2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar daha önce karnımın alt kısmında şişlik ve baskı hissediyordum, mesela bacağımı kapatıp yana doğru uzaninca bile rahatsız oluyordum.
Bir kaç gündür alt karnimda rahatlama oldu, kotu düşünmek istemiyorum. Böyle olan var mı acaba?
Ya ne iyi oldu yazdığın. Bende de var aynısı yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Benim kasık batmalarım o kadar çoktu ki. Hatta acile gitmiştim zonkluyordu bazen. Baskı gerilme hissediyordum. Doktorlar normal deyince bebek büyüyor diye hoşuma gitmeye başlamıştı. Ama bende de şu an hiçbir şey yok. Hamilelik namına hiç bir şeyim yok. En ufak bişey hissetmiyorum. Dün başım dönüyordu. Bugün o da yok. Bi görsen nasıl rahatım. Göğüs ağrım da geçti kasık ağrım da. Üç gün önce bebeğimi görmemiş olsam şimdi nasıl korkardım

Kızlar videodan kestim bu kısmı. Sizce bacak arasında gözüken göbek kordonu mu yoksa başka bişey mi😂
Gülmeyin ama şunu mu kastettin umarım doğru görüyorum 🙈🤣

Eklentiler

• 6B115E58-67BA-44FD-B67A-15268FB03BE4.jpeg
    6B115E58-67BA-44FD-B67A-15268FB03BE4.jpeg
    163,6 KB · Görüntüleme: 44
Ya ne iyi oldu yazdığın. Bende de var aynısı yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Benim kasık batmalarım o kadar çoktu ki. Hatta acile gitmiştim zonkluyordu bazen. Baskı gerilme hissediyordum. Doktorlar normal deyince bebek büyüyor diye hoşuma gitmeye başlamıştı. Ama bende de şu an hiçbir şey yok. Hamilelik namına hiç bir şeyim yok. En ufak bişey hissetmiyorum. Dün başım dönüyordu. Bugün o da yok. Bi görsen nasıl rahatım. Göğüs ağrım da geçti kasık ağrım da. Üç gün önce bebeğimi görmemiş olsam şimdi nasıl korkardım
Bebek rahimden leğen kemiğine doğru ilerlediği icin olabiliyor diye okuudm ama bakalım demek oluyormuş

Bebek rahimden leğen kemiğine doğru ilerlediği icin olabiliyor diye okuudm ama bakalım demek oluyormuş
Ondan olabilir ya da başka bir nedeni vardır canım kötü düşünmemek lazım. Aynı şeyleri birlikte yaşadığımızda rahatlıyorum ben normal olduğunu düşünüyorum 🙏🏻😇 Yine de doktordan çıktığım gün süper rahat oluyorum. Sonraki kontrole kadar endişe düzeyi gittikçe artıyor yine😕

Ondan olabilir ya da başka bir nedeni vardır canım kötü düşünmemek lazım. Aynı şeyleri birlikte yaşadığımızda rahatlıyorum ben normal olduğunu düşünüyorum 🙏🏻😇 Yine de doktordan çıktığım gün süper rahat oluyorum. Sonraki kontrole kadar endişe düzeyi gittikçe artıyor yine😕
Çarşamba kontrol 🙄🤗

Benim hiç öyle şiddetli ağrılarım olmadı bazen sadece yürürken kasıkta bi ağırlık hafif sancı hissediyorum o kadar o ağrılar da rahim büyürken tutan bağlar gerildiği için oluyor, rahim 7/24 büyümüyor sonuçta kademe kademe o yüzden her gün ağrı olmaması bence gayet doğal içiniz rahat olsun Aycoregi1 Aycoregi1

Biyoloji ve genetik uzmanı Dr. Aidin Salih’în “Gerçek Tıp” kitabında doğum hadisesi ile ilgili şu konulara yer verilmiştir:
Erkek çocuğa hamile kadın, ağırlığı ve ceninin hareketini sağ tarafta hisseder; sağ göğsünün ucu daha büyük olur ve rengi daha erken değişir. Yürümeye sağ ayaktan başlar, yerden kalkarken sağ ele dayanır. Bebek kız ise bu belirtiler tam tersine hep sol tarafta olur.

Bu da farklı bir bakış açısı cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyor acaba hic dikkat ettiniz mi kızlar?

Biyoloji ve genetik uzmanı Dr. Aidin Salih’în “Gerçek Tıp” kitabında doğum hadisesi ile ilgili şu konulara yer verilmiştir:
Erkek çocuğa hamile kadın, ağırlığı ve ceninin hareketini sağ tarafta hisseder; sağ göğsünün ucu daha büyük olur ve rengi daha erken değişir. Yürümeye sağ ayaktan başlar, yerden kalkarken sağ ele dayanır. Bebek kız ise bu belirtiler tam tersine hep sol tarafta olur.

Bu da farklı bir bakış açısı cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyor acaba hic dikkat ettiniz mi kızlar?
Bebek hissetmiyorum hiç 🥲 göğüs uçlarında sadece büyüme var renk aynı

Kız benim ablam cidden endişesiz bir gebeydi. Kişiliğini bilmesem bana ayak yapıyor dicem ama 🤣 Gamsız bir insan genel olarak. İlk doğumunda sancıları aşırı sıklaşmadan evden çıkaramadık kızı.Dur şunu da yiyim tvde şu var şu da bitsin diye diye. Annem sinir krizi geçirecek onun rahatlığından. Gitti 1 saat içinde doğurdu. Az daha dursa evde doğuracak manyak. Ve şu an bana anormalmişim gibi davranıyor. Ben de onunla paylaşmıyorum endişelerimi çünkü sinir ediyor beni. Aşırı zıt karakteriz 🤣 Yine de ablam hayattaki en iyi arkadaşım. Kızı olan tüm arkadaşlar için ikinci çocuklarının da kız olmasını diliyorum o yüzden. Kız kardeşlik harika bişey kavgası bile güzel oluyor 🤣💕
Ablaniz gibi insanlar var da bana soru isaretli geliyor, soz meclisten disari. Mesela kakasini yapmis olsaydi ciddi bir riskti yegeniniz icin ... Hani bunlari dusunmemek garip degil mi 🙊 sonra cocugu buyuturken :olamaz:

Buna gore benimki erkek :) henuz belli degil...

Benim hiç öyle şiddetli ağrılarım olmadı bazen sadece yürürken kasıkta bi ağırlık hafif sancı hissediyorum o kadar o ağrılar da rahim büyürken tutan bağlar gerildiği için oluyor, rahim 7/24 büyümüyor sonuçta kademe kademe o yüzden her gün ağrı olmaması bence gayet doğal içiniz rahat olsun Aycoregi1 Aycoregi1
Evham yapmak için bahane arıyoruz sanki bazen 🙈

Back