Göçük altından çıkarılan bebekleri çocukları gördükçe içim parçalanıyor gözlerim doluyor hemen üzüldüğüm için kasılmam artıyorKızlar selamlar, depremde yakınlarını kaybeden herkese Allah sabırlar versin, başları sağolsun. Doğum yapacak arkadaşlar için inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız
Ben dün akşam inanılmaz bir sinir boşalması yaşadım. Yani ağlaya ağlaya içim çıktı, haberler, sosyal medya, maraşta yakınlarımız var onlardan gelen haberler. Gerçekten kahroldum, ağladıkça karnımdaki küçüğüm için vicdan yaptım, enkaz altında hamile olan var mıdır diye düşündüm döndüm durdum, enkaz altından çıkan 2-3 aylık bebekler ayakları yüzleri gözümün önüne geliyor gözüme uyku girmiyor. Psikolojik olarak çok kötüyüm.
Bugün sabah hatayda 9 aylık hamile bir kadın enkazdan çıkartılmış, görünce yine ağladım. Allahım yardım etsin herkese inşallah, herkesi sevdiklerine kavuştursun
Kusurabakmayın içimi döktüm buraya ama, kimseyle konuşamıyorum herkes karnındakini düşün deyip azarlıyor, düşünüyorum tabi ama insanız, insanların acısını görüp görmemezlikten nasıl geleceğiz.
İnşallah hayırlı haberler alalım bol bol
Kuzularım ya , nasıl da dayanıyorlar .Göçük altından çıkarılan bebekleri çocukları gördükçe içim parçalanıyor gözlerim doluyor hemen üzüldüğüm için kasılmam artıyorelimden geldiğince izlemememye çalışıyorum ama işte bazen olmuyor
Çok geçmiş olsun canım benim Allah kolaylık versin inşallahKizlar merhaba,kac gundur cok kotu durumdaydik,ailelerimiz Malatya'da perisanlaraklimiz fikrimiz onlarda.Kayimvalidemlere bilet ayarlayabildik yarin elecekler insallah.Ben de 34 haftalik oldum,dogum cantami hazirlamadim,beynim durmus durumda,bugun halletmem lazim,cunku kayinvalideler gelince psikolojikmen iyi olmayacaklar,onlarla ilgilenmemiz lazim.Cantaya neler koyacaksiniz,ornek listesi olan paylasabilir mi? İlk dogumum degil ama beynim durmus durumda,bir el atin kizlar liste olan paylasabilir mi?
Allahın hikmeti işte yiyecek ekmekleri var bu dünyada demekkiKuzularım ya , nasıl da dayanıyorlar .
Çok geçmiş olsun canımKizlar merhaba,kac gundur cok kotu durumdaydik,ailelerimiz Malatya'da perisanlaraklimiz fikrimiz onlarda.Kayimvalidemlere bilet ayarlayabildik yarin elecekler insallah.Ben de 34 haftalik oldum,dogum cantami hazirlamadim,beynim durmus durumda,bugun halletmem lazim,cunku kayinvalideler gelince psikolojikmen iyi olmayacaklar,onlarla ilgilenmemiz lazim.Cantaya neler koyacaksiniz,ornek listesi olan paylasabilir mi? İlk dogumum degil ama beynim durmus durumda,bir el atin kizlar liste olan paylasabilir mi?
Sagol canim,canlari sag cok sukur ama evleri oturulmayacak durumda,annemlerin de oyle ama onlar zaten yanimdalardi,hamileliğimde dolayi Aralik ayinda gelmislerdi.Tek tesellim en azindan deprem psikolojisini yasamadilar ama erkek kardesim orda,3 yasinda oglu var,esi 16 haftalik hamile.Bakalim onlar da ucak bileti bakiyorlar,insallah onlari da alacagiz.Allah kalanlara yardim etsin,insanlar cok zor durumdalarÇok geçmiş olsun canımsağlıkları yerinde di mi ? maddi hasar mı oluştu? Yanınıza gelince içiniz rahatlar benim listem buydu canım umarım faydası olur
Evet Hisar Çamlıca Umut Hanımla devam ediyorumAynı hisler bende de var neden bilmiyorum ve şuan aşağıda bi baskı hissediyorumbu arada hala hisar hastanesine mi gidiyorsunuz?
Çok teşekkür ederimelimde değil Bi tedirginlik korku sardı beni nedense doğumun yaklaştığını kendime kabullendiremedim galiba vakit yaklaştıkça Bi tuhaf oldum nedense İnşallah herşey hepimiz için güzel olur
Tek umudum insanların iyi olduğu fakat buraya girmeyi düşünmemeleri, buna tutunuyorum ve şu an nst deyim. Her şey o kadar garip ki 8bucuk ay hangi duyguları besledim hangi duygularla içerideyim. Allah herkesin yardımcısı olsun
Kizlar merhaba,kac gundur cok kotu durumdaydik,ailelerimiz Malatya'da perisanlaraklimiz fikrimiz onlarda.Kayimvalidemlere bilet ayarlayabildik yarin elecekler insallah.Ben de 34 haftalik oldum,dogum cantami hazirlamadim,beynim durmus durumda,bugun halletmem lazim,cunku kayinvalideler gelince psikolojikmen iyi olmayacaklar,onlarla ilgilenmemiz lazim.Cantaya neler koyacaksiniz,ornek listesi olan paylasabilir mi? İlk dogumum degil ama beynim durmus durumda,bir el atin kizlar liste olan paylasabilir mi?
