2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Her seyim enkazda fakat onlari ben halletmeye calisirim size daha fazla yuk olmak istemem 😔
Lütfen temel olanları da olsa yaz ben yarın kargo yapacağım bu yüzden hala vaktim var..
Kitap okutmaktan hoşlanır mısın?. Kafanı dağıtmak için zor olsa da aklıma ilk bu geliyor mesleğin ne bilmiyorum bebek gelişimine dair kitap da gönderebilirim 🌈🎈

Lütfen temel olanları da olsa yaz ben yarın kargo yapacağım bu yüzden hala vaktim var..
Kitap okutmaktan hoşlanır mısın?. Kafanı dağıtmak için zor olsa da aklıma ilk bu geliyor mesleğin ne bilmiyorum bebek gelişimine dair kitap da gönderebilirim 🌈🎈
Psikolojik danismanim , halletmeye calisacagim ben utaniyorum cok fazla mahcubum iyiki varsiniz size dua ediyorum hep hepinize

Psikolojik danismanim , halletmeye calisacagim ben utaniyorum cok fazla mahcubum iyiki varsiniz size dua ediyorum hep hepinize
Harika..
o zaman ihtiyaç var mı emin olamadım mahçup olunacak ne olabilir ki bu durumda 🌈 lütfen söyle 🙏🏻 tek ihtiyaç sanıyorum ki açık yürekli olmak ki biz de doğru ihtiyaçları karşılayalım

Kuzum senin de cuma günü doğum ihtimalin var kafan çok dolu olur, işlerin olur vs istersen ben üstleneyim 2 gün sonra taşınma işim var 2 gün müsait durumdayım. Arkadaşlar beni etiketleyip yazarsa ben listeyi oluşturayım.
1 paket Göğüs pedi
2 adet 6 ay kolsuz zıbın
1 adet 0-3 ay yelek
1 adet bebek bornozu

Harika..
o zaman ihtiyaç var mı emin olamadım mahçup olunacak ne olabilir ki bu durumda 🌈 lütfen söyle 🙏🏻 tek ihtiyaç sanıyorum ki açık yürekli olmak ki biz de doğru ihtiyaçları karşılayalım
Ic camasir eksigim var atlet vb a101 den aldim fakat en genisi dahi dar oldu dogumda kullanabilecek miyim bilmiyorum 😔ama uygun fiyatli zora sokmyacak bir sey olsun alinamayacaksada benim var onlarla idare edebilirim

X