• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Günaydın kızlar nasıl gidiyor gebelik ben iki gündür soluma yatamıyorum bebiş o tarafta ağrı yapıyor ya sırt üstü yada sağa yatıyorum diğer hafta kontrol var gün saymaktan geçmiyor günler resmen
Günaydın canım benim ❤️ valla ilk 3 aya göre çok daha iyi gidiyor. İştahsızlık, herşeyin tadınin kötü gelmesi vardı bende. İkinci trimestere girer girmez hepsi bitti. Halsizlik, sürekli uyuma hissi de bitti çok şükür 🥰 kızımın sürekli olarak kardeşini sevmesiyle geçiyor ❤️🥰🤲 karnımı seviyor önüne gelen herkese benim bebek kardeşim olacak diyor. Sağdan soldan saçma sapan yorumlar geliyor kıskanacak misin saçını başını yolacak misin gibi 🙄 korkunç 😰 tamamen cahillik 😖 kanım donuyor bunları duyunca hemen müdahale ediyorum benim kızım kardeşini çok seviyor canı yanar diye ağlar diye korkuyor neden öyle yapsın diyorum. 🙄 Çocuk bile tuhaf oluyor böyle bir şey duyunca. Ya ufacık çocuğun aklına sokulacak şey mi bu. Benim çocuğum ben yerden zor kalkarken bile elimden tutup yardım edeyim anne bebek kardeşimin canı acimasin diyor. Öyle temiz seviyor. Ama insanlar ne diyor..İnsan içine mecbur olmadıkça çıkmak istemiyorum o yüzden. Kısacası insanların saçmalıkları dışında güzel gidiyor bebiş iyi kızım da dört gözle kardeşini bekliyor. 🥰❤️ Şu detayliyi da atlatsak bir de plesanta yukarı çıksa daha da güzelleşecek her şey inşallah ❤️ 😍

. Sağdan soldan saçma sapan yorumlar geliyor kıskanacak misin saçını başını yolacak misin gibi 🙄 korkunç 😰 tamamen cahillik 😖 kanım donuyor bunları duyunca hemen müdahale ediyorum benim kızım kardeşini çok seviyor canı yanar diye ağlar diye korkuyor neden öyle yapsın diyorum. 🙄 Çocuk bile tuhaf oluyor böyle bir şey duyunca. Ya ufacık çocuğun aklına sokulacak şey mi bu.
Ay bı cakicam ağzına sunlarin, kaşık kadar çocukların aklına soktukları fikirlere sinir oluyorum, daha kardeşi doğmamış ne olduğunu bilmeden ilk öğrendiği kardeşin sıkıntılı birşey olduğu oluyor, benim oğluma da diyorlar kıskanacak bilmem ne yapacak öyle bakıyor çocukta, bende suratım iniyor direkt zaten ifadelerim bellidir, aklına sokmazsaniz yapmaz diye diye bı kısmını susturdum, ben kardeşinle oynarsın şunu ogretirsin böyle yaparsın, heveslensin diye anlatıyorum çocuk ultrason fotoğraflarını bize bile vermez, gelsin kardesim yarin mi gelecek diye hergun soruyor, ister istemez bı şaşıracak ama hasarsız atlatalim şoku min.tutalim derdimiz, millet buna da dahil oluyor :işsiz:

