Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan rüyayı bozar canım, bilinç altının oyunuKızlar günaydın. Eşimle gece şu malum12 hafta kuralını kaldırdım. Dün zaten 2 saat kadar yürümüştüm kendimi son günlerde enerjik ve iyi hissediyorum. Korkumu attığım için dün çok istedim. Sonra da günlerdir olmadığı kadar rahat bir uyku uyudum. Bugün de eğlenceli bi şekilde sizinle paylaşırım güleriz falan diyordum. Ama sabah 7 gibi korkunç bir kabusla uyandım o kadar kötüyüm ki. Şu anki en büyük korkumuzun en kanlı halini yaşadım öyle diyeyim. Söylemeye, dile getirmeye bile korkuyorum anlatmıyorum o yüzden.Eşim kan olduğu için rüya bozulmuştur bebeğimiz sağlıklı merak etme dedi ama yine de içim bir türlü rahat değil. İçimi endişe kapladı umarım kötü birşey yoktur. Bi gelse şu randevu görsem bi an önce yavrumu ah ya Allahım korusun hepimizi
Aaa İstanbul’un neresi canım? Başka var mı İstanbullu olan hanımlar :)
Ümraniye canımListeye baktım 29 kişiyiz İstanbullu olan kızlar neresinden olduğunuzu yazın. Düşünsenenize 29 hamile buluşuyoruz 6 aylıkken falan ne komik olurdu gerçekten De ya
aynen işte bu yazdıkların yüzünden ben memnun kalamadım:) benim durumum biraz farklıydı simdi arkadaşlar etkilenmesin diye ben de cok anlatmak istemiyorum. Ama Lansinoh tan memnun kalan arkadaşlarım oldu. Ben ondan sonra Ameda aldim o daha çok işimi gördü. Şuan da Mochi için güzel yorumlar okudum, üstelik çok ucuz, bir deneyeceğim bakalimCanın evet çekim gücü hastane tipi kadar değil, mesela benim ilk zamanlar sütüm çok azdı, çoğalana kadar lansinoh ta çok uğraştım çekimi az geldi süt gelmedi vs vs. Ama çoğaldıktan sonra çekimi yeterli geldi uzun süre aktif kullandım, sonra göğüsler terbiye olunca ve çalışmayınca kullanma ihtiyacım kalmadı.
Ben de ÜmraniyeKan rüyayı bozar canım, bilinç altının oyunu
Ümraniye canım
Evet cadde kafe vardı onun karşısındaydım deniz manzaralıydı ev sahibi yüzünden cıktık:)Beylikdüzü’ne göre daha sakin Gürpınar pekmez tarafı güzel deniz manzaralı :)
Elim varmıyor yazmaya Esenyurt tayım benNeresindensiniz onları da yazın bari :))
Neresindensiniz onları da yazın bari :))
Orasınıda biliyorum güzel yerde oturmuşsun şimdi ev sahiplerinin hepsi tozuttu zaten canımEvet cadde kafe vardı onun karşısındaydım deniz manzaralıydı ev sahibi yüzünden cıktık:)
Aaa ne güzel, hangi hastaneye gidiyorsunuz ?Ben de Ümraniye
Yani anlasmali degilse sgk ile fiyat cok iyiymis. Benim aldigim fiyat icinde fotograf cekimi oda suslemesi falan da vardi. 6500 soyledi normal icin.Canm daha gitmedim giderken yazarım ama arkadaşım Mayıs 15 inde doğum yaptı 3800 e ve çok memnun kaldı fiyatida acayip uyguna geldi bende bı gıdım diyorum eski doktorum oradayken
Ay bnde oyle yapacagim sonrakine. Simdi eltimle konustum ona da soyledim dedim dr hic detayli bilgi vermiyo yani dr dan istedigim kendi gördüğü iyi seyleri de soylesin duyayim illa normal dışı seyleri soylemesin oyle olunca hic konusmuyoruz tek seye odaklaniyoruz. Eltim yani ablam gibidir tum dr lar oyle bu dr gercekten isinde iyi dedi sn cok evhamlisin detay istiyosun sorunca soyluyosa ne istion diyo ama bn bebegi gormuyorum hissetmiyorum o yuzden kontrolde herseyi bana soylesin istiyorum. Bu gidiste tum isteklerimi soylemeye calisacagim bakalimben de soracağımı unutup öyle geliyorsum. şimdi defterle gidiyorum. önceden yazıyorum şunlar şunlar . doktor ben sormadan açıklamadıysa defterden soruyorum hem söylediklerini de not alıyorum.
