- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Anladım bence sizde bian önce rapor çıkarınSizinki sgk ile anlaşmalıdır. 0,4 kullanıyorum canım. kutu başı 500 TL.
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Blossom :blossom: 🌼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33c.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Heart exclamation :heart_exclamation: ❣️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2763.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım bence sizde bian önce rapor çıkarınSizinki sgk ile anlaşmalıdır. 0,4 kullanıyorum canım. kutu başı 500 TL.
Yaa çook sevindimCanımcım benim bugünkü muayenemde de cihaz iyi değildi doktor iki gün küçük ölçtü ama kendisi de dedi 1-2 gün önemsiz cihazım çok iyi değil diyeGeçen de sormuştun ya ondan dedim. Bizim bebişler de gününde bence için rahat olsun
benim de beta çok düşüktü 3 gün gecikmede. Bu teoriye göre erkek oluyor ama aynı senin gibiyim kız istiyorum ben de
Allah hayırlısını versin. Ben sana kız tahmin ediyorum içimden geldi
![]()
Ahh canım benim çok teşekkür ederim güzel bilgilendirmen için ama çapa bana aşırı uzakMerhaba, 13+0dan herkese selam olsunben sıcaklardan çok kötüyüm kaç gündür ondan giremiyorum buralara da umarım herkes iyidir
Ben aslında bugün de yazmazdım şairim ama bu mesajı görünce yazmak istedim. Ben çapa devlet hastanesine gidiyorum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama çapaya mhrsden randevu alınmıyor ondan haber vermek istedim belki bakmak istersin diyegoogle da çapa randevu diye arayınca sistemleri çıkıyor, tc ve kimlik bilgilerinle sisteme girip randevu alabiliyorsun ve her akşam 20.00de yeni randevu açıyorlar en geç 4 gün sonraya randevu alabiliyorsun ve 2li tarama testi zamanı geldiyse hemen yapıyorlar gerekeni eğer riskli bir durum varsa da 1 gün sonraya bile perinatolog randevusu verebiliyorlar
cok temiz degil ve sacma sapan yaptirdiklari isler var kendi kanini birimlere kendinin goturmesi gibi ama onun disinda cok her seyi araştırıp ilgileniyorlar çok yoğun bir gün gitmiştim ben bazen 5 dk da giriyorlarmış birazcık şans sanirim ama sabaha almanı tavsiye ederim randevu alacaksan
bilgi vereyim dedim belki işine yarar diye
![]()
Çıkarcaz inşallah. Sağolasın sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahAnladım bence sizde bian önce rapor çıkarınsağlıkla alın kucaginza inşallah
![]()
Teşekkür ederimÇıkarcaz inşallah. Sağolasın sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Evet ya ben de öyleyim hep kız kıyafetlerine elim gidiyor. Çok tatlış oluyorlarYaa çook sevindimOlabilir aslında hiç net bir görüntü göremedik
Evet bir ara o 3 güne takmıştım 2 ye düşmüş ama sonuçta haftasıyla uyumlu dedim
Ay bende aynıyım kuzumm bide daha önce hazırladıklarım hep kız için , annemde aynı şekilde kıza göre aldı herşeyi
Ebebeğe gidiyorum elime hep kız kıyafetleri geliyor
Amin canımm inşallah sağlıklı olsunlarda 2. Ve ya 3. Ye inşllah Allah nasip ederse
(Eşim 5 çocuğu olsun istiyor ) İlk kez birisi kız tahminde bulundu ben şook
![]()
Çin takvimi de rus takviminde de ben de erkek çıktı ama %99.9 Kız o yüzden inanmıyordum zaten bence tamamen yüzdeki hesap ya kız olacak ya erkek :)))Kizlar çin takvimine göre doğru tutan var mi acaba benim ilkinde erkek diyordu oglum oldu bunda da erkek diyor![]()
Aynen oyle dogru diyorsun ben de ilki tutunca acaba mi dedim ama biz sonucta Çinli değiliz yani o istatistikler bize sökmezÇin takvimi de rus takviminde de ben de erkek çıktı ama %99.9 Kız o yüzden inanmıyordum zaten bence tamamen yüzdeki hesap ya kız olacak ya erkek :)))