Günaydın canım benim ❤️ valla ilk 3 aya göre çok daha iyi gidiyor. İştahsızlık, herşeyin tadınin kötü gelmesi vardı bende. İkinci trimestere girer girmez hepsi bitti. Halsizlik, sürekli uyuma hissi de bitti çok şükür 🥰 kızımın sürekli olarak kardeşini sevmesiyle geçiyor ❤️🥰🤲 karnımı seviyor önüne gelen herkese benim bebek kardeşim olacak diyor. Sağdan soldan saçma sapan yorumlar geliyor kıskanacak misin saçını başını yolacak misin gibi 🙄 korkunç 😰 tamamen cahillik 😖 kanım donuyor bunları duyunca hemen müdahale ediyorum benim kızım kardeşini çok seviyor canı yanar diye ağlar diye korkuyor neden öyle yapsın diyorum. 🙄 Çocuk bile tuhaf oluyor böyle bir şey duyunca. Ya ufacık çocuğun aklına sokulacak şey mi bu. Benim çocuğum ben yerden zor kalkarken bile elimden tutup yardım edeyim anne bebek kardeşimin canı acimasin diyor. Öyle temiz seviyor. Ama insanlar ne diyor..İnsan içine mecbur olmadıkça çıkmak istemiyorum o yüzden. Kısacası insanların saçmalıkları dışında güzel gidiyor bebiş iyi kızım da dört gözle kardeşini bekliyor. 🥰❤️ Şu detayliyi da atlatsak bir de plesanta yukarı çıksa daha da güzelleşecek her şey inşallah ❤️ 😍
Çok şükür 🥰 benim de halsizlik ve uykusuzluk gitti arttık daha enerjiğim kullandığım vitaminler de yaradı eskisi gibi değilim şükür ama iştahım hep vardı doyamıyorum bir türlü 😅. Çocuklara bu muhabbetleri yapanlara gerçekten uyuz oluyorum iyiyi söylemeleri gerekirken kıskançlıktsn bahsetmek niye cocuğun aklına hiç olmadık şeyler sokacaklar cahillik neyse ki yavrunuz şimdiden çok seviyor kardeşini yerim ya kuzucuk 💗 ben de üçlü tarama yaptıracağım diğer hafta telaşımız streesimiz bir türlü bitmiyor inşAllah sorunsuz atlatırız bu dönemi. İnşAllah plesantanız yukarı çıkar normale döner 🤲🏻 benim henüz onunla ilgili bir bilgim yok hiç sormadım doktoruma sormak da istemiyorum sordukça aklım bulanıyor açıkcası gerçi birşey olsa söylerdi herhalde.

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Kızlar ben sadece 8. - 10. Haftalar arasında mide bulantısı yaşadım ve ilaç bile kullanmadım. Tam iyiyim derken şimdi 15+6'dayım ve dünden beri midem çok bulanıyor iştahım kaçtı. Sonradan mide bulantısı yaşayan var mı?

Bende yeni drdan geldim plesentam adsadaymis bol bol yatıp dinlenmek ve bol su içmek gerekiyomus yatıp dinlenip dua edeceğiz canım yapcak bişey yok 24. Haftaya kadar yukarı cikabiliyomus
Ben yatıp dinlenemiyorum maleswf hemşireyim ve nöbetlerim yoğun geçiyor sürekli ayaktayım ama su içiyorum 😪

Kızlar ben sadece 8. - 10. Haftalar arasında mide bulantısı yaşadım ve ilaç bile kullanmadım. Tam iyiyim derken şimdi 15+6'dayım ve dünden beri midem çok bulanıyor iştahım kaçtı. Sonradan mide bulantısı yaşayan var mı?
Geçti diyorum bulantılar bigün kalkıyorum gene aynı, o günlerden biri de bugün, hersey içimi kaldiriyor iştahım yok, 19.haftadayim

Kuzum afp diye değil de 3 lü tarama diye söylemiştir aynı şey 😍

Aile hekimliğine gidersen her şeye bakılıyor kuzucum. Bence git 1 ay bekleme hem aklında soru işareti olmaz 😍

Aynen kızlar 11. Haftada aşağıda oluşmuş demişti doktorum plesenta için. Bugün 15+3 fe gittim. Plesenta yukarda bebişin arkasında konumlanmış gayet güzel böylelikle bebişi de rahat rahat görürürz önümüzde bir katman olmaz dedi. Ama aşağıda da olsa yine de sorun yok çünkü hala çok erken ve yer değiştirir sürekli bizim için tam haftasını net hatırlamamakla beraber (25. Haftadan sonra dedi sanırım ) önem kazanır yeri dedi. Yani merak etmeyin. Ben sürekli kustuğum ve sudan tiksindiğim için hiç su içemiyordum. Son bir kaç haftadır içmeye başlamıştım. Günde 10 bardak Max. Belki o etkili olmuştur. Su içmeye başladığın ultrasondan belli dedi doktorum 😀
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin de işin yoğundu bende yoğun çalışıyorum Plesanta ile ilgili olabilir mi bu

Standart canım. Bebeğim omurilik gelişimine bakılıyormuş. Hatta burda da sormuştum geçenlerde. Fetal dna yaptırdım yine de üçlü taramaya gerek var mı diye herkesin doktoru gerekli görmüş
Evet bende yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı şimdi sırada detaylı var 🤲🏻 inşallah sende güzel haberler ile gelirsin canım🥰

