2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Erkek gibi düşündüm canım hayırlı olsun 🙏🏻💕
Tşk ederim cnm hayırlısı olsun inşallah❣
Erkek gibi geldi bana canım
Benim içime de erkek gibi doğuyor ama hayırlısı sağlıklı olsun inşallah canım♥️🤗
Anlamıyorum ama içime erkek doğdu kafa yapısı sanki bide yatkın geldi 😙😙
Bir kızım var çok şükür birde oğlum olursa çok sevinirim tabi önce sağlıklı hayırlısı olsun inşallah♥️🤗
📌 Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah kızlar tşk ederim yorumlarınız için.🥰💐💐

Benim hepsi normal aslında sadece ikili test olanın sınırı 225 falanmış sanırım tam bilmiyorum, o 452 çıkmış yani sınıra yakın olduğu için istedi doktor sanırım
Birşey daha sorabilirmiyim şu aşağıya tükenmez kalemle 1/250 yazmışlar o nedir biliyormusun

Benim ikili testte erkek dedi kendinden emin bir şekilde bakalım doğru cikacakmi
Kac hafta kaç günlüktü canım test yaptığında ben de 11+6 da gidicem ikili test için
Kızlar, anlayan var mı acaba cinsiyetimizi 11+6 günlük burada 🤗
Eki Görüntüle 3120427
Bacak arasından bir şey gördüm ama gobek kordonu değilse erkektir, canım Instagramdaki sayfaya sorsan ya sende bizim kızlar hep sordu ben de soracaktım ama 10 hafta ve üstünü bakıyormuş

Kızlar daha önce karnımın alt kısmında şişlik ve baskı hissediyordum, mesela bacağımı kapatıp yana doğru uzaninca bile rahatsız oluyordum.
Bir kaç gündür alt karnimda rahatlama oldu, kotu düşünmek istemiyorum. Böyle olan var mı acaba?

Kac hafta kaç günlüktü canım test yaptığında ben de 11+6 da gidicem ikili test için

Bacak arasından bir şey gördüm ama gobek kordonu değilse erkektir, canım Instagramdaki sayfaya sorsan ya sende bizim kızlar hep sordu ben de soracaktım ama 10 hafta ve üstünü bakıyormuş
Sen bana tahmin yapmamissin ama senin sezgilere de guveniyom bak 😄🙏🌼

Erkek gibi düşündüm canım hayırlı olsun 🙏🏻💕
Erkek gibi geldi bana canım
Benim içime de erkek gibi doğuyor ama hayırlısı sağlıklı olsun inşallah canım♥️🤗
Anlamıyorum ama içime erkek doğdu kafa yapısı sanki bide yatkın geldi 😙😙
Bir kızım var çok şükür birde oğlum olursa çok sevinirim tabi önce sağlıklı hayırlısı olsun inşallah♥️🤗
📌 Rabbim herkesin gönlüne göre versin inia

Hangi sayfa canım ben bilmiyorum, ücretli mi bakıyorlar acaba? Sayfa adını nedir sorayım bende

📌 Rabbim herkesin gönlüne göre versin inia

Hangi sayfa canım ben bilmiyorum, ücretli mi bakıyorlar acaba? Sayfa adını nedir sorayım bende

Bu canım bebegimincinsiyettahmini ücretsiz

13+4 dü benimki canım

Back