• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Kızlar Günaydınnn 😀 nöbetten çıktığım için bana anca gün aydı 😂

Dün doktorum kaşıntıdan ötürü kullandığın tüm ilaçları kes demişti ama ben pirilamı kesmedim tövbe haşa ama ben pirilama bağımlı olmuş olabilir miyim 🤣🤣🤣🤣

Bi de iki gündür gaz sancısı sandığım şey böbrek ağrısıymış. Dün doktorum dedi ki burası bağırsak değil de üretra gibi duruyor bi idrar tahliline baksana dedi. Dün idrarımı bi çalıştım ki ne göreyim lökositler havada uçuşuyor 🤣 hayır bi de cihaz elinin altında, mikroskop elimin altında insan bi ara bakmaz mı idrarına 😂 neyse durumlar böyle doktoruma mesaj attım henüz dönmedi ama sanırım antibiyotik verecek
Ahahhahaaa😁😁😁
Terzi kendi söküğünü dikemez derler bacım 😅😅😅

Geçmiş olsun diyeyim geçsin gitsin ins. 🤲🏼
Ben iki kez geçirdim. Düşük de değildi enfeksiyon. Ama ilaç vermek istemediler. Bol su içmekle ayakları sıcak tutmakla öyle böyle geçti.

Ben de kusmuyorum haftalardır. Bulantı da pek az ama ben de prilam bağımlısı mıyım bilmiyorum. :confused: 1 tane olsun içiyorum. Bazen yeterli olmuyor demek, bulantı hissi geliyor, gündüz bi tane daha alıyorum.

Kusmaların tamamen kesilmemesi baksanız hayat konforu açısından kötü olsa da, bi yandan sevindirici. Çünkü kendimi biliyorum, tümden iyi olsam ciğerci kedisi misali mutfak dolaylarından ayrılmam. :eek:Gidip gelip ne yiyebilirim diye bakarım. Kilo almaya da müsait yapım. Sonuçları iyi olmaz.

Hamileyken iştah otomatikman açılıyor. Multivitaminlerin de aynı yönde etkisi var. Son haftalarda biden fazla fazla kilo alınıyor. Zaten haşimatoymuşum. Kilomun asla üç haneli rakamlara çıkmaması gerek :skandal:

Ahahhahaaa😁😁😁
Terzi kendi söküğünü dikemez derler bacım 😅😅😅

Geçmiş olsun diyeyim geçsin gitsin ins. 🤲🏼
Ben iki kez geçirdim. Düşük de değildi enfeksiyon. Ama ilaç vermek istemediler. Bol su içmekle ayakları sıcak tutmakla öyle böyle geçti.

Ben de kusmuyorum haftalardır. Bulantı da pek az ama ben de prilam bağımlısı mıyım bilmiyorum. :confused: 1 tane olsun içiyorum. Bazen yeterli olmuyor demek, bulantı hissi geliyor, gündüz bi tane daha alıyorum.
Yaşasın pirilammm kardeşliğiiiii 🥳🥳🥳
Elimdekiler bitirip bi deneyeceğim bakalım içmeden durabilmeyi. Ama duramazsam da dünyanın sonu değil, bebeğe zarar da değil içeriz yapcak bir şey yok 😀

Benim de çok aşırı yüksek değil enfeksiyon bence antibiyotik vermez diye düşünüyorum 😀 artık su da içebiliyorum bol suyla geçirmeye çalışayım bakalım olmazsa antibiyotik yolu görünür napalım 🤦‍♀️

Oğluşuma +1 oyuncak dah🦒🙃

Eklentiler

• 20250207_223900~2.webp
    20250207_223900~2.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 59
Ben Perşembe kontrole gitmiştim doktora, bana aile hekiminde takip yapmıyorlar dedim doktorda tahlil falan da yok o zaman dedi sonra baktı kan degerlerime detaylı dahiliye istemiş en son bir ay kadar önce, bu şimdilik yeterli yirminci haftada tetanoz için gittiğinde iste tahlilleri aile hekiminde takibin yine olmazsa tahlillerin diğer hafta geldiginde yaparız dedi, sen bı gidip tahlil ver bence de, bu tahlil falan yapilmama olayına ben de takılıyorum, bazı değerlere en geç üç ayda bı bakılması gerekiyor normalde diye biliyorum
Aile hekiimime soylemistim bakalim dedi ama ben ertesi gün doktoruma gidicem zaten orda yaptiririm hem daha hizli alirim sonucu diye dusundum o da ac gelmen lazimdi diyince kaldı. Birdahaki ay gelince yapariz dedi yani onemsenmesi gereken bisey bencede ama oyle boyle derken kaldı hep
Benim doktorum da hiç tekrardan istemedi kan yada idrar sanırım 7. Ayda yapılan rutin testler var bana bi kâğıt verilmişti o zaman isteyecek. Ama devlette mesela ne zaman vermiştin 1 ay geçmiş bir daha bakalım kanları dediler orda verdim bende. Her doktorun işleyişi farklı oluyor sanırım
1. Ay ve 7. Ay arasi cok uzun ya istemeleri lazim o arada bence benden de istemediler hala ben sordum d oyle soyledi
İğne falan kullandınmı benim hafif kanamalarım oluyordu progestan iğne verdi onu kullanıyorum kanamam kesildi bilmiyorum bende hiç çarpıntı olmadı ama stresten falan olmuştur belki kötü düşünme
Yok kullanmadim hicbirsey gece sancim olunca gittigim doktor kullan demisti ertesi gun kendi doktoruma gittim sordum o da kullanmana gerek yok sersemletmesin boşuna suan bi riskin yok kanama alani da gorunmuyor dedi. Cok şükür lekelenme gibi bisey de yasamaidm kullanmadim o yuzden progestani da

