• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
26 mm ile serklaj oldum ben de şuan 30-35 arası gidip geliyor. erken doğum riskim var üçüz olduğu için o yüzden de biraz tedirginim açıkçası. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?
27.haftadayım ben de. Siz üçüz olduğu için tabi daha dikkatli olun bence. İlla bir şey olacak diye bir kaide yok 15mm ile miadına kadsr gidenler de var ama tedbirli olmakta da fayda var. Ben 33mm ile serklaj oldum bı ara 24mm düştü en son 28mm di yarın kontrolüm var bakalım inşallah daha da azalmamiştir.Bende ayriyeten yumuşama da olduğu için riskim daha yüksek.

27.haftadayım ben de. Siz üçüz olduğu için tabi daha dikkatli olun bence. İlla bir şey olacak diye bir kaide yok 15mm ile miadına kadsr gidenler de var ama tedbirli olmakta da fayda var. Ben 33mm ile serklaj oldum bı ara 24mm düştü en son 28mm di yarın kontrolüm var bakalım inşallah daha da azalmamiştir.Bende ayriyeten yumuşama da olduğu için riskim daha yüksek.
Maşallah yine yaşam sınırına yaklaşmışsınız. Umarım rahim ağzı uzamıştır sağ salim güzel haftalarda kucağınıza alırsınız. Eşi askeri personel olan siz miydiniz? Bizi de galiba doğu'dan çıkaracaklar ama inşallah öyle bir şey olmaz

Kızlar benim sırtım çok ağrıyor yaa şimdiden karnım memelerim çok büyüdü ondan sanırım pofff
Benim memelerim çok büyük değildi, şuan tam ideal boyuttalar, ağrıtacak kadar bir büyüklük yok neyseki 😳 dinleneceğiz bol bol artık başka çare yok sanırım. Benim dizlerim korkunç ağrıyor. Ağırlık arttıkça zorlanmaya başladılar sanırım

Ay kızlar idrar tahlili vermiştim şimdi baktım 206 çıkmış lökosit 0-5 olması gereken değer. Belliydi zaten yanma oluyordu biraz. Salı günü kontrolüm var bakalım

Maşallah yine yaşam sınırına yaklaşmışsınız. Umarım rahim ağzı uzamıştır sağ salim güzel haftalarda kucağınıza alırsınız. Eşi askeri personel olan siz miydiniz? Bizi de galiba doğu'dan çıkaracaklar ama inşallah öyle bir şey olmaz
Aynen canım bendim. Doğu tazminati güzel ama cezbetmiyor hiç beni bu durumdayken. Muğla'dayiz benim memleketimde. Annem yanımda bana yardımcı olmak için şimdi bebek olunca da elim ayağım olacak en azından 1 2 sene daha kalsak güzel olurdu. Ben kendim de memurum ha deyince eşimin arkasından gidemiyorum bir sürü uğraşmak lazım çok ters bı zamana denk geldi İnşallah 1 sene uzatma kabul ederler 😔

Aynen canım bendim. Doğu tazminati güzel ama cezbetmiyor hiç beni bu durumdayken. Muğla'dayiz benim memleketimde. Annem yanımda bana yardımcı olmak için şimdi bebek olunca da elim ayağım olacak en azından 1 2 sene daha kalsak güzel olurdu. Ben kendim de memurum ha deyince eşimin arkasından gidemiyorum bir sürü uğraşmak lazım çok ters bı zamana denk geldi İnşallah 1 sene uzatma kabul ederler 😔
Az once bi duyim.aldm ama tabiki kulaktan dolma bisi uzatmalatin hicbirini kabul etmiyorlarmis bizede dogu yolu gorunuyor isimiz zor eger dedikleri gbi olursa 🫣

Back
X