• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Evet ya buraya da ne yazsam bilemedim zonklama sızlama kasılma ama çok tedirgin ediyo beni inşallah bi'şey yoktur
Tam bende tanimlayamiyorum.agri gibi baskı gibi ama daha önceki gebeliklerde de yaşadığımı hatirliyorum o yüzden çokta sorgulamadim ilk kez başıma gelmiyor bildiğim bı ağrı, şimdi senin sorunu görünce aklıma geldi bikac gundur düzenli var yani bende de akşam üzeri gene rahatsız etti uzandım biraz ayaklarımı yukariya uzatıp sende dinlen yinede kontrolde sorarsın

Tam bende tanimlayamiyorum.agri gibi baskı gibi ama daha önceki gebeliklerde de yaşadığımı hatirliyorum o yüzden çokta sorgulamadim ilk kez başıma gelmiyor bildiğim bı ağrı, şimdi senin sorunu görünce aklıma geldi bikac gundur düzenli var yani bende de akşam üzeri gene rahatsız etti uzandım biraz ayaklarımı yukariya uzatıp sende dinlen yinede kontrolde sorarsın
[/QUOTE
Benim ilk düşüğüm 14+5 de oldu suyum geldi. Şuan da 14 haftada olduğum için ekstra tedirgin oluyorum. En ufak bir ağrı en ufak bir problem korkutuyo inşallah 2 hafta sonra kontrolüm var hepimiz iyi haberler alalım.

Dusuklerim benim de var ya 14te benim de var bı dusugum iki düşük yaptım ama biri ikizdi farklı aralıklarla düştü, üç düşük sayılır, bu gebelikte de korkudan titremekten kanamam başladı kanamamin tek sebebi korkuydu o yüzden saldım ben artık bebeğime zarar vermek istemiyorum olumsuz asla düşünmüyorum, cinsiyetini öğrenemedim geçen eskiden olsa aynı gün başka doktora gider ogrenirdim ama şimdi saldım kendimi strese sokacak herşeyden kaçıyorum kontrolleri de düzene soktum dokuzuncu haftaya kadar haftada iki kere en az kontrole gidiyordum bı bahaneyle, baktım bu işin çıkışı yok kafayı yiyeceğim düşünmekten, bıraktım bebeğime zarar veriyorum başka birssey değil, diye eğim o ki hiçbir haftanın garantisi yok tek gücümüz dua edip pozitif düşünmek olumsuz herşeyi kafadan atmak yoksa haftalar böyle geçmez sana da yazık bunyene de yazık korkuyla stresle geçmez bu süreçler ❣️ R resport

Dusuklerim benim de var ya 14te benim de var bı dusugum iki düşük yaptım ama biri ikizdi farklı aralıklarla düştü, üç düşük sayılır, bu gebelikte de korkudan titremekten kanamam başladı kanamamin tek sebebi korkuydu o yüzden saldım ben artık bebeğime zarar vermek istemiyorum olumsuz asla düşünmüyorum, cinsiyetini öğrenemedim geçen eskiden olsa aynı gün başka doktora gider ogrenirdim ama şimdi saldım kendimi strese sokacak herşeyden kaçıyorum kontrolleri de düzene soktum dokuzuncu haftaya kadar haftada iki kere en az kontrole gidiyordum bı bahaneyle, baktım bu işin çıkışı yok kafayı yiyeceğim düşünmekten, bıraktım bebeğime zarar veriyorum başka birssey değil, diye eğim o ki hiçbir haftanın garantisi yok tek gücümüz dua edip pozitif düşünmek olumsuz herşeyi kafadan atmak yoksa haftalar böyle geçmez sana da yazık bunyene de yazık korkuyla stresle geçmez bu süreçler ❣️ R resport
Çok haklısın kayıpların için çok üzüldüm Rabbim bizi bu yıl sağlıklı bebeklerin annesi yapsın inşallah. Evet stresi bitirip yolumuza bakmalıyız. Ama işte ne kadar da olsa insan düşünmeden de edemiyo. Kırıldığımız yerden çiçeklenelim inşallah. Cinsiyet için de gittiğinde öğren ama mutlaka heyecan bekleyiş bunlar çok güzel şeyler inanıyorum güzel günler gelecek 😍😍🌸

Çok haklısın kayıpların için çok üzüldüm Rabbim bizi bu yıl sağlıklı bebeklerin annesi yapsın inşallah. Evet stresi bitirip yolumuza bakmalıyız. Ama işte ne kadar da olsa insan düşünmeden de edemiyo. Kırıldığımız yerden çiçeklenelim inşallah. Cinsiyet için de gittiğinde öğren ama mutlaka heyecan bekleyiş bunlar çok güzel şeyler inanıyorum güzel günler gelecek 😍😍🌸
İnşallah cancağızım inşallah sağlıcakla doguracagiz, kavuşacağız, bundan başka da bir şey düşünmüyoruz hep pozitif düşüneceğiz 💪🏻😍

Merhaba, benim bundan önceki gebeliğim 17 haftalık kese yırtılması sonucu sonlandı ne yazık ki. İlaçla düşük yapmak zorunda kaldım. Zeynep kamilde yapmıştım. Doktorun bana olan muamelesini asla unutamıyorum. Travma oldu bende. Psikolojik ve fizyolojik o kadar yoğun acılar yaşarken doktorun o kadar kaba ve nezaketsiz oluşu resmen insanlık dışıydı. Bağırdı çağırdı. Özensiz davrandı. Bu yüzden bir daha asla zeynep kamile ayak basmam. Anadolu yakasında altunizade acıbadem hastanesinde Doktor Ahmet Tayyar çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan. Ben onda takipliyim şu an. Doğumu da orda yapmak isterim ama çok pahalı.
Merhaba Serap, çok üzüldüm kaybına.
Bu durumdayken hastanede yaşadıklarına da..
Acıbadem’leri doğum için çok övüyorlar, birkaç arkadaşım da doğum yaptı ve çok memnun kaldı.
Ben oda süsü, ikram vb şeyleri gerçekten hiç istemiyorum. İyi bir yenidoğan yoğun bakımı, anne-bebek dostu hastane, ebe desteği ve doğal doğum yanlısı bir yer arıyorum.
Fakat, fiyatlar ne kadar artmış. Bakalım, umarım birkaç hafta içinde hekimime karar vermiş olurum.
Çok teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için.
Herşey sağlıklı gitsin dilerim senin ve bebeğin için.

Ben şifayı kapmişım hastaneye geldim doktor bebeğe baktı ve yormussun bebegi dedi aşağıya inmiş bebek progestan başla tekrar 1 hafta dinlen dedi simdide serum taktılar
Kızlar nöbetçi doktor oldugu icin cok anlasamadik doktorla soru soruyorum üstü kapalı kısa cevaplar veriyor.
Bebek aşağı indi riskleri ne, neler yapmam lazım öğrenemedim. Bebek neden aşağıya iner ben dün düğünde kalkıp oynamadim da eşimle dans ettim sadece. Belini sıkan tayttan olmuş olabilir mi kendimi cok sucluyorum suan.
Dua edin bana lütfen

Back