19. Haftaya giricem bende ama daha gebeligin basinda yapılan tahlillerle duruyorum. Salı günü muayeneye gittiğimde doktora söyledim ac gelmen lazim onun için bidahaki geldiginde yapariz dedi ama daha 1 ay var diger muayeneme ASM ye gidip pazartesi orada baktirsam mi acaba tsh konusu kafama takıldı.
Benim doktorum da hiç tekrardan istemedi kan yada idrar sanırım 7. Ayda yapılan rutin testler var bana bi kâğıt verilmişti o zaman isteyecek. Ama devlette mesela ne zaman vermiştin 1 ay geçmiş bir daha bakalım kanları dediler orda verdim bende. Her doktorun işleyişi farklı oluyor sanırım

Ağızlarına tuvalet terliği sokmak gerek ki bir daha yerli yersiz yorum yaparken o anı hatırlayıp seçerek konuşsunlar 🥰🥰🥰🥰😂😂😂

Kızlar Günaydınnn 😀 nöbetten çıktığım için bana anca gün aydı 😂

Dün doktorum kaşıntıdan ötürü kullandığın tüm ilaçları kes demişti ama ben pirilamı kesmedim tövbe haşa ama ben pirilama bağımlı olmuş olabilir miyim 🤣🤣🤣🤣

Bi de iki gündür gaz sancısı sandığım şey böbrek ağrısıymış. Dün doktorum dedi ki burası bağırsak değil de üretra gibi duruyor bi idrar tahliline baksana dedi. Dün idrarımı bi çalıştım ki ne göreyim lökositler havada uçuşuyor 🤣 hayır bi de cihaz elinin altında, mikroskop elimin altında insan bi ara bakmaz mı idrarına 😂 neyse durumlar böyle doktoruma mesaj attım henüz dönmedi ama sanırım antibiyotik verecek

Selam güzel hamişler
Tsh konusu çok geçmiş benim ki haşimato değil graves yani sizin tam tersi oluyor hızlı çalışıyor ve benimki zehirli bir tiroid dahiliye doktoru bana bebeğe zararı yok ama daha çok sana zararı olur demişti ilaç kullandım sonra endokrine yönlendirdi iki gün önce gittim kullandığım ilacı değiştirdi ama bir sıkıntı yok dedi gebelik için değerlerim iyi gibi
Bir ay sonra kontrolüm var tabi randevu bulabilmek o kadar zorlaştı ki tek doktor bu yüzden bir ay sonraya bulabilir miyim bilemiyorum

Ay bı cakicam ağzına sunlarin, kaşık kadar çocukların aklına soktukları fikirlere sinir oluyorum, daha kardeşi doğmamış ne olduğunu bilmeden ilk öğrendiği kardeşin sıkıntılı birşey olduğu oluyor, benim oğluma da diyorlar kıskanacak bilmem ne yapacak öyle bakıyor çocukta, bende suratım iniyor direkt zaten ifadelerim bellidir, aklına sokmazsaniz yapmaz diye diye bı kısmını susturdum, ben kardeşinle oynarsın şunu ogretirsin böyle yaparsın, heveslensin diye anlatıyorum çocuk ultrason fotoğraflarını bize bile vermez, gelsin kardesim yarin mi gelecek diye hergun soruyor, ister istemez bı şaşıracak ama hasarsız atlatalim şoku min.tutalim derdimiz, millet buna da dahil oluyor :işsiz:
Aynen öyle ya gıcık oluyorum bende bozuluyorum. Neden abuk subuk konuşuyorsun yani neden. Bende sürekli söylüyorum çocuk neyi duyarsa öyle bilir diye. Tabi ki olur illa ki kıskançlık vs. Ama biz kiskandirmamak için elimizden geleni yapıyoruz sevsin sahiplensin diye uğraşıyoruz. Saçma sapan konuşmalar. O yüzden ne kızımı ne kendimi insan içine sokmak istemiyorum ama mecbur oluyoruz bazen işte 🙄
Çok şükür 🥰 benim de halsizlik ve uykusuzluk gitti arttık daha enerjiğim kullandığım vitaminler de yaradı eskisi gibi değilim şükür ama iştahım hep vardı doyamıyorum bir türlü 😅. Çocuklara bu muhabbetleri yapanlara gerçekten uyuz oluyorum iyiyi söylemeleri gerekirken kıskançlıktsn bahsetmek niye cocuğun aklına hiç olmadık şeyler sokacaklar cahillik neyse ki yavrunuz şimdiden çok seviyor kardeşini yerim ya kuzucuk 💗 ben de üçlü tarama yaptıracağım diğer hafta telaşımız streesimiz bir türlü bitmiyor inşAllah sorunsuz atlatırız bu dönemi. İnşAllah plesantanız yukarı çıkar normale döner 🤲🏻 benim henüz onunla ilgili bir bilgim yok hiç sormadım doktoruma sormak da istemiyorum sordukça aklım bulanıyor açıkcası gerçi birşey olsa söylerdi herhalde.
Aynen vitaminler bana da iyi geldi ya 😊 iştah desen benim de arttı bakalım kaç kg gitcez doğuma 😅🤣 çok şükür şimdi çok seviyor inşallah hep böyle gider. Amin, İnşallah tertemiz sonuçlar alırız hepimiz de sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🥰 ❤️ ben sormadım doktor kendisi dedi plesanta aşağıda ama ilerleyen haftalarda yukarıya çıkar.diye. inşallah çıkar çok kafama takıyorum.cunku..
Ağızlarına tuvalet terliği sokmak gerek ki bir daha yerli yersiz yorum yaparken o anı hatırlayıp seçerek konuşsunlar 🥰🥰🥰🥰😂😂😂
Ayyy hiç sorma benim de yapmak istediğim bu. Yani çocuk hevesle kardeşim olacak diyor sen kıskançlık diyorsun nasıl bir cahillik nasillll 😒
Kızlar Günaydınnn 😀 nöbetten çıktığım için bana anca gün aydı 😂

