2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
yapılan ülkelere göre ve kar paylarına göre değişiyor sanırım en uygun olan Türkiye de bakılıyor olabilir. hastaneler vs kendi kar paylarını ekliyorlar pazarlık yapın yaptırcaksanız eğer ben rahim filmi çekilirkende 1500-2000 demişlerdi hep bir özel hastanede 500 e çektirmiştim mesela
Doktorum 2 tane broşür verdi ordan aradım ben de. Yaptırırsam sanırım en uygun olanı yaptıracağım. Şuan için kararsız kaldık eşimle bakalım

kızlar ben de 12. hafta bitmek üzere pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum, cinsiyet hakkında bir şeyler öğrenebilir miyiz acaba çok heyecanlandım

Eklentiler

• Screenshot_20220827_141833_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20220827_141833_com.instagram.android.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 67
Herkese gunaydin 🌻

Emin olun o da endiseliydi. Yasayip gittikten sonra onlari anlatmak istemistir. Endisesi olmayan bir gebe anormaldir bence 🤷
Kız benim ablam cidden endişesiz bir gebeydi. Kişiliğini bilmesem bana ayak yapıyor dicem ama 🤣 Gamsız bir insan genel olarak. İlk doğumunda sancıları aşırı sıklaşmadan evden çıkaramadık kızı.Dur şunu da yiyim tvde şu var şu da bitsin diye diye. Annem sinir krizi geçirecek onun rahatlığından. Gitti 1 saat içinde doğurdu. Az daha dursa evde doğuracak manyak. Ve şu an bana anormalmişim gibi davranıyor. Ben de onunla paylaşmıyorum endişelerimi çünkü sinir ediyor beni. Aşırı zıt karakteriz 🤣 Yine de ablam hayattaki en iyi arkadaşım. Kızı olan tüm arkadaşlar için ikinci çocuklarının da kız olmasını diliyorum o yüzden. Kız kardeşlik harika bişey kavgası bile güzel oluyor 🤣💕

kızlar bir arkadaş ne hissediyorsun dedi şuan endişe dışında birşey hissetmiyorum dedim aaaa nasıl falan dedi kendi cicişliklerini anlattı bende herkesin anneliği kendine dedim uzaklaştım ortamdan ama gece kafama takıldı gerçekten acaba bende sorun mu var diye düşündüm sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım ya önce sana verilen cevaba yorum yazmış oldum 🙈 Yukarıda ablamın ne kadar gamsız olduğunu yazdım ya. Bence sana kendi gebelik dönemini anlatan insan benim ablamın türünde bi insan değil. Çünkü anılarına önem veriyor. Ve önem veren insan da mutlaka zamanında endişe yaşamıştır. Ablam hem gamsızdı hem de gebelik anılarını bir kez bile anlattığını görmedim. Arkadaşları arasında konuşulsa konu hiç ilgisini çekmiyor. Hamilelikle ilgili herşeyi unutmuş bile. Ben onun doğumlarını falan daha iyi hatırlıyorum öyle diyim 🤣 Tamamen kişilik meselesi kimse anormal diyemeyiz 🤣 Ama sana kendi anılarını anlatan birinin kesinlikle bunu ciddiye aldığına eminim. Hiç artistlik yapmasın şimdi. Endişeden kudurmuştur o kontrollerine giderken 🤣

muayene araları 1 ay olunca sanırım o yüzden oluyor muayene yaklaştıkça çoğalıyor endişem kalbi atıyormu sağlıkla ilerliyor mu tüm endişem bunlar zaten yoksa nasıl anne olurum nasıl bakarım değil
Bu konuda tek değilsin aynı endişeler bende de var. Normal bence doktor bakınca ilk sordugum kalbi atıyor mu oluyor. Psikolojik sınırım 12. Hafta o haftaya gelince endişelerimin azalacağını düşünüyorum bakalım 😀 sen de hic canını sıkma herkes aynı değil sonuçta

Kızlar kendi doktorum nifty yaptırmanı öneririm dedi. Daha önce gidip memnun kaldığım yine alanında uzman başka bir doktora daha gittim. O da sonuçlar normal teste falan gerek yok bence dedi. Test isteyen hastaneyi sordu söyledim lüks hastaneler ister öyle dedi güldü. Hiç canını sıkma gayet iyi sonucun dedi ama yine yaptırmak istiyorsan yaptırabilirsin dedi. Sizin fikrinizi çok merak ediyorum..

Bu da ultrason görüntümüz her şey yolunda 14+1iz. İşin garip tarafı biliyorsunuz kendi doktorum kıza benzetmişti, bu doktor da %80 erkek dedi hatta çıkıntı falan gösterdi şoklardayım😂🤷‍♀️
Kuzum ben test yaptırıp yaptırmaman konusunda herhangi bir şey diyemem. Sorumluluk alamam o konuda. Ama gönlüm yaptırmana gerek olmadığı yönünde. Hem sonucunda çok kötü birşey görmedim hem de gerçekten bebeğinin iyi olduğuna eminim. Bana doktorum dese kendi adıma da çok kararsız kalırdım. Gerçekten o durumu yaşamamak için dua ediyorum şu an. Ama ben nedense rahat doktorlara daha çok güveniyorum. Devlet hastanesi doktorları daha iyi geliyor o yüzden bana. Kimse üstüme titremesin. Kötü bişey varsa direkt söylesin. Kötü değilse de beni korkutmasın istiyorum. Özel hastanelerden uzak duruyorum demiştim daha önce. Sebebi bu tür şeyler hep. Bi türlü güvenemiyorum bu da benim kuruntum olabilir. Doktorun da sektörün içinde biri pat diye söylemiş orası lüks hastane diye 🤣Benim annem de ebe olduğu için özel hastanelerde biraz tatsız olaylara tanık olmuşluğu var. Bizi hiç kapısından sokmadı özel hastanelerin. Kimsenin para kazanmak için beni strese sokmasını ya da gereksiz testlere boğmasını istemiyorum. Dediğim gibi bu benim tercihim 😇 İlk doktorun da iyi niyetlidir. Şimdi o konuda da vebale girmek istemem. Ama kötü bişey yok diyen doktorlara güvenmek istiyorum ben hep 🥰
Bu arada cinsiyet konusunda da çoook şaşkınım. Çünkü kıza benziyor senin civciv. Bana hala da kız gibi geliyor 🤣

Merhaba kizlar,
Simdi kontrolden ciktik biz de 9+5’iz, hersey yolundaymis cok sukur masallah 28mm olmus 💞🧿🌸 Foto atiyorum, bir gidim cinsiyet tahmininizi alirim 🙏🏻😄🥰

Eklentiler

• CC3E293D-4D2B-44FD-BEA1-BBBD26606806.jpeg
    CC3E293D-4D2B-44FD-BEA1-BBBD26606806.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 5E02E492-592F-476F-A2CF-2B1D0E730A0A.jpeg
    5E02E492-592F-476F-A2CF-2B1D0E730A0A.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 51
Back