• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
Evett kuzum önce birden uykudan uyandım sonra kızım geldi o da uyanmış nedense 🤣 sonra onu bir sekilde yatağına götürdüm uyuttum. Benim uyku tamamen bitti. Sabaha kadar araba aldım, sattım,. Bebekle tatile gittim geldim. Eşimle ne konustuysak her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüm. Bu her şeyi ince ince düşünme perileri gündüz gelseydi olmaz mıydı. 🤔 Velhasıl kelam şimdi uykusuzum 🤣🤣🤣🤣❤️
Yaaa hamileligin ilk baslangicinda inanilmaz uyuyordum. Prilamda etkiliyordu galiba biraz tabii. Ama simdi bende oyleyim. 2 3 den once uykum gelmiyor sonrada 7 bucukta 8 de uyaniyorum resmen uykusuz ayakta duruyorum. Kafamda surekli biseyler.Saniyordum ki hamilelik ilerledikce uykumda artacak daha erken uyumaya baslayacagim oturdugum yerde pit uyuyacagim falan ama nerdeee 😂

Yaaa hamileligin ilk baslangicinda inanilmaz uyuyordum. Prilamda etkiliyordu galiba biraz tabii. Ama simdi bende oyleyim. 2 3 den once uykum gelmiyor sonrada 7 bucukta 8 de uyaniyorum resmen uykusuz ayakta duruyorum. Kafamda surekli biseyler.Saniyordum ki hamilelik ilerledikce uykumda artacak daha erken uyumaya baslayacagim oturdugum yerde pit uyuyacagim falan ama nerdeee 😂
Yok kız ben normalde gayet güzel uyuyorum valla. Gece yattığım gibi gidiyorum rüyalar alemine 🤣 ama dün gece bir şey oldu anlamadım. Pat diye uyandım daha da dalamadim. Sabah 6-6 bucuktan sonra falan uyuyabildim. Bu sefer de alarm çalıyor kapatıp yatıyorum. Neyse ki adamı ise yetiştirdim 🤣🤣 uyansam da geri dalarım normalde hemen . Ama ne olduysa gece bir türlü uyuyamadım. Sonra düşünceler sardı beynimi derken hiç uyuyamadim 🤣🤣🤣❤️

Yok kız ben normalde gayet güzel uyuyorum valla. Gece yattığım gibi gidiyorum rüyalar alemine 🤣 ama dün gece bir şey oldu anlamadım. Pat diye uyandım daha da dalamadim. Sabah 6-6 bucuktan sonra falan uyuyabildim. Bu sefer de alarm çalıyor kapatıp yatıyorum. Neyse ki adamı ise yetiştirdim 🤣🤣 uyansam da geri dalarım normalde hemen . Ama ne olduysa gece bir türlü uyuyamadım. Sonra düşünceler sardı beynimi derken hiç uyuyamadim 🤣🤣🤣❤️
Aaaa super o zaman insallah tek geceyle kalir 😂 benimki rutine dondu inanilmaz canim daraliyor bu konuya 😂😂

Kizlar dörtlü tarama yaptıracak misiniz ? Benim kafam karışık biraz. Aldığım dogum paketinde 2li ve 4lu tarama var2li yaptırdım temiz 4lubl yaptırsam mi yaptirmasam mi bilemiyorum

Aaaa super o zaman insallah tek geceyle kalir 😂 benimki rutine dondu inanilmaz canim daraliyor bu konuya 😂😂
Kız şimdi bol bol uyumaya calis sonra bu geceleri çok ararsın bak 🤣🤣 güzel hayaller kur sonra onları düşünürken uykuya dalarsin zaten bol bol dua et iyi gelir 🤲 ❤️ 😍

Bisey sorucam size. Dün dugunumuz vardı elbisenin altina korse değil de toparlayici bi şort giydim. Rahatsiz edecek derecede sıkmıyordu karnimi zaten karın kisminda ince bi lastigi var ama düğün bitene kadar zaman gectikce rahatsiz etmeye basladi surekli elimle gevsettim tuttum bebek rahatsiz olmasin diye. Böyle dar kiyafetler olumsuz bi etkinyapar mi dun geceden beri elim karnimda kipirdasın da hissedeyim diye gezdiriyorum elimi hissedemedim bi turlu

