• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gunaydinlar🌻

Ben troid icin ilac kullaniyorum. Doktorum 3 hafta olunca yeniden test istedi. Sonuca gore dahiliye ilaci kullanip kullanmamana karar verecek dedi. Benim gibi kullananlar varsa belki bu bilgiden yararlanir 🙂

Benim bulanti, gaz, tiksinme vs vs hepsi devam ediyor :KK12: amaaa mutluyum sukur yolunda gitsin de gecici seyler ...

Kilo durumunu da artik bulantilardan sonra dusunurum. Ayyy bulantilar gitsin dunyalari yiyecegim :kk77::dondurma::KK50: kimse beni tutamazzz... :D

Günaydın kızlar 🌷 dün gece benim için çok zor geçti sanırım hastalığın pik yaptığı zamandı burnumu ne yaptıysam açamadım cold mixler, vicksler, tuzlu sular. Ağzımdan nefes almaktan öksürüğe çevirdi. Burun tıkanıklığı feci baş ağrısı yaptı. Sıtma tuttu uzun pijamalar çorap iki kat pike cam kapı kapalı şekilde yattım 😔 gece üçe geliyordu hala uyuyamamıştım parol içtim yattım parol içince biraz rahatladım sanırım dalmışım. Bebeğim inşallah iyidir 🤲🏻

Günaydın kızlar 🌷 dün gece benim için çok zor geçti sanırım hastalığın pik yaptığı zamandı burnumu ne yaptıysam açamadım cold mixler, vicksler, tuzlu sular. Ağzımdan nefes almaktan öksürüğe çevirdi. Burun tıkanıklığı feci baş ağrısı yaptı. Sıtma tuttu uzun pijamalar çorap iki kat pike cam kapı kapalı şekilde yattım 😔 gece üçe geliyordu hala uyuyamamıştım parol içtim yattım parol içince biraz rahatladım sanırım dalmışım. Bebeğim inşallah iyidir 🤲🏻
Geçmiş olsun canım bende de.oyle.oldu acayip bir titreme ama çok örtünme mümkünse ilaç iç terle hemen duş al burnun için de kaynar suyu leğene koy içine soğan ve kaya tuzu at o suyu solu biraz ya da dudak üstüne nane yağı sur yine araştır tabi ayrıca bir zararı var mı ben burnunu öyle.acarim hep ama korkma bebeğinin Allah'ın izniyle bir şeyi yoktur

Canım dediğin gibi pik noktayı yaşadın bence. Bugünden itibaren düşüşe geçecektir hastalık artık. Bebek konusunda gerçekten endişelenme hiçbir şey olmayacak. Biliyorum biz ne desek sen evhamlanacaksın çünkü hepimiz öyleyiz insanın elinde olmuyor ☺️Burada covidle ilgili yazılanları hep okumuştum hasta olduğumda. Bin tane felaket tellalı var forumda ama burada bile bebeğin zarar görmesiyle ilgili bişeye denk gelmedim 🙈 Azıcık daha sabır en geç 3-4 günde normal hayatına dönersin minik öksürüklerle 🙏🏻💕
Ben 11+2 de yaptırdım canım 11+5 de de yaptırabilirsin farketmez
12.hafta oldugu icin ikisi de oluyor... Benim doktor 11.hafta olmaz demisti, bu acidan bakinca 11+5 de yaptirin bence
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim kızlar 🥰❤️

Geçmiş olsun canım bende de.oyle.oldu acayip bir titreme ama çok örtünme mümkünse ilaç iç terle hemen duş al burnun için de kaynar suyu leğene koy içine soğan ve kaya tuzu at o suyu solu biraz ya da dudak üstüne nane yağı sur yine araştır tabi ayrıca bir zararı var mı ben burnunu öyle.acarim hep ama korkma bebeğinin Allah'ın izniyle bir şeyi yoktur
Sağol canım o kadar üşüdüm ki ateşim de yoktu ama anlamadım sanırım vücut savaştığı için, duşa girmeyi deneyeceğim birazdan belki iyi gelir. Buhar kaynar su olayını da denedim hiç bişey fayda etmedi 😔
Canım dediğin gibi pik noktayı yaşadın bence. Bugünden itibaren düşüşe geçecektir hastalık artık. Bebek konusunda gerçekten endişelenme hiçbir şey olmayacak. Biliyorum biz ne desek sen evhamlanacaksın çünkü hepimiz öyleyiz insanın elinde olmuyor ☺️Burada covidle ilgili yazılanları hep okumuştum hasta olduğumda. Bin tane felaket tellalı var forumda ama burada bile bebeğin zarar görmesiyle ilgili bişeye denk gelmedim 🙈 Azıcık daha sabır en geç 3-4 günde normal hayatına dönersin minik öksürüklerle 🙏🏻💕
İnşallah canım inşallah negatife döneyim hemen gidip görücem zaten içim rahatlasın 😔

