- 20 Ocak 2020
- 3.583
- 1.510
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.981
Göbek deliğimin etrafını sanki yırtıyorlar gibi acıyor çoğu zaman ya sizde de oluyor mu yoksa benim plesenta ön duvara yerleşmiş ondan mı oluyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kâğıda sürülen 1 damla kandan ne yapabilirler ki biraz komplo teorisi gibi.Kızlar gündemde olan topuk kanı vs. Hakkında ne düşünüyorsunuz. Herkes bişey söylüyor ve ben neye inanacağımı bilmiyorum
Ben aşı yaptirmamayla topuk kanı vermemeyi aynı görmüyorum. Tartışmayıda uygun görmüyorum. Sonuçta herkesin bebeği kendinin ve vücuduna birşey enjekte edilecekse bunda ebeveynleri karar vermekte özgür yeterki bu kararı verirken vasat olsun ve neyi neden yapmadığını nezaman ne yapması gerektiğini bilsin. Kimse kimseyi eleştirmese kendi doğrusunu empoze etmeye çalışmasa nekadar güzel bağlar kurulacak aslında bu tartışmalarla insanlarında araları açılıyor malasef.Iyi de insan sagligini ilgilendiren bu konuyu tip dokturundan daha iyi kim bilebilir?
Ben kisisel olarak benim de karsima zaman zaman sosyal medyada cikan bu tarz tartismalara cok kiziyorum, asi karsitlari mi dersiniz, k vitamini ignesi karsitlari mi... En son haberlerde denk gelmissinizdir belki, yine malesef cocuklarina bir sey olunca hastaneye kosuyorlar (kosmalilar zaten, elestirdigim nokta ilk basta doktoru dinlemedikleri icin durumun cok daha vahim olmasi ve hic bir sucu gunahi olmayan bebeklerin cekmesi).
Evde yalnız kalınca da dedigin gibi hem çocukta hemde bizde tahammül kalmıyor. Birde simdi stresli surectesin onuda hissediyor daha da gergin oluyordur.İnş öyledir çünkü böyle devam ederse baş edilecek gibi durmuyor benim sinirlerimi bozdun baba annemi döv evden gitsin falan diyor hayret bişey nerden nasıl aklına geliyor bilmiyorum gerçi çoğu çocuk böyleymiş çevreden de duyuyorum da işte bazen tahammül seviyesini aşıyorlar Bi de ben tam kendisini gezdiremeye başladım arkasından çocuk olunca eve tıkılıp kaldık ona da bağlıyorum aslında da İnş düzelir herşeye rağmen bana da çok düşkün
Aynen canım oyun istiyor benden de olumlu cvp alamayınca çıldırıyor bu ara da takmış telefonla ben konuşacağım diyor bana vermiyor ben konuşunca Ağlamaya başlıyor bugün yine delirtti beni bağırdım babasını aramış bunu gel döv diye ağlıyorEvde yalnız kalınca da dedigin gibi hem çocukta hemde bizde tahammül kalmıyor. Birde simdi stresli surectesin onuda hissediyor daha da gergin oluyordur.
Olabilir canım bende zaten kesin bu yapılıyor demedim, gündem de çok geziyor böyle şeyler ve anne olarak tedirgin olup buraya yazmak istedim. İlk kez anne oluyorum biraz zor oldu oyüzden herşeyi araştırıyorum doğrusunu yapmak için. Neyse bu konu çoğu kişinin hoşuna gitmedi zaten oyüzden fazla söze gerek yokYani kâğıda sürülen 1 damla kandan ne yapabilirler ki biraz komplo teorisi gibi.
Ben aşı yaptirmamayla topuk kanı vermemeyi aynı görmüyorum. Tartışmayıda uygun görmüyorum. Sonuçta herkesin bebeği kendinin ve vücuduna birşey enjekte edilecekse bunda ebeveynleri karar vermekte özgür yeterki bu kararı verirken vasat olsun ve neyi neden yapmadığını nezaman ne yapması gerektiğini bilsin. Kimse kimseyi eleştirmese kendi doğrusunu empoze etmeye çalışmasa nekadar güzel bağlar kurulacak aslında bu tartışmalarla insanlarında araları açılıyor malasef.
