o kısımlarda normal heralde
İnşallah canım bende bebek vazelini var onu mu denesemBen de öyle yapıyorum inşallah hasta olmaz hamazic hametan sudocrem kantoron yağı bapantol fayda etmiyor sanki vazelin alıcam bir de
Önce öyle yapıyodum sonra direk popoyı yıkamaya basladım bazende pamuk ıslatıp üstüne kantoron ağrı öyle temizliyordumCanım ne ile siliyorsun ıslak mendili yıkayarak temizliyorum ben sıkıntı olmadı bez ne kullanıyorsunuz
Ben de ebebekten pamuk aldım şu kare olanlardan. Bi kaba temiz su koyup onla temizliorm 40i çıktıktan sonra ıslak mendile geçerim diorm çünkü pişik olmak üzereydi ilk günler. Sudocream bende çok işe yaradıİnşallah canım bende bebek vazelini var onu mu denesem
Önce öyle yapıyodum sonra direk popoyı yıkamaya basladım bazende pamuk ıslatıp üstüne kantoron ağrı öyle temizliyordum
40+3 haftalikti. Bekleyebileceksen bekle bence canimKızlar bugün kontrolüm vardı. Nst normal çıktı, açılma hiç yok sancı yok.. Doktorum ptesi gel suni sancıyla başlatalım doğumu dediEn korktuğum şey suni sancıydı.. 41. Haftaya kadar bile bekleyen doktorlar var aslında. mehrunnisa canım senin de günün geçmişti değil mi? Tam olarak kaç hafta kaç günlükken suniyle başlattılar doğumunu?
Canım benim kız doğduğunda bembeyazdı. Bir gün sonra esmer oldu saçlar zaten siyah doğdu. Şimdi sarışın.hani sapsarı değil ama kumral sarı. Bebeğin saçları dökülüp yenileri çıkmaya başladığında belli olmaya başlar. Benim kızımın siyah saçları döküldü sarılar çıktı. Buda 6 ayı bulur diye düşünüyorum. Ama kesin olarak 1 yaş.Kızlar bunu sadece meraktan soruyorum .Dikis yerlerim ve dimdik hala yuruyememem yeterince zihnimi ymeşgul ediyor ama merak ediyorum bu ten renkleri ne zaman belli oluyor ben beyaz sarisinbir bayanım eşim esmer koyu saçlar ve kızım koyu kumral saçlarla doğdu ten rengine herkes esmer diyor ama daha 5gunluk çok da anlaşılmayabilir diyorlar. Boz gibi çocuğun rengi ben heralde hiç yeni dogan bebek görmemişim daha önce değişik geliyorbu arada canım mehrunnisa mide yanması saç muhabbetine inanmıyordum ben midemden öldüm öldüm dirildim bildiğin saçlı çocuk doğurdum bu tez bende tuttu şuan. Annem beni kel doğurmus sonra sarı saçlar azar azar çıkmış ben aileye lap diye saçlı başlı çocuk getirdim gündem oldu valla
Bu saçların hepsi dokulcek miCanım benim kız doğduğunda bembeyazdı. Bir gün sonra esmer oldu saçlar zaten siyah doğdu. Şimdi sarışın.hani sapsarı değil ama kumral sarı. Bebeğin saçları dökülüp yenileri çıkmaya başladığında belli olmaya başlar. Benim kızımın siyah saçları döküldü sarılar çıktı. Buda 6 ayı bulur diye düşünüyorum. Ama kesin olarak 1 yaş.
Canim benim bebis dunyaya bildigin sac bebek olarak geldiKızlar bunu sadece meraktan soruyorum .Dikis yerlerim ve dimdik hala yuruyememem yeterince zihnimi ymeşgul ediyor ama merak ediyorum bu ten renkleri ne zaman belli oluyor ben beyaz sarisinbir bayanım eşim esmer koyu saçlar ve kızım koyu kumral saçlarla doğdu ten rengine herkes esmer diyor ama daha 5gunluk çok da anlaşılmayabilir diyorlar. Boz gibi çocuğun rengi ben heralde hiç yeni dogan bebek görmemişim daha önce değişik geliyorbu arada canım mehrunnisa mide yanması saç muhabbetine inanmıyordum ben midemden öldüm öldüm dirildim bildiğin saçlı çocuk doğurdum bu tez bende tuttu şuan. Annem beni kel doğurmus sonra sarı saçlar azar azar çıkmış ben aileye lap diye saçlı başlı çocuk getirdim gündem oldu valla
Bende yapım öyle teşekkür ederim inşallah ile,yararBen de ebebekten pamuk aldım şu kare olanlardan. Bi kaba temiz su koyup onla temizliorm 40i çıktıktan sonra ıslak mendile geçerim diorm çünkü pişik olmak üzereydi ilk günler. Sudocream bende çok işe yaradı
Canim benim bebis dunyaya bildigin sac bebek olarak geldisip siyah sacli pamuk gibi beyaz bir teni var ve mide sikayetim en fazla belki uc defa olmustur hic midem yanmadi. Bende tutmadi tez
Benim kızımında kızarıklık vardı. Prima premium care kullanıyorum bi pakette sleepy ecology vardı. İkisini kullanınca kızarıklık oldu. Sleepy kullanmıyorum artık düzeldi. Mustela pişik kremi sürüyorum her kaka yaptığında emzirmeden emzirmeye de altını alıyorum 2 saatte bir gibi maks 3 saat.Kızlar oğlumun poposu nda kızarıklık var pişik gibi ama pişik değil sanrm acı çekmiyo aglamıyo pek neler denedim kantoron yagı penaten pişik kremi pudra saatte bir altını değişiyorum üç dört gündür kırmızı napcam akıl verin. Bezini bile değiştik yok en iyisini kulanıyoruz ilk günler yoktu son 5 6 günde oldu . Kakası cıvık günde 5 6 kere yapıyo.
Akıntı yok bende ama çok fena idrar yaparken yanma sık tuvalete çıkma ihtiyacım var hamilelikte yaşadığım bunun yanında hiçmişNormal doğum yapmış kızlar akıntınız var mı benim kokulu bir akıntım var enfeksiyon mudur acaba kontrole gittiniz mi hiç
İnşallahBen ikizler burcuyumkolay olduğum söylenemez ama ikizler zeki, pratik zekalı ve merhametli olur. Bu açıdan ilerde bir anne olarak gurur duyacağın bir evladın olacağını düşünüyorum
İlk gün giydirdiler canım hastanede. Her yürüyüşte takmaya çalıştım. Eve geldikten sonra da devam ettim hala gün içinde takıyorum göbeğim eski haline geldi şimdidenSezeryan yapan arkadaşlar korse giymeye ne zaman başladınız?
Beklemeyi düşünüyorum bende inşallah herşey yolunda gider40+3 haftalikti. Bekleyebileceksen bekle bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?