Dün doktorum kaşıntıdan ötürü kullandığın tüm ilaçları kes demişti ama ben pirilamı kesmedim tövbe haşa ama ben pirilama bağımlı olmuş olabilir miyim 🤣🤣🤣🤣

Bi de iki gündür gaz sancısı sandığım şey böbrek ağrısıymış. Dün doktorum dedi ki burası bağırsak değil de üretra gibi duruyor bi idrar tahliline baksana dedi. Dün idrarımı bi çalıştım ki ne göreyim lökositler havada uçuşuyor 🤣 hayır bi de cihaz elinin altında, mikroskop elimin altında insan bi ara bakmaz mı idrarına 😂 neyse durumlar böyle doktoruma mesaj attım henüz dönmedi ama sanırım antibiyotik verecek
Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa zamanda düzelir 🥰❤️ prilami neden kesmedin hala bulaniyor mu miden ❤️

Aynen öyle ya gıcık oluyorum bende bozuluyorum. Neden abuk subuk konuşuyorsun yani neden. Bende sürekli söylüyorum çocuk neyi duyarsa öyle bilir diye. Tabi ki olur illa ki kıskançlık vs. Ama biz kiskandirmamak için elimizden geleni yapıyoruz sevsin sahiplensin diye uğraşıyoruz. Saçma sapan konuşmalar. O yüzden ne kızımı ne kendimi insan içine sokmak istemiyorum ama mecbur oluyoruz bazen işte 🙄

Aynen vitaminler bana da iyi geldi ya 😊 iştah desen benim de arttı bakalım kaç kg gitcez doğuma 😅🤣 çok şükür şimdi çok seviyor inşallah hep böyle gider. Amin, İnşallah tertemiz sonuçlar alırız hepimiz de sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🥰 ❤️ ben sormadım doktor kendisi dedi plesanta aşağıda ama ilerleyen haftalarda yukarıya çıkar.diye. inşallah çıkar çok kafama takıyorum.cunku..

Ayyy hiç sorma benim de yapmak istediğim bu. Yani çocuk hevesle kardeşim olacak diyor sen kıskançlık diyorsun nasıl bir cahillik nasillll 😒

Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa zamanda düzelir 🥰❤️ prilami neden kesmedin hala bulaniyor mu miden ❤️
Ya aslında son zamanlarda aşırı aşırı azaldı bulantı. Ama pirilam da belki etki ediyordur aslında tam geçmemiştir diye bi endişe duyuyorum artık nasıl travma oluşturduysa kusmak 😀😀 bi kaç gün daha kullanıp keseceğim zaten ilacım bitiyor 🤣 kendimi öyle avutuyorum. 4-5 tane ilaç kalmış israf mı olsun 🤣🤣

Benimde plesenta aşağıda canım dün kontrolüm vardı hala aynin yerdeymis 25. Haftaya kadar normal karsiliyoruz bunu dedi bakalim inşallah değişir yerleri.

Konudan bağımsız dun akşamdan beri kalp çarpıntısı yaşıyorum bugun de sabahtan beri başım çatlıyor dayanamadim parol ictim ama hala geçmedi bas agrisi neyse de çarpıntı korkutmaya başladı beni
İğne falan kullandınmı benim hafif kanamalarım oluyordu progestan iğne verdi onu kullanıyorum kanamam kesildi bilmiyorum bende hiç çarpıntı olmadı ama stresten falan olmuştur belki kötü düşünme

Back
X