- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.961
Protein pozitif ama değer vs yazmıyor.Pozitif olan hangi değer?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Protein pozitif ama değer vs yazmıyor.Pozitif olan hangi değer?
Aynen bezini falan hesapladım o altlar çok zor yaniBenim yeni doğan için sadece hastane çıkışları var. Diğerlerine baktım 0-3, 1-3 filan almışım. Çok minik yenidoğanlar bence de bebiş 4 kilo doğsa zor olur![]()
Benim bildiğim değer yazmıyor ya negatif ya pozitif ya da dediğin gibi eser yazıyor canım.Protein pozitif ama değer vs yazmıyor.
3-6 da alma canım çok büyük olur 1-3 al en azından.Bilmiyorum ama gördükten sonra çok yenidoğan almamaya karar verdim zaten nette gördüm 3-4 hafta anca giyiyorlarmış
Belli bir aralıktaysa sorun yokmuş ama değeri yüksekse böbrek sıkıntısı olabilirmiş neyse doktora sorayım yarın artıkBenim bildiğim değer yazmıyor ya negatif ya pozitif ya da dediğin gibi eser yazıyor canım.
AminBenim kızlarımdan önce bir erken doğum hikayem var. 27. HaftadaO nedenle belki de fazla temkinliyim. Hepimiz sağlıkla tamamlayalım inşallah süreci
![]()
Sık tekrarlayan enfeksiyonun vardı antibiyotiğe dirençli. Ama drlar aşırı kansızlığın tetiklediğini düşündüler. Tam olarak tani konamadi. Son iki gün sürekli kasılmalar yaşıyordum ama ben bunların kasılma olduğunu bilmiyordum tabi. Acile gittiğimde maalesef tüm müdahaleye rağmen doğumu durduramadilar. Çok hazırlıksızdik. Bebeklerim 10 gün dayanabildi. Hiç kimsenin böyle birşey yaşamamasını dilerimAminGeçmiş olsun hatırlatmak istemem ama ne gibi sıkıntılar yaşamıştın erken doğumdan önce bizlerde tedbirli olalım en azından
Evet hele tansiyon yüksekliği ve ödem de varsa sakın ihmal etme.Belli bir aralıktaysa sorun yokmuş ama değeri yüksekse böbrek sıkıntısı olabilirmiş neyse doktora sorayım yarın artık
Çok geçmiş olsun Allah birdaha size ve hiç kimseye yaşatmasınSık tekrarlayan enfeksiyonun vardı antibiyotiğe dirençli. Ama drlar aşırı kansızlığın tetiklediğini düşündüler. Tam olarak tani konamadi. Son iki gün sürekli kasılmalar yaşıyordum ama ben bunların kasılma olduğunu bilmiyordum tabi. Acile gittiğimde maalesef tüm müdahaleye rağmen doğumu durduramadilar. Çok hazırlıksızdik. Bebeklerim 10 gün dayanabildi. Hiç kimsenin böyle birşey yaşamamasını dilerim
Çok teşekkür ederim. Ama iki ay sonra ikiz kizlarima hamile kaldım ve çok şükür zamanında sağlıkla doğdular ve 10 yaşında oldular bileÇok geçmiş olsun Allah birdaha size ve hiç kimseye yaşatmasın![]()
Ayyy rahatladım büyük ihtimal benim de öyle herhalde sola yatmami önerdi birkaç arkadaş sola yattığımdan beri sertleşme olmadı bı kere sırt üstü yatmayi denedim hemen sertleşti yine. Evet dokunduğumda hemen açılıyorSırtüstü oluyorsa ve dokunduğunuzda açılıyorsa bebek okasılma olsa dokunduğunuzda imkansız açılması.
Benim kuzum da öyle sırtüstü yatınca bir sağa toplanıyor bir sola dokununca açılıyor hatta bir kaç saat haraket etmezse ben tedirgin oluyorum haraket etsin diye özellikle sırtüstü yatıp bekliyorum![]()
Bende seni düşünüyordum niye hiç girmiyor diye konu sende kalsa sıkıntı oluyor mu ki girmeyinceKızlar ben buraya çok zaman ayıramıyorum tablo takibi de yapamayacağım bu sebepten konuyu başka birine teslim etmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa yazabilir mi kazen beye yazalım güncellesin
Maşallahh nekadar güzell Allah ım bir nebzede olsa acınızı unutturmuş kucağınız boş kalmamışÇok teşekkür ederim. Ama iki ay sonra ikiz kizlarima hamile kaldım ve çok şükür zamanında sağlıkla doğdular ve 10 yaşında oldular bile![]()
Vakit ayıramıyorum kuzum, hayır bende kalsa sıkıntı olmuyor tabii ki ama haklı olarak tabloda güncelleme yapılmasını isteyen arkadaşlar var onlar için dedim en iyisi devredeyim diyeBende seni düşünüyordum niye hiç girmiyor diye konu sende kalsa sıkıntı oluyor mu ki girmeyince
Birçok şey hakkında konuşanlar var zaten canım, benim aklıma takılan bu oldu, buraya tetonoz aşısı ile endişelerini söyleyen bile var benimki de bunlardan biri. Dünyada herşey mümkün. Ben kesin bişey yapıyorlardır demem ama yapmıyorlarda dememKomplo teoricileri onlar, bebeği mutlaka tuzlayın diyenler de var hala, bazı kafalar pırıl pırıl hiç kullanılmamışÇocuğun iki damla kanıyla napcaklar. Doktor ne derse onu yapmakta fayda var.
Canım magnezyum al hemen öyle durumda bende tetenoz aşısı yaptırdığım gün on dakika da bir kasılma oldu korkudan ağlamıştım hatta magnezyum alınca düzeldiAyyy rahatladım büyük ihtimal benim de öyle herhalde sola yatmami önerdi birkaç arkadaş sola yattığımdan beri sertleşme olmadı bı kere sırt üstü yatmayi denedim hemen sertleşti yine. Evet dokunduğumda hemen açılıyor![]()
Almak isteyen olur mu ki bilmiyorum canım Medine hanıma kontrole giden sendin değil mi canım ben randevu bulamadım hiç ona istediğim tarihte zaten Bi kere gittiğim doktoru Bi daha bulamıyorum orası ayrı Bi meseleVakit ayıramıyorum kuzum, hayır bende kalsa sıkıntı olmuyor tabii ki ama haklı olarak tabloda güncelleme yapılmasını isteyen arkadaşlar var onlar için dedim en iyisi devredeyim diye![]()
Ben Orzax ocean Extramag kullanıyorum canımBende şöyle bir durum var önce den magnezyum işe yarıyordu ama şuan hiç bir işe yaramıyor icsemde kasılma oluyor hangi marka magnezyum kullanıyorsunuz kızlar doktordan bu sefer suda eritilen den istiycem