- 24 Haziran 2022
- 205
- 397
- 33
Bende hiç anlamıyorumCanm hiç anlamıyorum ama erkek dicem sağlıkla gelsin miniğin![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç anlamıyorumCanm hiç anlamıyorum ama erkek dicem sağlıkla gelsin miniğin![]()
Inşallah çıkartırsın canım yaa keşke aile hekimi yazsaydı benim aile hekimim rapor olmadan da hemen yazdıBizimki tüp bebek merkezi doktoru canım. Aynen eğer rapor çıkartamazsam baya külfetli olacak. Elimde iki tane kaldı![]()
Sağlıkla gelsin insallah anladığimdan değil ama içinden kız geçti canımKızlarr merhabaBugün doktor kontrolüm vardı covidten sonraki ilk kontrol ve çok korkuyodum çok şükür bir sorun yokmuş
Doktoruma ayağımın altında yanma var saçlarım dökülüyor dedim gebelik vitaminleri verdi
Bu sefer devletteki doktoruma gittim çok net değil sanki diğer kızların ki gibi
Cinsiyet tahmini yapılabilir mi bilmiyorum
Sata göre 10+4 olması lazımdı ama 10+2
![]()
Maalesef yapmaz canımEvet orası da öyle canım olmadı öyle yaparım. Aslında senin tanış bize de birşeyler yapsa![]()
Canımcım benim bugünkü muayenemde de cihaz iyi değildi doktor iki gün küçük ölçtü ama kendisi de dedi 1-2 gün önemsiz cihazım çok iyi değil diyeDmi bende ultason cihazı iyi bir doktor bulamadım özeldekide net değildidevlette ki doktorum sdce kalp atışı var bir sorun yok dedi o kadar
![]()
Sonucunuz guzel cikmis. Me mutlu sizeKizlarr anlayan varsa yorumlayabilir misiniz rica etsem![]()
Evt rapor yokkende yazabilir aile hekimi.amac zaten fiyatın uyguna gelmesi.Raporum yokken de aile hekimim yazdı bana aslında rapor hem ödeme tutarımı dusurdu hem aldığım sayi artti
Ee size igneyi veren doktorunuz rapor çıkarsın kaçırdım belki ama niye nasil niçin kullanıcısının kiİşte sorun orda raporumuz yok. Raporu alabilirsem inşallah para ödemicem![]()
Ayy maşallah kuzuma sağlıcakla gelsin inşallah eli yanağında mi sanki bana mi öyle geldiMelaba teyseler ben sağlıklıymışım burun kemiğim iyi görünüyormuş, uykucu çıktım biraz zorlandılr uyandırmak için11+4 müşümm cinsiyetim için doktor tahminde bulundu ama çok erken dediiiiii
Eki Görüntüle 3118619
Canım iki boyutlu bir fotoğrafı olsaydı keşke 3 boyutluda gerçekten anlayamadımMelaba teyseler ben sağlıklıymışım burun kemiğim iyi görünüyormuş, uykucu çıktım biraz zorlandılr uyandırmak için11+4 müşümm cinsiyetim için doktor tahminde bulundu ama çok erken dediiiiii
Eki Görüntüle 3118619
Evettt öylee hahah amiiinAyy maşallah kuzuma sağlıcakla gelsin inşallah eli yanağında mi sanki bana mi öyle geldiuykucu minnağın
Yok canım tek bu varrrr :) doktor kız gibi dedi ama vok erken dediCanım iki boyutlu bir fotoğrafı olsaydı keşke 3 boyutluda gerçekten anlayamadımBaşka fotoğraf varsa onu mu yüklesen
![]()
Özel benimde doktor o yazmıştı raporumu niye size oyle bilgi verildikiBenim doktor özel canım yazmıyor. Aile hekimi de görüştüm ekranda görmem gerekiyor önce devlette çıkartman gerekiyor dedi. Devlette kadın doğum uzmanına muayene olmaya çalışıyorum sıra alabilirsem inşallah
Kız gibi geldi banada kafa yapısı benim kızın görüntüsüne benziyor çokKızlar bugün kontrolüm vardı9+4 olduk çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınızEki Görüntüle 3118501
Tesekkur ederimSonucunuz guzel cikmis. Me mutlu size![]()
Var mi bir tercihiniz? Bence guvenmeyin 4 ay olunca kesin sonuc belli oluyor...Yok canım tek bu varrrr :) doktor kız gibi dedi ama vok erken dedi
Sizin aile hekimi nasıl yazdı da bizimki yazmıyor ya bende onu anlamıyorum. Daha önce devlette mi yazdırmıştınız?Inşallah çıkartırsın canım yaa keşke aile hekimi yazsaydı benim aile hekimim rapor olmadan da hemen yazdı