- Konu Sahibi NurseCelline
- #16.381
Hayirli akşamlar arkadaslar bayadir giremedim siteye dogum yapan canlar olmus Rabbim saglikla sihhatle anali babali büyütsün hayirli evlat olsun insAllah bende 7 mayisda normal doğum yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde öyle oldu hatta bir göğüsümde şişlik oldu ben kist var sandım doktora sordum mastit olmak üzeresin dedi antibiyotik verdi her emzirmeden sonra sağım yap kanallarda süt kalmasın dedi bende yaptım ve inanılmaz rahatladım . O kadar komposto içersem olacağı buydu su iç komposto iç şişti memeler. Bence sende eğer şiş ise sağ ben sağdım enjeksiyon ile veriyorumAnnemde bizi çok sık emzirmis bende kendimi buna zorlasam iyi olcak çünkü sertlesme oldu göğsümde sanırım kanallarım tikaniyor
Bende ikizler burcu olmaması için çok uğraştım, bugün bi gelir gibi oldu ama yanlış alarmmış Eşim ikizler zor bir burçHer ne kadar anası gibi boğa burcu olmasını istesem de yarın ay ikizler burcuna geçiyor ve hanım kızımın rahatı yerinde İkizler Burcu zor bir burç diye duyuyorum hep Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Neden kaçarsan ona tutuluyorsun sanırım şaka bir yana sağlıkla gelsin minikler Sizin ne kadarlık oldu?Bende ikizler burcu olmaması için çok uğraştım, bugün bi gelir gibi oldu ama yanlış alarmmış Eşim ikizler zor bir burç
Ben İkizler burcuyum çok zor bi insanım kendime bile zorum sağlık olsun boşver kaderden öte ye gidemezsnHer ne kadar anası gibi boğa burcu olmasını istesem de yarın ay ikizler burcuna geçiyor ve hanım kızımın rahatı yerinde İkizler Burcu zor bir burç diye duyuyorum hep Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Bendede şişlik var çocuk boğuluyor süt içerken bende sagmaya başliyim basıma bi iş gelmeden . Arttırıcı lara yüklendik hasta edecez kendimizi süt olsun diyeBenmde öyle oldu hatta bir göğüsümde şişlik oldu ben kist var sandım doktora sordum mastit olmak üzeresin dedi antibiyotik verdi her emzirmeden sonra sağım yap kanallarda süt kalmasın dedi bende yaptım ve inanılmaz rahatladım . O kadar komposto içersem olacağı buydu su iç komposto iç şişti memeler. Bence sende eğer şiş ise sağ ben sağdım enjeksiyon ile veriyorum
İnşallah bugunumuze bin şükür tabi ama lohusaligin verdiği bir ekstra bı duygusallık da oluyormuş şuan anlayabiliyorumHepimiz aynısını yaşadık canım emin ol geçecek de ve evladına sarıl biliyorum onunla bile uğraşacak gücün yok ama geçiyor 1 hafta Max 10 gün sonra ağrılar çok azalıyor ama ağlama devam ediyor bugün 23 gün oldu hala saçma sapan sebeplerle ağlıyorum. Birde bugünler geri gelmeyecek yavrunun kokusunu doya doya içine çek
Eşim sürekli elime malt meyve suyu kayınvalidem annem süt yapıcı yicekler şuan davul gibi oldu yazık ya .Bendede şişlik var çocuk boğuluyor süt içerken bende sagmaya başliyim basıma bi iş gelmeden . Arttırıcı lara yüklendik hasta edecez kendimizi süt olsun diye
İşte bunu kimse anlayamıyor yani mutsuzluk değil tabiki ama insan ne yaşıyor ne acı çekiyor kendi biliyor benim de ağrılarım oluyor rahat yatıp kalkamıyorum birinin yardımına ihtiyacım var bu da zor bir durum geçecek yani çok normal bende bugün acaba bunalıma mı giriyorum diye düşündüm ağlıyorum ara araİkinci günü komşular geldi komşularım iyi insanlardır ama benim için kvye niye üzgün falan demişler ya doğumum o kadar zordu hala daha psikolojim bozuk acıdan ağlıyorum ne yapayım yalandan gülemem kimseye dedim
