Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gunaydin canim, insallah oyledir sen icini ferah tut. Ben de bugun kontrole gidiyorum, insallah kalp atisini duymak icin. Gelismedi diyecekler diye odum kopuyor
Merhaba herkese yeniden, doktor kontrolunden ciktim, bu sefer kese olcusu degil bebek olcusu soylendi 3.7 mm dedi doktorum 6 hafta ile uyumluymus. Son adet tarihine gore 6+4 olmali fakat doktorum onemli olmadigini soyledi bu durumun, kalp atislari da yeni yeni olusuyomus duyduk cok sukur
Merhaba herkese yeniden, doktor kontrolunden ciktim, bu sefer kese olcusu degil bebek olcusu soylendi 3.7 mm dedi doktorum 6 hafta ile uyumluymus. Son adet tarihine gore 6+4 olmali fakat doktorum onemli olmadigini soyledi bu durumun, kalp atislari da yeni yeni olusuyomus duyduk cok sukur