• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ee size igneyi veren doktorunuz rapor çıkarsın kaçırdım belki ama niye nasil niçin kullanıcısının ki😊
Benim doktorum tüp bebek doktoru sgkyla çalışıyorlarmış ondan yazmıyor. Daha önce boş gebelik olmuştu düşük yaptım ondan sanırım bu sefer oksapar a başlattı. Durum böyle 🙂

Merhabalar kızlar, bugün ikili tarama sonucum çıktı nasıl sizce, doktoruma attım cevap bekliyorum. Bir de betahcg değeri çok mu düşük tam anlayamıyorum. Tam anlayan var mı acaba
20220824_194518.jpg

Sizin aile hekimi nasıl yazdı da bizimki yazmıyor ya bende onu anlamıyorum. Daha önce devlette mi yazdırmıştınız?
Canım evet 1 kez devlette yazdirdim ama yine kadın hastalıklarında sonrasında aile hekimeme söyledim hemen yazdı sonrasında zaten rapor çıktı ilk seferde 3 kutu 2. Seferde 9 kutuya kadar veriliyormuş. Insallah sende en kısa sürede halledersin

Canım evet 1 kez devlette yazdirdim ama yine kadın hastalıklarında sonrasında aile hekimeme söyledim hemen yazdı sonrasında zaten rapor çıktı ilk seferde 3 kutu 2. Seferde 9 kutuya kadar veriliyormuş. Insallah sende en kısa sürede halledersin
Aile hekimi de devlette yazdırmadığım için ekrana düşmediğini söyledi zaten bi kere yazdırmış olsaydım kolay olacaktı 🤦

Evet canım takipli hasta diye açıyorlar perinatoloji bölümüne. Sen çok şanslısın İstanbulda şuan hiçbir araştırma hastanesinde boş randevu yok yaklaşık 3 haftadır bakıyorum sık sık 1 tane boşluk olmazmı bissürü hastane var halbuki. Dünde özel hastanelerde araştırdık çok uçuk fiyatlar söylediler napıcamı bilmiyorum ya çok sinirlendim yani 🤦‍♀️

Merhaba, 13+0dan herkese selam olsun 😊 ben sıcaklardan çok kötüyüm kaç gündür ondan giremiyorum buralara da umarım herkes iyidir 👍🌸

Ben aslında bugün de yazmazdım şairim ama bu mesajı görünce yazmak istedim. Ben çapa devlet hastanesine gidiyorum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama çapaya mhrsden randevu alınmıyor ondan haber vermek istedim belki bakmak istersin diye 😊 google da çapa randevu diye arayınca sistemleri çıkıyor, tc ve kimlik bilgilerinle sisteme girip randevu alabiliyorsun ve her akşam 20.00de yeni randevu açıyorlar en geç 4 gün sonraya randevu alabiliyorsun ve 2li tarama testi zamanı geldiyse hemen yapıyorlar gerekeni eğer riskli bir durum varsa da 1 gün sonraya bile perinatolog randevusu verebiliyorlar 👍 cok temiz degil ve sacma sapan yaptirdiklari isler var kendi kanini birimlere kendinin goturmesi gibi ama onun disinda cok her seyi araştırıp ilgileniyorlar çok yoğun bir gün gitmiştim ben bazen 5 dk da giriyorlarmış birazcık şans sanirim ama sabaha almanı tavsiye ederim randevu alacaksan 👍 bilgi vereyim dedim belki işine yarar diye 🌸🥰🤗

Kız çocukları çok bulantı yapıyor diyorlar ama ilk kızımda o kdr rahattım ki ne bulantı ne ağrı ne şişlik hiç bişeyim yoktu o kadar rahattım hamile gibi değildim bile sadece karnım şişiyordu. Bir defa kusmuştum o da sigara yanımda çok sigara içilmişti kokusundan dayanamadım ama o hamileliğim keşke şimdi de olsaydı dünyalar benim olurdu. Benimde gönlümden kız geçiyordu ama rabbim sağlık versin deidm çok şükür gönlümden geçen oldu. İnşalalh sizinde gönlünüzden geçen olur bir kız çocuğunuz olur canım 🙏🌸
ALLAH razı olsun hepimizin gönlünden geçeni ALLAH nasip eder İNSAALLAH 🥰🥰🤲🤲

