• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    133
Merhaba kizlar, Haziran annelerinden geliyorum 😊 naptiniz biberon ve sut sagma makinesi bakabildiniz mi?
Ben saglikli diye cam biberon bakiyodum ama bebegin suratina dusuyor hemen kiriliyor vs yaziyor yorumlarda, sizler ne dusunuyosunuz cam mi pp mi sizce?
Bi de philips avent yenidogan, dr.browns 0+ bakiyordum, lansinoh da cok onermisler. Var mi tecrubeleriniz?
Sut sagma icin de bebebao eller serbesti cok ovuyorlar ama bir kesim de sut cekim gucu az diyor. Ne alicaz bizzz 🙈
Dr browns yikamak cok zor diye ben almadim. 3-4 parca yikama gerekecek. Takmasi cikarmasi ayri, icindeki yesil sey cok dar va.. avent aldim ben

Bende perşembe günü yaptırdım daha önce olduğumda da bende çok kol ağrısı ve ateş yapmıştı hamilelikte daha da kötü oldum parol ateşimi düşürdü ama kolumu hala zor kaldırıyorum :( Birde üstüne çok halsizlik yaptı bende
Şuan halim yok zaten bel ve bacak kemiğim de ağrıyor hafif ateşte var kolum da şişti ağrıyor üstüne oğlum hasta ondan bişey bulaştı mı anlamadım

Hepimiz için her zaman dua ediyorum canım. Rabbim zamanında ve sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 Korkma sen de içini ferah tut down sendromlu bebeklerde tek sorun ense kalınlığı değil ki bir sürü parametre var bugüne kadar illa farkedilirdi bir tuhaflık olsa. Bazı doktorlar çok pimpirikli. Beni de perinatolog takip ediyor serklajliyim. Doktoruma kalsa dünyanın en riskli gebesi benim her an doğurcam utanmasa nefes bile alma dicek yani bazı doktorların huyu bu. Sen başka bir doktordan da görüş al mutlaka seni rahatlatacaktir.
Çarşamba başka doktora gideceğim bakalım. Ya sorunu olan herkese Allah yardım etsin dünden beri 1 mm için neler yaşadım ben bilirim 🙏🏼

Çarşamba başka doktora gideceğim bakalım. Ya sorunu olan herkese Allah yardım etsin dünden beri 1 mm için neler yaşadım ben bilirim 🙏🏼
Gecmis olsun canim. Aslinda 2li 3lu sonucu kotu cikarsa fetal dna oneriyolar. Temiz cikarsa kurtuluyosun. Fetal dna da diyelim kotu geldi, diyo ki %99 dogru ama, emin olmak icin yine de amniyosentez yapalim. Amniyosentezde kesinlestiriyo her seyi yani. Fetal dna yaptirmadiysan istersen onu yaptir bir ilk baska bir doktorla konusup. Bi anomali gorurse allah korusun o zaman amniyosenteze gidersin

Back