- 17 Mayıs 2022
- 967
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.941
Kızlar haftanızı doktorun ölcümüne göre mi adet tarihinize göre mi sayıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde doktorun ölçümü 5 gün erken ama ben sat’a göre sayıyorum canımKızlar haftanızı doktorun ölcümüne göre mi adet tarihinize göre mi sayıyorsunuz
Bende de 6 gün erken cıkıyor o bile bana cok ilerlemişim gibi geliyoBizde doktorun ölçümü 5 gün erken ama ben sat’a göre sayıyorum canım
Doktorunki ile bizimki aynı gidiyo canım SatKızlar haftanızı doktorun ölcümüne göre mi adet tarihinize göre mi sayıyorsunuz
Benimki ile doktorun hesaplaması aynı gün gidiyor canımKızlar haftanızı doktorun ölcümüne göre mi adet tarihinize göre mi sayıyorsunuz
Fetal doğru sonuç vermez dedi doktorum amniyosentez en net sonucu verirmiş onunda riskleri çok bilmiyorum… İkili de 1.1 çıkıp bunda sınır üstü olması… başkada birşey demedi burun kemiği olmasa yada herhangi bir organı sıkıntılı olsa söylerdi herhaldeCanım 12. Haftadan sonraki ense kalınlığının down sendromu gibi hastalıklar konusunda yanıltıcı olduğunu biliyorum. Down riski olsa zaten ikili testte mutlaka ense kalınlığı çıkardı sonuçta bu rahatsızlık sonradan çıkmıyor genetik bir hastalık. Bazı bebekler yapısal olarak ensesi kalın kafası büyük vs olabilir. Çok rahatsız olduysan bi fetal DNA yaptirabilirsin o da yüzde 99 doğru sonuç veriyor ve amniyosentez gibi riskleri de yok. En azından doğuma kadar kafan rahat olur.
Fetal mi doğru sonuç vermez dedi doktor? Ben %99 doğru sonuç verdiğini ve doktorların bu testi önerdiklerinden eminim canım şaşırdım o yüzdenFetal doğru sonuç vermez dedi doktorum amniyosentez en net sonucu verirmiş onunda riskleri çok bilmiyorum… İkili de 1.1 çıkıp bunda sınır üstü olması… başkada birşey demedi burun kemiği olmasa yada herhangi bir organı sıkıntılı olsa söylerdi herhalde
Benımki biraz önden gidiyo ama belki eşitlenir canımDoktorunki ile bizimki aynı gidiyo canım Sat
Fetal dna tarama amniyosentez tanı testi canım o nedenle öyle demiş olabilir.Fetal mi doğru sonuç vermez dedi doktor? Ben %99 doğru sonuç verdiğini ve doktorların bu testi önerdiklerinden eminim canım şaşırdım o yüzden
Ohhh maşallah aynı anda doğuruyomuşuz bir de normali beklicek misiniz?Benımki biraz önden gidiyo ama belki eşitlenir canım
Yok canım sen benden 4 hafta öndesinn valla 1 hafta bile bana cok geliyo hemen zaman geçsin istiyorum ben valla hiç bilmiyorum ama rahim ameliyatı gecmısım var o yuzden sezeryan olur muhtmeelenOhhh maşallah aynı anda doğuruyomuşuz bir de normali beklicek misiniz?
Bende haftaları sayıyorum ama çok az kalmaya başladı yaa şimdide bebeğim benle olması çok hoş diye düşünüyorum. Kısmet bakalım hepimiz sorunuz alalım kucaklarımızaYok canım sen benden 4 hafta öndesinn valla 1 hafta bile bana cok geliyo hemen zaman geçsin istiyorum ben valla hiç bilmiyorum ama rahim ameliyatı gecmısım var o yuzden sezeryan olur muhtmeelen
Amin canım insallahBende haftaları sayıyorum ama çok az kalmaya başladı yaa şimdide bebeğim benle olması çok hoş diye düşünüyorum. Kısmet bakalım hepimiz sorunuz alalım kucaklarımıza
Doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama benim doktorum şey demiştiFetal doğru sonuç vermez dedi doktorum amniyosentez en net sonucu verirmiş onunda riskleri çok bilmiyorum… İkili de 1.1 çıkıp bunda sınır üstü olması… başkada birşey demedi burun kemiği olmasa yada herhangi bir organı sıkıntılı olsa söylerdi herhalde
Ben bir böyle , bir tanede elbiseli aldım. Yedek al canım bence hastane belli olmaz üşüyebilirsin yedekte kalsın.Merhaba bu pijama takımı Nisan Mayıs giyilirmi sizce yedek olarak alicam
Fetal neden doğru sonuç vermesin ki onu anlamadım çoğumuz yaptırıyoruz fetalde %99 amniyosentezse %99.9 doğru sonuç veriyor. Yani yanlış anlama canım ama bence başka bir doktor görüşü al sen. Down sendromu olsa ikili testte bakıldığında mutlaka ense kalınlığı çıkardı zaten sonradan down sendromu olacak hali yok içini ferah tut bence sen başka bir doktora daha git. Bazı doktorlar çok pimpirikli ve huzursuz oluyorlar malesef.Fetal doğru sonuç vermez dedi doktorum amniyosentez en net sonucu verirmiş onunda riskleri çok bilmiyorum… İkili de 1.1 çıkıp bunda sınır üstü olması… başkada birşey demedi burun kemiği olmasa yada herhangi bir organı sıkıntılı olsa söylerdi herhalde