En yakın arkadaşım genel cerrah ben onun reklamını yapıyorum o da işlerimi hallediyor sağolsun :))) zaten 15 sene sağlık sektöründe çalıştım keza eşimde öyle çalışıyoruz hala ben uzaktan destek veriyorum artık tabi .e onlarda bizim işimizi çözsün bi zahmet :)))
İlac sektorunde mi calisiyorsun?

Yaa benim burnumda sürekli tıkalı sürekli..
Burun spreyi almaktan yoruldum
Benimde öyle hamile olduğundan beri burnun tıkanıyor genelde hergün hapşırıyorum günde 3/4 kez ve hamile olduğundan beri hergün hapşırıyorum nedense. Genizim hep doluyor geniz akıntısı çok yaşıyroım bu da midemi bulandırıyor zayen bulanıyordu daha da şiddetlendiriyor nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum herkes 4.ayda tamamen bitiyor diyor ama bana ömür boyu kalacak gibi geliyor sanki

Arkadaşlar merhaba,

Ben de Mart ayında ikiz annesi olacağım gibi görünüyor. Tabi benim bebişler erken gelmezse :)

9+5 teyim ben. Daha önce down sendromlu gebelik ve düşük geçmişim olduğu için biraz tedirginim. Sizler fetal DNA testi yaptırdınız mı? yaptırdıysanız hangi haftada yaptırdınız?

Herkese sağlıklı bir gebelik ve mis koklu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum :)

ANNE ADAYIANNE
YAŞI
SON ADET BAŞLANGICIŞEHİRKAÇINCI
ÇOCUK
İLK
KİLO
CİNSİYETİSİMGERÇEKLEŞEN
DOĞUM TARİHİ
3515 Haziranİzmir153

Gunaydinlar🌻

Ben troid icin ilac kullaniyorum. Doktorum 3 hafta olunca yeniden test istedi. Sonuca gore dahiliye ilaci kullanip kullanmamana karar verecek dedi. Benim gibi kullananlar varsa belki bu bilgiden yararlanir 🙂

Benim bulanti, gaz, tiksinme vs vs hepsi devam ediyor :KK12: amaaa mutluyum sukur yolunda gitsin de gecici seyler ...

Kilo durumunu da artik bulantilardan sonra dusunurum. Ayyy bulantilar gitsin dunyalari yiyecegim :kk77::dondurma::KK50: kimse beni tutamazzz... :KK70:
Merhabalar bende de troid hastalığı falan yoktu ama hamileligin basinda troid tsh değeri 3 cikti diye endoktrin uzmanı levotirin 25 mg yarim kullan dedi aynen 3 hafta sonra kontrol var korka korka iciom valla cunku hamileyken parol dahi icmiycrm diye söz vermiştim kendime

Doktoruna sor canım mutlaka, yani çok detaylı şu anda hatırlamasam da ( sabah mahmurluğu) mesela bazı mineraller ile bazıları bir olmuyor gibi bişey vardı. Kalsiyum da bunlardan biriydi. Ama detayı unuttum. Osteocare verdi doktorum, içinde magnezyum da var. Ama onu kullanırsam diğer magnezyum ilacını o gün içemem. Çünkü ağır geliyor. En iyisi doktoruna sor sen, diğer ilaçlar ile ne kullanman gerektiğini bilir. Bazı araştırmalar fazla miktarda mineral, vitamin vb şeylerin de bebeklere zararı olduğunu söylüyor. Ben korka korka kullandım bir kısmını, çünkü 2 multivitaminde de aynı vitaminler vardı mesela, fazla gelir diye tedirgin olmuştum. bikaç doktora danıştım hatta. Sınırı geçmediğğim için kullanabilirmişim. Ondan sonra başladım kullanmaya. O yüzden diyorum günlük önerilen dozu aşma. Doktorun daha iyi bilir

