• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Selamlar 😅 epey kilolu hamile kalan var mı aranızda ? Yalnız değilim umarım. Ben çok kilo alıyorum merak ettim var mı benim gibi acaba
Canım epey kilolu değildim ama 69 kiloyla hamile kaldım şuan 72 kiloyum. Diyetle bu kiloya inmiştim 85 kiloydum öncesinde. Daha da alırım gibi 🤣🤣 doktorum her miden bulandığında ekmek yiyemezsin dedi ama yiyorum 🤣🤣🤣

Ben tam diyet yaparken hamile kaldim. 2 tane bel fitigim patladi gebelikten 2 ay once hatta bir ay oncesinde bir suru mrlara girdim Allah dan o zaman kalmamisim diyorum cunku surpriz bir gebelikti benimki ameliyat olmam gerekiyordu. Spor da 6 ay yasak pilates yaparken patlattim fitiklari🤷🏻‍♀️ asiri hareketsizim yani. Bari zayiflayim belime yuk binmesin diye diyet yapiyordum 68 kiloyla hamile kaldim. İlk 3 ay verebilirsin dedi diyetisyen, 2. Trimesterda kilo koruyoruz son trimesterda alicaksin minumum 9 kilo almani bekliyoruz 2-3 kilosu yag olacak demisti. Cok bulantim oldu 1.5 kilo vermistim ki bu hafta 2.5 olarak geri almisim yemezsem midem bulaniyor asiri acikiyorum

Ya ben de diyetisyene devam ediyorum en azindan cizgiyi bozmayim dedim ama listeye bakamadim bile bu hafta birak uymayi. Sanirim birakicam🤷🏻‍♀️ cok sis benim de vucudum su cok icemiyorum ama yiyorum da. 1 saat bir sey yemesem kitliktan cikmis gibi gozum donuyor bu hafta
Ay bende öyleyim sanırsın kıtlıktan çıkmışım. Acıktığım an gözüm hiçbişi görmüyor delirmiş gibi yiyorum. Sonra aman neden yedim ki diyorum 2 saat sonra yine açım 🤣🤣🤣

Ben gebelikten önce hep kabızdım. Ne zaman gebe kaldım sıfır kabızlık hiç kabız olmadım bu zamana kadar çok şükür benim hayatım hep kabızlıkla geçtiği için iyi bilirim çok zor 🥹

Back