• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canımcım benim bugünkü muayenemde de cihaz iyi değildi doktor iki gün küçük ölçtü ama kendisi de dedi 1-2 gün önemsiz cihazım çok iyi değil diye ☺️ Geçen de sormuştun ya ondan dedim. Bizim bebişler de gününde bence için rahat olsun 🥰 benim de beta çok düşüktü 3 gün gecikmede. Bu teoriye göre erkek oluyor ama aynı senin gibiyim kız istiyorum ben de 🙈 Allah hayırlısını versin. Ben sana kız tahmin ediyorum içimden geldi💕
Yaa çook sevindim 💜 Olabilir aslında hiç net bir görüntü göremedik 😅 Evet bir ara o 3 güne takmıştım 2 ye düşmüş ama sonuçta haftasıyla uyumlu dedim 🤭 Ay bende aynıyım kuzumm bide daha önce hazırladıklarım hep kız için , annemde aynı şekilde kıza göre aldı herşeyi 😂😂 Ebebeğe gidiyorum elime hep kız kıyafetleri geliyor 😂😂 Amin canımm inşallah sağlıklı olsunlarda 2. Ve ya 3. Ye inşllah Allah nasip ederse 😅 (Eşim 5 çocuğu olsun istiyor ) İlk kez birisi kız tahminde bulundu ben şook 🙈💜

Merhaba, 13+0dan herkese selam olsun 😊 ben sıcaklardan çok kötüyüm kaç gündür ondan giremiyorum buralara da umarım herkes iyidir 👍🌸

Ben aslında bugün de yazmazdım şairim ama bu mesajı görünce yazmak istedim. Ben çapa devlet hastanesine gidiyorum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama çapaya mhrsden randevu alınmıyor ondan haber vermek istedim belki bakmak istersin diye 😊 google da çapa randevu diye arayınca sistemleri çıkıyor, tc ve kimlik bilgilerinle sisteme girip randevu alabiliyorsun ve her akşam 20.00de yeni randevu açıyorlar en geç 4 gün sonraya randevu alabiliyorsun ve 2li tarama testi zamanı geldiyse hemen yapıyorlar gerekeni eğer riskli bir durum varsa da 1 gün sonraya bile perinatolog randevusu verebiliyorlar 👍 cok temiz degil ve sacma sapan yaptirdiklari isler var kendi kanini birimlere kendinin goturmesi gibi ama onun disinda cok her seyi araştırıp ilgileniyorlar çok yoğun bir gün gitmiştim ben bazen 5 dk da giriyorlarmış birazcık şans sanirim ama sabaha almanı tavsiye ederim randevu alacaksan 👍 bilgi vereyim dedim belki işine yarar diye 🌸🥰🤗
Ahh canım benim çok teşekkür ederim güzel bilgilendirmen için ama çapa bana aşırı uzak 🤦‍♀️😔 yakınımda arabası olan kimsede yok. Geniş çaplı Bi hastane aslında keşke gidebilsem ama saol yinede canım benim 🌸😘

Yaa çook sevindim 💜 Olabilir aslında hiç net bir görüntü göremedik 😅 Evet bir ara o 3 güne takmıştım 2 ye düşmüş ama sonuçta haftasıyla uyumlu dedim 🤭 Ay bende aynıyım kuzumm bide daha önce hazırladıklarım hep kız için , annemde aynı şekilde kıza göre aldı herşeyi 😂😂 Ebebeğe gidiyorum elime hep kız kıyafetleri geliyor 😂😂 Amin canımm inşallah sağlıklı olsunlarda 2. Ve ya 3. Ye inşllah Allah nasip ederse 😅 (Eşim 5 çocuğu olsun istiyor ) İlk kez birisi kız tahminde bulundu ben şook 🙈💜
Evet ya ben de öyleyim hep kız kıyafetlerine elim gidiyor. Çok tatlış oluyorlar 💕💕 Erkekler genelde çok çocuk istiyor zaten benim eşim istisna gerçi 🙈 Hakkinızda hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre versin ne güzel olur bakabildikten sonra bi sürü çocuk sahibi olmak 🥰

Kizlar çin takvimine göre doğru tutan var mi acaba benim ilkinde erkek diyordu oglum oldu bunda da erkek diyor😊😊😊
Çin takvimi de rus takviminde de ben de erkek çıktı ama %99.9 Kız o yüzden inanmıyordum zaten bence tamamen yüzdeki hesap ya kız olacak ya erkek :)))

İyi geceler kızlar bu saatlerde gözlerim kapanıyor artık. Sürekli bulantılardan çok güçsüz düşüyorum inşallah bi sabah uyandığımda bulantılarım tamamen kesilmiş oluruz. Bir tek geceleri rahatım uyurken onda da hissetmiyorum uyandığımda gözümü açar açmaz yine mi yaa yine mi diye başlıyorum her sabah. Allahım bulantısı olan bütün arkadaşlarımın bulantılarını hafiflet 🙏iyi geceler kızlar.

