• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
4 kişi aynı gün doğuracağız öyle mi? Peki kız çocuk vajinal doğum sizce erken gelir mi? Ben Haziran sonu çıkarırım gibi hissediyorum 🙈
Evett gelme ihtimali de var tabii. 🤣 Aralık annesi olacakken kızını 37+5te kucağına alıp Kasım annesi olmuş biri olarak söylüyorum 🤣🤣 ama yeğenim gibi gününü geçirip suni sancı ile getirtilen de var tabi o da kız ama gelmek istemedi hanımefendi bir türlü 🤣🤣❤️ her bebek kendine özel bakıp göreceğiz 🥰
Ya evet normalde pantolon bile giymiyorum hamile taytlarindan aldim evde zaten hep pijama ama dün baska altarnatif de olmadigindan giydim insallah bişey olmaz. Evet çok nadir birde hafif hafif hissediyordum ama korktum iste. 😞😞
Anladım canım benim. Merak etme olmamıştır ya o kadar sürede sakin ol ❤️🤲
14 +4 üm doktora gittim bu kez Devlet hastanesine yine cinsiyet için çok erken dedi .Ben acaba ne zaman öğrencem insan merak ediyor
Aslında bence öğrenmen gerekirdi ama neden bu kadar geç öğreniliyor devlette onu anlamadım bir türlü
Selamlar, bende 15+6 dayım.
Şükür kesedeki kanama bitmiş, plesanta yukarıya çıkmış.
Toxoplazma için antibiyotik kullanmaya başladım 19 haftada amniyosentez yapılacak eğer keseye bulaşmışsa süreç yine çetrefilli..:duduk:
Umarım keseye geçmemiştir , güzel hamişler sizden dua istiyorum. Bilenlerden birer ayetel kürsi rica ediyorum.
Umarım toxo keseye geçmemiştir, bundan sonraki süreç sağlıklı geçer , gebeliğimin tadına varırım. Sağlıkla çocuğumu kucağuma alırım.

Okan hastanesinde gökçenur hocaya gidiyorum. Yakınlarda olanlara tavsiye ederim. Ama bir süre perinotolog takibinde gideceğim.. :)
Okudum canım inşallah geçmemiştir dualarım seninle ❤️ 🤲

Biberonu hangilerinden alsak daha iyi olur? Cam mı? Fiyatları gayet iyi görünüyor çok teşekkürler 🙏🏼🙏💜
Ben ilk baş cam aldım sağlık vs diye düşünerek. Bebek şuan 6 aylık kendisi tutmak istiyor tutamıyor kafasına düşüyor ağlıyor 🥲 elinden kayıyor 3 tane kırıldı pes ettim artık avent klasiklerden devam 😂

Hep İstanbul ve Ankara duyuyorum sizlerden. Bursa'da olan var mıdır aranızda acaba? Varsa hangi hastaneye gidiyorsunuz 🥰
Ben bursa 😂 jimer e gidiyorum canım ben kızımda başka bir doktora gidiyordum birkaç sorun yaşadım jimer deki doktorumu buldum sağolsun kızımı sağlıkla kucağıma aldıysam önce Allah sonra doktorum sayesinde oldu şimdi de ona devam ediyorum. Sen nereye gidiyorsun

4 kişi aynı gün doğuracağız öyle mi? Peki kız çocuk vajinal doğum sizce erken gelir mi? Ben Haziran sonu çıkarırım gibi hissediyorum 🙈
Valla ben 10 gün geç gelmişim. Hatta gelmemisim artik gelmiyorum diye suni sanciyla getirmisler 😁

Kızlar hadi hepimize moral olsun baby bump paylaşalım bugün. 15+3 ilk bebek kızımla bu kadar büyüyebildik. 💜🧿

Eklentiler

• IMG_20250120_153952.jpg
    IMG_20250120_153952.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 28
Hiç gözümde değil şu kanama ve risk geçse başka her şeye razı geleceğim artık bunun psikolojisi çok zormuş. Neyse gelip geçecek 💜
Gecer hic endise etmeyin🙏 benimde kanamam vardi progestan ve duzenli yatis dinlenmeyle gecti🙏 Psikolojik olarak cok zor bir surec ama gececek emin olun🌸 kendisi gecsede korkusu baki kaliyor o ayri ama hala her wcde acaba kan var mi korkusu yasiyorum ☹️ ama bunada sukur Allah birdaha yasatmasin🙏 en yakin zamanda sizde ferahlayin bu konuda insallah🙏🙏

Back