- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
Ypk başı dönmüyor hiç yukarı, kendisi yukarıdaOlabilir canım belki yukarı dönmüştür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ypk başı dönmüyor hiç yukarı, kendisi yukarıdaOlabilir canım belki yukarı dönmüştür
İnsallah canımmm sağ Salim zamanında bitsin şu sürecimiz insallahEvet canım etkiliyor maalesef İnşallah geçmez 14 ü birdaha canım
Teşekkür ederim canım benim öyle yaparım artık. Bol bol su iciyorum hastanedeki hemşire öyle demisti başka da yapacak bir şey yok zaten tuz falan tüketmiyorum uzun zamandırEki Görüntüle 3205800
Nette boyle bir bilgi var,en yuksek sabah saatlerinde cikarmis,sabah dusukse dert etme yani,aksam olcup moralini de bozma
annewith bir paket depend az önce kargolamış.3-6ay pelus kapusonlu tulum
3-6 ay patikli fermuarlı tulum
2 adet penye önlük
1 paket lohusa pedi
1 paket göğüs pedi
2 paket 2 beden molfix bez
Eğer diğer arkadaş kargo yapmadıysa depend e gerek yok demek istedim ama iki paket diyorsanız ihtiyaç doğrudur. Ben bilmiyorum canım.Yaa onu görmedim ama iki paket gider bence
İptal edip başka bir şey alayım mi ben?Evet ikimizde aynı anda göndermişiz
Evet ikimizde aynı anda göndermişiz
sen bunları kargo yaptın mı? Harika ili paket dışında diğerlerimiz başka ihtiyaçlara yönelir3-6ay pelus kapusonlu tulum
3-6 ay patikli fermuarlı tulum
2 adet penye önlük
1 paket lohusa pedi
1 paket göğüs pedi
2 paket 2 beden molfix bez
Ben yazdıklarımın hepsini sipariş ettim evet.Eğer diğer arkadaş kargo yapmadıysa depend e gerek yok demek istedim ama iki paket diyorsanız ihtiyaç doğrudur. Ben bilmiyorum canım.
Bakalım canım olmazsa iptal edeyim dependi bir tulum daha alayım onun yerineEğer diğer arkadaş kargo yapmadıysa depend e gerek yok demek istedim ama iki paket diyorsanız ihtiyaç doğrudur. Ben bilmiyorum canım.
Aaa ben kargo sandım tamamdırBakalım canım olmazsa iptal edeyim dependi bir tulum daha alayım onun yerine
Ben alt açma için bir de yastıklı set (mavi renk) göndereceğim onu da ekleyebiliriz listeye.Bu listeye göre hareket edebilirsiniz kızlar.
SON GÜNCEL LİSTE
@Sunrseee havluyuda ekledim canım yarın listeyi daha düzgün bi şekilde hazırlıcam inşaAllah
Listede görmeyince eklemiştim bilmiyorum depend kaç paket lazım oluyor benimde ilk dogumum olacak. Dilerseniz iptal edip eksik olan başka bir şey ekleyin.Bu kadar çabuk organize olmamıza çok sevindim. Hepinizden Allah razı olsunBakalım canım olmazsa iptal edeyim dependi bir tulum daha alayım onun yerine
Öyle yapayım canım Amin insallah hepimizin hayrını Allah kabul etsin bebisler sağlıkla gelsin inşallahListede görmeyince eklemiştim bilmiyorum depend kaç paket lazım oluyor benimde ilk dogumum olacak. Dilerseniz iptal edip eksik olan başka bir şey ekleyin.Bu kadar çabuk organize olmamıza çok sevindim. Hepinizden Allah razı olsun
Canım ben iptal ettim güncel listeyi paylaştığında ordan bir eksiği alayım