• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Benim halâ devam hatta dün gece uykumdan uyanıp lavaboya koştum. Sapsarı bir sıvı kustum resmen çok korktum sonra bakınca safra kusması mı ne deniliyormuş mide boş olduğundan o geliyormuş. Bir şey yiyemiyorum doğru dürüst özellikle de su tüketimim sıfıra yakın normalde de epey içerdim
Ben su hiç içemiyorum ya bir tek soda günde 1 defa

Merhaba ben 9+2 haftalık hamıleyım doktorum progestan ilacı verdı bana fitil verecektı ben hap tercıh ettım bana günde bır kere fıtıl yatmadan demıstı , ben hap rıca edınce o heyecanla günde bır veya ıkı kez mı kullanılır dıye sormayı unuttum eczane de ıkı tane kullanılacak sabah aksam demıs aç , bende sureklı kustugum ıcın tok karna dün sabah bır tane ıctım , agız yoluyla günde ıkı kez mı kullanmam lazım kullananlar lütfen bana cevap verırmısınız 😊❤️ teşekkür ederim sımdıden 💕
Günde iki kere kullanıyorum sabah akşam ama ben tok karna kullanıyorum çok miğde bulantısı yapıyor diye

Merhaba ben 9+2 haftalık hamıleyım doktorum progestan ilacı verdı bana fitil verecektı ben hap tercıh ettım bana günde bır kere fıtıl yatmadan demıstı , ben hap rıca edınce o heyecanla günde bır veya ıkı kez mı kullanılır dıye sormayı unuttum eczane de ıkı tane kullanılacak sabah aksam demıs aç , bende sureklı kustugum ıcın tok karna dün sabah bır tane ıctım , agız yoluyla günde ıkı kez mı kullanmam lazım kullananlar lütfen bana cevap verırmısınız 😊❤️ teşekkür ederim sımdıden 💕
Onun dozu kişiden kişiye farklılık gösterir. Bence buradaki kullanımları uygulamayın bir şekilde doktorunuza ulaşın. Ben 200 mg lik günde 3 alıyorum bir başkası 100 lük tek alabilir. Bir de fitil daha konforlu mide bulantısı yapmıyor ❤️

B
Bende akşamlari tek fitil olarak kullanıyorum daha konforlu.Tablet olarak baş dönmesi ve mide bulantısı yaptiğini söylemişti Dr.

Bu gün 1 yaş çekimi yaptık bittim ben her yerim ağrıyor..arada elektrik gitti olaylar bitmedi ve ilk defa bu gün vitamid d kullanmadım mide bulantım daha hafifti yarın yine kullanmıcam eğer yine az olursa bulantım demekki ilaç yapıyormuş hatta yarın doktorda randevum var söylicem kendisine.Birde ben idrar yaparken sanki kırmızı renk görüyorum ama silerken bir şey yok nerdeyse 2 haftadı kırmızı pancar salatası var onu yiyorum belki ondandır diye düşünüyorum artık yemicem takip edicem

Evet ya, benimde kotların düğmeği rahatsız etmeye başladı. Etek elbise daha rahat , şimdilik tabi
Ben de tam bunu soracaktım,
Kızlar 5+4’üm şu anda sata göre ama alt karnım son 1 hafta içerisinde inanılmaz şişti. Gaz filan da çok yaptım evet ama bugün artık daha net farkettim, çok erken değil mi karın çıkması için? 10 gün önce giydiğim kot geçen gün olmadı mesela çok ilginç. Triko pantalonlar giyiyorum esnediği için rahat rahat.

Bu gün 1 yaş çekimi yaptık bittim ben her yerim ağrıyor..arada elektrik gitti olaylar bitmedi ve ilk defa bu gün vitamid d kullanmadım mide bulantım daha hafifti yarın yine kullanmıcam eğer yine az olursa bulantım demekki ilaç yapıyormuş hatta yarın doktorda randevum var söylicem kendisine.Birde ben idrar yaparken sanki kırmızı renk görüyorum ama silerken bir şey yok nerdeyse 2 haftadı kırmızı pancar salatası var onu yiyorum belki ondandır diye düşünüyorum artık yemicem takip edicem
Kırmızı pancar idrarı boyama özelliği vardır cnm ben kızıma hamileyken çok tüketmiştim son aylarda .hatta kızım doğduğunda pespembeydi 😄

İyi mi bu asit ben doktora daha gitmedim kullanmıyorum şimdi beta değerim 922 çıktı
Bence farklı marka kullan metil folat formunda olan. Folik Asit yani folbiol sentetik form metilfolata dönüşmeden önce bazı metabolik işlemlerden geçmesi gerekiyor hepsi emilmiyor. Metilfolat aktif formudur ve doğrudan vücut tarafından ağızda emiliyor. Yararı daha fazla

Ben de tam bunu soracaktım,
Kızlar 5+4’üm şu anda sata göre ama alt karnım son 1 hafta içerisinde inanılmaz şişti. Gaz filan da çok yaptım evet ama bugün artık daha net farkettim, çok erken değil mi karın çıkması için? 10 gün önce giydiğim kot geçen gün olmadı mesela çok ilginç. Triko pantalonlar giyiyorum esnediği için rahat rahat.
Ayy bende 5+5im bende ayni dertten muzdaribm doktora gtsem iki aylikmi diye suphelenir😅

Kizlar sari akinti gebelikte norml mi ama oyle fazla degil bugun bi kez geldi rahmimde arada kasinti oluyor enfeksiyon degildr umarim😏

Back
X