- 4 Kasım 2024
- 698
- 238
- 18
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
- #1.481
O nasıl oluyorHiç bir şey olmaz İnşallah içini ferah tut senin dediğin mol gebelik 1000 kişiden 1 görülüyormuş sık rastlanan bir durum değil o yüzden stres yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl oluyorHiç bir şey olmaz İnşallah içini ferah tut senin dediğin mol gebelik 1000 kişiden 1 görülüyormuş sık rastlanan bir durum değil o yüzden stres yapma
Kanser olmayan tümor türü plasentada yada plasenta etrafında, google daha detaylı bir bilgi verirO nasıl oluyor
Belirtisi yüksek beta mıKanser olmayan tümor türü plasentada yada plasenta etrafında, google daha detaylı bir bilgi verir
Niye korkuyorsun sonuçta geçen pazar vermişsin belkide ikizKızlar ya biz biraz korktuk
Beta vermiştim 16.459 çıkmış. Sat 7 aralık ama ovülasyon yapmıştım 28 araluk çatlama olmuştu. Geçen pazar 971 di bugüb 16.459
Korkmalı mıyım?
Birden böyle yüksek görünce, hiç böyle görmemiştim.başka bi şey mi acaba diye korktumNiye korkuyorsun sonuçta geçen pazar vermişsin belkide ikiz
Erkek çocukta beta daha çok oluyor diye duymuştum belkide erkektir canım İçini ferah tut inşaallah herşry normaldirBirden böyle yüksek görünce, hiç böyle görmemiştim.başka bi şey mi acaba diye korktum
Bende görmedim merak ettim şimdiBirden böyle yüksek görünce, hiç böyle görmemiştim.başka bi şey mi acaba diye korktum
EvetBelirtisi yüksek beta mı
Aa bak şimdi kızı erkeği bir tabi ama kızım var.allah biliyor ya bi de erkek olursaErkek çocukta beta daha çok oluyor diye duymuştum belkide erkektir canım İçini ferah tut inşaallah herşry normaldir
benim de 8 Ocak Çarşamba günü 836 çıkmıştı 5 gün sonra 13 Ocak pazartesi günü beta 9054 çıkmıştı. Biz o gün karindan tek kese görmüştük. Ben de hiç beklememiştim bu kadar yükselmesini korkmuştum biraz, doktoruma sordum iyi dedi, düşük çıkması bizi korkutur ama yüksek olmasında sorun yok dedi. Benim de aklıma ikiz olabilir mi diye geldi ama bilemedim yine de… haftaya gidicem kontrole kalp atışını duymak icin. O zaman belli olur herhalde.Kızlar ya biz biraz korktuk
Beta vermiştim 16.459 çıkmış. Sat 7 aralık ama ovülasyon yapmıştım 28 araluk çatlama olmuştu. Geçen pazar 971 di bugüb 16.459
Korkmalı mıyım?
Seninde bak güzel artmış. Valla ya ikiz ya erkek bakalım hangisi çıkacak. Benim kızıma hamileliğimde bu kadar artmamıştı ondan çok şaşırdım. Doktorumdan randevu bulursam haftaiçi giderim. İkiz çıkarsa haber et kimisinib tek kese görünüyormuş sonra arkada saklanan kese oluyormuş. Seninde öyle olmasınbenim de 8 Ocak Çarşamba günü 836 çıkmıştı 5 gün sonra 13 Ocak pazartesi günü beta 9054 çıkmıştı. Biz o gün karindan tek kese görmüştük. Ben de hiç beklememiştim bu kadar yükselmesini korkmuştum biraz, doktoruma sordum iyi dedi, düşük çıkması bizi korkutur ama yüksek olmasında sorun yok dedi. Benim de aklıma ikiz olabilir mi diye geldi ama bilemedim yine de… haftaya gidicem kontrole kalp atışını duymak icin. O zaman belli olur herhalde.
Bu görüntüyü pazartesi günü aldık. Tek kese göründü ikiz olsa ikincisi görünmez miydi sizce de ?Seninde bak güzel artmış. Valla ya ikiz ya erkek bakalım hangisi çıkacak. Benim kızıma hamileliğimde bu kadar artmamıştı ondan çok şaşırdım. Doktorumdan randevu bulursam haftaiçi giderim. İkiz çıkarsa haber et kimisinib tek kese görünüyormuş sonra arkada saklanan kese oluyormuş. Seninde öyle olmasın
Başkada hiç bi şey yokmış. Çok netBu görüntüyü pazartesi günü aldık. Tek kese göründü ikiz olsa ikincisi görünmez miydi sizce de ?
Sağlıkla gelsin de kız/erkek, ikiz/tek hiç farketmez. Gelişmeleri yazacağım buraya. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallahBaşkada hiç bi şey yokmış. Çok net
birisi yazmışta kaçıncı haftada görünmüş 2. Kese, arkaya saklanmış. Ondan dedim
Sizin artışlar tek kese artışları çünkü ben adetimden 1 gün geçti 5183 çıktı ve doktor takip istemedi güzel dediBu görüntüyü pazartesi günü aldık. Tek kese göründü ikiz olsa ikincisi görünmez miydi sizce de ?
Normal o zaman demek ki artışım. İnsallah saglikla gelir bebelerimizSizin artışlar tek kese artışları çünkü ben adetimden 1 gün geçti 5183 çıktı ve doktor takip istemedi güzel dedi
Amintabi normalNormal o zaman demek ki artışım. İnsallah saglikla gelir bebelerimiz
Evet doğum sonra da 6 hafta devam edeceğimO zaman sen benim gibi doğumdan sonrada bir kaç gün vurmalısın iğneyi bana öyle dedi hiç bende pıhtı yok mesela