- 15 Aralık 2011
- 641
- 809
- 303
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.381
Molfix boykot değil 2 çocuğuma kullandım gayet iyiydiKızlar prima hariç bez önerisi olan varmı boykot olmayan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Molfix boykot değil 2 çocuğuma kullandım gayet iyiydiKızlar prima hariç bez önerisi olan varmı boykot olmayan ?
Ben çok korktuğum için 40 ml lık lansinoh aldımKızlar göğüs ucu kremi 10 ml mi 40 ml mi aldınız? 10 ml yeter gibi geliyor zaten çok az bir miktar süreceğiz sizce?
Yaa bende 40 lık alayım bari erken sürmeye başlayacağım zatenBen çok korktuğum için 40 ml lık lansinoh aldım![]()
Yaa bende 40 lık alayım bari erken sürmeye başlayacağım zaten![]()
Ahah bu göğüs uçlarının büyümesi kötü oldu ya sonra eski halini alıyor mu acaba? İnşallah eski haline döner bu arada35. Haftadan sonra başlarım sürmeye bana 40 lık anca yeter![]()
Bebek emdikçe daha da büyüyorAhah bu göğüs uçlarının büyümesi kötü oldu ya sonra eski halini alıyor mu acaba? İnşallah eski haline döner bu arada![]()
Ben 430 tl gibi bir rakama almıştım 350 çok iyiymiş fiyat olarak. Son kullanma tarihine dikkat etmekte fayda varKızlar bu arada amazonda 40 ml lansinoh göğüs ucu kremi 350 tl diğer sitelerde daha pahalı almayı düşünen kaçırmasın.
Evet baya uygun geldi bana da. Gelince bakacağım canım teşekkür ederimBen 430 tl gibi bir rakama almıştım 350 çok iyiymiş fiyat olarak. Son kullanma tarihine dikkat etmekte fayda var![]()
Bu biraz üzdü ama neyse emsinler de yapacak bir şey yok artıkBebek emdikçe daha da büyüyoremzirmeyi bitirdikten sonra eski haline dönmesede normale yakın hale geliyor
![]()
Göğüs ucu olmayan anneler destekle bile emzirseler 3/4 aydan sonra memeden kesmek zorunda kalıyor bebeklerini genellikle çünkü çok zor. Ben şükrediyorum bu durumumaBu biraz üzdü ama neyse emsinler de yapacak bir şey yok artık![]()
Tabi ki yeter ki emsinlerGöğüs ucu olmayan anneler destekle bile emzirseler 3/4 aydan sonra memeden kesmek zorunda kalıyor bebeklerini genellikle çünkü çok zor. Ben şükrediyorum bu durumuma![]()
27.haftadayım ben de. Siz üçüz olduğu için tabi daha dikkatli olun bence. İlla bir şey olacak diye bir kaide yok 15mm ile miadına kadsr gidenler de var ama tedbirli olmakta da fayda var. Ben 33mm ile serklaj oldum bı ara 24mm düştü en son 28mm di yarın kontrolüm var bakalım inşallah daha da azalmamiştir.Bende ayriyeten yumuşama da olduğu için riskim daha yüksek.26 mm ile serklaj oldum ben de şuan 30-35 arası gidip geliyor. erken doğum riskim var üçüz olduğu için o yüzden de biraz tedirginim açıkçası. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?
Maşallah yine yaşam sınırına yaklaşmışsınız. Umarım rahim ağzı uzamıştır sağ salim güzel haftalarda kucağınıza alırsınız. Eşi askeri personel olan siz miydiniz? Bizi de galiba doğu'dan çıkaracaklar ama inşallah öyle bir şey olmaz27.haftadayım ben de. Siz üçüz olduğu için tabi daha dikkatli olun bence. İlla bir şey olacak diye bir kaide yok 15mm ile miadına kadsr gidenler de var ama tedbirli olmakta da fayda var. Ben 33mm ile serklaj oldum bı ara 24mm düştü en son 28mm di yarın kontrolüm var bakalım inşallah daha da azalmamiştir.Bende ayriyeten yumuşama da olduğu için riskim daha yüksek.
Benim memelerim çok büyük değildi, şuan tam ideal boyuttalar, ağrıtacak kadar bir büyüklük yok neysekiKızlar benim sırtım çok ağrıyor yaa şimdiden karnım memelerim çok büyüdü ondan sanırım pofff
Aynen canım bendim. Doğu tazminati güzel ama cezbetmiyor hiç beni bu durumdayken. Muğla'dayiz benim memleketimde. Annem yanımda bana yardımcı olmak için şimdi bebek olunca da elim ayağım olacak en azından 1 2 sene daha kalsak güzel olurdu. Ben kendim de memurum ha deyince eşimin arkasından gidemiyorum bir sürü uğraşmak lazım çok ters bı zamana denk geldi İnşallah 1 sene uzatma kabul ederlerMaşallah yine yaşam sınırına yaklaşmışsınız. Umarım rahim ağzı uzamıştır sağ salim güzel haftalarda kucağınıza alırsınız. Eşi askeri personel olan siz miydiniz? Bizi de galiba doğu'dan çıkaracaklar ama inşallah öyle bir şey olmaz
Az once bi duyim.aldm ama tabiki kulaktan dolma bisi uzatmalatin hicbirini kabul etmiyorlarmis bizede dogu yolu gorunuyor isimiz zor eger dedikleri gbi olursaAynen canım bendim. Doğu tazminati güzel ama cezbetmiyor hiç beni bu durumdayken. Muğla'dayiz benim memleketimde. Annem yanımda bana yardımcı olmak için şimdi bebek olunca da elim ayağım olacak en azından 1 2 sene daha kalsak güzel olurdu. Ben kendim de memurum ha deyince eşimin arkasından gidemiyorum bir sürü uğraşmak lazım çok ters bı zamana denk geldi İnşallah 1 sene uzatma kabul ederler![]()
Ay benimki donmesin bacımm hayatimda ilk drfa bu kdr guzel memelerim var ayna karsisinda izleyip duruyorum kndimi sapik gbiAhah bu göğüs uçlarının büyümesi kötü oldu ya sonra eski halini alıyor mu acaba? İnşallah eski haline döner bu arada![]()