Aynen oyle saglikli olsunlar da İNSAALLAHHamilelik+ kızlar C Cimenlere_uzansam
Valla bana da erkek diyordu ama doktor yüzde 70 kız dedi bakalım 2 3 haftaya netleşir ama ben o takvimlere hiç inanmıyorum zaten 2 olasılık var ve tutma ihtimali yüksek o yüzden![]()
Maşallah ya minnoşMelaba teyseler ben sağlıklıymışım burun kemiğim iyi görünüyormuş, uykucu çıktım biraz zorlandılr uyandırmak için11+4 müşümm cinsiyetim için doktor tahminde bulundu ama çok erken dediiiiii
Eki Görüntüle 3118619
Evvet annesi de uykucu bakalımmmMaşallah ya minnoşbu kızlar hep uykucu oluyor galiba benimkini de asla uyandıramadık son kontrolde
![]()
Benim de son kontrolde mışıl mışıl uyuyordu doktor ultrason aleti ile dürte dürte uyandırdı ayaklarını oynatıp eliyle yüzünü kapadıMaşallah ya minnoşbu kızlar hep uykucu oluyor galiba benimkini de asla uyandıramadık son kontrolde
![]()
Ay sende uzaktasın zorlanırsın canım Allah kolaylık versin inşallahVallahi düğünümüz vardı bir de eşimin kuzeninin, kayinvalidemdeydim evimde de değildim biraz sicaklarla imtihan da oldum bizim oturdugumuz yer yuksek bir kısımda ondan cok serindir ama izmit sıcakmış bayaancak gözüm açıldı hem sıcaktan hem yorgunluktan haftasonu da denizliye geçiyoruz düğünün ikinci kısmı için oradan da datça ya gideceğiz tatil yapmaya bakalım bu tempoya da dayanırsam bana daha bir şey olmaz
ama 1 2 günde bir merhaba yazmaya çalışırım
bende aktif olduğumda yazmayanları çok merak ediyorum artık kader arkadaşı olduk
Benim kızım da cin takviminde kız olarak çıkmıştı ama bunda neye inancam ki 3 tane olunca hepsi ayrı da olabiliyor ondan sizin gönlünüze göre versin Allah
Yok ben Habipler diye bir yerde oturuyorum anamın köyüsultangaziye bağlı ama aslında sultangazinin dışında kalıyor biraz çapaya da oldukça uzağım
16. Haftadan sonra her hafta cagirdiklarinda ne yapacağım diye şimdiden düşünüyorum bakalım
![]()
Canımm mide bulantılarım devam ediyor uyuyorum uyanıyorum öyle bi hayat yani çok giremiyorum bile buraya
Bak onlar mantıklı canım, tatlı falan yedirip bebeleri coşturmayalım gece gece
Aa evet owli ye de bakmıştım ama pahalıydı, takip etsek biraz uyguna denk gelir mi acaba ? Reflü yatağı almadan, tecrübeli değilim ama almayı düşünüyorum.Ben de araştırıyorum bunu owli nin tulumlarını öneriyorlar ama pahalı gibi gerçi ne ucuz ki! Bir de reflü yatağı aldınız mı kullanan var mı tecrübeli annelerden?
Doktor ikacı kullan dedi mi peki ? Diğer dediklerim ide yap bakalım, bide ayaklarını havaya dik. Az önce belim rahatlasın diye kendimi yormadan elimi belime koydum ayakta, hafif hafif bi sağa bi sola döndüm. Azıcık iyi geldi. Benim belden de olabilir ya bana öyle geliyor yaniCanım valla günde 2 tablet alıyorum doktora da söyledim muz ye maden suyu diyoronları yiyorum ama bi etkisini görmedim
Linkini yollar mısın canım ? Nasıl yumuşak mı aldıklarınBen bugün lcw den bir tane 1.7 togluk uyku tulumu aldım. 3 aydan sonra giydiririm dedim. İlk 3 ay kundak ve battaniye ikilisini düşünüyorum. Belki bir çılgınlık yapıp yenidoğan İçin de 2.6 togluk tulumlardan alabilirim![]()
Yaa benimde aynı süslü süslü bandanalar çok hoşuma gidiyorEvet ya ben de öyleyim hep kız kıyafetlerine elim gidiyor. Çok tatlış oluyorlarErkekler genelde çok çocuk istiyor zaten benim eşim istisna gerçi
Hakkinızda hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre versin ne güzel olur bakabildikten sonra bi sürü çocuk sahibi olmak
![]()