• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar ya biz biraz korktuk
Beta vermiştim 16.459 çıkmış. Sat 7 aralık ama ovülasyon yapmıştım 28 araluk çatlama olmuştu. Geçen pazar 971 di bugüb 16.459
Korkmalı mıyım?
Niye korkuyorsun sonuçta geçen pazar vermişsin belkide ikiz😍

Hayırlı akşamlar kızlar bugün randevum vardı geçen haftaki muayeneye göre bugün 7+2 idik bugünkü muayenede 6 haftalık olduğunu söyledi doktorum kalp atışlarını gördük çok çok az duyabildik henüz güçlü değil değilmiş çarşamba günü tekrar dinleyecek hepinizi öpüyorum🌸

İçine cinsiyet doğan var mı ya sanki kızım olacak gibi hissediyorum ilk hamileliğimde de erkek hissediyordum öğrenemeden düşük yaşadım. Konuşup duruyorum deli gibi bebeyle🤣 daha kimseye söylemedim babasına bile küser gibi geliyor bana bebe 🤣

Kızlar ya biz biraz korktuk
Beta vermiştim 16.459 çıkmış. Sat 7 aralık ama ovülasyon yapmıştım 28 araluk çatlama olmuştu. Geçen pazar 971 di bugüb 16.459
Korkmalı mıyım?
benim de 8 Ocak Çarşamba günü 836 çıkmıştı 5 gün sonra 13 Ocak pazartesi günü beta 9054 çıkmıştı. Biz o gün karindan tek kese görmüştük. Ben de hiç beklememiştim bu kadar yükselmesini korkmuştum biraz, doktoruma sordum iyi dedi, düşük çıkması bizi korkutur ama yüksek olmasında sorun yok dedi. Benim de aklıma ikiz olabilir mi diye geldi ama bilemedim yine de… haftaya gidicem kontrole kalp atışını duymak icin. O zaman belli olur herhalde.

benim de 8 Ocak Çarşamba günü 836 çıkmıştı 5 gün sonra 13 Ocak pazartesi günü beta 9054 çıkmıştı. Biz o gün karindan tek kese görmüştük. Ben de hiç beklememiştim bu kadar yükselmesini korkmuştum biraz, doktoruma sordum iyi dedi, düşük çıkması bizi korkutur ama yüksek olmasında sorun yok dedi. Benim de aklıma ikiz olabilir mi diye geldi ama bilemedim yine de… haftaya gidicem kontrole kalp atışını duymak icin. O zaman belli olur herhalde.
Seninde bak güzel artmış. Valla ya ikiz ya erkek 😀bakalım hangisi çıkacak. Benim kızıma hamileliğimde bu kadar artmamıştı ondan çok şaşırdım. Doktorumdan randevu bulursam haftaiçi giderim. İkiz çıkarsa haber et ☺️kimisinib tek kese görünüyormuş sonra arkada saklanan kese oluyormuş. Seninde öyle olmasın

Seninde bak güzel artmış. Valla ya ikiz ya erkek 😀bakalım hangisi çıkacak. Benim kızıma hamileliğimde bu kadar artmamıştı ondan çok şaşırdım. Doktorumdan randevu bulursam haftaiçi giderim. İkiz çıkarsa haber et ☺️kimisinib tek kese görünüyormuş sonra arkada saklanan kese oluyormuş. Seninde öyle olmasın
Bu görüntüyü pazartesi günü aldık. Tek kese göründü ikiz olsa ikincisi görünmez miydi sizce de ?

Eklentiler

• IMG_7141.png
    IMG_7141.png
    746,3 KB · Görüntüleme: 20
Başkada hiç bi şey yokmış. Çok net
birisi yazmışta kaçıncı haftada görünmüş 2. Kese, arkaya saklanmış. Ondan dedim
Sağlıkla gelsin de kız/erkek, ikiz/tek hiç farketmez. Gelişmeleri yazacağım buraya. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🙏🏻🌸❤️

Back