Bugün ilk doktor kontrolümüze gittik normalde 1 haftada verilmesi gereken kiloyu 3 günde vermişiz.. Doktor senin sütünün gelmesi gerekiyor bir an önce dedi takviye bir şeyler yazdı. Eve geldim yine tutamadım kendimi duşa attım hüngür şakır. Çıktıktan sonra uyumuşum biraz. Uyandım önce emzireyim yine sonra mama veririz dedim. Bir yandan da mochiyi taktım belki bir şeyler gelir 2 damla bile olsa aşırı değerli diye. Sütüm inmiş meğer ben farketmedim göğüslerim aşırı şişti bir anda zaten. O kadar sevindim ki
Şuan hem emziriyorum hem sağıyorum göğüslerim çok gergin ve ağrıyor. Psikolojik olarak çok motive etti bu durum beni.
minseo O süt gelecek dedin geldi gerçekten
Dediğin göğüs ucu koruyucusuna da aldım çok iyiymiş gerçekten bazen zeytinyağı bazen lansinoh sürüp kapatıyorum şuan emzirmediğim zamanlarda. Umarım iyileşir hemencik çok can yakıyor çünkü :/ Onun dışında sağ kulağımız işitme testinden geçemedi doktor da amniyon sıvısı kulaklarına kaçabiliyor çok sık oluyor bu sakın stres yapmayın haftaya tekrar gelin bakalım dedi. Ben de dikişlerim için cuma günü kadın doğumcuma gideceğim. Bizde son durumlar böyle