Çok çok geçmiş olsun canım yaa.. İnşallah sevdiklerinizden güzel haberler alırsınız.. İnşallah da kardeşin ve ailesi de sağlıkla yanınıza gelirlerSagol canim,canlari sag cok sukur ama evleri oturulmayacak durumda,annemlerin de oyle ama onlar zaten yanimdalardi,hamileliğimde dolayi Aralik ayinda gelmislerdi.Tek tesellim en azindan deprem psikolojisini yasamadilar ama erkek kardesim orda,3 yasinda oglu var,esi 16 haftalik hamile.Bakalim onlar da ucak bileti bakiyorlar,insallah onlari da alacagiz.Allah kalanlara yardim etsin,insanlar cok zor durumdalar
Aminn inşallah canım herşey vaktinde ve sağlıkla olsun inşallahPsikolojimiz çok kötü oldu.. Zor olsa da güzel şeyler düşünmeye çalış canım.. Allah'ım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşallah yavrularımıza.. Zamanında
Çok çok geçmiş olsun canım yaa.. İnşallah sevdiklerinizden güzel haberler alırsınız.. İnşallah da kardeşin ve ailesi de sağlıkla yanınıza gelirlerAllah herkesin yardımcısı olsun inşallah
İnşallah onlar da bi an önce güvenli bölgeye geçebilirlerSagol canim,canlari sag cok sukur ama evleri oturulmayacak durumda,annemlerin de oyle ama onlar zaten yanimdalardi,hamileliğimde dolayi Aralik ayinda gelmislerdi.Tek tesellim en azindan deprem psikolojisini yasamadilar ama erkek kardesim orda,3 yasinda oglu var,esi 16 haftalik hamile.Bakalim onlar da ucak bileti bakiyorlar,insallah onlari da alacagiz.Allah kalanlara yardim etsin,insanlar cok zor durumdalar
Ben bebek için.. 4 tane takım kıyafet,( çorap, yelek, şapka, çıtçıtlı zıbın), 10 tane bez, ıslak mendil, pişik kremi, 1 tane İnce Bir tane kalın battaniye koydum, biberon koydum her ihtimale karşıKizlar merhaba,kac gundur cok kotu durumdaydik,ailelerimiz Malatya'da perisanlaraklimiz fikrimiz onlarda.Kayimvalidemlere bilet ayarlayabildik yarin elecekler insallah.Ben de 34 haftalik oldum,dogum cantami hazirlamadim,beynim durmus durumda,bugun halletmem lazim,cunku kayinvalideler gelince psikolojikmen iyi olmayacaklar,onlarla ilgilenmemiz lazim.Cantaya neler koyacaksiniz,ornek listesi olan paylasabilir mi? İlk dogumum degil ama beynim durmus durumda,bir el atin kizlar liste olan paylasabilir mi?
Daha önce paylaştığı ultrason görüntüsü vs varmi bakıyorum da gözümden kaçmış olabilir, belki ordan soy adına ulaşırızKizlar resmi var burda
Ultrason kağıdında yazan Koray Altunay sanırım doktorun ismi.Keşke canım ama yönetim vermez onu gizlilikten dolayıHaberlerde şimdi hatayi gösteriyor ayakta kalan 5-10 bina var neredeyse hepsi yıkılmış. Doktorunu bulmaya çalıştım yazdiklarindan en kötü instagramdan ona ulasacaktim ama onun da adını hiç yazmamış umarım iyidir umarım.
Kızlar dün kontrolüm vardı herşey çok iyi bebeğim 1633 gr 42. cm olmuş. Yanaklarına bakar mısınız
canım listende 10 bez az geldi bana ama normal dogumda 1 gece kalıyorsan sanırım yeter. bir de mama göremedim, biberonu süt sagıp vermek icin mi düşündün. ben de biberon ve mama alıcam ama hala mamanın markasına karar veremedim. onun dısında bende senin listen gibi yapmayı düşünüyorum kalanları. bir de önceki dogumdan kalan göğüs kalkanı vardı onu koymayı düşünüyorum ayrıca süt sağma makinesi.Ben bebek için.. 4 tane takım kıyafet,( çorap, yelek, şapka, çıtçıtlı zıbın), 10 tane bez, ıslak mendil, pişik kremi, 1 tane İnce Bir tane kalın battaniye koydum, biberon koydum her ihtimale karşı
Kendim için; 2 tane pijama takımı, 1 tane polar sabahlık, 3 tane atlet, 3 tane sütyen, 3 tane külot, 1 paket deepend, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt çayı (hipp ve bestlak damla) , terlik, çorap.
Benim çantam bu kadar fazla kalabalık, gereksiz bir şey koymamaya çalıştım
Doğru diyorsun, ben ilki normal olunca hep kendimi ona adapte ettim sanırım, bez açısından. Ama bez sayısını artirabilirim, ilk zamanlarda çok mu yapiyorlardi unutmuşum ben aradan 10 yıl geçince.canım listende 10 bez az geldi bana ama normal dogumda 1 gece kalıyorsan sanırım yeter. bir de mama göremedim, biberonu süt sagıp vermek icin mi düşündün. ben de biberon ve mama alıcam ama hala mamanın markasına karar veremedim. onun dısında bende senin listen gibi yapmayı düşünüyorum kalanları. bir de önceki dogumdan kalan göğüs kalkanı vardı onu koymayı düşünüyorum ayrıca süt sağma makinesi.
Mozaik h. Diyor hastane ismi mi acabaUltrason kağıdında yazan Koray Altunay sanırım doktorun ismi.
O bölgede elektrik ve operatörler hizmet veremiyormus, inşallah bundan dolayı girememistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?