Doktor bir şey yok gibi diyor ama kese de kanama alanı var ve kahverengi akıntım var psikolojim biraz kötü ama güçlü durmaya çalışıyorum hepimizinkiler iyi olsun ❤️❤️❤️
İlk başlarda bende de vardı progestoran verdi doktor günde 2 fitil , kesede büyüdükçe düzeldi.
Progestoran beni mahfetti , karın ağrısı, mide ağrısı, halsizlik fln yaptı.
Bulduğum her fırsatta dinlendim, ilişki yok dedi doktor, 5 kg dan fazla ağırlık kaldırmak yok dedi şükür zaman içinde düzeldi

Kasığında hafif hafiften ağrılar hisseden var mı, benim gebeliğin başından beri böyle o yüzden hep tedirginim sürekli hissedecek miyim böyle ağrılar başka yaşayan var mı

Kasığında hafif hafiften ağrılar hisseden var mı, benim gebeliğin başından beri böyle o yüzden hep tedirginim sürekli hissedecek miyim böyle ağrılar başka yaşayan var mı
Ben canım hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce hafif regl ağrısı gibi vardı, hala günde birkaç kez gelip gidiyor. Rahim büyüdüğü için ve bebek yerleşirken oluyor dediler.

Bisey sorucam size. Dün dugunumuz vardı elbisenin altina korse değil de toparlayici bi şort giydim. Rahatsiz edecek derecede sıkmıyordu karnimi zaten karın kisminda ince bi lastigi var ama düğün bitene kadar zaman gectikce rahatsiz etmeye basladi surekli elimle gevsettim tuttum bebek rahatsiz olmasin diye. Böyle dar kiyafetler olumsuz bi etkinyapar mi dun geceden beri elim karnimda kipirdasın da hissedeyim diye gezdiriyorum elimi hissedemedim bi turlu
Canım o kadar sürede sıkıntı olmaz bence ama yine de dar hiç bir şey giyme artık. Büyümüştür karnın rahatsız eder bebeği. Dr gecen kontrolde söyledi bana o zaman fazla karnım bile yoktu artık sıkı dar kıyafetler giymek yok bebek rahat edemez rahmin genişlemeye bebek yukarı çıkmaya başladı dedi. Zaten bu haftalarda bebeği çok sık hissedemiyoruz. Ara ara biliyorsun. Panik yapma bakalım sakin ol. ❤️

Aynı durumu yaşıyorum ilk günler 8-9 gibi pıt uyuklardım çok tatlı bir uykuydu şimdi 2ye kadar gözüm kapanmıyor lavaboya kalkınca da zor dalıyorum uykuya. Sanki 4 saat uyku yetecek gibi.

Canım o kadar sürede sıkıntı olmaz bence ama yine de dar hiç bir şey giyme artık. Büyümüştür karnın rahatsız eder bebeği. Dr gecen kontrolde söyledi bana o zaman fazla karnım bile yoktu artık sıkı dar kıyafetler giymek yok bebek rahat edemez rahmin genişlemeye bebek yukarı çıkmaya başladı dedi. Zaten bu haftalarda bebeği çok sık hissedemiyoruz. Ara ara biliyorsun. Panik yapma bakalım sakin ol. ❤️
Ya evet normalde pantolon bile giymiyorum hamile taytlarindan aldim evde zaten hep pijama ama dün baska altarnatif de olmadigindan giydim insallah bişey olmaz. Evet çok nadir birde hafif hafif hissediyordum ama korktum iste. 😞😞

14 +4 üm doktora gittim bu kez Devlet hastanesine yine cinsiyet için çok erken dedi .Ben acaba ne zaman öğrencem insan merak ediyor

Selamlar, bende 15+6 dayım.
Şükür kesedeki kanama bitmiş, plesanta yukarıya çıkmış.
Toxoplazma için antibiyotik kullanmaya başladım 19 haftada amniyosentez yapılacak eğer keseye bulaşmışsa süreç yine çetrefilli..:duduk:
Umarım keseye geçmemiştir , güzel hamişler sizden dua istiyorum. Bilenlerden birer ayetel kürsi rica ediyorum.
Umarım toxo keseye geçmemiştir, bundan sonraki süreç sağlıklı geçer , gebeliğimin tadına varırım. Sağlıkla çocuğumu kucağuma alırım.

Okan hastanesinde gökçenur hocaya gidiyorum. Yakınlarda olanlara tavsiye ederim. Ama bir süre perinotolog takibinde gideceğim.. :)

Back