• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Kontrolda bakıyor bi sorun yoksa serbest dedi ama eşim yine temkinli yaklaşıyor 2 ayda 2 defa düşün doktor izin verdi diyorum ama anlamıyor keseyi gördüğüm zman sordum serbest dedi kalp atışını duyuncada serbest dedi
Ben sormadim bisey demedi doktr ama biz de korkudan kocamla kanka gbi olduk🤣

Grubu kuran yönetici isim Pp degistirmis.
Bu arada bir tek bizim mesajlar gitmiş. Diğerleri hep duruyor ve bizim konu çok seyrek yazisiliyor herhalde Eylül annesi çok yok
Evet çok yazan yok ben de arada Ekim grubuna bakıyorum bir de grup yöneticisi de yok artık yapmıyor o da etkili grubun aktif olup olmamasında

Kızlar göğüslerinde yumuşama olan var mı? Taş gibiydi ilk defa dünden beri yumuşadı epey. Arada böyle olması normal di mi? İlk defa hamilelik yaşadığım için bilgim yok ve endişelendim.

Kızlar göğüslerinde yumuşama olan var mı? Taş gibiydi ilk defa dünden beri yumuşadı epey. Arada böyle olması normal di mi? İlk defa hamilelik yaşadığım için bilgim yok ve endişelendim.
Şuan aynı durum iki gündür bende var Ağustos anneleri bizden önde diye oraya yazdım üç anne adayı bizde de oldu her şey yolundadır belirtiler gitgel yapıyor dedi. İnşallah her şey yolunda 💙🧿

Kizlar eşinizle birliktelik için doktorunuz herhangi bi yasak koydumu size?
Bize doktor normal hayatınıza devam edin dedi ama bende hiiççç istek yok. İstek gelse ya karnım ağrıyor ya midem bulanıyor
Memnun değilim bu durumdan ama zorlama ilede olmuyor

Kızlar gördünüz mü e bebekte indirim var. Ama erken daha diye alasım gelmedi. Nasılsa yine olur

Şuan aynı durum iki gündür bende var Ağustos anneleri bizden önde diye oraya yazdım üç anne adayı bizde de oldu her şey yolundadır belirtiler gitgel yapıyor dedi. İnşallah her şey yolunda 💙🧿
Çok teşekkür ederim içim rahatladı 🥰😊Tabii ki sonuçta her belirti nasıl sabit kalmıyorsa bu da öyle olmaz herhalde . İnşallah sağlıkla büyüyorlardır

Back
X