• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    25
Kızlar sürekli değil ama ara ara karnıma öyle bir ağrı giriyor ki kitliyor resmen beni. Çok yoğun gaz sancısı gibi, bazende aniden kalkınca vs kasıklarıma batma oluyor. Şuan 6.haftayım. Kızımda hiç bunları yaşamadım.en erken çarşambaya randevu bulabildim. Kanamam vs yok şimdilik. Kötü bir şey olsa başka belirtide olur muydu :( ilk doktora 8.haftada gideyim dedim ama bu yoğun ağrı beni tedirgin ediyor
Bu durumu yaşayan var mı

Kızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl acaba? Azalma var mı göğüs hassasiyetlerinizde?
Hassasiyet değil ama sanki süt varmış gibi dolgun
Bulantılarınız hala devammı kızlar?
Azaldı ama bitmedi.uzun süre aç kalayım hemen öğürme. Bide şeyi farkettim. Turşu, su, kahve bunların tadı eskisi gibi gelmiyor. Ağzımın tadı gitti resmen. Kızımda böyle olmamıştı ya

Kızlar sürekli değil ama ara ara karnıma öyle bir ağrı giriyor ki kitliyor resmen ben

Bu durumu yaşayan var mı
Karnındaki ağrı gaz sancısı da olabilir bazen bende de oluyor. Hiç bir hamilelik birbirine benzemiyor oğlumda öyle güzel hamilelik geçirmiştim ki görümcem hep hasta gibiydi derdim buda naz yapıyor hiç böyle birşey deyil hamilelik diye ama alakası yokmuş yataktan kalkamıyorum endişe etme Allah'ın izniyle ikinci trimester rahat olur bizler için inşallah bir gelse o günler

Bende bunu sormaya gelmiştim ben başımı yastıktan kaldıramıyorum mide bulantım aşı derece fazla halsizlik çok Prilam Dr kullanıyorum hiç faydası yok
Yaaa bak demekki her kese iyi gelmiyormuş ilaç benimde umudum 3 ay bitince düzelicem diye

Hassasiyet değil ama sanki süt varmış gibi dolgun

Azaldı ama bitmedi.uzun süre aç kalayım hemen öğürme. Bide şeyi farkettim. Turşu, su, kahve bunların tadı eskisi gibi gelmiyor. Ağzımın tadı gitti resmen. Kızımda böyle olmamıştı ya
Bende yedikten sonra yine midem bulanıyor aç kalsam hiç bulanmaz..ağzımın tadı deyişmemiş şükür sadece mesela tuzlu istiyorum sonra diyorum yok tatlı şimdi istiyorum oğlumda asla böyle diğildim

Merhaba arkadaşlar herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alsın yavrucuğunu inşallah🙏 benim doğum Ekim görünüyor ama sezaryen olduğu için Eylül olur muhtemelen, iki kese göründü bir de 🥰
SORUM ŞUDUR ki keselerinizi hangi haftada gördünüz ve ölçüsünü hatırlıyor musunuz? 6+0 da dr baya uğraşarak gördü ve çok miniklerdi🥰

Merhaba arkadaşlar herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alsın yavrucuğunu inşallah🙏 benim doğum Ekim görünüyor ama sezaryen olduğu için Eylül olur muhtemelen, iki kese göründü bir de 🥰
SORUM ŞUDUR ki keselerinizi hangi haftada gördünüz ve ölçüsünü hatırlıyor musunuz? 6+0 da dr baya uğraşarak gördü ve çok miniklerdi🥰
Yaaa ne güzel hayırlı olsun tedavi ilemi doğal mı gebelik Maşşlah

sağlıkla gelsin bebeklerin 🙏😍😍
Benim de sol tarafta ♥️

177, 351, 696 şeklinde arttı iki gün arayla. İlk testten 2 gün önce 115 gördük 177 e çıktı site moralimiz bozuldu az ama tahlil gününden önce olduğu için öyle olmuş. Sizin de mi tüp bebek 😍

177, 351, 696 şeklinde arttı iki gün arayla. İlk testten 2 gün önce 115 gördük 177 e çıktı site moralimiz bozuldu az ama tahlil gününden önce olduğu için öyle olmuş. Sizin de mi tüp bebek 😍
Artış benimle aynın303 600 sonra 1500 yok tüp bebek değil ama ikiz olmasını çok isterdim

Kizlar eşinizle birliktelik için doktorunuz herhangi bi yasak koydumu size?
Kontrolda bakıyor bi sorun yoksa serbest dedi ama eşim yine temkinli yaklaşıyor 2 ayda 2 defa düşün doktor izin verdi diyorum ama anlamıyor keseyi gördüğüm zman sordum serbest dedi kalp atışını duyuncada serbest dedi

Back
X