• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    142
Vajina içi çok hassas oluyor kanama yapabiliyor bazen alltan muayene benim bir kere olmuştu öyle kan falan gelirse korkma. Bir şey olmaz deseler de bazen kılcal damarlardan ufak kan olabiliyo ama vajina içinde oluyor rahimden gelmez. Yeşil akıntı genelde vajinal bakteriyel enfeksiyondan oluyor canım ama bir daha da gelmemiş öyle ciddi bir enfeksiyon olsa sürekli gelir belki başlangıcıdır ya da hiç enfeksiyon yoktur öyle denk gelmiştir o akıntı.
Ben fitili bile çok yitemiyorum hemen ucunda bırakıyorum kızlar da bakarken korktu bastırmaya da mecbur baktılar kan korkutucu bugün az bişey yine geldi akıntı öyle yemyeşil değil aslında açık yeşil de enfeksiyon erken doğuma sebep veriyor ya o korkutuyor insanı tetikler diye

arkadaşlar merhaba bu grubu yeni öğrendim. ben de 25. haftadayım. herkese sağlıkla bebeğinizi kucağına almasını diliyorum. tetanoz aşısı konusunda kafam çok karışık. bir doktorum olma dedi diğeri 30. haftadan sonra eczanelerde satılan tdap aşısını ol dedi. sizler bu konuda nasıl bir yol izleyeceksiniz? şimdiden teşekkürler.

Ben fitili bile çok yitemiyorum hemen ucunda bırakıyorum kızlar da bakarken korktu bastırmaya da mecbur baktılar kan korkutucu bugün az bişey yine geldi akıntı öyle yemyeşil değil aslında açık yeşil de enfeksiyon erken doğuma sebep veriyor ya o korkutuyor insanı tetikler diye
Canım evet enfeksiyon kesesinin yırtılmasına sebep olup erken doğum riski yaratıyor ama bu basit enfeksiyonlar değil ilerlemiş enfeksiyonlar tehlikeli illaki senden kan almışlardır çok ciddi enfeksiyon olsa CRP çok yüksek çıkardı. Benim idrar yolu enfeksiyonum vardı biraz ilaç bile vermedi su tüketimini biraz arttır düzelir dedi. Vajinal bir enfeksiyon varsa bile ciddi değildir ilaçla düzelir. Bizim her ay düzenli vajinal kültür vermemiz lazım bu yüzden ben en son 2 hafta önce verdim bir sikayetim yok ama belki yine bir sonraki kontrolde ister yine.

arkadaşlar merhaba bu grubu yeni öğrendim. ben de 25. haftadayım. herkese sağlıkla bebeğinizi kucağına almasını diliyorum. tetanoz aşısı konusunda kafam çok karışık. bir doktorum olma dedi diğeri 30. haftadan sonra eczanelerde satılan tdap aşısını ol dedi. sizler bu konuda nasıl bir yol izleyeceksiniz? şimdiden teşekkürler.
Ben oldum ilkini canim 20. Hafyada 2. Dozuda olucam bana iki doktorumda ol dediler

Banada olma dedi olmadım henüz canım

Bende bir tanesini vurdurdum ama ikincisini vurdurup vurdurmamakta kararsızım
Valla bu konuda farklı görüşler var tabi bilemiyorum canım ya . Sağlık işi tavsiyeyede gelmiyor ama doktorun ne dediyse öyle ilerlemekte iyi olabilir bilemiyorum. Allahın izniyle şu son 3 ayımızı da sağlıkla atlatsaydık

Canım evet enfeksiyon kesesinin yırtılmasına sebep olup erken doğum riski yaratıyor ama bu basit enfeksiyonlar değil ilerlemiş enfeksiyonlar tehlikeli illaki senden kan almışlardır çok ciddi enfeksiyon olsa CRP çok yüksek çıkardı. Benim idrar yolu enfeksiyonum vardı biraz ilaç bile vermedi su tüketimini biraz arttır düzelir dedi. Vajinal bir enfeksiyon varsa bile ciddi değildir ilaçla düzelir. Bizim her ay düzenli vajinal kültür vermemiz lazım bu yüzden ben en son 2 hafta önce verdim bir sikayetim yok ama belki yine bir sonraki kontrolde ister yine.
Yok canım kan almadı sadece idrar tahlili aldı vajinal kültürü sürüntü şeklinde mi alıyor ben hiç vermedim daha öyle bişey talep edende olmadı oğlumda hemen hemen her hafta gider tahlil verirdim sağlık ocağına bunda gitmiyorum neden kendimi de anlamıyorum

Back