• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlarr merhaba ☺️ Bugün doktor kontrolüm vardı covidten sonraki ilk kontrol ve çok korkuyodum çok şükür bir sorun yokmuş ☺️ Doktoruma ayağımın altında yanma var saçlarım dökülüyor dedim gebelik vitaminleri verdi ☺️ Bu sefer devletteki doktoruma gittim çok net değil sanki diğer kızların ki gibi 😅 Cinsiyet tahmini yapılabilir mi bilmiyorum 🤭 Sata göre 10+4 olması lazımdı ama 10+2 🥰

Eklentiler

• IMG_20220824_155040.jpg
    IMG_20220824_155040.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 85
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin canım :KK68: Zaten daha yaşın da normal. Dediğim gibi 30'dan sonra biraz yüksek çıkabiliyor oran. Sıkıntı olmaz bence de Allah'ın izniyle ki yokmuş zaten bir şey de :nazar: Şimdi bekle ki 1 ay geçsin :)
Yani sanırım tamamen aklımdan çıkarmaya karar verdim doktorun sadece tavsiyesi dedim geçtim Allah tüm bebek.bekleyenleri bebeklerine sağlıkla kavuştursun 🤲🏻🎂 çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 😍

Kızlarr merhaba ☺️ Bugün doktor kontrolüm vardı covidten sonraki ilk kontrol ve çok korkuyodum çok şükür bir sorun yokmuş ☺️ Doktoruma ayağımın altında yanma var saçlarım dökülüyor dedim gebelik vitaminleri verdi ☺️ Bu sefer devletteki doktoruma gittim çok net değil sanki diğer kızların ki gibi 😅 Cinsiyet tahmini yapılabilir mi bilmiyorum 🤭 Sata göre 10+4 olması lazımdı ama 10+2 🥰
Ultrasonlar zaten çok yanıltıyor kendimden biliyorum 🤭 ama içimden erkek geçti senin için

Ben başi neresi poposu neresi onu anlayamadım.🙈🙈🙈

Ultrasonlar zaten çok yanıltıyor kendimden biliyorum 🤭 ama içimden erkek geçti senin için
Yaaa teşekkür ederim 🤭 Bu zamana kadar hep erkek hissettim aslında ilk çocuğumuz kız olsun istiyoduk ama sağlıklı olsunda hiç önemli değil 🤭 tiksinme hariç hiç belirtim olmadı ilk kan değerimde yüksek değildi 354 tü hep ekrek dedik 😂😂😂

• Beğen
Reactions: Cmz
Bizimki tüp bebek merkezi doktoru canım. Aynen eğer rapor çıkartamazsam baya külfetli olacak. Elimde iki tane kaldı :KK43:
Tek seferde özel doktordan sgklı muayene ücreti vermen yeterli olacaktır rapor çıkartman için sürekli 500 TL vermenizden iyidir canım.

Benim doktorum sadece çiğ et tarzı, az pişmiş vs yeme dedi canım. Ben güzelce pişirip sucuğu da, şarküteriyi de yiyorum. Pizza da yiyorum. İyi piştiği sürece sıkıntı yok dedi bana doktorum. Karides falan pek sevmem zaten de, deniz ürünü sanki biraz daha riskli. Onu tercih etmezdim. Uygun koşullarda saklanmadiginda Allah korusun zehirleme vs ihtimalleri de daha yüksek sanıyorum.

Çok isterdim ben de ama foto o kadar kötü ki.. Çocuk mu ne belli değil 🙈😁 İnşallah sonraki kontrole..
Canim cok tesekkur ederimmm cuma kontrolum var bi dr a da sorup oyle yiyeyim de icim rahat etsin cok ozledim inan sucuk pizza vs 🥰

Kuzumm
canım yeni gördüm ben mesajını salam sucuk sosis jambo vs. bu tarz ürünler kesinlikle yasak o şekilde bilgi vermişti doktorum birde kabuklu deniz ürünleri de kesinlikle yasak cıva oluyormuş içlerinde oda zararlı hamilelikte.
Kuzumm dr bana karides kalamar yiyebilirsin demisti ama sarkuteri kesin yasak demisti benim cuma kontrol var bi daha sorcam kesin cunku pizzayi canim cok istiyor🙊

Tek seferde özel doktordan sgklı muayene ücreti vermen yeterli olacaktır rapor çıkartman için sürekli 500 TL vermenizden iyidir canım.
Evet orası da öyle canım olmadı öyle yaparım. Aslında senin tanış bize de birşeyler yapsa 😂

Oy maşallah 🥰🧿 ama valla anlamadım 😅 2 hafta sonra görüşelim lütfen bebecik 😁🥰
Yani sanırım tamamen aklımdan çıkarmaya karar verdim doktorun sadece tavsiyesi dedim geçtim Allah tüm bebek.bekleyenleri bebeklerine sağlıkla kavuştursun 🤲🏻🎂 çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 😍
Yanlis anlamadin di mi canim? 1 ay geçsin dediğim hani sonraki kontrol 1 ay sonraymis ya.. İnsan zor sabrediyor ondan öyle dedim. Yani risk falan olarak değil, yanlış anlama 🙏🏻 Sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🐣😍
Kizlarr anlayan varsa yorumlayabilir misiniz rica etsem 😊
Risk oranları ortalama değerin altında canım. Öyle anladım. Düşük yani oran. Geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰🙏🏻
Canim cok tesekkur ederimmm cuma kontrolum var bi dr a da sorup oyle yiyeyim de icim rahat etsin cok ozledim inan sucuk pizza vs 🥰
Valla iyi pişince yiyorum canım 🙈 İnşallah sana da yiyebilirsin der 🤗😁

Oy maşallah 🥰🧿 ama valla anlamadım 😅 2 hafta sonra görüşelim lütfen bebecik 😁🥰

Ay bencede 😂 2 hafta önce gittğimde hiç göstermemişti bu sefer de net bir görüntü yok yine bekleyelim bakalım 🤭 Bide bunu instagramdaki cinsiyet tahmini yapan sayfaya attım kesin oda bilemicek 😂😂😂

Canm hiç anlamıyorum ama erkek dicem sağlıkla gelsin miniğin 🌼

Back