• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    25
Bulantılarınız hala devammı kızlar?
Benim halâ devam hatta dün gece uykumdan uyanıp lavaboya koştum. Sapsarı bir sıvı kustum resmen çok korktum sonra bakınca safra kusması mı ne deniliyormuş mide boş olduğundan o geliyormuş. Bir şey yiyemiyorum doğru dürüst özellikle de su tüketimim sıfıra yakın normalde de epey içerdim

Mer
Kızlar merhaba cuma günü 4+5 de keseyi gördük doktorum kalp atımı için 10 gün sonra gel dedi ama 10. Gün pazar olduğu için 7. Gün cumaya verdiler randevuyu 5+6 oluyor cuma günü bu kadar erken kalp atışını duyan var mı duyulur mu sizce
Merhaba duyabildiniz mi kalp atışlarını

Mer
Kızlar merhaba cuma günü 4+5 de keseyi gördük doktorum kalp atımı için 10 gün sonra gel dedi ama 10. Gün pazar olduğu için 7. Gün cumaya verdiler randevuyu 5+6 oluyor cuma günü bu kadar erken kalp atışını duyan var mı duyulur mu sizce

Benim halâ devam hatta dün gece uykumdan uyanıp lavaboya koştum. Sapsarı bir sıvı kustum resmen çok korktum sonra bakınca safra kusması mı ne deniliyormuş mide boş olduğundan o geliyormuş. Bir şey yiyemiyorum doğru dürüst özellikle de su tüketimim sıfıra yakın normalde de epey içerdim
İnsan içemiyor ki , her zamanki içtiğim suyun tadı değişik geliyor. Acaba dedim bardaklar mı makinede yıkanmaktan çizildi de tadı değişik geliyor. Bardakları değiştirmeye karar verdim 😬 eşimde diyor ki sanki ilk defa hamilesin 😔ilk değil ama işte hepsi bir olmuyormuş

Kızlar göğüslerinde yumuşama olan var mı? Taş gibiydi ilk defa dünden beri yumuşadı epey. Arada böyle olması normal di mi? İlk defa hamilelik yaşadığım için bilgim yok ve endişelendim.
Normal canım tüm hamilelik boyunca sert olmaz bazen yumuşar bazen hassaslaşır. Bu üçüncü hamileliğim normal yani bu yüzden sorun çıkmaz kimsede

Yasak değil zararlı değil git bence gör bebeğini. Ben hastaneye gidene kadar çok stresli oluyorum elime ultrason fotoğrafını alınca bütün derdim bitiyor 🥹💙
Aslında zararlı diyorlar. Ben hep öyle duydum. O nedenle gitme konusunda geri adım attım hep. Ama sık sık olmadıkça bir sıkıntı da olmaz diye düşünüyorum. Aman gideceğim ya. Bekleyemem böyle 12. Haftaları😂

İnsan içemiyor ki , her zamanki içtiğim suyun tadı değişik geliyor. Acaba dedim bardaklar mı makinede yıkanmaktan çizildi de tadı değişik geliyor. Bardakları değiştirmeye karar verdim 😬 eşimde diyor ki sanki ilk defa hamilesin 😔ilk değil ama işte hepsi bir olmuyormuş
Aaaa çok iyi anlıyorum seni:d mutfakta yemek pişmesin diye dört dönüyorum lütfen ya dışarda yiyin ya salata yapalım diyorum haha kokular çıkmıyor ev ceset kokuyor deli olcammm

Mer

Merhaba duyamadık maalesef kese güzel içinde embriyo da oluşmuş dedi doktor ama şuan kalp atımının duyulmaması normal 6. Haftadan sonra başlamasını bekleriz dedi onun hesabına göre 5+5 di haftaya tekrar gideceğiz siz kaç haftalıksınız duydunuz mu kalp atışını

Merhaba duyamadık maalesef kese güzel içinde embriyo da oluşmuş dedi doktor ama şuan kalp atımının duyulmaması normal 6. Haftadan sonra başlamasını bekleriz dedi onun hesabına göre 5+5 di haftaya tekrar gideceğiz siz kaç haftalıksınız duydunuz mu kalp atışını
6. Haftadan sonra kalp atışı duyulur bende 6+4 te duydum şükür

İlk ben geleyim o zaman :)
Çocuk: 3. Olucak
Tahmini doğum tarihi 03.09.2025
Sat:27.11.2024
Merhaba ben 9+2 haftalık hamıleyım doktorum progestan ilacı verdı bana fitil verecektı ben hap tercıh ettım bana günde bır kere fıtıl yatmadan demıstı , ben hap rıca edınce o heyecanla günde bır veya ıkı kez mı kullanılır dıye sormayı unuttum eczane de ıkı tane kullanılacak sabah aksam demıs aç , bende sureklı kustugum ıcın tok karna dün sabah bır tane ıctım , agız yoluyla günde ıkı kez mı kullanmam lazım kullananlar lütfen bana cevap verırmısınız 😊❤️ teşekkür ederim sımdıden 💕

Evet ama hiçbir şey bulamıyorum mağazalarda evdeki kıyafetlerim de rahat olmuyor . Kıyafetler eskisi gibi değil hem pahalı hem kalite yok iki yıkamaya çöp
Evet ya, benimde kotların düğmeği rahatsız etmeye başladı. Etek elbise daha rahat , şimdilik tabi

Back
X