• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım nasılsın? Kaç gündür takip edemedim.. Var mı bir gelişme? Allah sağlıkla kolaylıkla kavuştursun..

Strese girme canım hiç.. Erken değil tam zamanları.. İnşallah her şey yolundadır 🙏 Sağlıkla kolaylıkla kavuşun 🙏 Güzel haberlerini bekliyoruz..
Bende bugün kan tahlilerimi falan verdim cnm sabahtan ama ayağa kalktigim an aşağı doğru sanki yer cekiyo resmen

Hatayla alâkalı böyle bir paylaşım gördüm şimdi şebeke nerdeyse hiç yokmuş bu biraz yüreklere su serpiyor umarım iyilerdir CRASRP CRASRP Y yazosey

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-08-16-17-07-564_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-02-08-16-17-07-564_com.instagram.android.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 90
Rheaa Rheaa canım senin nasıl oldu sancılar ne durumdasin ?
Valla ben kendimde değilim resmen. Üniversiteden çok yakin arkadaşlarım hatayli onlara ulaşamadık, TV izlemesem içim rahat etmiyor izliyorum ağlamaktan helak oluyorum böyle saçma sapan haldeyim. Hamile çocuk bebek videoları beni benden alıyor. Uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum gözümde bir yas ya akıyor ya da akmak için duruyor. Fazla empati kuruyorum sanırım. Yardım gitmediği için enkaz altinda kucağında bebeği donan anneyi öğrendikten sonra kızımdan 1 metre uzağa gidemiyorum korkudan bir şey olur yanında olamazsam diye.
Arkadaşlarıma bugün ulaşabildim TV'lerde görülenden çok daha kötüymüş, daha girilemeyen mahalleler varmış çünkü her yer enkaz.
Screenshot_20230208_161903_WhatsApp.jpg

Kizlar merhaba,kac gundur cok kotu durumdaydik,ailelerimiz Malatya'da perisanlar😔 aklimiz fikrimiz onlarda.Kayimvalidemlere bilet ayarlayabildik yarin elecekler insallah.Ben de 34 haftalik oldum,dogum cantami hazirlamadim,beynim durmus durumda,bugun halletmem lazim,cunku kayinvalideler gelince psikolojikmen iyi olmayacaklar,onlarla ilgilenmemiz lazim.Cantaya neler koyacaksiniz,ornek listesi olan paylasabilir mi? İlk dogumum degil ama beynim durmus durumda,bir el atin kizlar liste olan paylasabilir mi?
Çok çok geçmiş olsun ailenizle de kavuşursunuz inşallah en kısa zamanda. Belki onlar da birkaç günden sonra travmalarından kendilerine gelince bebek eşyalarıyla biraz mutlu olurlar dikkatleri dağılır birlikte de hazırlanırsınız, stres yapmamaya çalışın 😞

Kızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.

Eklentiler

• B915688C-58BB-4260-9BF8-2B8DA4F23ABB.jpeg
    B915688C-58BB-4260-9BF8-2B8DA4F23ABB.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 89
Valla ben kendimde değilim resmen. Üniversiteden çok yakin arkadaşlarım hatayli onlara ulaşamadık, TV izlemesem içim rahat etmiyor izliyorum ağlamaktan helak oluyorum böyle saçma sapan haldeyim. Hamile çocuk bebek videoları beni benden alıyor. Uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum gözümde bir yas ya akıyor ya da akmak için duruyor. Fazla empati kuruyorum sanırım. Yardım gitmediği için enkaz altinda kucağında bebeği donan anneyi öğrendikten sonra kızımdan 1 metre uzağa gidemiyorum korkudan bir şey olur yanında olamazsam diye.
Arkadaşlarıma bugün ulaşabildim TV'lerde görülenden çok daha kötüymüş, daha girilemeyen mahalleler varmış çünkü her yer enkaz.
Eki Görüntüle 3204297
Hepimiz aynıyız kuzum. Çok şükür iyi haberini almışsın 🙏 Allah bekleyen herkese iyi haberler almayı nasip etsin inşallah 😔🙏

Kızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.
Hiç bi fikrim yok canim lekelenmeler oluyor gebelikte ama et beni hiç duymamıştım

Astrologlar şimdi de saros körfezi ve izmir riskli diyip duruyor Allah'ım aklıma mukayyet ol 😭😭😭
Saroz da bizim yazligimiz. Sürekli oradayız nerdeyse. Saroz için yaz aylarini biri söylemişti.
İzmir içinde tehlikeli dendi ama zamanıyla ilgili aklımda bir bilgi kalmadı malesef. Gerçi ne zaman geleceği hiç belli olmuyor ki...
Hepimizin çok iyi bildiği bir inşaat firması öncüsü ve birçok yerde projeleri var "İstanbul’da yapılan binalara hurda metaller ve deniz kumu sattık. Deprem olursa İstanbul’a ordu bile giremez ölen şanslıdır" diyor ve bu firmanın farklı illerde de projeleri var. Söyleyecek o kadar çok sözüm var ki 🤬🤬🤬

Back