- 5 Aralık 2024
- 285
- 98
- 13
Benim estrofem dahil 12. Haftaya kadar kullancakmışım canımEvet canım ben ilaçları 12. Haftamda bıraktım estrofemi 7. Haftada progestan iğne oksapar iğne 12. Hafta da bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim estrofem dahil 12. Haftaya kadar kullancakmışım canımEvet canım ben ilaçları 12. Haftamda bıraktım estrofemi 7. Haftada progestan iğne oksapar iğne 12. Hafta da bıraktım
Ne yiyorsun ki canımBen gebelikten önce hep kabızdım. Ne zaman gebe kaldım sıfır kabızlık hiç kabız olmadım bu zamana kadar çok şükür benim hayatım hep kabızlıkla geçtiği için iyi bilirim çok zor
13+5 im canım ama beslenme düzenim değişmedi ki önceden ne yiyorsam aynı şeyleri yiyorum onunla alakası yok bence. Eşim hamilelikte vücut yenilenir diyor gerçekten öyle oldu bende. Kimyasal gebelik geçirdiğimde kabızdım mesela bunda hiç olmadıNe yiyorsun ki canım
Kaç haftalıksın ?
Bende eskiden olmazdım
Hergün günde 1 kez en az yapmam lazım yoksa sertleşince zorluyor kusura bakmayın açık anlattım ama doğal şeyler13+5 im canım ama beslenme düzenim değişmedi ki önceden ne yiyorsam aynı şeyleri yiyorum onunla alakası yok bence. Eşim hamilelikte vücut yenilenir diyor gerçekten öyle oldu bende. Kimyasal gebelik geçirdiğimde kabızdım mesela bunda hiç olmadı
12.haftaya kadar mi dendi normalde peki ilaçlar canımEvet benimde 9. Haftadayım estrofem Progestan fitil ve ampul ve de 2 tane oksopar kullanıyorum yarın kontrol var belki azaltır
yok aşkım farklı hiçbi belirtim yoktu.Kuzuum hayırlı olsun sağlıkla geldin minnoş kızın belirtilerin nasıldı acaba
Yavrum hiçBir şeyim yoktu. Ne bulantı ne kusma ne aşerme. Sıfır arada giren kasık sancısı dışında çok rahat geçti şükürBelirtileriniz naisldi asermleriniz mide bulantisi vs bende 9.haftadayim ve kiz istiyrm
Güya kız bebekler de çok bulantı diyorlar yalaaan artık hiç bişeye inanmıycam11 cinsiyeti %99 kız dedi iki doktor
yok aşkım farklı hiçbi belirtim yoktu.
Ne bulanrı ne kusma ne bişeyi canın çekmesi acaip bi gebelik
Net birşey konuşmadık ne zamana kadar olacağı ile ilgili .Bir daha ki geldiğinde azaltırız dedi .Ama hangisini ne kadar azaltır yarın belli olacak12.haftaya kadar mi dendi normalde peki ilaçlar canım
Yavrum hiçBir şeyim yoktu. Ne bulantı ne kusma ne aşerme. Sıfır arada giren kasık sancısı dışında çok rahat geçti şükürBelirtileriniz naisldi asermleriniz mide bulantisi vs bende 9.haftadayim ve kiz istiyrm
hepsi hikayeGüya kız bebekler de çok bulantı diyorlar yalaaan artık hiç bişeye inanmıycam
Yok canım benim doğal yumurtlama testi ile hamile kaldımHergün günde 1 kez en az yapmam lazım yoksa sertleşince zorluyor kusura bakmayın açık anlattım ama doğal şeyler
Senin de tüp bebek mi canım
Ben bursadayım doktorum istanbukda canımNet birşey konuşmadık ne zamana kadar olacağı ile ilgili .Bir daha ki geldiğinde azaltırız dedi .Ama hangisini ne kadar azaltır yarın belli olacak
Sağlıkla kucağimiza alalım AminYok canım benim doğal yumurtlama testi ile hamile kaldım
Benim Dr Aret Kamar İstanbul’dayım ben kendisinde devam edeceğim .6+2 de kalp atışını gördük dinletmedi.10 gün sonra gittimizde dinledik şükürBen bursadayım doktorum istanbukda canım
Haftaya nasipse Bursa’dan kadın doğumcu ile devam edeceğiz sürece
Kalp atışını kaçıncu haftada duydunuz peki
Kaç haftalık sizinBen bursadayım doktorum istanbukda canım
Haftaya nasipse Bursa’dan kadın doğumcu ile devam edeceğiz sürece
Kalp atışını kaçıncu haftada duydunuz peki
5 haftalık olduk bugün canımKaç haftalık sizin
Offf canımmm duygulandım çokTeyzeleri bakın Eki Görüntüle 3544734