- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Hayırlısı olsunMaalesef yapmaz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsunMaalesef yapmaz canım
Benim doktorum tüp bebek doktoru sgkyla çalışıyorlarmış ondan yazmıyor. Daha önce boş gebelik olmuştu düşük yaptım ondan sanırım bu sefer oksapar a başlattı. Durum böyleEe size igneyi veren doktorunuz rapor çıkarsın kaçırdım belki ama niye nasil niçin kullanıcısının ki
Canım evet 1 kez devlette yazdirdim ama yine kadın hastalıklarında sonrasında aile hekimeme söyledim hemen yazdı sonrasında zaten rapor çıktı ilk seferde 3 kutu 2. Seferde 9 kutuya kadar veriliyormuş. Insallah sende en kısa sürede halledersinSizin aile hekimi nasıl yazdı da bizimki yazmıyor ya bende onu anlamıyorum. Daha önce devlette mi yazdırmıştınız?
Evet değişiyor canım doktor da öyle dedi. Kız istyoruz rabbim hayırlısını versinVar mi bir tercihiniz? Bence guvenmeyin 4 ay olunca kesin sonuc belli oluyor...
Ben 2 boyutluları yeni yeni anlamaya başladım. 3 boyutlu beni aşıyor şu an maşallah canım Allah gönlüne göre versin. Kız bebiş çoğunluğumuz oldu grupta gerçektenYok canım tek bu varrrr :) doktor kız gibi dedi ama vok erken dedi
Aile hekimi de devlette yazdırmadığım için ekrana düşmediğini söyledi zaten bi kere yazdırmış olsaydım kolay olacaktıCanım evet 1 kez devlette yazdirdim ama yine kadın hastalıklarında sonrasında aile hekimeme söyledim hemen yazdı sonrasında zaten rapor çıktı ilk seferde 3 kutu 2. Seferde 9 kutuya kadar veriliyormuş. Insallah sende en kısa sürede halledersin
Evet canım takipli hasta diye açıyorlar perinatoloji bölümüne. Sen çok şanslısın İstanbulda şuan hiçbir araştırma hastanesinde boş randevu yok yaklaşık 3 haftadır bakıyorum sık sık 1 tane boşluk olmazmı bissürü hastane var halbuki. Dünde özel hastanelerde araştırdık çok uçuk fiyatlar söylediler napıcamı bilmiyorum ya çok sinirlendim yani
ALLAH razı olsun hepimizin gönlünden geçeni ALLAH nasip eder İNSAALLAHKız çocukları çok bulantı yapıyor diyorlar ama ilk kızımda o kdr rahattım ki ne bulantı ne ağrı ne şişlik hiç bişeyim yoktu o kadar rahattım hamile gibi değildim bile sadece karnım şişiyordu. Bir defa kusmuştum o da sigara yanımda çok sigara içilmişti kokusundan dayanamadım ama o hamileliğim keşke şimdi de olsaydı dünyalar benim olurdu. Benimde gönlümden kız geçiyordu ama rabbim sağlık versin deidm çok şükür gönlümden geçen oldu. İnşalalh sizinde gönlünüzden geçen olur bir kız çocuğunuz olur canım
Allah gönlüne göre versin inşallahBende hiç anlamıyorum Teşekkür ederim tahmin için Daha hiç kız diyen çıkmadı bencede erkek
Ne iyi yaptın da yazdın iyi olduğunu görmüş olduk. Biri uzun süre yazmazsa çok merak ediyorum. Herkes en fazla 2 günde bir girip selam,merhaba falan bari yazsın kızlarMerhaba, 13+0dan herkese selam olsun ben sıcaklardan çok kötüyüm kaç gündür ondan giremiyorum buralara da umarım herkes iyidir