Merhaba, 13+0dan herkese selam olsun 😊 ben sıcaklardan çok kötüyüm kaç gündür ondan giremiyorum buralara da umarım herkes iyidir 👍🌸

Ben aslında bugün de yazmazdım şairim ama bu mesajı görünce yazmak istedim. Ben çapa devlet hastanesine gidiyorum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama çapaya mhrsden randevu alınmıyor ondan haber vermek istedim belki bakmak istersin diye 😊 google da çapa randevu diye arayınca sistemleri çıkıyor, tc ve kimlik bilgilerinle sisteme girip randevu alabiliyorsun ve her akşam 20.00de yeni randevu açıyorlar en geç 4 gün sonraya randevu alabiliyorsun ve 2li tarama testi zamanı geldiyse hemen yapıyorlar gerekeni eğer riskli bir durum varsa da 1 gün sonraya bile perinatolog randevusu verebiliyorlar 👍 cok temiz degil ve sacma sapan yaptirdiklari isler var kendi kanini birimlere kendinin goturmesi gibi ama onun disinda cok her seyi araştırıp ilgileniyorlar çok yoğun bir gün gitmiştim ben bazen 5 dk da giriyorlarmış birazcık şans sanirim ama sabaha almanı tavsiye ederim randevu alacaksan 👍 bilgi vereyim dedim belki işine yarar diye 🌸🥰🤗
Ne iyi yaptın da yazdın iyi olduğunu görmüş olduk. Biri uzun süre yazmazsa çok merak ediyorum. Herkes en fazla 2 günde bir girip selam,merhaba falan bari yazsın kızlar 🤣🤣

Çapaya yakın mısın canım😊

Benim doktorum tüp bebek doktoru sgkyla çalışıyorlarmış ondan yazmıyor. Daha önce boş gebelik olmuştu düşük yaptım ondan sanırım bu sefer oksapar a başlattı. Durum böyle 🙂
Bende iki bos gebelikten sonra başlamıştı ve tüp bebekciydi benimde rapor çıkardı. Siz 04 mü 6 mi kullaniosunuz ve kutu başı ne kadar veriyorsunuz

Ne iyi yaptın da yazdın iyi olduğunu görmüş olduk. Biri uzun süre yazmazsa çok merak ediyorum. Herkes en fazla 2 günde bir girip selam,merhaba falan bari yazsın kızlar 🤣🤣

Vallahi düğünümüz vardı bir de eşimin kuzeninin, kayinvalidemdeydim evimde de değildim biraz sicaklarla imtihan da oldum bizim oturdugumuz yer yuksek bir kısımda ondan cok serindir ama izmit sıcakmış baya 🤦‍♀️ ancak gözüm açıldı hem sıcaktan hem yorgunluktan haftasonu da denizliye geçiyoruz düğünün ikinci kısmı için oradan da datça ya gideceğiz tatil yapmaya bakalım bu tempoya da dayanırsam bana daha bir şey olmaz 😂 ama 1 2 günde bir merhaba yazmaya çalışırım 🤗🤗🌸 bende aktif olduğumda yazmayanları çok merak ediyorum artık kader arkadaşı olduk 😍🥰

Kizlar çin takvimine göre doğru tutan var mi acaba benim ilkinde erkek diyordu oglum oldu bunda da erkek diyor😊😊😊

Benim kızım da cin takviminde kız olarak çıkmıştı ama bunda neye inancam ki 3 tane olunca hepsi ayrı da olabiliyor ondan sizin gönlünüze göre versin Allah 🥰😍🌸

Çapaya yakın mısın canım😊

Yok ben Habipler diye bir yerde oturuyorum anamın köyü 😂😂😂 sultangaziye bağlı ama aslında sultangazinin dışında kalıyor biraz çapaya da oldukça uzağım 😔 16. Haftadan sonra her hafta cagirdiklarinda ne yapacağım diye şimdiden düşünüyorum bakalım 🤦‍♀️

Bende iki bos gebelikten sonra başlamıştı ve tüp bebekciydi benimde rapor çıkardı. Siz 04 mü 6 mi kullaniosunuz ve kutu başı ne kadar veriyorsunuz
Sizinki sgk ile anlaşmalıdır. 0,4 kullanıyorum canım. kutu başı 500 TL.

Back