• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar ben buraya çok zaman ayıramıyorum tablo takibi de yapamayacağım bu sebepten konuyu başka birine teslim etmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa yazabilir mi kazen beye yazalım güncellesin

Benim kızlarımdan önce bir erken doğum hikayem var. 27. Haftada😔 O nedenle belki de fazla temkinliyim. Hepimiz sağlıkla tamamlayalım inşallah süreci 🙏🏻
Amin 🙏🏻 Geçmiş olsun hatırlatmak istemem ama ne gibi sıkıntılar yaşamıştın erken doğumdan önce bizlerde tedbirli olalım en azından

Amin 🙏🏻 Geçmiş olsun hatırlatmak istemem ama ne gibi sıkıntılar yaşamıştın erken doğumdan önce bizlerde tedbirli olalım en azından
Sık tekrarlayan enfeksiyonun vardı antibiyotiğe dirençli. Ama drlar aşırı kansızlığın tetiklediğini düşündüler. Tam olarak tani konamadi. Son iki gün sürekli kasılmalar yaşıyordum ama ben bunların kasılma olduğunu bilmiyordum tabi. Acile gittiğimde maalesef tüm müdahaleye rağmen doğumu durduramadilar. Çok hazırlıksızdik. Bebeklerim 10 gün dayanabildi. Hiç kimsenin böyle birşey yaşamamasını dilerim

Sık tekrarlayan enfeksiyonun vardı antibiyotiğe dirençli. Ama drlar aşırı kansızlığın tetiklediğini düşündüler. Tam olarak tani konamadi. Son iki gün sürekli kasılmalar yaşıyordum ama ben bunların kasılma olduğunu bilmiyordum tabi. Acile gittiğimde maalesef tüm müdahaleye rağmen doğumu durduramadilar. Çok hazırlıksızdik. Bebeklerim 10 gün dayanabildi. Hiç kimsenin böyle birşey yaşamamasını dilerim
Çok geçmiş olsun Allah birdaha size ve hiç kimseye yaşatmasın🙏🏻🙏🏻

Sırtüstü oluyorsa ve dokunduğunuzda açılıyorsa bebek o 😅 kasılma olsa dokunduğunuzda imkansız açılması.
Benim kuzum da öyle sırtüstü yatınca bir sağa toplanıyor bir sola dokununca açılıyor hatta bir kaç saat haraket etmezse ben tedirgin oluyorum haraket etsin diye özellikle sırtüstü yatıp bekliyorum 😂
Ayyy rahatladım büyük ihtimal benim de öyle herhalde sola yatmami önerdi birkaç arkadaş sola yattığımdan beri sertleşme olmadı bı kere sırt üstü yatmayi denedim hemen sertleşti yine. Evet dokunduğumda hemen açılıyor 😀

Kızlar ben buraya çok zaman ayıramıyorum tablo takibi de yapamayacağım bu sebepten konuyu başka birine teslim etmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa yazabilir mi kazen beye yazalım güncellesin
Bende seni düşünüyordum niye hiç girmiyor diye konu sende kalsa sıkıntı oluyor mu ki girmeyince

Bende seni düşünüyordum niye hiç girmiyor diye konu sende kalsa sıkıntı oluyor mu ki girmeyince
Vakit ayıramıyorum kuzum, hayır bende kalsa sıkıntı olmuyor tabii ki ama haklı olarak tabloda güncelleme yapılmasını isteyen arkadaşlar var onlar için dedim en iyisi devredeyim diye🥰

Komplo teoricileri onlar, bebeği mutlaka tuzlayın diyenler de var hala, bazı kafalar pırıl pırıl hiç kullanılmamış 😁 Çocuğun iki damla kanıyla napcaklar. Doktor ne derse onu yapmakta fayda var.
Birçok şey hakkında konuşanlar var zaten canım, benim aklıma takılan bu oldu, buraya tetonoz aşısı ile endişelerini söyleyen bile var benimki de bunlardan biri. Dünyada herşey mümkün. Ben kesin bişey yapıyorlardır demem ama yapmıyorlarda demem

Ayyy rahatladım büyük ihtimal benim de öyle herhalde sola yatmami önerdi birkaç arkadaş sola yattığımdan beri sertleşme olmadı bı kere sırt üstü yatmayi denedim hemen sertleşti yine. Evet dokunduğumda hemen açılıyor 😀
Canım magnezyum al hemen öyle durumda bende tetenoz aşısı yaptırdığım gün on dakika da bir kasılma oldu korkudan ağlamıştım hatta magnezyum alınca düzeldi

Vakit ayıramıyorum kuzum, hayır bende kalsa sıkıntı olmuyor tabii ki ama haklı olarak tabloda güncelleme yapılmasını isteyen arkadaşlar var onlar için dedim en iyisi devredeyim diye🥰
Almak isteyen olur mu ki bilmiyorum canım Medine hanıma kontrole giden sendin değil mi canım ben randevu bulamadım hiç ona istediğim tarihte zaten Bi kere gittiğim doktoru Bi daha bulamıyorum orası ayrı Bi mesele

Bende şöyle bir durum var önce den magnezyum işe yarıyordu ama şuan hiç bir işe yaramıyor icsemde kasılma oluyor hangi marka magnezyum kullanıyorsunuz kızlar doktordan bu sefer suda eritilen den istiycem

Back
X