Melaba teyseler ben sağlıklıymışım burun kemiğim iyi görünüyormuş, uykucu çıktım biraz zorlandılr uyandırmak için😳 11+4 müşümm cinsiyetim için doktor tahminde bulundu ama çok erken dediiiiii🥳Eki Görüntüle 3118619
Maşallah ya minnoş😍 bu kızlar hep uykucu oluyor galiba benimkini de asla uyandıramadık son kontrolde😅🤦‍♀️

Maşallah ya minnoş😍 bu kızlar hep uykucu oluyor galiba benimkini de asla uyandıramadık son kontrolde😅🤦‍♀️
Benim de son kontrolde mışıl mışıl uyuyordu doktor ultrason aleti ile dürte dürte uyandırdı ayaklarını oynatıp eliyle yüzünü kapadı 😂 eşim de diyor ki bu hareketleri kendi mi yapıyor, yok dedim içerde kukla gibi oynatan biri var onu o yaptırıyor 😂

Vallahi düğünümüz vardı bir de eşimin kuzeninin, kayinvalidemdeydim evimde de değildim biraz sicaklarla imtihan da oldum bizim oturdugumuz yer yuksek bir kısımda ondan cok serindir ama izmit sıcakmış baya 🤦‍♀️ ancak gözüm açıldı hem sıcaktan hem yorgunluktan haftasonu da denizliye geçiyoruz düğünün ikinci kısmı için oradan da datça ya gideceğiz tatil yapmaya bakalım bu tempoya da dayanırsam bana daha bir şey olmaz 😂 ama 1 2 günde bir merhaba yazmaya çalışırım 🤗🤗🌸 bende aktif olduğumda yazmayanları çok merak ediyorum artık kader arkadaşı olduk 😍🥰

Benim kızım da cin takviminde kız olarak çıkmıştı ama bunda neye inancam ki 3 tane olunca hepsi ayrı da olabiliyor ondan sizin gönlünüze göre versin Allah 🥰😍🌸

Yok ben Habipler diye bir yerde oturuyorum anamın köyü 😂😂😂 sultangaziye bağlı ama aslında sultangazinin dışında kalıyor biraz çapaya da oldukça uzağım 😔 16. Haftadan sonra her hafta cagirdiklarinda ne yapacağım diye şimdiden düşünüyorum bakalım 🤦‍♀️
Ay sende uzaktasın zorlanırsın canım Allah kolaylık versin inşallah 🌸 Habipler yaylaköy demisin canım?

annewith annewith sesin çıkmıyor iyi misin canım yoksun bikaç gündür merak ettim
B beyzosh senin bebişe ördek yavrusu diyen uygulama hangisi bende yok o 🤣
Canımm mide bulantılarım devam ediyor uyuyorum uyanıyorum öyle bi hayat yani çok giremiyorum bile buraya :( bir de su protein kaçağı meselesinden canım sıkkın bakalım haftaya kontrol var umarım düzelmiştir🙂

P pembeumutyildizi ben bir parca peynir bir parca ekmek yedim canim , bir cay bardagi da sut ictim 😂
Bak onlar mantıklı canım, tatlı falan yedirip bebeleri coşturmayalım gece gece 😅 yalnız geçen ekim grubunda da bir arkadaşla konuştuk, kan şekeri düşünce bebeklerin hareketlenmesi ile ilgili. Ben şüphelenyiordum, o da yaşamış aynı şeyi. Kan şekeri düşünce bebekler galiba hareketleniyor, doktor değilim gözlemşm bu,,soramadım doktora henüz. Yazdığın şeylerde kan şekeri düşünce yenilen şeyler aslında. Alakalı olabilir mi

Ben de araştırıyorum bunu owli nin tulumlarını öneriyorlar ama pahalı gibi gerçi ne ucuz ki! Bir de reflü yatağı aldınız mı kullanan var mı tecrübeli annelerden?
Aa evet owli ye de bakmıştım ama pahalıydı, takip etsek biraz uyguna denk gelir mi acaba ? Reflü yatağı almadan, tecrübeli değilim ama almayı düşünüyorum.

Canım valla günde 2 tablet alıyorum doktora da söyledim muz ye maden suyu diyor 🤷‍♀️ onları yiyorum ama bi etkisini görmedim
Doktor ikacı kullan dedi mi peki ? Diğer dediklerim ide yap bakalım, bide ayaklarını havaya dik. Az önce belim rahatlasın diye kendimi yormadan elimi belime koydum ayakta, hafif hafif bi sağa bi sola döndüm. Azıcık iyi geldi. Benim belden de olabilir ya bana öyle geliyor yani
, güzel bir masaj yaptırsak hepsi çözülür aslında da neyse doğumdan sonra ılmazsa bi gün bebişlere babalara nenelere bırakıp hemen masaj yaptırmaya mı gitsek masörü eve mi çağırsak şöyle baştan aşağı yoğursalar bizi. Ne hamileliktekş bu ağrılar kalır aklımızda ne doğumdakiler..

Ben bugün lcw den bir tane 1.7 togluk uyku tulumu aldım. 3 aydan sonra giydiririm dedim. İlk 3 ay kundak ve battaniye ikilisini düşünüyorum. Belki bir çılgınlık yapıp yenidoğan İçin de 2.6 togluk tulumlardan alabilirim 😅
Linkini yollar mısın canım ? Nasıl yumuşak mı aldıkların

Evet ya ben de öyleyim hep kız kıyafetlerine elim gidiyor. Çok tatlış oluyorlar 💕💕 Erkekler genelde çok çocuk istiyor zaten benim eşim istisna gerçi 🙈 Hakkinızda hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre versin ne güzel olur bakabildikten sonra bi sürü çocuk sahibi olmak 🥰
Yaa benimde aynı süslü süslü bandanalar çok hoşuma gidiyor 🤭 Ah keşke benimkide az istese ama sürekli normal doğum olsun diyor daha şimdiden 😅🥰😍 Bu arada instagramdaki cinsiyet tahmini sayfasına yazdın mı bana %90 kız dedi çok şaşırdım 😅🥰 Gerçekten bakabilene Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah yoksa çok zor 😍💜

Kızlar nefes alırken sağ tarafımda baskı gibi sancı gibi bişey oluyor. Sizce vantilatör, sürekli duş vb bişey mi çarpmıştır hamilelik nedeniyle baskı mı var acaba o tarafa ? Zaten burnum hamilelik başından beri tıkalı, zor nefes alıyorum bide bu çıktı başıma

Back