• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🥰
bir şey sormak istiyorum kesenin görünmesi için betanın yaklaşık kaç olması gerekiyor?

ben tekrar kan vermedim canım doktor istemedi 🙁 kadın doğuma gitmeden bir kez daha verin dedi

Kızlar genel olarak doktorlarınız neler dedi, ekstra dikkat edilmesi gereken durumlar söylediler mi? Beslenme olarak veya farklı konularda…
Benim dr ayın 30na kadar benden 2 sayfa kan testi istedi, bunları verdi. Benim 23 başka doktorda kalp atışı randevum var, o zamanda kalp sesi duyamazsan korkma 30da buraya geldiğinde duyarız dedi. Dışardan salata yemiyorsun kesinlikle, evde yaptığında limonlu suyla yıkıyorsun dedi. İlişkiyi yasakladı bir süre (tüp bebek olduğu için olabilir). Forumlarda gereksiz şeyler okuyup kafanı doldurmuyorsun bana yazıyorsun yada arıyorsun sorun varsa dedi. 😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    164 KB · Görüntüleme: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    173,8 KB · Görüntüleme: 32
Benim dr ayın 30na kadar benden 2 sayfa kan testi istedi, bunları verdi. Benim 23 başka doktorda kalp atışı randevum var, o zamanda kalp sesi duyamazsan korkma 30da buraya geldiğinde duyarız dedi. Dışardan salata yemiyorsun kesinlikle, evde yaptığında limonlu suyla yıkıyorsun dedi. İlişkiyi yasakladı bir süre (tüp bebek olduğu için olabilir). Forumlarda gereksiz şeyler okuyup kafanı doldurmuyorsun bana yazıyorsun yada arıyorsun sorun varsa dedi. 😂
Ayy çok teşekkür ederim fotoğraflar için ❤️ daha doktora gitmediğim için gözden kaçırdığım bir şey yaparım diye korkuyorum. Salataya özellikle dikkat edeyim çok sağ ol 🥹

Ayy çok teşekkür ederim fotoğraflar için ❤️ daha doktora gitmediğim için gözden kaçırdığım bir şey yaparım diye korkuyorum. Salataya özellikle dikkat edeyim çok sağ ol 🥹
Birde bu kan tahlillerini istedi canım. Rica ederim hepimiz burda bir birimize yardımcı olmak için varız 😍😍

Eklentiler

• IMG_1521.jpeg
    IMG_1521.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1520.jpeg
    IMG_1520.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🥰
bir şey sormak istiyorum kesenin görünmesi için betanın yaklaşık kaç olması gerekiyor?
Hayırlı olsun hos geldin aramıza 🥰 benim 3112 fe göründü ancak keske sabretseydim de bugün gitseydim doktora ben acele edip pazartesi gittim sadece kese gördüm. Beklesem belki kalp atısı duyardım 🙏🏻

Benim SAT 5 ARALIK YUMURTLAMAM 17 ARALIKDA YOGUNDU GÜN AŞIRI DEĞERLENDİRDİK BAT 1 OCAKTI 5 OCAKTA BETA HCG 2822 İDİ
7OCAKTA KESE 6.5 MM Dİ
11OCAKTA KESE 14 MM Dİ
13 OCAKTA 16.9 MMDİ
HALA KALP ATIŞI YOKKKK

Hayırlı olsun hos geldin aramıza 🥰 benim 3112 fe göründü ancak keske sabretseydim de bugün gitseydim doktora ben acele edip pazartesi gittim sadece kese gördüm. Beklesem belki kalp atısı duyardım 🙏🏻
Benim SAT 5 ARALIK YUMURTLAMAM 17 ARALIKDA YOGUNDU GÜN AŞIRI DEĞERLENDİRDİK BAT 1 OCAKTI 5 OCAKTA BETA HCG 2822 İDİ
7OCAKTA KESE 6.5 MM Dİ
11OCAKTA KESE 14 MM Dİ
13 OCAKTA 16.9 MMDİ
HALA KALP ATIŞI YOKKKK
Senin ne ladarlık duyabilirsin dedi mi doktor

Kizlar kese boyutu konusunda panik yarattiysam ozur dilerim ama son durumda hala en minik benimki 🤦🏽‍♀️ yarin guncellerim umarim yetismistir abla abilerine :)

Ay benimkine bebeği ölçtü sanki bebeğin boyuna dedi kese diye demedi yani aklım tam yerinde değildi galiba o heyecanla algılayamadım burdakiler kese diyince algıladım

Ay kızlar çok zor bu gebeliğim geçiyor normalde akşama doğru bulantım geçiyor hala geçmemiş ve hiçbir şeyin faydası yok ne yapayım bilmiyorum

Kızlar en son beta 2747 ydi 14 ocakta bugün 5426 iki katı yapmıyor bi sıkıntı mı var acaba
Herhangi bir sorun oldugunu sanmiyorum keseyi vs gorduyseniz benim betama sadece iki kez bakildi birinde 388 digerinde 824 geldi 1000 bile olmadan testi biraktim bence takip ederek kafanizi karistirmayin

Back