Ay valla cok iyi olur hem hava serinler hem biz rahatlariz tabi en cok sen keske musil i o aciyi cekmeden kullandirsaymis artik yemek yedigine gore bol bol sivi tuket hergun bnce 2 ogun corbani ic . Beslenmeyle duzene girer insallahYok mu istanbulllular ya biz de buluşma ayarlayalım bi hafta içine böyle kıskanmaya başladık :)))
Benim ilk gebeligimdeki doktorum cok onemserdi. Odaya girdim mi hemen tansiyonumu olctururdu. Bence onemli bir sey. Bence o kadar yuksek ise acil ya da eczaneye falan gidip bir olcturun. Eczaci zaten yonlendirir.merhaba arkadaşlar, 2 gündür tansiyonumun yüksek olduğunu hissediyordum nitekim az önce gözlerim de kamaşmaya başladı. şimdi tansiyon aleti sipariş ettim. limonlu su içtim. başka yapabileceğim bir şey var mı ? bir de bu tansiyonun sürekli yüksek olması mı problem yoksa ara ara yükselmesi vs normal mi ?
merhaba arkadaşlar, 2 gündür tansiyonumun yüksek olduğunu hissediyordum nitekim az önce gözlerim de kamaşmaya başladı. şimdi tansiyon aleti sipariş ettim. limonlu su içtim. başka yapabileceğim bir şey var mı ? bir de bu tansiyonun sürekli yüksek olması mı problem yoksa ara ara yükselmesi vs normal mi ?
Ataşehir acibadem tip merkezine gidiyorum canim. Doktorum memorial daydi oraya geçtiği için mecbur. Sen nereye gidiyorsunAaa ne güzel, hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
30 yaşındayım ilk gebeliğim ve 2 tanelerSen kaç yaşındasın? Teyzem 40 yaşından sonra dogum yaptığı için onun tansiyonu çıkınca hemen onu dahiliyeye yönlendirdi doktoru ama doktor önemli bir durum görmedi ve doğuma kadar hep yükseldi tansiyonu ama bir şey olmadı çocuğu doğdu şuan 8 aylık bile oldu maşallah tosuncuguma
Ama bazılarında sadece sıcaklardan kaynaklı yukseliyormus tansiyonlar belki senin de öyledir birkaç gün takip et devam ediyorsa sende dahiliyeye gidebilirsin
Tuzlu yeme bir de belki tuzlu yemek yeriysen o da tansiyonunu yükseltmiş olabilir
benm doktorum ve aile hekimim de tansiyonun önemli olduğunu söylediler. aslında akşam yemeği dışında tuzlu bi şeyler pek yemem yani zaten bulantım da çok arttı sabahtan akşama kadar devam ediyor.Benim ilk gebeligimdeki doktorum cok onemserdi. Odaya girdim mi hemen tansiyonumu olctururdu. Bence onemli bir sey. Bence o kadar yuksek ise acil ya da eczaneye falan gidip bir olcturun. Eczaci zaten yonlendirir.
Hiç panik yapma kuzucum önlemini al doktoruna danış mutlaka ne derse yerine getir hiç bişey olmaz. Herkesin bişeyi oluyor illaki ben de tiroidle uğraşıyorum. İlacımı kullanıp tahlillerimi yaptırıyorum doktoruma ful itaat Sen de gereken herşeyi yaptıktan sonra kafan rahat olsun tansiyon olmasa başka bişey çıkıyor illaki. Bir de burada bizim dediklerimizi tavsiyelerimizi filan da dinle ama asıl doktorun ne diyeceği önemli. Doktorunu dinledikten sonra hiç bişeycik olmaz. Sene kaç olmuş artık tıp ilerledi. Tansiyon önemli ama çözümsüz bi mesele değil. Allah kötüsünden korusun hepimizi30 yaşındayım ilk gebeliğim ve 2 taneler
ben daha önce tansiyon sorunu yaşadığımı bilmem ki akşam yemeği hariç tuzlu şeyler de tüketmem aslında . onu da mı kesmem gerekir acaba? muğla da yaşıyorum hava sıcak ama halsizlikten klimanın altından kalkmıyorum aslında.