2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hafifledi canım ama geçmedi tansiyonum yükselmis dün 14/9 oldu şimdi 13/8 :KK43: sanırım bünye kaldırmıyor
Canim ben aksamlari olcmeyi biraktim sabah olcuyorum,surekli olcup moralini bozma.Netten baktigim kadariyla tansiyon en yuksek sabah saatlerinde olurmus,sabah normal cikarsa aksamda normaldir diye hic olcmuyorum

Bu listeye göre hareket edebilirsiniz kızlar.

SON GÜNCEL LİSTE

Sunrseee Sunrseee havluyuda ekledim canım yarın listeyi daha düzgün bi şekilde hazırlıcam inşaAllah🙏🏻
Canım ıslak mendil ben de 3 paket almıştım yani toplam 6 oldu. Bir de benim dışımda bi arkadaşımız daha emzik koymuştu yanlış hatırlamıyorsam. Emzik 2 tane yani

OKadar duygulandimki aglattiniz beni iyiki varsiniz tesekkur ederim hepinize Allah razi olsun 😔
Siz de iyi ki varsınız, iyi ki hayattasınız bu bize o kadar güzel bir umut ki🌸 Bana da adresini gönderir misin lütfen.
Kızlar laptop yanımda değil annemdeyim o yüzden kağıda aklıma gelenleri yazıp listeledim. Eksiklerim varsa siz de söylersiniz şimdilik bu listeden ilerleyelim.
Süper olmuş ben de yelek alayım yarın kargolarım.
Bu listeye göre hareket edebilirsiniz kızlar.

SON GÜNCEL LİSTE

Sunrseee Sunrseee havluyuda ekledim canım yarın listeyi daha düzgün bi şekilde hazırlıcam inşaAllah🙏🏻
👍🏻👍🏻

Kızlar merhaba, bende mart annesiyim. Hamilelik sürecim biraz stresli geçtiği için, son zamanlarda yazdıklarınızi takip ettim ama katılmak için çok geç diye yazmadım. Sonra da deprem haberleriyle yıkıldım. Depremden etkilenen arkadaşıma bende yardım etmek isterim. Annemize bir adet gecelik ya da pijama ya da esofman takımından birini alabilirim. Beğendiği bir takım varsa annemiz bana, bedeniyle beraber link ve adres atsın bende adresine sipariş vereyim. Hepimize geçmiş olsun 😔😔

Kuzum senin de cuma günü doğum ihtimalin var kafan çok dolu olur, işlerin olur vs istersen ben üstleneyim 2 gün sonra taşınma işim var 2 gün müsait durumdayım. Arkadaşlar beni etiketleyip yazarsa ben listeyi oluşturayım.

Hepinize cok tesekkur ederim okudukca yapmaya calistiklarinizi agliyorum iyiki varsiniz sizin gibiler iyiki var rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi naspi etsin sizi korusun dogumlarinizi kolaylastirsin allah razi olsun hepinizin🥹🥹

Canim ben aksamlari olcmeyi biraktim sabah olcuyorum,surekli olcup moralini bozma.Netten baktigim kadariyla tansiyon en yuksek sabah saatlerinde olurmus,sabah normal cikarsa aksamda normaldir diye hic olcmuyorum
Öyle mi benim de sanki sabah düsük çıkıyor gibi anlamadım ben bu işi gerçi bugun sabah akşam ölçtüm 13/8 😓 bundan sonra sabah ölçeyim sadece canım

Öyle mi benim de sanki sabah düsük çıkıyor gibi anlamadım ben bu işi gerçi bugun sabah akşam ölçtüm 13/8 😓 bundan sonra sabah ölçeyim sadece canım
Screenshot_2023-02-12-22-06-56-625_com.android.chrome.jpg
Nette boyle bir bilgi var,en yuksek sabah saatlerinde cikarmis,sabah dusukse dert etme yani,aksam olcup moralini de bozma

X