annelerin gözü yasliiiiiiiAynen canım oyun istiyor benden de olumlu cvp alamayınca çıldırıyor bu ara da takmış telefonla ben konuşacağım diyor bana vermiyor ben konuşunca Ağlamaya başlıyor bugün yine delirtti beni bağırdım babasını aramış bunu gel döv diye ağlıyor![]()
Hayır kuzum ben değilim, hiç Medine isminde birine muayene olmadımAlmak isteyen olur mu ki bilmiyorum canım Medine hanıma kontrole giden sendin değil mi canım ben randevu bulamadım hiç ona istediğim tarihte zaten Bi kere gittiğim doktoru Bi daha bulamıyorum orası ayrı Bi mesele
Tabiiki canım büyüdükçe her şeyin farkına varacaklar da işte biraz şimdi de kendi kendine oynamayı bilse fena olmazdı şu saat olmuş hala uyanığız her gün geç uyumaktan bıktım artıkannelerin gözü yasliiiiiiiinş en kısa sürede geçer dönem dönem huyları değişiyor sen hiç merak etme öyle kalmıyorlar emin ol bi öyle bi böyle
![]()
O zaman diğer Antep li arkadaştıHayır kuzum ben değilim, hiç Medine isminde birine muayene olmadım![]()
Benim rahim ağzı uzunluğum 33 mm. Sizin kaçtı acaba ? O yüzden de huzursuz hissediyorum kendimi birazEvet bende çok oluyordu. O zaman doktora sorduğumda büyüme ağrısı demişti rahim ağzı uzunluğunu ölçüp, ve ultrason kontrolü yaptıktan sonra. Sonradan geçti, bu haftalarda o ağrıdan kalmadı.
Hoş geldin canımm. Bana da tam tersi hızlı geçiyor gibi geliyor. Ama ağırlaşmaya başlayınca son trimester hiç geçmeyecek sankiSelam kızlar. 22 aylık bir oğluşla ve bir de çalıştığım için buralara uğrayamıyorum pek maalesef. Umarım hepiniz için herşey yolundadır. Heyecanla günlerin geçmesini belliyorum ama geçmiyor gibi geliyor. Sizce de öyle mi?![]()
Her aralıktan 3-4 set alayım diyorum yetmezse takviye yaparım3-6 da alma canım çok büyük olur 1-3 al en azından.
Ödem var da tansiyon 10-6 fix benim. Çok yükseldiğinde 12 oluyor takip ediyorum. Doktora sordum bakalım ne diyecekEvet hele tansiyon yüksekliği ve ödem de varsa sakın ihmal etme.
Canim doktor bana magneral verdi ama bu kabız olmaman için dedi haftada 2 kez kullaniyorum ama bakıyorum grupta çoğunluk günlük magnezyum kullanıyor hangisini kullanıyorsun sen günde 1 mi ?Canım magnezyum al hemen öyle durumda bende tetenoz aşısı yaptırdığım gün on dakika da bir kasılma oldu korkudan ağlamıştım hatta magnezyum alınca düzeldi
Günde iki tane alıyordum bnm çok kasılmalarim oluyordu günde bır tane muz yiyordum yediğim gün bir defa falan kasılma oluyordu ama muz kabız yaptı beni yemeyi bıraktım magnezyum işe yaramıyor artık bende magosit kullanmıştım bendeCanim doktor bana magneral verdi ama bu kabız olmaman için dedi haftada 2 kez kullaniyorum ama bakıyorum grupta çoğunluk günlük magnezyum kullanıyor hangisini kullanıyorsun sen günde 1 mi ?
Benim de ön duvarda canım plasentam ama o şekilde ağrı olmadı genel olarak gerilme hissi var tüm karnımda eğer bebeğin başı direk ordaysa daha gergin olup ağrı yapabilir göbek deliği ağrısı normal diye biliyorum zaten çatlak kremi kullanıyorum günlük baya yumuşatıyor gerginlik azalıyor.Göbek deliğimin etrafını sanki yırtıyorlar gibi acıyor çoğu zaman ya sizde de oluyor mu yoksa benim plesenta ön duvara yerleşmiş ondan mı oluyor acaba
tahin tüketebilirsin işe yarıyor. ya da elmaKızlar selammm mide yanmalarınız için ne yapıyorsunuz ?
Merhaba, oluyor o haftalardaMerhaba kızlar ben de 23+1’deyim. Siz de kasıklarınızda hafif ağrı hissediyor musunuz biraz yürüdüğünüzde?