- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Erkek gibi düşündüm canım hayırlı olsun
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi düşündüm canım hayırlı olsun
Aynen erkek cikarsa demekki dogru tespit olurBen başından beri bebeğimi sağda hissediyorum, sağ göğsüm sol dan biraz daha büyük. Daha cinsiyet belli değil belli olunca yazarım❣
Erkek gibi geldi bana canım
Anlamıyorum ama içime erkek doğdu kafa yapısı sanki bide yatkın geldi
Tşk ederim cnm hayırlısı olsun inşallah❣Erkek gibi düşündüm canım hayırlı olsun![]()
Benim içime de erkek gibi doğuyor ama hayırlısı sağlıklı olsun inşallah canımErkek gibi geldi bana canım
Bir kızım var çok şükür birde oğlum olursa çok sevinirim tabi önce sağlıklı hayırlısı olsun inşallahAnlamıyorum ama içime erkek doğdu kafa yapısı sanki bide yatkın geldi![]()
Birşey daha sorabilirmiyim şu aşağıya tükenmez kalemle 1/250 yazmışlar o nedir biliyormusunBenim hepsi normal aslında sadece ikili test olanın sınırı 225 falanmış sanırım tam bilmiyorum, o 452 çıkmış yani sınıra yakın olduğu için istedi doktor sanırım
Kac hafta kaç günlüktü canım test yaptığında ben de 11+6 da gidicem ikili test içinBenim ikili testte erkek dedi kendinden emin bir şekilde bakalım doğru cikacakmi
Bacak arasından bir şey gördüm ama gobek kordonu değilse erkektir, canım Instagramdaki sayfaya sorsan ya sende bizim kızlar hep sordu ben de soracaktım ama 10 hafta ve üstünü bakıyormuş
Onu doktorum yazdı ama malesef hatırlamıyorum bişey anlatırken yazdıBirşey daha sorabilirmiyim şu aşağıya tükenmez kalemle 1/250 yazmışlar o nedir biliyormusun
Kızlar daha önce karnımın alt kısmında şişlik ve baskı hissediyordum, mesela bacağımı kapatıp yana doğru uzaninca bile rahatsız oluyordum.
Bir kaç gündür alt karnimda rahatlama oldu, kotu düşünmek istemiyorum. Böyle olan var mı acaba?
Sen bana tahmin yapmamissin ama senin sezgilere de guveniyom bakKac hafta kaç günlüktü canım test yaptığında ben de 11+6 da gidicem ikili test için
Bacak arasından bir şey gördüm ama gobek kordonu değilse erkektir, canım Instagramdaki sayfaya sorsan ya sende bizim kızlar hep sordu ben de soracaktım ama 10 hafta ve üstünü bakıyormuş
Tşk ederim cnm hayırlısı olsun inşallah❣Erkek gibi düşündüm canım hayırlı olsun![]()
Benim içime de erkek gibi doğuyor ama hayırlısı sağlıklı olsun inşallah canımErkek gibi geldi bana canım
Bir kızım var çok şükür birde oğlum olursa çok sevinirim tabi önce sağlıklı hayırlısı olsun inşallahAnlamıyorum ama içime erkek doğdu kafa yapısı sanki bide yatkın geldi![]()
Hangi sayfa canım ben bilmiyorum, ücretli mi bakıyorlar acaba? Sayfa adını nedir sorayım bendeKac hafta kaç günlüktü canım test yaptığında ben de 11+6 da gidicem ikili test için
Tşk ederim cnm hayırlısı olsun inşallah❣
Benim içime de erkek gibi doğuyor ama hayırlısı sağlıklı olsun inşallah canım
Bir kızım var çok şükür birde oğlum olursa çok sevinirim tabi önce sağlıklı hayırlısı olsun inşallah
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inia
Hangi sayfa canım ben bilmiyorum, ücretli mi bakıyorlar acaba? Sayfa adını nedir sorayım bende
Erkek sankiiiii :) şu instadaki hesaba yazdın mı
O hesabı bilmiyordum cnm oraya yazıcam bakalım ne diyecekErkek sankiiiii :) şu instadaki hesaba yazdın mı![]()
Çok teşekkür ederim canım soracağım hemenBu canım bebegimincinsiyettahmini ücretsizLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Hadi bakalım tutturacak mı merakla bekliyoruzzzzO hesabı bilmiyordum cnm oraya yazıcam bakalım ne diyecek![]()
Msj attım hemenHadi bakalım tutturacak mı merakla bekliyoruzzzz
Yüksek oranda tutturuyor diyorlar… Bakalım ne diyecekMsj attım hemencvp yazınca haber veririm size
![]()
Hayırlısı bakalım ne diyecek heyecan tavanYüksek oranda tutturuyor diyorlar… Bakalım ne diyecek![]()
13+4 dü benimki canımKac hafta kaç günlüktü canım test yaptığında ben de 11+6 da gidicem ikili test için