2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Çok geçmiş olsun, Rabbim yaralarımızı bir an evvel sarmayı nasip etsin

Ben de tv’de izlediğim yardım çalışmalarına imrenerek bakıyorum. Ne güzel çalışıyor insanlar, nasıl canla başla koşturuyorlar koli yapıyorlar. İnsanlar ne güzel cömertçe veriyor maşallah. Hareket imkanimiz kısıtlı olduğu için, oturduğumuz yerden izliyoruz ama Allah hayırsever milletimizden razı olsun, ayağına taş değdirmesin

Sağol cnm bnm,çok korkarak girdim siteye kötü haber olmasın diye ben de. Elektrik yok çoğu şehirde ,olsa da hatlar çekmiyor, hayatta kalanlar travma ve panik halinde nereye sığınacaklarını şehirden nasıl çıkacaklarını aileleriyle nasıl organize olacaklarını düşünüyorlar şimdi , belki bu sebeplerden buraya girememişlerdir CRASRP ve Y yazosey inşallah iyi haberlerini alırız en kısa zamanda.
Akilvar çok çok üzgünüm başınız sağolsun cnm, maraşın yarısı dümdüz oldu acını paylaşıyorum allah sabır versin sana ve ailene çok zor ,yardım edebileceğimiz bir şey olursa bilelim lütfen.

İnşallah canım tek temennimiz er ya da geç iyi haberlerini alabilmek

Bilmem ki olur mu acaba soyadı ve adresini bilmiyoruz ama
Tanıyan bir yakını çıkar belki diye ya ne bileyim Hatay'ın halini gördükçe aklıma kötü şeyler geliyo korkarak bakıyorum buraya.
Kazen CRASRP arkadaşımızın daha önce paylaştığı bir foto var siteden o fotoğrafı alıp ahbap derneğinden sorgulatsak bir sorun teşkil etmez sanırım bu durumda.

Kızlar çok üzgünüm haberleri izleyip ağlamaktan helak oldum. Bebekte etkilenir diye çok korkuyorum. Nasıl büyük bi imtihandan geçiyoruz ülke olarak aramızdan da birileri var galiba şimdi okudum mesajları. İçim parçalandı ne diyebilirim kii. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorz. Keşke bizde gidip yanlarında olabilsek, orda bişeyler yapsak. Tanıdıklarımın acı haberleri geliyor onlara da yıkılıyorum Allah'ım yarabbim yardım et nolur, acı bizlere

Masallah, saglikla kucaginiza alin canim. Merak etmeyin daha durur o :) yavas yavas geliyor masallah hiicc korkmayin cok guzel olacak
Çok teşekkür ederim elimde değil Bi tedirginlik korku sardı beni nedense doğumun yaklaştığını kendime kabullendiremedim galiba vakit yaklaştıkça Bi tuhaf oldum nedense İnşallah herşey hepimiz için güzel olur

hayır bunu yapmayın bizim sitede gizliğe güvenip üye oluyor insanlar. kişisel alanlarına böyle izinsiz girmeyelim lütfen...

Evet az kaldı inşallah dayanır biraz daha. Evet çok etkilendim zaten baş ağrım ve kasılmalarım üzüntüden oluyor farkediyorum elimde olmadan üzülüp ağlıyorum oradakilere İnşallah canım benim aminnnn

İnşallah onun adi Serap inşallah hepsi sağ salim çıkarlar
Ben de o haberi görünce ekrana yapıştım annesi kızım 9 aylık hamile diyince ama nehir dediler. Bir de hatayda yaralı listesi paylaşılmıştı serap var mi diye baktım hiç göremedim
Ahbap ve Oğuzhan Uğur'un ihbar hattına yazsak resim ile ulaşamıyoruz diye aslında mantıklı.

Yasakmış kuzum kişisel bilgileri olduğu için Özelde görüşüyor olsaydık daha kolay olurdu

Leedong canım nasılsın ne durumdasın inşallah herşey iyi gidiyordur sağlıklı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…