- 5 Aralık 2024
- 284
- 98
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzuum hayırlı olsun sağlıkla geldin minnoş kızın belirtilerin nasıldı acaba11de cinsiyeti %99 kız dedi iki doktor
Canım epey kilolu değildim ama 69 kiloyla hamile kaldım şuan 72 kiloyum. Diyetle bu kiloya inmiştim 85 kiloydum öncesinde. Daha da alırım gibi doktorum her miden bulandığında ekmek yiyemezsin dedi ama yiyorumSelamlar epey kilolu hamile kalan var mı aranızda ? Yalnız değilim umarım. Ben çok kilo alıyorum merak ettim var mı benim gibi acaba
Aaaaa sağlıkla kucağına al inşallahKızlar cinsiyet belli oldu . Ece geliyooooo insallah saglikla , askla , huzurla insallah :)
Ay bende öyleyim sanırsın kıtlıktan çıkmışım. Acıktığım an gözüm hiçbişi görmüyor delirmiş gibi yiyorum. Sonra aman neden yedim ki diyorum 2 saat sonra yine açımBen tam diyet yaparken hamile kaldim. 2 tane bel fitigim patladi gebelikten 2 ay once hatta bir ay oncesinde bir suru mrlara girdim Allah dan o zaman kalmamisim diyorum cunku surpriz bir gebelikti benimki ameliyat olmam gerekiyordu. Spor da 6 ay yasak pilates yaparken patlattim fitiklari asiri hareketsizim yani. Bari zayiflayim belime yuk binmesin diye diyet yapiyordum 68 kiloyla hamile kaldim. İlk 3 ay verebilirsin dedi diyetisyen, 2. Trimesterda kilo koruyoruz son trimesterda alicaksin minumum 9 kilo almani bekliyoruz 2-3 kilosu yag olacak demisti. Cok bulantim oldu 1.5 kilo vermistim ki bu hafta 2.5 olarak geri almisim yemezsem midem bulaniyor asiri acikiyorum
Ya ben de diyetisyene devam ediyorum en azindan cizgiyi bozmayim dedim ama listeye bakamadim bile bu hafta birak uymayi. Sanirim birakicam cok sis benim de vucudum su cok icemiyorum ama yiyorum da. 1 saat bir sey yemesem kitliktan cikmis gibi gozum donuyor bu hafta
Ay ben yaşıyorum hala pek çözebilmiş değilim, kuru kayısı ve kefir ile çözmeyi denedim ama kalıcı bir etki değil maalesefKabızlık yaşayan oldu mü arkadaşlar ?? Ne yediniz geçmesi için? Veya ne yemediniz ?
Akşam makattan kan geldi çok korkuyorum
Makat zorlanması oldu mu canım ? Çok korktumAy ben yaşıyorum hala pek çözebilmiş değilim, kuru kayısı ve kefir ile çözmeyi denedim ama kalıcı bir etki değil maalesef
Her sabah aç karnına 3 kuru kayısı ve sıcak su içiceksin canım.Kabızlık yaşayan oldu mü arkadaşlar ?? Ne yediniz geçmesi için? Veya ne yemediniz ?
Akşam makattan kan geldi çok korkuyorum
Tamam canım hangi meyveleri yiyorsun en çokHer sabah aç karnına 3 kuru kayısı ve sıcak su içiceksin canım.
Günde en az 2 litre su meyve bunları ihmal edersen sürekli olursun
Portakal mandalina armut canım bunlar lifli oldugundan bağırsak çalıştırıyor mutlaka günde iki mandalina yiyorumTamam canım hangi meyveleri yiyorsun en çok
Tamam canım ihmal etmeyeceğim bendePortakal mandalina armut canım bunlar lifli oldugundan bağırsak çalıştırıyor mutlaka günde iki mandalina yiyorum
Hergün dediklerimi yaparsan cok rahat edersin canım benim normalimde kabız dı çünkü böyle çözdümTamam canım ihmal etmeyeceğim bende
Allahrazıolsun canımmHergün dediklerimi yaparsan cok rahat edersin canım benim normalimde kabız dı çünkü böyle çözdüm
tüp bebek transferimi oldugum ertesi gün damla şeklinde gelmişti daha olmadı korkma hemoroidten zorladığın içinAllahrazıolsun canımm
Peki makattan kan geldi mi hiç
Tamam canım benim de tüp bebek çok korktum akşam kabus gibiydi..tüp bebek transferimi oldugum ertesi gün damla şeklinde gelmişti daha olmadı korkma hemoroidten zorladığın için
Âmin canım âmin korkmaTamam canım benim de tüp bebek çok korktum akşam kabus gibiydi..
İçimi rahatlattın Rabbim yardımcımız olsun bizim ve bebeklerimizin Amin Amin Amin
Sen tüp bebek ilaçları bıraktın mı peki canım?Sen
Âmin canım âmin korkma
Evet canım ben ilaçları 12. Haftamda bıraktım estrofemi 7. Haftada progestan iğne oksapar iğne 12. Hafta da bıraktımSen tüp bebek ilaçları bıraktın mı peki canım?
13. Haftadasın sanırım
Belirtileriniz naisldi asermleriniz mide bulantisi vs bende 9.haftadayim ve kiz istiyrm11de cinsiyeti %99 kız dedi iki doktor