- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.401
Benimde alınan dikişlerden değil. Hatta taburcu olmadan önce yara koruyucu sprey sıktı duş vs alabilirsin dedi krem verdi madecosel onu kullanıyorum arada benimde üç kusunlar ağrıyorEriyen dikiş değil miydi benim ilkinde de bunda da dikiş alma olmadı kendi kendine yok oluyormuş dikiş ama benim de solda ve sağda tam uç kısımlarda sertlik var ve ağrı da oluyor o kısımlarda normal heralde
Bu sure zarfinda hastanede kaldik. Ikizlerden kiz olandan kan degerleri sariliga yakin oldugu icin ve ben de sezeryanda cok kan kaybettigim icin hastanedeydik. 5 gun boyunca kilolari ve kan degerleri olculdu. Sutum yetmiyormus gercekten de bunu da kilo olcumlerde ilk 3 gunde 10% dan fazla kilo vermelerinden anladilar. Bir de sariliga yakin cikan kan degerlerinden. Biz bu sebeple mama takviyesine de basladik. Once emzirme her cocuk memede 20-25 dk kalacak sekilde cunku daha fazla kalirsa memede sut olmadigi icin bosuna kendilerini yoruyorlarmis. Daha sonrasinda da mama takviyesi seklinde. Bu sekilde yaptik 2 gunde toparladilar bugun biz hastaneden cikiyoruz:) eve de tarti alin dedi doktoru bebek icin , 2 gunde bir tartarak kirini takip edin dedi. Erken dogum ve kucuk olduklari icin kilolarina ve vucut isilarina dikkat edilmesi gerekiyormus. Kilo alimi hep olmali her gun. Vucut isilari icin de eger ki ne yaparsak yapalim vucutlarini isitamiyorsak en acilinden hastaneye gitmemis soylendi.Kizlar ben de dun dogurdum. Bir kiz bir oglan sezeryan ile. Oglan 3 kg, kiz da 2.7 kg gibi dogdular. Dun gayet guzel gecti. Bu sezeryan olanlariniz varsa bu agrilar ne zaman geciyor? Ayaga kalkinca cok agrim var. yatakta oturamiyorum bile.
Bir de sizin sutunuz geldi mi ? Ben 37+3 te sezeryana girdim acikcasi erken dogdulae. Sutum yok gibi geliyor anlayamiyorum. Buradakiler surekli emzir gelecek dediler ama endiselenyorum.
Bir de esim beslenmeseler altlarini islatmazlar merak etme diyor. Bir de cok sakin olur mi diyor ac olan bebek ama ne bileyim kafam karisik
Ben de aynı dertten muzdaripim geçmiyorKızlar oğlumun poposu nda kızarıklık var pişik gibi ama pişik değil sanrm acı çekmiyo aglamıyo pek neler denedim kantoron yagı penaten pişik kremi pudra saatte bir altını değişiyorum üç dört gündür kırmızı napcam akıl verin. Bezini bile değiştik yok en iyisini kulanıyoruz ilk günler yoktu son 5 6 günde oldu . Kakası cıvık günde 5 6 kere yapıyo.
Kızlar oğlumun poposu nda kızarıklık var pişik gibi ama pişik değil sanrm acı çekmiyo aglamıyo pek neler denedim kantoron yagı penaten pişik kremi pudra saatte bir altını değişiyorum üç dört gündür kırmızı napcam akıl verin. Bezini bile değiştik yok en iyisini kulanıyoruz ilk günler yoktu son 5 6 günde oldu . Kakası cıvık günde 5 6 kere yapıyo.
Doğumun başlıyor canım inşaAllah. Adet sancısı gibi başlıyor sancı.giderek artıyor sonra.Kızlaar sabahtan beri ara ara adet olucakmışım gibi çok hafifi karın ağrım vardı az önce de tuvalette uzayan şeffaf renk ama içinde hafif kırmızılık olan bi akıntı geldi. Bu nişan belirtisi falan olabilir mii
Olabilir canım zaten nişan öyle çok yoğun bi kan olmuyor benimde ilk adet sancısı ile başladı daha sonrada sancılarım artmıştı. Ama bunda karnım ağrıyor çogalmadan geciyor. Bizide haber et güzel haberlerini bekliyoruzKızlaar sabahtan beri ara ara adet olucakmışım gibi çok hafifi karın ağrım vardı az önce de tuvalette uzayan şeffaf renk ama içinde hafif kırmızılık olan bi akıntı geldi. Bu nişan belirtisi falan olabilir mii
Doğumun başlıyor canım inşaAllah. Adet sancısı gibi başlıyor sancı.giderek artıyor sonra.
