- 5 Mart 2021
- 6.015
- 8.847
- 148
- Konu Sahibi mutlutablo
- #7.901
Kitap vs okumadım. Arada instagramda videolar çıkıyordu tabi o zamanlar şimdiki kadar detaylı yoktu ya da önüme düşmedi. Daha öncede buraya yazmıştım benden tavsiye emzirme ile alakalı gerçek bir destek alınmalı.. Göğüsü elle sağma vs. İşin en zor kısımlarından biri o.. Bebek bakımı ile ilgili de istenirse kurs vs gidilebilir video izlenenilebilir. Zamanla öğreniliyor ama hiçbir şey bilmeden elinize bir bebek verip hadi bakalım bu sizin eve gidin diyorlar resmen Lohusalık vs sudan çıkmış balık gibi oldum. Tecrübeme rağmen bu dediklerimi bende yapmaya çalışıcam inşallahTecrübeli annelerr sorum size. İlk çocukta çocuğa bakabilir miyim endişeleriniz var mıydı? Neler yaptınız, kitap eğitim vs ? Yoksa baktıkça mı öğrendiniz her şeyi? Kalabalık bir aileden gelmedim, benden küçük kardeşimde yok. Yani bir bebeğe bakıldığına yakından şahit olmadım detaylarına . Yetersiz gelirim korkusu sardı şu sıralar. Neler yapmak lazım? Bebek bakım eğitimleri vs düşündüm de tecrübesi olanlardan bilgiler almak istiyorum