• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Evet benimde 9. Haftadayım estrofem Progestan fitil ve ampul ve de 2 tane oksopar kullanıyorum yarın kontrol var belki azaltır

Ne yiyorsun ki canım
Kaç haftalıksın ?
Bende eskiden olmazdım :(
13+5 im canım ama beslenme düzenim değişmedi ki önceden ne yiyorsam aynı şeyleri yiyorum onunla alakası yok bence. Eşim hamilelikte vücut yenilenir diyor gerçekten öyle oldu bende. Kimyasal gebelik geçirdiğimde kabızdım mesela bunda hiç olmadı

13+5 im canım ama beslenme düzenim değişmedi ki önceden ne yiyorsam aynı şeyleri yiyorum onunla alakası yok bence. Eşim hamilelikte vücut yenilenir diyor gerçekten öyle oldu bende. Kimyasal gebelik geçirdiğimde kabızdım mesela bunda hiç olmadı
Hergün günde 1 kez en az yapmam lazım yoksa sertleşince zorluyor kusura bakmayın açık anlattım ama doğal şeyler
Senin de tüp bebek mi canım

Net birşey konuşmadık ne zamana kadar olacağı ile ilgili .Bir daha ki geldiğinde azaltırız dedi .Ama hangisini ne kadar azaltır yarın belli olacak
Ben bursadayım doktorum istanbukda canım
Haftaya nasipse Bursa’dan kadın doğumcu ile devam edeceğiz sürece🤲🏻🧿
Kalp atışını kaçıncu haftada duydunuz peki

Ben bursadayım doktorum istanbukda canım
Haftaya nasipse Bursa’dan kadın doğumcu ile devam edeceğiz sürece🤲🏻🧿
Kalp atışını kaçıncu haftada duydunuz peki
Benim Dr Aret Kamar İstanbul’dayım ben kendisinde devam edeceğim .6+2 de kalp atışını gördük dinletmedi.10 gün sonra gittimizde dinledik şükür

Teyzeleri bakın 🥰 🥲
4C7BEE10-20E7-4967-9EC1-DCF22600A9B0.jpeg

Merhabalar kızlar ikili test için gitmiştim cinsiyet sormayı unutmuşum 😂tahmin edebilen varmi birde bugün çok fena buzda düştüm bacaklarım resmen iki tarafa açıldı doktor bisey olmaz dedi yine de dikkat etmek gerekir tabi

Eklentiler

• IMG_20250129_125244_148.jpg
    IMG_20250129_125244_148.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 25
Back