• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
Merhaba güzel anneler daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama doğum ücretini konuştunuz mu doktorla. Bize normal veya sezeryan doğum ücreti 60 bin dedi doktorumuzun özel muayenesi var ama hastanede doğum yaptıracak muayene ücreti 1500 TL ve iki haftada bir çağırıyor sizi hangi sıklıkla çağırıyor ve doğum ücreti ne kadar merak ettim. İzmir torbalıda yaşıyorum bu arada
İzmir kent e gidiyorum. 3 ay önce konuştuğumda 70 bindi. Şuan ne kadar bilmiyorum. Fiyat sabitlemedikleri için sormadım bir daha

Saoalsın biran önce iyileşiriz hepimiz inşallah 🙏 Geciktirme biran önce gözük. Ben 4 gün bekledim şimdi öksürükler daha arttı ateş basıyor gibi oluyor. Banada ya kkb ye ya da göğüs hastalıklarına git demişti.
Dün gece acile gittim. Agumentin yazdı. Şimdi daha iyiyim. Salı günü de göğüs hastalıklarına randevu aldım gözükeceğim. Size de çok geçmiş olsun.

Yapiyorlar canim once kadin doguma gidiyorsun alan aciyor ona da tanidigin yoksa sira bulamiyorsun maalesef zaten üniversite hastaneside parali
Biz ozele karar kildik haftaici buyuk ihtimal yaptiririm ya da diger hafta
Dunyamda yaptirmayi düşünüyorum
Ben de bugün oğlumu erciyese götürmüştüm, orda sordum. Rakip hoca 4200 mü ne dediler, ona gidicem muhtemelen. 1 ay var daha. Bilal hoca dedikleri radyolog, Rakip Bey kadın doğumcu.
Dünyam da iyi, aynen mecbur oralarda yaptırıcaz. Sağlıklı sonuçlar alalım inşallah

Ben de bugün oğlumu erciyese götürmüştüm, orda sordum. Rakip hoca 4200 mü ne dediler, ona gidicem muhtemelen. 1 ay var daha. Bilal hoca dedikleri radyolog, Rakip Bey kadın doğumcu.
Dünyam da iyi, aynen mecbur oralarda yaptırıcaz. Sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
Fiyatlara bak ya saka gibi
Benimde subatin 5ne kadar surem var 1 hafta ondeyiz o yuzden hep ulturasona gore hesap yapiyorum
Mesela suan takvime gore 18 hafta ama ulturasona gore 19
Haftaya kendi takvimime gore 19 oluyorum
Cok karisiyor böyle hesaplayinca 😀

Ben gittim canım gelim izleme dediler rutin kan baktılar grip oldugum için crp yüksek çıkmış bide el doppleri ile bebğin kalp atışını dinledi hemşire. Sonuclarımdan biri düşük çıkmış hemşire bizim sistem doğru ölçmüyor onu bide hastanede baktır dedi zaten hiç gitmezdim sağlık ocağına hepten soğudum özel sigortam var bi daha dışarda yaptırcam testlerimi
Bile bile niye isterlerki😊 bizimki kabul etmiyor ama şuan sistemimde yanlış bişey gözüksün istemiyorum. Neyse bende memlekette yaptırayım hem baktırmış olurum. Oraya da sadece aşı için gideyim diye düşündüm

Sizin doğum nerede olacak belli mi?

Teşekkür ederim iyiyim. Doktor tekrar iğne vermişti. Bugün son iğnemi olucam inşallah. Dinlenmeye devam. Umarım herşey çok daha iyi olur bundan sonra. 🤲 sizin hamilelik nasıl geçiyor?
İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şey ❤️

Çok saçma bunu anlamadım. Sen şimdi doktora gidiyosun, doktorun odasında ultrason yok mu bakmıyo mu. Anlamadım bunu yani. Burda küçücük ilçede gidiyoruz devlet hastanesine bakıyorlar, burdaki doktor alan açayım mhrs'den bak dedi. Senin doktora sorman gerekiyor, o yapacak, hemşire falan değil. Hakikaten ya parası olmayan yaptırmasın diyolar. Zaten açıldığında ben 1-2 kez denk geldim, günde sadece 2 seans açıyorlar. Normalde daha fazla bakılabilir.