Ben aslında bugün de yazmazdım şairim ama bu mesajı görünce yazmak istedim. Ben çapa devlet hastanesine gidiyorum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama çapaya mhrsden randevu alınmıyor ondan haber vermek istedim belki bakmak istersin diye google da çapa randevu diye arayınca sistemleri çıkıyor, tc ve kimlik bilgilerinle sisteme girip randevu alabiliyorsun ve her akşam 20.00de yeni randevu açıyorlar en geç 4 gün sonraya randevu alabiliyorsun ve 2li tarama testi zamanı geldiyse hemen yapıyorlar gerekeni eğer riskli bir durum varsa da 1 gün sonraya bile perinatolog randevusu verebiliyorlar cok temiz degil ve sacma sapan yaptirdiklari isler var kendi kanini birimlere kendinin goturmesi gibi ama onun disinda cok her seyi araştırıp ilgileniyorlar çok yoğun bir gün gitmiştim ben bazen 5 dk da giriyorlarmış birazcık şans sanirim ama sabaha almanı tavsiye ederim randevu alacaksan bilgi vereyim dedim belki işine yarar diye
Çapaya yakın mısın canımMerhaba, 13+0dan herkese selam olsun ben sıcaklardan çok kötüyüm kaç gündür ondan giremiyorum buralara da umarım herkes iyidir
Ben aslında bugün de yazmazdım şairim ama bu mesajı görünce yazmak istedim. Ben çapa devlet hastanesine gidiyorum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama çapaya mhrsden randevu alınmıyor ondan haber vermek istedim belki bakmak istersin diye google da çapa randevu diye arayınca sistemleri çıkıyor, tc ve kimlik bilgilerinle sisteme girip randevu alabiliyorsun ve her akşam 20.00de yeni randevu açıyorlar en geç 4 gün sonraya randevu alabiliyorsun ve 2li tarama testi zamanı geldiyse hemen yapıyorlar gerekeni eğer riskli bir durum varsa da 1 gün sonraya bile perinatolog randevusu verebiliyorlar cok temiz degil ve sacma sapan yaptirdiklari isler var kendi kanini birimlere kendinin goturmesi gibi ama onun disinda cok her seyi araştırıp ilgileniyorlar çok yoğun bir gün gitmiştim ben bazen 5 dk da giriyorlarmış birazcık şans sanirim ama sabaha almanı tavsiye ederim randevu alacaksan bilgi vereyim dedim belki işine yarar diye
Bende iki bos gebelikten sonra başlamıştı ve tüp bebekciydi benimde rapor çıkardı. Siz 04 mü 6 mi kullaniosunuz ve kutu başı ne kadar veriyorsunuzBenim doktorum tüp bebek doktoru sgkyla çalışıyorlarmış ondan yazmıyor. Daha önce boş gebelik olmuştu düşük yaptım ondan sanırım bu sefer oksapar a başlattı. Durum böyle
Benim ilkinde kız dedi tuttu bunda erkek diyor henüz ogrenemedim bende merak ediyorumKizlar çin takvimine göre doğru tutan var mi acaba benim ilkinde erkek diyordu oglum oldu bunda da erkek diyor
Hamilelik+ kızlar C Cimenlere_uzansamAynen ben de merak ettim hangi uygulama acaba
Valla bana da erkek diyordu ama doktor yüzde 70 kız dedi bakalım 2 3 haftaya netleşir ama ben o takvimlere hiç inanmıyorum zaten 2 olasılık var ve tutma ihtimali yüksek o yüzdenKizlar çin takvimine göre doğru tutan var mi acaba benim ilkinde erkek diyordu oglum oldu bunda da erkek diyor
Ne iyi yaptın da yazdın iyi olduğunu görmüş olduk. Biri uzun süre yazmazsa çok merak ediyorum. Herkes en fazla 2 günde bir girip selam,merhaba falan bari yazsın kızlar
Kizlar çin takvimine göre doğru tutan var mi acaba benim ilkinde erkek diyordu oglum oldu bunda da erkek diyor
Çapaya yakın mısın canım
Bende vardı hamilelik+ ama meyve şeklinde gösteriyordu hayvan seçebiliyormuşuz. Sen deyince baktım şimdi yeni farkettimHamilelik+ kızlar C Cimenlere_uzansam
Sizinki sgk ile anlaşmalıdır. 0,4 kullanıyorum canım. kutu başı 500 TL.Bende iki bos gebelikten sonra başlamıştı ve tüp bebekciydi benimde rapor çıkardı. Siz 04 mü 6 mi kullaniosunuz ve kutu başı ne kadar veriyorsunuz