- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
Rande sana adres ulaştıracaktırRenk tercihin olur mu canım siyah kullanıma uygun diye ekledim ama tercihin olursa ona göre bakayım. Bir de bana adres atar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rande sana adres ulaştıracaktırRenk tercihin olur mu canım siyah kullanıma uygun diye ekledim ama tercihin olursa ona göre bakayım. Bir de bana adres atar mısın
Hic farketmez Eger tercih mumkun ise gride begeniyorumRenk tercihin olur mu canım siyah kullanıma uygun diye ekledim ama tercihin olursa ona göre bakayım. Bir de bana adres atar mısın
Aynen ya içimde balık oynuyor gibi resmen malesef bu süreçte ne kadar üzülmeyelim demekte bir şekilde etki altında kalıyoruz. Her şekilde etkileniyorum mutlaka bir yerde karşımıza çıkıyor, markete gidiyorum TV de enkaz görüntüsü, radyoda konuşmalar, TV desen zaten tüm haber kanalları öyle sosyal medya da aynı şekilde... Ya müzik kanalı acıyorum evde yada film artık. Ne kadar dikkat etmekte çocukta bizimle izliyor, etkileniyor. Keşke tüm çocukları koruyabilecek , kötülüklerden uzak tutabilecek bir gücümüz olsa...Evet hareket olmuyo sabit bı agirlik oluyo karnımda.
Ne güzel tanimliyosun hareketleri. Bnde dün akşam hiç rahat değildim kasık sancısı çektim bı yandan korkuyorum bı yandan kendi kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum. Bebek de öyle hareketli ki balık gibi sağdan sola yüzüp durdu. Sabahı nasi ettim bilmiyorum. Bı de bn pazartesiden beri kendimi çok frenliyorum haberlerden uzak kalayım diyorum ama kalamiyorum. Dün ki sancidan önce bı patlama yaşayacaktım yine tuttum kendimi bebek etkilenir diye ama sanki böyle daha cok etkileniyo galiba. Depremzedeleri düşününce haksızlık etmiş oluyorum.
Ust tarafim dar goguslerim kucuk 80 85 ust icin L beden daha uygun olur ama 1 er tane yeter zahmet olmasin fazla olmasinBen de bunu düşündüm.
Kızlar birazdan liste güncellenir, ama 40-42 beden iç çamaşırı ve emzirme sütyeni ihtiyacı görünüyor ilk etapta
Tamam canım teşekkürlerUst tarafim dar goguslerim kucuk 80 85 ust icin L beden daha uygun olur ama 1 er tane yeter zahmet olmasin fazla olmasin
Tamam bunları ben alıyorum ozaman canim, bebek için de güncel liste gelince biseyler ayarliycamUst tarafim dar goguslerim kucuk 80 85 ust icin L beden daha uygun olur ama 1 er tane yeter zahmet olmasin fazla olmasin
Ben tesekkur ederim allah razi olsun sizden okadar dua ediyorumki size rabbim ayaginiza tas degirmesin siz ne kadar iyi insanlarsiniz allahim hepinizi iyi insanlarla karsilastirsin cok mahcup ve duygu doluyumTamam canım teşekkürler
Ne mutlu ki burda buluştuk sen bebeğine ve kendine odaklanBen tesekkur ederim allah razi olsun sizden okadar dua ediyorumki size rabbim ayaginiza tas degirmesin siz ne kadar iyi insanlarsiniz allahim hepinizi iyi insanlarla karsilastirsin cok mahcup ve duygu doluyum
Hiç mahcup olma. Teyzeleri hediye yolluyor ne var bundaBen tesekkur ederim allah razi olsun sizden okadar dua ediyorumki size rabbim ayaginiza tas degirmesin siz ne kadar iyi insanlarsiniz allahim hepinizi iyi insanlarla karsilastirsin cok mahcup ve duygu doluyum
Ben şimdi ilettim sanaBu arada elinde adres olan arkadaşlarım bana da yazar mısınız adresi rica etsem
Bana da iletebilir misin canımBen şimdi ilettim sana
Kizlar telegram dan yazdığım bir bayanda bayağı bebek kiyafeti gönderiyor, dalin şampuan falanda var
Tabi ilettim, güncel listeyi bekleyelim olur mu? Daha iyi organize olabiliriz bu durumdaBana da iletebilir misin canım