Ben de oturduğum yerden zor kalkiyorum birine muhtacım resmen ve bugün ayaklarım asiri şişti çünkü hem kendi ailemden hem eşimin ailesi gelen giden oldu hep bende yatamadım ayaklarım sisti hep;( ama ben şunu anladım doğum yapan insanın evine uzun süre gitmiceksin ya valla kalkamıyorum adam gibi yerimden iki büklüm yaşıyorum hayatı inşallah yeni güne biraz daha iyi uyanırızİşte bunu kimse anlayamıyor yani mutsuzluk değil tabiki ama insan ne yaşıyor ne acı çekiyor kendi biliyor benim de ağrılarım oluyor rahat yatıp kalkamıyorum birinin yardımına ihtiyacım var bu da zor bir durum geçecek yani çok normal bende bugün acaba bunalıma mı giriyorum diye düşündüm ağlıyorum ara ara
İnşallah her geçen gün daha iyi olacağız daha kolaylaşacak ama insan sabredemiyor benim de ayaklarım şiş onun için yürüyüp yatacaksın yürüyüp yatacaksın öyle geçiyor ne kadar çok oturma pozisyonunda durursan şişiyor bize gelen giden olmadı çok şükür kimse de gelmez 40 dan önce o iyi en azından diyorum bendeBen de oturduğum yerden zor kalkiyorum birine muhtacım resmen ve bugün ayaklarım asiri şişti çünkü hem kendi ailemden hem eşimin ailesi gelen giden oldu hep bende yatamadım ayaklarım sisti hep;( ama ben şunu anladım doğum yapan insanın evine uzun süre gitmiceksin ya valla kalkamıyorum adam gibi yerimden iki büklüm yaşıyorum hayatı inşallah yeni güne biraz daha iyi uyanırız
Eriyen dikiş değil miydi benim ilkinde de bunda da dikiş alma olmadı kendi kendine yok oluyormuş dikiş ama benim de solda ve sağda tam uç kısımlarda sertlik var ve ağrı da oluyor o kısımlarda normal heraldeKızlar bugün dikişim alındı sertlik oldu solda bi iki cm'lik. Sizlerde de oluştu mu?
Bana vermedi ilk seferde de bunda da ama bacaklarım ayaklarım davul gibi neye göre veriyorlar acaba bilemedim o kadar rahatsız ettiyse çıkar bence de bişey olmazKızlar Sezeryandan sonra varis çorabı verildi mi size bazılarına verilmemis ben çok sıkıldım bugün çıkarttim artık kaç gün takılıyordu
38+ 5 ama bu haftalarda doğması için uğraştım biraz tombik 3700 şuan normal doğum şansım gittikçe azalıyor Dünden beri su geliyordu pijamama geçecek kadar ama sanırım enfeksiyon kaynaklıymış doğuramadan geri geldimNeden kaçarsan ona tutuluyorsun sanırım şaka bir yana sağlıkla gelsin minikler Sizin ne kadarlık oldu?
mecalim yok hiç gerçekten iki ayağımda ödem olmuş ayaklarım şişti sanırım ayaklarimi sürekli salarak oturdum ondan oldu;( uyandığımda göğsümden göbeğime süt akıyordu gümüş kapağın kaymış ama çocuk da idrar çok az çıkıyor ve dediğim gibi çok çok azda olsa turuncu leke oluyor .büyük tuvaletini yapıyor.ben yataktan kalkarken göbeğim aşağı İncek gibi bir his agirlik oluyor dikiş yerlerinde ağri oluyor.yurumeye zorlucam kendimi evde olsun biraz yürürüm ama bu ağrılar ne zaman geçicek artık takatim kalmadı.
Bana iki saat maksimum 3saat deyince ben resmen bu aralıklarda besledim bazen gecti bile şimdi sağolsun çok sık emrziriyorum yazınca bende artık ağzını açinca meme vermeye başladım ama çok uykuya dalıyor uyandirirken zorlanıyorum
Yetecek kdr süt olsun çocuğa fazlasına gerek yok muşİnşallah bugunumuze bin şükür tabi ama lohusaligin verdiği bir ekstra bı duygusallık da oluyormuş şuan anlayabiliyorum
Eşim sürekli elime malt meyve suyu kayınvalidem annem süt yapıcı yicekler şuan davul gibi oldu yazık ya .
Hyr normal alınan dikiş attı daha saglıklı olduğunu söyledi. Umarm sertlik normaldir.Eriyen dikiş değil miydi benim ilkinde de bunda da dikiş alma olmadı kendi kendine yok oluyormuş dikiş ama benim de solda ve sağda tam uç kısımlarda sertlik var ve ağrı da oluyor o kısımlarda normal heralde