Hehehe mart anneleri demiştir kasım annelerine neler oluyor diye 🤣 kusura bakmayın güzel mart anneleri tümüyle sitenin suçu benim değil, reklam linkleri bir açılıyor bir kapanıyor. Zaten uykusuzum, yorgunum gecenin o vakti, bide reklamlar yüzünden sayfa sürekli kayıp durdu bir aşağı bir yukarı derken akşam yanlış yere tıklamışım 🤣 @navicula cım gel biz sayfamıza gidek daha fazla ortalık karıştırmayak burada 🤣
Kizlar ben folic trio kullandım hep kalsiyum d vitamini de içeriyor kalsiyumun ne zararı vwrmis ki korktum simdi

Benim fotoğrafım gerçekten hiç net değil.2 hafta sonraki fotoğrafımı gönderirim mutlaka. Arkadaşların doktorlarıyla uyumlu söylemiş hep seninki de doğrudur bence kızın olacak 🥰🥰🥰
Benimki de net değildi aslında hatta onunda tahmin etmeyeceğini düşündüm ama direk %90 kız dedi ve doğru tahminlerde bulunduğunu düşünüyorum attıklarına bakınca 😅 2 hafta sonra netleşir inşallah 🥰 Zamanla öğreniriz hayırlısıyla 😍😍

Yaa benim burnumda sürekli tıkalı sürekli..
Burun spreyi almaktan yoruldum
Burun tıkanması için cold-mix öneririm kızlar. Hem siz kullanırsınız hemde ilerde bebekler de kullanır.
Yattığınız odanın perdesine 3 damla damlatiyorsunuz , eğer etki etmezse gece ise yastıginiza 3 damla , gunduz ise tişörtün yakasına 3.damla. kokusu geçince yenileyebilirsiniz sürekli
Vucutla teması olmadığı için güvenli. Çocuk doktorumuz, önermişti bana kızım için hem kızım hem ben hem eşim kullandı ihtiyaç olunca annemlere de verdim.. 1 yıl oldu hala ihtiyaç halinde kullanırım. Trendyoldan aldım, yeşili de var ama ben kullanmadığım için bilmiyorum mavisini kullanıyorum halen
Screenshot_20220823-204255_Trendyol.jpg

Merhabalar bende de troid hastalığı falan yoktu ama hamileligin basinda troid tsh değeri 3 cikti diye endoktrin uzmanı levotirin 25 mg yarim kullan dedi aynen 3 hafta sonra kontrol var korka korka iciom valla cunku hamileyken parol dahi icmiycrm diye söz vermiştim kendime
Benim de gebelikle birlikte basladi. Ve ayni miktarda ayni ilaci kullandim. Korkmayin, hatta tam tersi kullanmak risk olusturuyor. Sadece degerler normale donerse birakicaz, o yuzden takip gerekiyor. Ben bitirdim tableti oyle gittim kan verdim. Insallah yeterli gelmistir. Ilk gebeligimde ilacsiz takipliydim. Bunda dogrudan baslatti Dr. Bebegin bilissel fonksoyonlarini etkiler dedi. Yazarim gene sonucu, siz de bana yazin :)

Benim de gebelikle birlikte basladi. Ve ayni miktarda ayni ilaci kullandim. Korkmayin, hatta tam tersi kullanmak risk olusturuyor. Sadece degerler normale donerse birakicaz, o yuzden takip gerekiyor. Ben bitirdim tableti oyle gittim kan verdim. Insallah yeterli gelmistir. Ilk gebeligimde ilacsiz takipliydim. Bunda dogrudan baslatti Dr. Bebegin bilissel fonksoyonlarini etkiler dedi. Yazarim gene sonucu, siz de bana yazin :)
Aynen valla canim iyi olur degerlerin normale girmiş mi girmemiş mi diye bilgi ver bana da ben de yazarım sana İNSAALLAH bebislerimiz icin en güzel olur saglikli olurlar🥰🥰🤲🤲

Back