2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Eriyen dikiş değil miydi benim ilkinde de bunda da dikiş alma olmadı kendi kendine yok oluyormuş dikiş ama benim de solda ve sağda tam uç kısımlarda sertlik var ve ağrı da oluyor o kısımlarda normal heralde
Benimde alınan dikişlerden değil. Hatta taburcu olmadan önce yara koruyucu sprey sıktı duş vs alabilirsin dedi krem verdi madecosel onu kullanıyorum arada benimde üç kusunlar ağrıyor

Kızlar oğlumun poposu nda kızarıklık var pişik gibi ama pişik değil sanrm acı çekmiyo aglamıyo pek neler denedim kantoron yagı penaten pişik kremi pudra saatte bir altını değişiyorum üç dört gündür kırmızı napcam akıl verin. Bezini bile değiştik yok en iyisini kulanıyoruz ilk günler yoktu son 5 6 günde oldu . Kakası cıvık günde 5 6 kere yapıyo.

Bu sure zarfinda hastanede kaldik. Ikizlerden kiz olandan kan degerleri sariliga yakin oldugu icin ve ben de sezeryanda cok kan kaybettigim icin hastanedeydik. 5 gun boyunca kilolari ve kan degerleri olculdu. Sutum yetmiyormus gercekten de bunu da kilo olcumlerde ilk 3 gunde 10% dan fazla kilo vermelerinden anladilar. Bir de sariliga yakin cikan kan degerlerinden. Biz bu sebeple mama takviyesine de basladik. Once emzirme her cocuk memede 20-25 dk kalacak sekilde cunku daha fazla kalirsa memede sut olmadigi icin bosuna kendilerini yoruyorlarmis. Daha sonrasinda da mama takviyesi seklinde. Bu sekilde yaptik 2 gunde toparladilar bugun biz hastaneden cikiyoruz:) eve de tarti alin dedi doktoru bebek icin , 2 gunde bir tartarak kirini takip edin dedi. Erken dogum ve kucuk olduklari icin kilolarina ve vucut isilarina dikkat edilmesi gerekiyormus. Kilo alimi hep olmali her gun. Vucut isilari icin de eger ki ne yaparsak yapalim vucutlarini isitamiyorsak en acilinden hastaneye gitmemis soylendi.

Ben de aynı dertten muzdaripim geçmiyor

Islak mendil kullanıyorsanız temizleme pamuğuna geçebilirsiniz.Sudocrem de pişik için baya etkili oluyor.Pudra da pek onerilmiyor bu arada

Sütüm var ama bebegım aktif emme yapmıyor. Bir yapıyor bi yapmıyor. Memeden ayırdığımda da aranıyor napıcağımı şaşırdım. Emerken elimle sağıp ona yardım etmeye çalışıyorum ama yine aynı. Sorun ne olabilir? Memede uyuduğu için yatırıyorum yatırdığım an uyanık

Doğumun başlıyor canım inşaAllah. Adet sancısı gibi başlıyor sancı.giderek artıyor sonra.

Olabilir canım zaten nişan öyle çok yoğun bi kan olmuyor benimde ilk adet sancısı ile başladı daha sonrada sancılarım artmıştı. Ama bunda karnım ağrıyor çogalmadan geciyor. Bizide haber et güzel haberlerini bekliyoruz

Doğumun başlıyor canım inşaAllah. Adet sancısı gibi başlıyor sancı.giderek artıyor sonra.
Peki sizce eğer bu nişansa doğum ne zaman olur yani 1-2 güne olur mu ona göre anneme söyliycem çünkü şehir dışından gelicek ayy çok heyecanlıyım şu an

Peki sizce eğer bu nişansa doğum ne zaman olur yani 1-2 güne olur mu ona göre anneme söyliycem çünkü şehir dışından gelicek ayy çok heyecanlıyım şu an
Benim nisanim geldiğinde o gece doğurdum ama 2 3 gün sonrada olabilir sen agrilarını takip et düzene giriyormu kaç km lik yoldan gelecekler

Aktif emme yapamadığı için doymuyor o yüzden uyanır hemen.sagip bi şırınga ile vermeyi deneyin uyuyacak mi sonrasinda .bir de ne kadar süre memede kalıyor?

Benim nisanim geldiğinde o gece doğurdum ama 2 3 gün sonrada olabilir sen agrilarını takip et düzene giriyormu kaç km lik yoldan gelecekler
Max 2-3 saatlik mesafeden gelicekler ama şu an ara ara bel ağrım da var, ama asla sancı gibi değil yani gerçi sancı ne onu da bilmiyorum da ben. Takip edebileceğim şekilde bi ağrı sancı girip çıkmıyor yani nasıl ayırt edicem bilmiyorum

Benimde alınan dikişlerden değil. Hatta taburcu olmadan önce yara koruyucu sprey sıktı duş vs alabilirsin dedi krem verdi madecosel onu kullanıyorum arada benimde üç kusunlar ağrıyor
Bana da sprey sıktılar üstünü açtılar duşa girebilirsin yeterli iyice kurula dediler ama ben duşa girmeye korkuyorum ;( zaten hala ağrıyor içten acıtıyor bende karnımın içi agriyor

Canım benimde öyle başladı nişan hatta iki güne yayıldı üçüncü gün resmen kırmızı gelmeye başlamıştı ben kendimi yormustum biraz parkta yürüdüm hurma yedim sabaha karşı suyum gelmiisti eşime ben altına kaçırıyorum durmuyor diye seslnedigimi hatırlıyorum o gün de doğurdum zaten

Ben ikizler burcuyum kolay olduğum söylenemez ama ikizler zeki, pratik zekalı ve merhametli olur. Bu açıdan ilerde bir anne olarak gurur duyacağın bir evladın olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…