Günaydın kızlar iki gündür birşey yazamadım öncelikle umarım kötü bir haber yoktur grubumuzdan. Benim ailemden deprem bölgesinde olanlar vardı iki gündür onları şehirden çıkarmaya çalışıyoruz, yollar kapalıydı benzin yoktu (nasıl açılamıyor o yollar anlayamıyorum?), dün gece çıkabildiler şehirden geliyorlar yoldalar çok şükür bizim kaybımız maddi sadece, can kaybımız yok. Çocukluk anılarım komşularım arkadaşlarımın aileleri enkaz altında şu an, sosyal medyadan yalvarıyorlar aileleri için, afad'a onların adresini atıyorum yapabildiğim tek şey bu ama ekip falan yok ki kime neyi atıyoruz daha bugün yani 3.günde gelebilmiş birkaç kurtarma ekibi ama. Of söyleyecek çok şey var ama hem burada kimsenin moralini bozmak istemiyorum hem kendimi de tehlikeye sokmak istemiyorum, malum başıma apartman inse kimse gelmez ama sosyal medyadan yazdığım bişey için hemen kapıma gelirler.
Bunları yazmamın tek sebebi lütfen bizim yetiştireceğimiz çocukların türkiyesinin zihniyeti de böyle olmasın arkadaşlar bu deprem ta ben lisedeyken bile bilinen bir depremdi, başka bir şey de yazmayacağım bu konuda.
Psikolojik olarak çok yıprandık, bebeğim için ben de kendi hayatıma dönebilmeye çalışacağım mecbur vicdan azabıyla sıcak evimde oturuyorum bu bizim bile hissettiğimiz suçluluğu hissetmeyen asıl sorumlulara da hesap sorulacak bir gün elbet.
Bezler, mama, küçük bir bebe yatağı, kazaklar, bereler vardı onu yolladım belediyeye bir nebze yardımımız olsun diye.
Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başlamam gerek elim gitmiyor iki gündür bu enerjiyle bakmak istemedim çocuğumun güzel şeylerine ama bugün başlamam gerek artık biyerden, nasıl başlayacağım oyalanıyorum evde hala bu saat oldu, kafamı dağıtmam lazım nasıl bilmiyorum.
Ben de tam ona bakiyordum şimdi
Sağol cnm bnm,çok korkarak girdim siteye kötü haber olmasın diye ben de. Elektrik yok çoğu şehirde ,olsa da hatlar çekmiyor, hayatta kalanlar travma ve panik halinde nereye sığınacaklarını şehirden nasıl çıkacaklarını aileleriyle nasıl organize olacaklarını düşünüyorlar şimdi , belki bu sebeplerden buraya girememişlerdirÇok geçmiş olsun canımAllah komşularınızı arkadaslarinizi size bağışlasın deprem bölgesinde olan bı kaç arkadaşımız var biz de onlara ulaşmaya çalışıyoruz ama maalesef CRASRP ve Y yazosey hatay da ikisinden de ses yok... Malatya da bi arkadaşımız vardı onun iyi haberini aldık çok şükür. Akilvar arkadaşımız da Elazığ da depreme yakalananlardan kendisi ve ailesi iyi fakat marasta kayni eltisi ve iki çocukları vefat etmiş
İnşallah canım tek temennimiz er ya da geç iyi haberlerini alabilmekSağol cnm bnm,çok korkarak girdim siteye kötü haber olmasın diye ben de. Elektrik yok çoğu şehirde ,olsa da hatlar çekmiyor, hayatta kalanlar travma ve panik halinde nereye sığınacaklarını şehirden nasıl çıkacaklarını aileleriyle nasıl organize olacaklarını düşünüyorlar şimdi , belki bu sebeplerden buraya girememişlerdirCRASRP ve Y yazosey inşallah iyi haberlerini alırız en kısa zamanda.
Akilvar çok çok üzgünüm başınız sağolsun cnm, maraşın yarısı dümdüz oldu acını paylaşıyorum allah sabır versin sana ve ailene çok zor ,yardım edebileceğimiz bir şey olursa bilelim lütfen.
Tanıyan bir yakını çıkar belki diye ya ne bileyim Hatay'ın halini gördükçe aklıma kötü şeyler geliyo korkarak bakıyorum buraya.Bilmem ki olur mu acaba soyadı ve adresini bilmiyoruz ama
Çok teşekkür ederimMasallah, saglikla kucaginiza alin canim. Merak etmeyin daha durur o :) yavas yavas geliyor masallahhiicc korkmayin cok guzel olacak
Evet az kaldı inşallah dayanır biraz daha. Evet çok etkilendim zaten baş ağrım ve kasılmalarım üzüntüden oluyor farkediyorum elimde olmadan üzülüp ağlıyorum oradakileremaşallah canım sıkıntılı süreci geçirdin doktorum bana 37 den sonra sıkıntı yok merak etme hem senin bebeğin hep önden gidiyordu stres yapma sağlıcakla kavuş bebeğine iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah sizlere de sabırlar diliyorum
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım dayanmaya çalış gündemden uzak kalmaya çalış bu ara malesef ki heryer kabus gibi herşeyi tetikliyor zaten hassas dönemlerdeyiz
çok teşekkür ederiz çok şükürAilesi hakkında bilgi verdi mi peki ailesi adıyaman daydı
canım güzel haberlerinizi almaya o kadar ihtiyacımız var ki inşallah herşey yolundadır ve çok güzel geçmiştir. Bizleri haberdar et lütfen aklımız sende kalmasın
maşallah canım 37 ye az kaldı sık biraz daha dişini yaşadığımız stres de herşeyi tetikliyor sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Düşünmemeye çalışacağım haklısın canım. İnşallah bekler biraz daha karnımdaTelaş etme canım doğum anını düşünerek strese girmemeye çalış. Biraz daha bekleyecektir inşallah sabırsız
Ben de o haberi görünce ekrana yapıştım annesi kızım 9 aylık hamile diyince ama nehir dediler. Bir de hatayda yaralı listesi paylaşılmıştı serap var mi diye baktım hiç göremedimİnşallah onun adi Serapinşallah hepsi sağ salim çıkarlar
Ahbap ve Oğuzhan Uğur'un ihbar hattına yazsak resim ile ulaşamıyoruz diye aslında mantıklı.Gerçekten bu durumdayız.. esim diyor keşke uyansak ve bunlar rüya olsao kadar çok isterdim ki öyle olmasını.
Ya acabaCRASRP in fotosunu ahbap a falan yollasak ne bileyim paylaşım yapsak olur mu elbet tanıyan biri çıkar diye düşünüyorum. Doğru olur mu bilmiyorum. Y yazosey den de haber yok o da Hatay da.
Allah vicdan versin diyecek kelimem yok. Sorsan çok üzülüyordur.
Yasakmış kuzum kişisel bilgileri olduğu içinBen de o haberi görünce ekrana yapıştım annesi kızım 9 aylık hamile diyince ama nehir dediler. Bir de hatayda yaralı listesi paylaşılmıştı serap var mi diye baktım hiç göremedim
Ahbap ve Oğuzhan Uğur'un ihbar hattına yazsak resim ile ulaşamıyoruz diye aslında mantıklı.
Keşke özelde görüşmek için yapılan etkinlikler yasak olmasaydı, sürekli aklımdaYasakmış kuzum kişisel bilgileri olduğu içinÖzelde görüşüyor olsaydık daha kolay olurdu
Sabahın köründe gördüm bu videoyu bende ağladım mahvoldumBu videoya saatlerdir ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?