• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    19
Gündüz yok tam yatağa giriyorum sol burnum tıkanıyor fıs fıs kullanıyorum yasak mı
Doktoruna danışarak kullan canım. Ben hiç bi şey kullanmıyorum doğal yoldan ağızdan nefes alıp uyumaya çalışıyorum 😂🫣
Kılzar daha tecrübeli burada görüp yazarlar gün içinde burun tıkanıklığı için hatırlamıyorum ama geçen yazmışlardı aslında geriye doğru gidince çıkar 🤭

Kızlar benim hergün sabah aynı saatte mide bulantısı/kusmam oluyor. Doktorun verdiği ilaç yaramıyor. Başka tavsiyesi olan varmı🥴

Kızlar benim hergün sabah aynı saatte mide bulantısı/kusmam oluyor. Doktorun verdiği ilaç yaramıyor. Başka tavsiyesi olan varmı🥴
Benim de öyleydi gece yatmadan prizin içiyorum gün boyu rahatım hiç miğdem bulanmıyor. Ondan önce prilam kullanıyordum gece yatmadan iki tane ama bu daha iyi geldi

Gündüz yok tam yatağa giriyorum sol burnum tıkanıyor fıs fıs kullanıyorum yasak mı
Doğal kullanıyorsan sıkıntı yokta. Burun açıcılar yani 3 günden fazla kullanılan olanlar bence doktoruna sor ve kullan. Ben nazalnem fısfıs var bebekler bile kullanabiliyor. Onu kullanıyorum ve burun bandı. Onda bile horlayabiliyorum kocam sürekli videomu çekiyor.hayatımda hiç horlamadım şaka gibi geliyor bana 😅

Doğal kullanıyorsan sıkıntı yokta. Burun açıcılar yani 3 günden fazla kullanılan olanlar bence doktoruna sor ve kullan. Ben nazalnem fısfıs var bebekler bile kullanabiliyor. Onu kullanıyorum ve burun bandı. Onda bile horlayabiliyorum kocam sürekli videomu çekiyor.hayatımda hiç horlamadım şaka gibi geliyor bana 😅
Bunu kullanıyordum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,3 KB · Görüntüleme: 5
Bunu kullanıyordum
Bu damlalar 3-5 günden sonra bağımlılık yapıyor, burnunuz hep tıkalıymış gibi geliyor. Bir hafta kadar kullanmazsanız sonra normale dönüyor. Doktorunuza danışana kadar okyanus suyu ve burun bandı deneyebilirsiniz. Bende burun bantları alerji yaptı, kaşıntıdan takamıyorum gerçi :(

Onun haricinde hamilelikte eğer burun tıkanıklığı varsa ve hayat kalitesini etkiliyorsa kullanılması güvenli görülen ve düzenli kullanımda etkili Flixonase gibi damlalar var. Belki doktorunuz uygun görürse onu verebilir.

Selam kızlar 2 haftadır falan bacağımda kollarımda sinek ısırığı gibi şişlikler var ve inanılmaz kaşınıyor. İlk başta galiba yatak odasında örümcek vs var diye düşündüm ancak kabarıklıklar ansızın çıkıveriyor. Ürtiker alerji gibi bişi olmasından da şüphelenmedim çünkü sinek ısırığına çok benziyor peş peşe 5-10 ısırık. böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?
Kaşınmışmıydı başlarda. Benimde parmağımda iki tane var. Sivrisinek ısırığı gibi. Örümcekmi ısırdı acaba dedim. Sadece parmağımda var alt üst iki tane. Ama şimdi parmağımı kıvıramıuorum acıyoda🤔

Back