• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Bide kızlar ara ara regl olacakmışım gibi ağrı giriyor. Öğlen banyoyu temizledim. Öğleden sonra minnacık açık kahve leke geldi. Ya ben hiç iş yapamayacak mıyım? İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.kıpırdanmaya korkar oldum
Deli gibi evi temizlemek istiyorum ama yapmıyorum iyice tutunsun diyorum öncelerde yapıyordum sonu güzel olmuyordu ondan şimdi umursamıyorum

Deli gibi evi temizlemek istiyorum ama yapmıyorum iyice tutunsun diyorum öncelerde yapıyordum sonu güzel olmuyordu ondan şimdi umursamıyorum
Evi temizlemekten geçtim. Süpürge filan de yapmıyorum. Süngerle iki sürttüm. Biraz daha dikkat edeyim bari

Evi temizlemekten geçtim. Süpürge filan de yapmıyorum. Süngerle iki sürttüm. Biraz daha dikkat edeyim bari
Valla ben şimdi öyle diyordum ama dün yerleri elimle bile sildim sonra peşiman oldum tabi ama mecburdum..genelde eskisi gibi temizlik yapmıyorum ve çalışıyorum bebek uyuyunca bende uzanayım

Merhaba değerli anne adayları,

Eylül 2025 Anneleri listesinde yer almak isteyen anneler listedeki bilgileri beni etiketleyerek paylaşabilirler💕

Hepimize sağlıklı, rahat ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🌸🧡

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATTAHMİNİ DOĞUM TARİHİCİNSİYET
@bittimbeceylan24128/08
@gixmooo1032327/1103/09
topraktonlari topraktonlari 27101/1205/09
@seklla31126/1101/09
@Reginaphalange226102/1205/09
@julettae293
@ftkz36130/1106/09
@cetty23108/1214/09
@karadag0626128/1104/09
Niqu Niqu 36203/1217/09
@Aylaqq109/1215/09
@saedgr26208/1214/09
@fatmaa_26130/1106/09
@gozdehanim233511/1217/09
@Moonsky27115/12
@sepide27107/1213/09
@minikyolcu32208/1214/09
Tmd2020 Tmd2020 34207/1220/09
@alen_alin38111/1215/09
@cans9127111/1216/09
@nouvellema31113/1218/09
@zeyyy12328115/1220/09
@daphne1327113/1219/09
@frezya2828116/1222/09
Elsa355 Elsa355 30207/1210/09
@Meowster28105/1211/09
@ugchanel28105/1211/09
Mevsimm34 Mevsimm34 29216/1224/09
Kızlar merhaba sata göre saydigimda 6+2yim 5+4te doktora gittim değer 2800 keseyi gördü 5+1 dedi
Keseden Bebek veya kalp atisi ne zaman görülüyor siz kaçıncı haftada gormustunuz

Beni de bu listeye ekler misiniz
Yaş 27
Sat 6aralik 2024
1. Çocuk
Tahmini doğum 12 Eylül
6+2

Valla ben şimdi öyle diyordum ama dün yerleri elimle bile sildim sonra peşiman oldum tabi ama mecburdum..genelde eskisi gibi temizlik yapmıyorum ve çalışıyorum bebek uyuyunca bende uzanayım
Senin küçük çocuğun var yerleri de silme yat dinlen ☺️ben o kadar yapmıyorum valla

Bide şu hamilelik uyku yapıyor belirtisi ilk hamilelikte oluyor bence, ikinci de ikinci çocuktan dolayı uyku filan olmuyor 😁

Bide kızlar ara ara regl olacakmışım gibi ağrı giriyor. Öğlen banyoyu temizledim. Öğleden sonra minnacık açık kahve leke geldi. Ya ben hiç iş yapamayacak mıyım? İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.kıpırdanmaya korkar oldum
Benm de aynı şekilde biraz belim yorulsa leke geliyor. İki hafta dikkat et dedi doktor cuma gittiğimde. İlk hamileliğimde hiç lekelenme olmamıştı hepsi farklı oluyor demek ki

