Bak onlar mantıklı canım, tatlı falan yedirip bebeleri coşturmayalım gece gece
yalnız geçen ekim grubunda da bir arkadaşla konuştuk, kan şekeri düşünce bebeklerin hareketlenmesi ile ilgili. Ben şüphelenyiordum, o da yaşamış aynı şeyi. Kan şekeri düşünce bebekler galiba hareketleniyor, doktor değilim gözlemşm bu,,soramadım doktora henüz. Yazdığın şeylerde kan şekeri düşünce yenilen şeyler aslında. Alakalı olabilir mi
Aa evet owli ye de bakmıştım ama pahalıydı, takip etsek biraz uyguna denk gelir mi acaba ? Reflü yatağı almadan, tecrübeli değilim ama almayı düşünüyorum.
Doktor ikacı kullan dedi mi peki ? Diğer dediklerim ide yap bakalım, bide ayaklarını havaya dik. Az önce belim rahatlasın diye kendimi yormadan elimi belime koydum ayakta, hafif hafif bi sağa bi sola döndüm. Azıcık iyi geldi. Benim belden de olabilir ya bana öyle geliyor yani
, güzel bir masaj yaptırsak hepsi çözülür aslında da neyse doğumdan sonra ılmazsa bi gün bebişlere babalara nenelere bırakıp hemen masaj yaptırmaya mı gitsek masörü eve mi çağırsak şöyle baştan aşağı yoğursalar bizi. Ne hamileliktekş bu ağrılar kalır aklımızda ne doğumdakiler..
Linkini yollar mısın canım ? Nasıl yumuşak mı aldıkların