- 20 Aralık 2021
- 3.478
- 4.298
- 26
Popişle ayaklarıdır annesi o zamanYpk başı dönmüyor hiç yukarı, kendisi yukarıda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Popişle ayaklarıdır annesi o zamanYpk başı dönmüyor hiç yukarı, kendisi yukarıda
Canim sen aldığın gecelik yada esofman takımlarından örnek model atar mısın, hatta direkt aldığın yerleri ve modelleri beden bilgisiyle gönder onlardan alalim, kafamıza göre almayalım giyemezsin belkiHer seyim enkazda fakat onlari ben halletmeye calisirim size daha fazla yuk olmak istemem
İnşallah canım benim sağlıkla kavuşalım inşallahİnsallah canımmm sağ Salim zamanında bitsin şu sürecimiz insallah
Teşekkür ederim canım benim öyle yaparım artık. Bol bol su iciyorum hastanedeki hemşire öyle demisti başka da yapacak bir şey yok zaten tuz falan tüketmiyorum uzun zamandır
Bize tam beden yazabilir misin? Çorap ve kalın çorap durumun nasıl? Doğumda ihtiyacın olur çorap nerede yapacaksın doğumu doktor işini halledebildin mi?Ic camasir eksigim var atlet vb a101 den aldim fakat en genisi dahi dar oldu dogumda kullanabilecek miyim bilmiyorum ama uygun fiyatli zora sokmyacak bir sey olsun alinamayacaksada benim var onlarla idare edebilirim
Arastirma hastanesine gidecegim burda yarin durumumu anlatacagimBize tam beden yazabilir misin? Çorap ve kalın çorap durumun nasıl? Doğumda ihtiyacın olur çorap nerede yapacaksın doğumu doktor işini halledebildin mi?
Lohusalik takimi pijama takiminda 40/42 bedenim coraplarimda kayinvalidem verdi onlar varBize tam beden yazabilir misin? Çorap ve kalın çorap durumun nasıl? Doğumda ihtiyacın olur çorap nerede yapacaksın doğumu doktor işini halledebildin mi?
Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu acıları. Sağlıklı olmanıza sevindim canım inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun. Herkes çok üzüldü bu süreçte sizleri çok merak ettik Hep iyi olun inşallahKizlar selamlar hepiniz yazmissiniz dusunmussunuz allah razi olsun dualariniz icin , evim enkaza donustugu icin telefonum esyalarim her seyim enkaz altinda bu nedenle gec cevap veriyorum . Cehennemi kiyameti yasadik antakyada oturuyordum cumhuriyet mah encok etkilenen mah basinda ki zaten antakyada oturulacak yer kalmadi sebir diye bir sey kalmadi . canimi zor kurtardim yanimda kiz kardesim uyuyordu deprem aninda ikimiz tektik evde cikarken merdivenler cokuyordu atladim kiz kardesimin ölursun abla atlama cigliklari esliginde elhamdulillah allahin izniyle bir sey olmadi fakat atlayip evden cikar cikmaz ev tarumar oldu bebegimle cokkorktuk ufak yaralarla atlattim bacaklarim mosmor hala atlamanin enkazin etkisiyle.dun esim geldi hataya 3 gunu yolda gecti onun dun sabah kayinvalidemlerin kirikkaledeki evine geldim.guvendeyim suan cok sukur yarin hemen doktora gidecegim bebegimin hareketleri iyi hep hareketli cok sukur suyum gelir diye cok korktum gelmedi,gorenler karnin inmis dogumun yakin diyor ama bilmiyorum bende asagida hissediyorum hareketlerini eskiye nazaran
. deprem ani ve ilk gunu korkudan cok kasildim 2 gun az bi lekelenmem oldu kan degil ama kahverengi koyu bir akintikimseye soyledim korkmasinlar diye onun disinda depremden sonra cok usudugum ve yagmur altinda bayagi durdugum icin hastalandim hala hastayim cok yipratici bir surecti hastane cantam dahi hazirdi bebegim icin aldigim her sey gitti enkazda uzulmuyorum sag kurtulduk ya elhamdulillah her sey olur olmasada sorun degil. Annemler koydeydi onlar cok etkilenmemis cok sukur annem kardeslerim iyi anneannem , amcam yengem , 20 yasinda kardes gibi bugudugum teyzemin kizi vefaat etti enkaz altinda . Annem dogumumda yanimda olmayacagi icin cok agladi dogumda anne diye aglama yavrum tamam mi dedi aglayarak vedalasirken,bu lafini unutamiyorum.psik olrak coktum. binami goren anneme seyma cikamaz ordan basin sagolsun demisler bu nedenlee annemi gordugumde yari baygindi . Allahim hepimize sabir dayanma gucu versin bir daha yasatmasin kimseye yasatmasin insallah
Size yuk olmak istemiyorum ozaman maddi konuda sikintim olmadigindan iyilerinden marka siparis vermistim fakat suan hic farketmez sizi zora sokmamasi kafiCanim sen aldığın gecelik yada esofman takımlarından örnek model atar mısın, hatta direkt aldığın yerleri ve modelleri beden bilgisiyle gönder onlardan alalim, kafamıza göre almayalım giyemezsin belki
Listeyi güncelleyip etiketlerim canım ona göre ekleme yaparsınKuzum ben hiç takip edemiyorum kim ne aldi, sen işaretleyip yine atar misin. Olmadi ben 3-6 aylik filan mı alayım yenidogan ve 1-3 aydan eksik kaldı mi
Tamam bizi de bilgilendir lütfenArastirma hastanesine gidecegim burda yarin durumumu anlatacagim
2 paket oldu yanılmıyorsam sanırım 2 paket ideal olabilirBen kargoladım iptal edemem ki canım
Canım iyi olmana çok sevindim. Kayiplariniz icin basini sağ olsun , cok zor süreçlerden geçiyoruz malesef. Yapabileceğimiz bir şey olduğunda lütfen haberdar et bizleri, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız her zaman ...Kizlar selamlar hepiniz yazmissiniz dusunmussunuz allah razi olsun dualariniz icin , evim enkaza donustugu icin telefonum esyalarim her seyim enkaz altinda bu nedenle gec cevap veriyorum .
Cok guzel bende buna benzer bir sey almistimEki Görüntüle 3205804 bu şekil bebek çantası ihtiyacın var mı ? Ben böyle bir model kullanıyorum memnunum listeye eklenebilir hatta alabilirim de lazımsa
Kesinlikle 2 paket iyi kullanılıyor da rahat hem2 paket oldu yanılmıyorsam sanırım 2 paket ideal olabilir
Bence de yeterli canım onun yerine başka ihtiyaçlara yönelebilir yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız. Emzirme atleti iç çamaşırı vs. gibi2 paket oldu yanılmıyorsam sanırım 2 paket ideal olabilir
Renk tercihin olur mu canım siyah kullanıma uygun diye ekledim ama tercihin olursa ona göre bakayım. Bir de bana adres atar mısınCok guzel bende buna benzer bir sey almistim
Ben de bunu düşündüm.Bence de yeterli canım onun yerine başka ihtiyaçlara yönelebilir yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız. Emzirme atleti iç çamaşırı vs. gibi