Harika olmuş.🤩 Hem de pamuklu iple yapmışsın Ben de yeğenime örerim diye zürafa tariflerini taradım geçen. Çok beğendim. Eline sağlık 👏🏻
🥰🥰🥰 teşekkür ederim ♥️ evet bazen kadife bazen pamuk o an hangi rengim uyuyorsa yapiyorum😊 esranin tarifleri diye bi kanaldan bakarak yaptim bende yazılı tarifi yok ama malesef

Kızlar 17 haftalik hamileyim bir haftadır özellikler akşamları ve yemeklerden sonra karnım çok fazla şişiyor sertlesşiyor geriliyor nerdeyse su icmeye korkuyorum var mı böyle bir şey yaşayan gaz mı bilemiyorum yada kasılmamı ?

Kızlar 17 haftalik hamileyim bir haftadır özellikler akşamları ve yemeklerden sonra karnım çok fazla şişiyor sertlesşiyor geriliyor nerdeyse su icmeye korkuyorum var mı böyle bir şey yaşayan gaz mı bilemiyorum yada kasılmamı ?
Benim de aynı bu şekilde oluyor. Neredeyse üstünde durmadığım tek şey bu diyebilirim 😅 En başından beri hep böyle. Gece şişiyor sabah bakıyorum inmiş böyle gidiyor bakalım.

Ya aslında son zamanlarda aşırı aşırı azaldı bulantı. Ama pirilam da belki etki ediyordur aslında tam geçmemiştir diye bi endişe duyuyorum artık nasıl travma oluşturduysa kusmak 😀😀 bi kaç gün daha kullanıp keseceğim zaten ilacım bitiyor 🤣 kendimi öyle avutuyorum. 4-5 tane ilaç kalmış israf mı olsun 🤣🤣
Kıyamam ben sana kuzum benim o psikolojiyi çok iyi biliyorum ilk gebeligimden 🤣❤️😍 kusa kusa mahvolmustum çok iyi anlıyorum. İnşallah bitmiştir bulantin da artık ilaca.gerek kalmaz rahatlarsın 🤲 🥰 ❤️

Al benden de o kadar. Sabah uyanınca nispeten daha yumuşak bir karnım var ve görece daha az şişkin. Gün içerisinde yediklerim mi depolanıyor sindirim mi sıfır ben de anlam veremiyorum. Gece yatağa girmeden önce aşırı gergin ve sert bir karnım oluyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ben de kendisini artık benden bağımsız bir bölge olarak görmeye başladım 🤣🤣

Sabahları 4 aylık hamileyim, akşamları 7 aylık :işsiz:
hahaha aynısııııı 🤣🤣🤣

Kıyamam ben sana kuzum benim o psikolojiyi çok iyi biliyorum ilk gebeligimden 🤣❤️😍 kusa kusa mahvolmustum çok iyi anlıyorum. İnşallah bitmiştir bulantin da artık ilaca.gerek kalmaz rahatlarsın 🤲 🥰 ❤️
Dün gece eşim çok ısrar etti ve içmedim 😀 bugün midem bulanarak uyandım 😀😀😀😀 henüz geçmemiş 🤣

Kızlar devlet hastanesinde detaylı usg yapılıyor mu acaba yapılıyorsa hangi hastanede yapılıyor bilgisi olan varmı İstanbul için soruyorum Avrupa yakası için
Ben bir kaç hastaneye baktım ama onlarda yapılmıyor 😕

Çam ve sakurada var. Ben salı günü muayeneye gittim peritanoloji için yeşil alan açtı. Şimdi randevu kovalıyorum ama anladığım kadarıyla 22-24.haftalarda yapılıyor. Ona denk getirmeye çalışıcam.

Çam ve sakurada var. Ben salı günü muayeneye gittim peritanoloji için yeşil alan açtı. Şimdi randevu kovalıyorum ama anladığım kadarıyla 22-24.haftalarda yapılıyor. Ona denk getirmeye çalışıcam.
Bende gittiğim hastaneden sordum oda yeşil alan açalım dedi sistemde açtılar mı bilmiyorum bazen söyleyip unutuyorlar kaç gündür bakıyorum çam Sakura da var da sadece riskli gebelere bakılıyor deniliyor ve usg yapılmıyor yazıyor bakalım bulabilecek miyim bende

Bende gittiğim hastaneden sordum oda yeşil alan açalım dedi sistemde açtılar mı bilmiyorum bazen söyleyip unutuyorlar kaç gündür bakıyorum çam Sakura da var da sadece riskli gebelere bakılıyor deniliyor ve usg yapılmıyor yazıyor bakalım bulabilecek miyim bende
Bağcılar eğitim ve araştırmada ve kanunide çıkıyoe ben bakarken bide

Back
X