• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
İstersen bakayım dedi ama çok erken gözükmez dedi bakmadı kan verdim artık varmı diye 4+6 rahmin kalınlaşmış gebeliğe hazırlık olmuş dedi inç haftaya görürüz
bende acaba yarın gitsem mi diyordum ama göremem herhalde. yinede haftaya gideyim. biz seninle aynıyız ya bende göremem muhtemelen

benim 5+4 te 6,4 mm dedi . gayet normal dedi neye göre geri geldiğini düşündünüz?
Yaa ben de demin doktordan geldim 3,5 mm dedi 6 hafta ile uyumlu bir sıkıntı yok dedi benimki mi fazla miniş
Kızlar benimkinde sorun var o zaman benim 5+de kesem 14 mm idi bişey olur mu ya gideyim mi başka doktora 5+4 de 16 mm di

Kızlar benimkinde sorun var o zaman benim 5+de kesem 14 mm idi bişey olur mu ya gideyim mi başka doktora 5+4 de 16 mm di
Niye tedirgin oluyorsunuz canım kese büyükse bebekte büyük olacak demek, benim 5+2 10.69 mm dr kesemiz büyük maşallah dedi 🧿❤️ kötü bir şey olsa hemen söylüyorlar zaten

Benim de kesem 5+4 te 14.5 mm çıktı. Doktor bir anormallik olduğunu söylemedi gayet iyi dedi. Sizin de elips gibi mi şekli ? benim elipsin en uzun kısmı 14.5mm geldi biraz garip anlattım ama :KK48:

acaba kese ebatı kaç olunca bebiş görünüyor onu merak ediyorum ben de

Benim de kesem 5+4 te 14.5 mm çıktı. Doktor bir anormallik olduğunu söylemedi gayet iyi dedi. Sizin de elips gibi mi şekli ? benim elipsin en uzun kısmı 14.5mm geldi biraz garip anlattım ama :KK48:
48AF15EB-DCF1-4722-B769-FDED39549384.jpeg

Evet anlamadım sorduğunuzu direkt bakın teyzesi🤣🤣

Niye tedirgin oluyorsunuz canım kese büyükse bebekte büyük olacak demek, benim 5+2 10.69 mm dr kesemiz büyük maşallah dedi 🧿❤️ kötü bir şey olsa hemen söylüyorlar zaten
Ay ne bileyim işte farklı olunca hemen sorguluyor insan
Pazartesi kontrole gideceğim tek kese çift kalp diyormuşu bideee🤣🤣🤣

Su içerek gitmek mi daha iyi su içmeden mi onu anlayamadım 🥲 kan sonucun çıkınca da yazar mısın canım, seninle bizim sat günlerimiz yakın, inşallah güzel artış olmuştur 🧿
Altan bakılırsa su içmek iyiymiş rahim yukarı kalkıyor sanırım üstense sıkışık olmaman lazımmış senin değer nasıl

Altan bakılırsa su içmek iyiymiş rahim yukarı kalkıyor sanırım üstense sıkışık olmaman lazımmış senin değer nasıl
ben tekrar kan vermedim canım doktor istemedi 🙁 kadın doğuma gitmeden bir kez daha verin dedi

Kızlar genel olarak doktorlarınız neler dedi, ekstra dikkat edilmesi gereken durumlar söylediler mi? Beslenme olarak veya farklı konularda…

Back