Peki sizce eğer bu nişansa doğum ne zaman olur yani 1-2 güne olur mu ona göre anneme söyliycem çünkü şehir dışından gelicek ayy çok heyecanlıyım şu anOlabilir canım zaten nişan öyle çok yoğun bi kan olmuyor benimde ilk adet sancısı ile başladı daha sonrada sancılarım artmıştı. Ama bunda karnım ağrıyor çogalmadan geciyor. Bizide haber et güzel haberlerini bekliyoruz
Benim nisanim geldiğinde o gece doğurdum ama 2 3 gün sonrada olabilir sen agrilarını takip et düzene giriyormu kaç km lik yoldan geleceklerPeki sizce eğer bu nişansa doğum ne zaman olur yani 1-2 güne olur mu ona göre anneme söyliycem çünkü şehir dışından gelicek ayy çok heyecanlıyım şu an
Sütüm var ama bebegım aktif emme yapmıyor. Bir yapıyor bi yapmıyor. Memeden ayırdığımda da aranıyor napıcağımı şaşırdım. Emerken elimle sağıp ona yardım etmeye çalışıyorum ama yine aynı. Sorun ne olabilir? Memede uyuduğu için yatırıyorum yatırdığım an uyanık
Max 2-3 saatlik mesafeden gelicekler ama şu an ara ara bel ağrım da var, ama asla sancı gibi değil yani gerçi sancı ne onu da bilmiyorum da ben. Takip edebileceğim şekilde bi ağrı sancı girip çıkmıyor yani nasıl ayırt edicem bilmiyorumBenim nisanim geldiğinde o gece doğurdum ama 2 3 gün sonrada olabilir sen agrilarını takip et düzene giriyormu kaç km lik yoldan gelecekler
Okudum pudrayı bıraktım elimde sudodan daha iyi bi krem var ama sudo da,alıcam ben direk çeşmede yıkıyorum çocuğun poposunuIslak mendil kullanıyorsanız temizleme pamuğuna geçebilirsiniz.Sudocrem de pişik için baya etkili oluyor.Pudra da pek onerilmiyor bu arada
Ben de öyle yapıyorum inşallah hasta olmaz hamazic hametan sudocrem kantoron yağı bapantol fayda etmiyor sanki vazelin alıcam bir deOkudum pudrayı bıraktım elimde sudodan daha iyi bi krem var ama sudo da,alıcam ben direk çeşmede yıkıyorum çocuğun poposunu
Canım o belli olmaz bu gün bu gece 1-2 gün sonra bile olabilir.Peki sizce eğer bu nişansa doğum ne zaman olur yani 1-2 güne olur mu ona göre anneme söyliycem çünkü şehir dışından gelicek ayy çok heyecanlıyım şu an
Bana da sprey sıktılar üstünü açtılar duşa girebilirsin yeterli iyice kurula dediler ama ben duşa girmeye korkuyorum ;( zaten hala ağrıyor içten acıtıyor bende karnımın içi agriyorBenimde alınan dikişlerden değil. Hatta taburcu olmadan önce yara koruyucu sprey sıktı duş vs alabilirsin dedi krem verdi madecosel onu kullanıyorum arada benimde üç kusunlar ağrıyor
Canım benimde öyle başladı nişan hatta iki güne yayıldı üçüncü gün resmen kırmızı gelmeye başlamıştı ben kendimi yormustum biraz parkta yürüdüm hurma yedimKızlaar sabahtan beri ara ara adet olucakmışım gibi çok hafifi karın ağrım vardı az önce de tuvalette uzayan şeffaf renk ama içinde hafif kırmızılık olan bi akıntı geldi. Bu nişan belirtisi falan olabilir mii
Ben ikizler burcuyumHer ne kadar anası gibi boğa burcu olmasını istesem de yarın ay ikizler burcuna geçiyor ve hanım kızımın rahatı yerindeİkizler Burcu zor bir burç diye duyuyorum hep Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?