Benim oğlumda düşük riskim vardı o nedenle bu kez elimden geldiğince yorulmamaya bakıyorum

Benm de aynı şekilde biraz belim yorulsa leke geliyor. İki hafta dikkat et dedi doktor cuma gittiğimde. İlk hamileliğimde hiç lekelenme olmamıştı hepsi farklı oluyor demek ki
Aynen işte benimde öyle. İlk hamileliğimde 1 kere leke gelmişti sonra tamam. İlişki yasağımız bile yoktu. Şimdi bi şey yaparken korkar oldum, iki kıpırdansam geliyor gibi oluyor korkuyorum. Sağlıkla bi atlatsak

Aynen işte benimde öyle. İlk hamileliğimde 1 kere leke gelmişti sonra tamam. İlişki yasağımız bile yoktu. Şimdi bi şey yaparken korkar oldum, iki kıpırdansam geliyor gibi oluyor korkuyorum. Sağlıkla bi atlatsak
Bize bu ara ilişki vs yok sürekli yat demiyorum ama dikkat et oğlunu kaldırmamaya çalış oturduğun yerden sarıl isterse dedi kalp atışı duyana kadar dikkat edilecekmiş

Bende bundan önce düşük yaptım.
Ama işte elimde olmadan kıpırdanıyorum.
Doktora ne zaman gideceksin
Ben ilk hamileliğmde düşük yaptım. 5.haftada doktor keseyi görüp sağlam şekilde tutunamamış dedi 10gün sonrasında düşük yaptım. Sürekli istirahat etmeme rağmen olmadı.
Oğlumda da aşırı aktiftim işe gittim evde çalıştım vs sağlıklı doğdu şükür.Bir yerde nasip deyip rahatlamak gerekiyor ama insan tedirgin oluyor

Haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum inşallah keseyi görürüm aşırı salgın var sürekli gidip gelmek istemiyorum
Evet haklısın. Geçmeyen bir salgın var. Dün acile gittim kan vermeye kalabalıktı. Pişman oldum sonra
Bize bu ara ilişki vs yok sürekli yat demiyorum ama dikkat et oğlunu kaldırmamaya çalış oturduğun yerden sarıl isterse dedi kalp atışı duyana kadar dikkat edilecekmiş
Bende artık kaldırmayaya çalışıyorum. Hatta bu hafta eşimle birlikte gidicez işe. Dikkat edelim dedik
Ben ilk hamileliğmde düşük yaptım. 5.haftada doktor keseyi görüp sağlam şekilde tutunamamış dedi 10gün sonrasında düşük yaptım. Sürekli istirahat etmeme rağmen olmadı.
Oğlumda da aşırı aktiftim işe gittim evde çalıştım vs sağlıklı doğdu şükür.Bir yerde nasip deyip rahatlamak gerekiyor ama insan tedirgin oluyor
Bende ilk hamileliğimde böyle düşünüyordum. Düşecek olan her türlü düşer diyordum.kızımda çok şükür bi şey olmadı. Ama geçen aylarda Düşük yapınca travma oldu. Hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsin 🙏

Evet haklısın. Geçmeyen bir salgın var. Dün acile gittim kan vermeye kalabalıktı. Pişman oldum sonra

Bende artık kaldırmayaya çalışıyorum. Hatta bu hafta eşimle birlikte gidicez işe. Dikkat edelim dedik

Bende ilk hamileliğimde böyle düşünüyordum. Düşecek olan her türlü düşer diyordum.kızımda çok şükür bi şey olmadı. Ama geçen aylarda Düşük yapınca travma oldu. Hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsin 🙏
Elimizden geleni yapıp dineleneceğiz gerisi takdiri ilahi artık. Amin sağlıkla gelsinler inşallah 😘

Back