• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Kızlar göğüslerinde yumuşama olan var mı? Taş gibiydi ilk defa dünden beri yumuşadı epey. Arada böyle olması normal di mi? İlk defa hamilelik yaşadığım için bilgim yok ve endişelendim.
Benim de öyle, 9+2 oldum 8. Haftanın ortalarından beri bayağı hafifledi göğüsler. Normaldir insallah, içinizi ferah tutun. Vücud alışıyor demek ki artık

Ben de tam bunu soracaktım,
Kızlar 5+4’üm şu anda sata göre ama alt karnım son 1 hafta içerisinde inanılmaz şişti. Gaz filan da çok yaptım evet ama bugün artık daha net farkettim, çok erken değil mi karın çıkması için? 10 gün önce giydiğim kot geçen gün olmadı mesela çok ilginç. Triko pantalonlar giyiyorum esnediği için rahat rahat.
ya işte gaz, şişkinlik bebek derken tabi şişiyoruz. bide benim sezeryan göbeğim olduğu için çok belli olmuyor, senin daha çabuk belli olur :KK36:
o triko pantolonları çok seviyorum ben ama bana yakışmıyor :D bodur tavuk gibi görünüyorum

Günaydınn kızlar. ben bu folik asiti içemiyorum ya. kocaman, yutarken midem kalkıyor. ne güzel dertlerimiz var dimi

Kızlar benim ikiz gebelikmis ama kesenin birisi boş benim yoğun kanamam olduğunda biri düştü muhtemelen çok üzüldüm keşke ikiz devam etseydi :( acaba şimdi gözükmüyor ya belkide düşmedi sonrada gözükür olmaz mı ki öyle
gözükür ama öyle olsa. bazen tek kesede iki bebek olup ikinci bebek çok sonra görülebiliyor. ama iki kese varken birinin görünmemesi olmaz herhalde. doktor ne dedi ki
vardır bi hayır ama öyle deme. ikiz gebelikte kolay değildir

ikili taramada cinsiyet belli oluyor mu ki? ben fetal dna da belli oluyor diye biliyorum
Doktor gördüğünde soyleyebilir çoğunlukla erkek kendini belli ediyormus
O zamn.
Ablamda arkadaşımda geçen sene ikili taramada öğrendiler ikiside erkekti kızsa da belli olur inşallah çok merak ediyorum:)

Doktor gördüğünde soyleyebilir çoğunlukla erkek kendini belli ediyormus
O zamn.
Ablamda arkadaşımda geçen sene ikili taramada öğrendiler ikiside erkekti kızsa da belli olur inşallah çok merak ediyorum:)
a öyle mi
bimiyordum. kızımda yaptırmıştım ama ultrasonda görmüştü doktor, testte değil
11. haftalarda yapılıyor ya ben daha yaptırmadım.
e senin 12. haftanmış , görünmedi mi

a öyle mi
bimiyordum. kızımda yaptırmıştım ama ultrasonda görmüştü doktor, testte değil
11. haftalarda yapılıyor ya ben daha yaptırmadım.
e senin 12. haftanmış , görünmedi mi
12 hafta yaziyo ama 11+2 deyim şuan haftaya pazartesi ikili tarama için randevumuz var umarım görünür ozam bize minigim
İkili tarama dediğimiz ultrason ile karın üzerinden yapılıyor dimi ben öyle biliyorum yada ilk gebelik olduğu için tam bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim

Günaydınn kızlar. ben bu folik asiti içemiyorum ya. kocaman, yutarken midem kalkıyor. ne güzel dertlerimiz var dimi
Günaydın canım nasıl gidiyor Hangi ilaç
Kızlar benim ikiz gebelikmis ama kesenin birisi boş benim yoğun kanamam olduğunda biri düştü muhtemelen çok üzüldüm keşke ikiz devam etseydi :( acaba şimdi gözükmüyor ya belkide düşmedi sonrada gözükür olmaz mı ki öyle
Geçmiş olsun canım bugunmu belli oldu keseler

gözükür ama öyle olsa. bazen tek kesede iki bebek olup ikinci bebek çok sonra görülebiliyor. ama iki kese varken birinin görünmemesi olmaz herhalde. doktor ne dedi ki
vardır bi hayır ama öyle deme. ikiz gebelikte kolay değildir
Rabbim sabrını verirdi keşke olsaydı ne bilim iki kese gözüküyor ama birinde bebek gözükmüyor dedi 8hafta 1 günlük gebeliğim daha önce gözükmedi ama diğer kese bu gün gözüktü betam hizli artmıştı burada yazmıştım ikiz olabilir demişti arkadaşlar o günden beridir içimde hep soru işareti vardı.detayliya yolladı kesenin birisi boş dedi doktor çok kanamam olmuştu 1hafta önce belkide o zaman tutunamadı düştü

12 hafta yaziyo ama 11+2 deyim şuan haftaya pazartesi ikili tarama için randevumuz var umarım görünür ozam bize minigim
İkili tarama dediğimiz ultrason ile karın üzerinden yapılıyor dimi ben öyle biliyorum yada ilk gebelik olduğu için tam bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim
ikili tarama kan testi ile yapılıyor. detaylı ultrason karından yapılıyor.

Rabbim sabrını verirdi keşke olsaydı ne bilim iki kese gözüküyor ama birinde bebek gözükmüyor dedi 8hafta 1 günlük gebeliğim daha önce gözükmedi ama diğer kese bu gün gözüktü betam hizli artmıştı burada yazmıştım ikiz olabilir demişti arkadaşlar o günden beridir içimde hep soru işareti vardı.detayliya yolladı kesenin birisi boş dedi doktor çok kanamam olmuştu 1hafta önce belkide o zaman tutunamadı düştü
:( vardır bi hayır napcan. allah bağışlasın diğeri sağlıklı olsun

Back
X