Of sevemedim Kayseri'yi 😄 İstanbul'da hiç böyle sorunlar yok
Ben bu mesaji gormemisim
Bebege her gittigimde bakiyorlar benim doktorlar tup bebek katinda çoğunlukla ve asagida asistanlar var
Kendileri istek yapip oyle yonlendiriyor cok sacma bir sistem
Ben de burayı sevmiyorum alisamiyorum doguo buyudugum yerde kalmayı tercih ederdim ama maalesef
Ozele gitsem giderim esim memur hastanelerde indirimi var ozel saglik sigortası da var ama ben surecimi devlette devam ettirmistim o yuzden yonelmedim ozele ama artik detayli icin bu hakkimi kullanirim
Yeter ki icim rahat edecek biseyler duyayim
Hos boy kafa yapisi kg idrar kesesi mide kemikler 17 haftadan beri baktiklarinda olmasi gerektigi gibi ama detaylida daha net cikiyor hersey iste
Normalde cok arastiran biriyimdir ama bu defa hicbiseyi arastirmiyorum resmen anin tadini cikarmaya bakiyorum olumsuz yazilara denk gelince cok etkileniyorum galiba

Teşekkür ederim iyiyim. Doktor tekrar iğne vermişti. Bugün son iğnemi olucam inşallah. Dinlenmeye devam. Umarım herşey çok daha iyi olur bundan sonra. 🤲 sizin hamilelik nasıl geçiyor?
İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şey ❤️
Her akıntı düşün riski olmuyor. Bana doktor öyle dedi. Plasenta aşağıda mı sizin de? Perinatoloji doktoru öyle dedi. Her kanama düşük Olcak demek değil dedi. Güzel düşünelim Allahı vekil kılalım o zaman içimiz rahat olur inşallah.
inşAllah canım benim ilk çok tecrübesizim ve çok pinpirikli bi anne ile büyüdüm korkuyorum bazen uyuyamıyorum geceleri bir şey olucak diye iğne oluyorum 3 günde bir ilacı kaldıramadı bünyem dua ediyorum Rabbime Allahım kimseyi doğmuş doğmamış çocuğuyla sınamasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🌸

inşAllah canım benim ilk çok tecrübesizim ve çok pinpirikli bi anne ile büyüdüm korkuyorum bazen uyuyamıyorum geceleri bir şey olucak diye iğne oluyorum 3 günde bir ilacı kaldıramadı bünyem dua ediyorum Rabbime Allahım kimseyi doğmuş doğmamış çocuğuyla sınamasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🌸
Lekelenme sorunu neden ve kacinci hafta?

Kızlar şimdi duştan çıktım kendimi silerken susam tanesi kadar kırmızı bi leke geldi öncesinde geldi mi bilmiyorum napmam lazım yardımcı olur musunuz

En başından beri riskli gebelik yada herhangi bir sıkıntı olmadı iki haftada bir muayeneye çağırıyor her gittiğimizde 1500 ayda iki kez 3000 TL. Aslında doktor kan testi ikili testi sağlık ocağı devlet Hastanesi'nde yaptırip sonuç getirebilirsin gibi seçenekler sundu hep yani bilemedim ayda iki kez muayene gerekli mi ben onu geçtim de doğum ücreti beni düşündürdü
1 ayda 1 gidiyorum belli bir süredir. Bence yeterli.. Zaten yeterli olmasa doktorum çağırırdı. Sonuçta 10 günde 1 muayene parası yenileniyor. Aile sağlığında kan sonucu biraz farklı çıkıyormuş. Devlet hastanesinde belki kan verilebilir ama randevu kışın çok fazla kişi ile temas ne kadar iyi bilemedim. Özel muayene biraz daha korunaklı oluyor ister istemez. Bugün hastaneye gittim özel herkes öksürüyor. Ne maske takan var ne dikkat eden. Minik minik bebeklerin yanında strese girdim. Tek maskeli bendim 😑 doğum ücretleri maşallah çoğu insanın maaşından yukarı 😑

Kızlar selam benim iki gündür burnum akıyor iş arkadaşım influenzaydı raporlu haliyle işe geldi galiba ondan kaptım. Baş ağrım var sadece umarım geçer ama bebek için tedirginim .. daha önce hamilelikte geçirenler varmı ?

Hanımlar merhaba, bayadır giremedim. Çalışmaya başladığımdan beri kendimi unuttum resmen 🙈😂 kaç kilo aldınız? Doktorunuz sınır çizdi mi? Ben ilk trimester rahat yiyememenin acısını çıkartmakla, aman dur yaşın var zaten dikkat et arasındayım 😂 ama baya da almışım. 19. Haftadayım, 63le başladım 68 olmuşum bile. Sizde durumlar nasıl?
Bende 18.haftadayim 63 kiloyla hamile kaldım 67-68 civarındayim şu an kendim gibi bire bir görünce sizin de kilonuzu mutlu oldum 🙈 niyetim hamileliği 75 le kapatmak inşallah becerebilirim benim de istahimin maşallahı var daha yukarılarını görmem insallah 🫠

Ben yapmadım hiç bişi cinsiyetini göstermiyor :( detaylı ultrasondan sonra minik minik yapcam şimdi sadece sayfalara filan bakıp liste yapıyorum ama gerçekten lazım olacak şeyleri seçiyorum. Yoksa maşallah sayfa sayfa liste hazırlamış herkes
Elimde liste marka vs olunca alması paraya bakıyor. En iyisi.. Bazıları dediğin gibi gereksiz ürünler paylaşıyor. Aradan seçmek lazım..

Back