Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak dedi bana adamla arkadaş gibi olduk isyan bayrağını çekmek üzere de yapacak bişey yokKizlar eşinizle birliktelik için doktorunuz herhangi bi yasak koydumu size?
Grubu kuran yönetici isim Pp degistirmis.Kızlar bu arada Eylül grubu iki tane mi yoksa profil fotosu mu değişti
Bana doktor hič bisey demedi bende sormaya çekindimYasak dedi bana adamla arkadaş gibi olduk isyan bayrağını çekmek üzere de yapacak bişey yok![]()
Ben sormadim bisey demedi doktr ama biz de korkudan kocamla kanka gbi oldukKontrolda bakıyor bi sorun yoksa serbest dedi ama eşim yine temkinli yaklaşıyor 2 ayda 2 defa düşün doktor izin verdi diyorum ama anlamıyor keseyi gördüğüm zman sordum serbest dedi kalp atışını duyuncada serbest dedi
Hamilelik boyuncami dedi canimİlişki olmasın dedi doktorum
Yok süre belirtmedi ilk muayenede söylemişti muhtemelen ilk üç ay içindir diye düşünüyorum zaten ben de çok korktuğum için asla yapamamHamilelik boyuncami dedi canim
Evet çok yazan yok ben de arada Ekim grubuna bakıyorum bir de grup yöneticisi de yok artık yapmıyor o da etkili grubun aktif olup olmamasındaGrubu kuran yönetici isim Pp degistirmis.
Bu arada bir tek bizim mesajlar gitmiş. Diğerleri hep duruyor ve bizim konu çok seyrek yazisiliyor herhalde Eylül annesi çok yok
Bizdeki şansEvet çok yazan yok ben de arada Ekim grubuna bakıyorum bir de grup yöneticisi de yok artık yapmıyor o da etkili grubun aktif olup olmamasında
Anladim kuzum teşekkur ederimYok süre belirtmedi ilk muayenede söylemişti muhtemelen ilk üç ay içindir diye düşünüyorum zaten ben de çok korktuğum için asla yapamam
Şuan aynı durum iki gündür bende var Ağustos anneleri bizden önde diye oraya yazdım üç anne adayı bizde de oldu her şey yolundadır belirtiler gitgel yapıyor dedi. İnşallah her şey yolundaKızlar göğüslerinde yumuşama olan var mı? Taş gibiydi ilk defa dünden beri yumuşadı epey. Arada böyle olması normal di mi? İlk defa hamilelik yaşadığım için bilgim yok ve endişelendim.
Bize doktor normal hayatınıza devam edin dedi ama bende hiiççç istek yok. İstek gelse ya karnım ağrıyor ya midem bulanıyorKizlar eşinizle birliktelik için doktorunuz herhangi bi yasak koydumu size?
Çok teşekkür ederim içim rahatladıŞuan aynı durum iki gündür bende var Ağustos anneleri bizden önde diye oraya yazdım üç anne adayı bizde de oldu her şey yolundadır belirtiler gitgel yapıyor dedi. İnşallah her şey yolunda![]()
Ben bu artışla ikiz olmaz iyi demiştimArtış benimle aynın303 600 sonra 1500 yok tüp bebek değil ama ikiz olmasını çok isterdim
İnşallah sağlıkla buyuyorlardir.Çok teşekkür ederim içim rahatladıTabii ki sonuçta her belirti nasıl sabit kalmıyorsa bu da öyle olmaz herhalde . İnşallah sağlıkla büyüyorlardır
Hayır yakın zamanda kontrolüm yok ama nasıl oldu büyüdü mü napıyo diye meraklanmaktan önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorumİnşallah sağlıkla buyuyorlardir.Yakın zamanda kontrolünüz var mı ben Çarşamba gideceğim
Aynen çoğunlukla fazla olunca diyorlardı ama değişiyormuş bi arkadşınla Benm sat bat aynıydı ben 300 o binlerdeydi ikiz olabilri diye düşündük ama tek keseymiş neye göre değişiyor acabaBen bu artışla ikiz olmaz iyi demiştim![]()