2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Göçük altından çıkarılan bebekleri çocukları gördükçe içim parçalanıyor gözlerim doluyor hemen üzüldüğüm için kasılmam artıyor elimden geldiğince izlemememye çalışıyorum ama işte bazen olmuyor

Tek umudum insanların iyi olduğu fakat buraya girmeyi düşünmemeleri, buna tutunuyorum ve şu an nst deyim. Her şey o kadar garip ki 8bucuk ay hangi duyguları besledim hangi duygularla içerideyim. Allah herkesin yardımcısı olsun

Kizlar merhaba,kac gundur cok kotu durumdaydik,ailelerimiz Malatya'da perisanlar aklimiz fikrimiz onlarda.Kayimvalidemlere bilet ayarlayabildik yarin elecekler insallah.Ben de 34 haftalik oldum,dogum cantami hazirlamadim,beynim durmus durumda,bugun halletmem lazim,cunku kayinvalideler gelince psikolojikmen iyi olmayacaklar,onlarla ilgilenmemiz lazim.Cantaya neler koyacaksiniz,ornek listesi olan paylasabilir mi? İlk dogumum degil ama beynim durmus durumda,bir el atin kizlar liste olan paylasabilir mi?

Çok geçmiş olsun canım benim Allah kolaylık versin inşallah ilk sayfada liste var diye biliyorum Bi bak istersen.

Çok geçmiş olsun canım sağlıkları yerinde di mi ? maddi hasar mı oluştu? Yanınıza gelince içiniz rahatlar benim listem buydu canım umarım faydası olur

Eklentiler

• IMG_20230208_125306.jpg
    149,8 KB · Görüntüleme: 71
Çok geçmiş olsun canım sağlıkları yerinde di mi ? maddi hasar mı oluştu? Yanınıza gelince içiniz rahatlar benim listem buydu canım umarım faydası olur
Sagol canim,canlari sag cok sukur ama evleri oturulmayacak durumda,annemlerin de oyle ama onlar zaten yanimdalardi,hamileliğimde dolayi Aralik ayinda gelmislerdi.Tek tesellim en azindan deprem psikolojisini yasamadilar ama erkek kardesim orda,3 yasinda oglu var,esi 16 haftalik hamile.Bakalim onlar da ucak bileti bakiyorlar,insallah onlari da alacagiz.Allah kalanlara yardim etsin,insanlar cok zor durumdalar

Psikolojimiz çok kötü oldu.. Zor olsa da güzel şeyler düşünmeye çalış canım.. Allah'ım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşallah yavrularımıza.. Zamanında

Çok çok geçmiş olsun canım yaa.. İnşallah sevdiklerinizden güzel haberler alırsınız.. İnşallah da kardeşin ve ailesi de sağlıkla yanınıza gelirler Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Aminn inşallah canım herşey vaktinde ve sağlıkla olsun inşallah

İnşallah onlar da bi an önce güvenli bölgeye geçebilirler

Ben bebek için.. 4 tane takım kıyafet,( çorap, yelek, şapka, çıtçıtlı zıbın), 10 tane bez, ıslak mendil, pişik kremi, 1 tane İnce Bir tane kalın battaniye koydum, biberon koydum her ihtimale karşı
Kendim için; 2 tane pijama takımı, 1 tane polar sabahlık, 3 tane atlet, 3 tane sütyen, 3 tane külot, 1 paket deepend, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt çayı (hipp ve bestlak damla) , terlik, çorap.
Benim çantam bu kadar fazla kalabalık, gereksiz bir şey koymamaya çalıştım

Ultrason kağıdında yazan Koray Altunay sanırım doktorun ismi.
Kızlar dün kontrolüm vardı herşey çok iyi bebeğim 1633 gr 42. cm olmuş. Yanaklarına bakar mısınız

canım listende 10 bez az geldi bana ama normal dogumda 1 gece kalıyorsan sanırım yeter. bir de mama göremedim, biberonu süt sagıp vermek icin mi düşündün. ben de biberon ve mama alıcam ama hala mamanın markasına karar veremedim. onun dısında bende senin listen gibi yapmayı düşünüyorum kalanları. bir de önceki dogumdan kalan göğüs kalkanı vardı onu koymayı düşünüyorum ayrıca süt sağma makinesi.

Doğru diyorsun, ben ilki normal olunca hep kendimi ona adapte ettim sanırım, bez açısından. Ama bez sayısını artirabilirim, ilk zamanlarda çok mu yapiyorlardi unutmuşum ben aradan 10 yıl geçince.
Mama içinde hastanenin yanı eczane, eğer süt sıkıntısı olursa, çocuk doktoruna sorup ona göre bir marka alırım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…