• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Sag ise erkek derler ama hic goremedim asagiyi. Allah gonlunuze gore versin

doktorlar erken taminde genelde erkek diyolar ne dedi🙃
Erkek dedi 🤣🤣🤣🤣 ne alametse ana rahmine duser dusmez her allahin kulu erkek diyor. Ben.kiz istiyorum ama saglikli olsun da papyon takariz :)))

Benımde olmuştu hatta grupta yaşayan bir kaç kişi daha var normal gibi 12. Haftamın içindeyim hala yaşıyorum ama tabı kı doktora da danışabilirsin aklına kötü şeyler getirme 🙂
Doktora sordum p*rol kullanablrsn dedı cok olursa gel bakalım dedı sadece size doktor ne dedı

Kızlar selamlar güncellemeler ile geldim 😍
Fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Ankara intergen lab da yaptırdık. 8 günde çıktı. Cinsiyetimiz kızmış😍 Belirtiler inanılmaz bir mide bulantısı ve sürekli uyku hali çektim. Son günlerde çenemin her yerinde sivilce çıktı :) Çin takvimi tutmadı , makasa oturdum o tuttu haha 😀😀 canım hep tatlı değil tuzlu şeyler çekti. Devamlı turşu yedim ilk günden beri mesela. Kesemin şekli ilk zamanlar yuvarlak değil baya fasülye gibiydi 😀
Canım senin için çok sevindim kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

Ben de hamilelik vitamini bakıyorum ama benim sınırın üstünde çıktığı için demir olmayan bir tane alayım dedim. Ancak içinde demir olmayan hamilelik vitamini yok gibi… Pronatal’da var mı demir?
Evet baktım şimdi varmış içeriği şu şekilde 👇🏻

Eklentiler

• IMG_4132.jpeg
    IMG_4132.jpeg
    276,1 KB · Görüntüleme: 11
Selam kızlar 2 haftadır falan bacağımda kollarımda sinek ısırığı gibi şişlikler var ve inanılmaz kaşınıyor. İlk başta galiba yatak odasında örümcek vs var diye düşündüm ancak kabarıklıklar ansızın çıkıveriyor. Ürtiker alerji gibi bişi olmasından da şüphelenmedim çünkü sinek ısırığına çok benziyor peş peşe 5-10 ısırık. böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?

Allah gonlunuze gore versin. Benim kizimda bulantim cok oldu yuzumu sivilce basti. Bunda sol kasikta batma hissediyorum yine ara ara sivilcem cikiyor ve cok bulantim var bakalim ne cikacak. Ama sag tarafta olursa erkek, sol kiz diyolar
Amin insAllah rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin hem kız hem erkek annesi olmayı nasip etsin🤲🏻
Kızlar selamlar güncellemeler ile geldim 😍
Fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Ankara intergen lab da yaptırdık. 8 günde çıktı. Cinsiyetimiz kızmış😍 Belirtiler inanılmaz bir mide bulantısı ve sürekli uyku hali çektim. Son günlerde çenemin her yerinde sivilce çıktı :) Çin takvimi tutmadı , makasa oturdum o tuttu haha 😀😀 canım hep tatlı değil tuzlu şeyler çekti. Devamlı turşu yedim ilk günden beri mesela. Kesemin şekli ilk zamanlar yuvarlak değil baya fasülye gibiydi 😀
rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Bebek sağdan mı soldan mı tutundu

Amin insAllah rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin hem kız hem erkek annesi olmayı nasip etsin🤲🏻

rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Bebek sağdan mı soldan mı tutundu
Kuzum çok emin değilim ama ilk hamile kaldığımda hep sağ tarafım ağrıyordu

Merhaba, neden magnezyum önerilmiyormuş? Hiç duymamıştım, merak ettim. Ben hamile kalmadan önce de düzenli kullanıyordum, kaldıktan sonra da devam ettik, doktor da kullanma demedi. Folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz?
Evet decavitin içerisinde folik asit de varmış ama bir önceki ilacıma göre mg. olarak daha düşük.
Onun dışında diğer folik asiti bıraktım.
Birkaç yazıda değerlere bakılmalı eğer eksiklik yoksa bırakılmalı şeklinde okudum. Ama sebebini bende bilmiyorum 🤷‍♀️

İkili test yanlis cikma olasiligi neredeyse yariya yakin bir test fetal dusunuyosaniz direk onu yaptirin. İkilide oran veriyolar sadece 🤷🏻‍♀️ 1/85 in altinda olursa riskli diyolarmis. E degiskenler degisti aslinda oranlar bundan cok oncesinin verisini yansitiyo aslinda. Ama insan yine de istiyo ben o durumdayim. Sanirim once doktorumla goruscem ense kalinligini vs sorucam gerekirse yaptiricam o da sadece sonuca hazirlikli olmak icin
Bende aynısını düşünüyorum seninle. İkili tarama yaptıracağım cuma günü. Onun sonucuna göre fetal yaptırıp olabileceklere kendimi hazırlamayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba
Benim fetal DNA sonucum çıktı düşük risk geldi çok şükür darısı başınıza inşallah panaromada yaptırmıştım bir haftada çıktı sonuç merak edenler için yazmak istedim her şey gönlünüzce olsun
Hayırlı olsun canım gözün aydın, hangi şirkete yaptırmıştın ve fiyatı söyleyebilir misin 🤍

Erkek dedi 🤣🤣🤣🤣 ne alametse ana rahmine duser dusmez her allahin kulu erkek diyor. Ben.kiz istiyorum ama saglikli olsun da papyon takariz :)))
Bana da herrrrkes erkek dedi . Ramzi nub cin maya her takvime gore de erkek🤣 ben de kiz istiyorum da saglikla gelsin ikisinin de yeri ayri

Merhabalar, 11. Haftadayım ve doktorum ilaçlarımı değiştirdi. İlk haftalar sadece folik asit içiyordum. Şimdi decavit magnezyum ve demir verdi. Doğuma kadar bunlarla devam edeceğiz dedi. Magnezyum kullanımı aslında pek önerilmiyor internetten okuduğum kadarıyla. Ama göz altımda seğirme olmuştu ona da iyi geldi magnezyum. Size de benzer ilaçlar verildi mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 🥰
Aslinda magnezyum gebelere veriliyor benim bildigim cunku ilerleyen donemlerde bacaga kramp giriyor gece uyurken eksiklik olunca. Ay bana oldu bagirarak kalkmistim uykudan meger magnezyum lazimmis😅 kullandim bi daha hic olmadi

Kızlar günaydın. Hamileliğimi öğrendiğimden beri burnum tıkalı genelde. Ama son 3-gündür geceleri daha da hissettirmeye ve az da olsa kan gelmeye başşladı. Sanki kılcal damarlar şişmiş gibi. Kan sulandırıcı da kullanıyorum.
Bilen biri ya da yaşayan biri var mı. ☺️
Aa evet bende öğrendim ögreneli hep bi burnum tıkalı nesfes alamıyorum hamilelikten olabilirmi acaba

Back