• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.
Hamilelikte hormonlara bağlı olarak ben ve et benler çok çıkıyor hatta önceden olan benlerde de büyüme oluyor. Benim boynundaki ben aşırı büyümüştü mesela ciddiyeye gosterdim aşırı büyüme olunca kansere mi çevirdi felaj diye rengi farklilasti çünkü gebelikte normal ama istersen aldirabilirsin dedi.

Kızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.
Bende de çıkmış geçen hafta farkettim, tam boynumda solda birkaç tane, fotoda çıkmıyor ilerleyen günlerde büyürmü bilmiyorum ama elleyince hissediyorum. Geçmişte hiç bir bölgemde et beni çıkmamıştı ilk defa karşılaştım. İnşallah kötü birşey değildir.

Saroz da bizim yazligimiz. Sürekli oradayız nerdeyse. Saroz için yaz aylarini biri söylemişti.
İzmir içinde tehlikeli dendi ama zamanıyla ilgili aklımda bir bilgi kalmadı malesef. Gerçi ne zaman geleceği hiç belli olmuyor ki...
Hepimizin çok iyi bildiği bir inşaat firması öncüsü ve birçok yerde projeleri var "İstanbul’da yapılan binalara hurda metaller ve deniz kumu sattık. Deprem olursa İstanbul’a ordu bile giremez ölen şanslıdır" diyor ve bu firmanın farklı illerde de projeleri var. Söyleyecek o kadar çok sözüm var ki 🤬🤬🤬
Valla böyle paylaşımlar iyi mi kötü mü bilmiyorum. "önlem alın" diyorlar da ne yapabiliriz? En fazla deprem çantası hazırlamak. Devletin, ilgili kurumların önlem alması gerekiyor kim ister enkaz altında kalmak ya😔 yemin ederim anksiyetem tavan yapıyor.

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-08-11-31-03-694_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-02-08-11-31-03-694_com.instagram.android.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2023-02-08-11-29-29-635_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-02-08-11-29-29-635_com.instagram.android.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 73
annewith annewith bunun gibi başka başlıklar da var.

Valla böyle paylaşımlar iyi mi kötü mü bilmiyorum. "önlem alın" diyorlar da ne yapabiliriz? En fazla deprem çantası hazırlamak. Devletin, ilgili kurumların önlem alması gerekiyor kim ister enkaz altında kalmak ya😔 yemin ederim anksiyetem tavan yapıyor.
Malatya da bostanbasi diye bir yer var,yeni yerlesim yeri ve luks sayilabilecek bir bolge,iki milyon sekiz yuz bine ilana konan bir veya iki yillik bina yerle bir.Annemlerin 30 yillik binasi bile ikinci depremde cöktü ilk depremde saglamdi.Yaziklar olsun o binalari dikenlere,onlara saglam raporu verenlere.Deprem Allah tarafindan gelen dogal bir afet o kabulumuz ama onlem alinsa bu kadar magduriyet olmayabilirdi.

Benimde çoğaldı yeni çıkanlar oldu büyüyen ve genişleyenler oldu merak ediyordum ama normalmiş diye okudum🙁

Hamilelikte hormonlara bağlı olarak ben ve et benler çok çıkıyor hatta önceden olan benlerde de büyüme oluyor. Benim boynundaki ben aşırı büyümüştü mesela ciddiyeye gosterdim aşırı büyüme olunca kansere mi çevirdi felaj diye rengi farklilasti çünkü gebelikte normal ama istersen aldirabilirsin dedi.
O zaman sıkıntı yok tahmin ettim aslında hormonlardan mi diye ama aynı yerde birsürü küçük küçük olunca sorayım dedim 🙏🏻
Bende de çıkmış geçen hafta farkettim, tam boynumda solda birkaç tane, fotoda çıkmıyor ilerleyen günlerde büyürmü bilmiyorum ama elleyince hissediyorum. Geçmişte hiç bir bölgemde et beni çıkmamıştı ilk defa karşılaştım. İnşallah kötü birşey değildir.
Haftaya kontrolüm var canım sorup bi güncellerim burayı🥰
Benimde çoğaldı yeni çıkanlar oldu büyüyen ve genişleyenler oldu merak ediyordum ama normalmiş diye okudum🙁
Google da normal diyor ama yine ben bir doktora sorup buraya yazarım canım

minseo minseo canım siz bi ara çikolata siparişleri ile ilgili konuşuyodunuz CRASRP CRASRP de senin verdiğin yerden siparis vermiş olabilir mi bu konuda hiç konuşmuş muydunuz?
Ayrıca ben doktorun paylaşımlarının bi tanesinde beğenenlerin listesinde srp diye birini gördüm ama o mu emin olamadm hesap da gizli😕
Sipariş verdi mi hiç bi bilgim yok canım ya 😔
Malatya da bostanbasi diye bir yer var,yeni yerlesim yeri ve luks sayilabilecek bir bolge,iki milyon sekiz yuz bine ilana konan bir veya iki yillik bina yerle bir.Annemlerin 30 yillik binasi bile ikinci depremde cöktü ilk depremde saglamdi.Yaziklar olsun o binalari dikenlere,onlara saglam raporu verenlere.Deprem Allah tarafindan gelen dogal bir afet o kabulumuz ama onlem alinsa bu kadar magduriyet olmayabilirdi.
Onu diyorum ya bizim elimizden ne gelir ki ne önlem alabiliriz 😔 zemine market açıyorlar adamlar kolonları kesiyor dur diyen yok kağıt gibi çöküyor binalar. Herkesin kaderi müteahhitlerin, denetim yapanların elinde resmen 😔

Doktorun sayfasında bu paylaşımı beğenenlerde srp diye biri var canım sen de bi baksana benziyo mu sence?

Eklentiler

• 7ADDD796-E30A-44E1-8326-B3976E8FD1DA.png
    7ADDD796-E30A-44E1-8326-B3976E8FD1DA.png
    352,4 KB · Görüntüleme: 70
Hiç belli olmuyor fotoda ya emin olamadım 😔
Bende emin olamadım kuzum inşaAllah telefonlarda sıkıntı olduğu için giremiyodur buralara😔 tez zamanda hayırlı haberler alırız inşaAllah🤲🏻
Sosyal medyaya da sınırlama geldi galiba ben de çok yavaşlama var bu gidişle oralardanda haberleşemicez kimseyle

Bende emin olamadım kuzum inşaAllah telefonlarda sıkıntı olduğu için giremiyodur buralara😔 tez zamanda hayırlı haberler alırız inşaAllah🤲🏻
Sosyal medyaya da sınırlama geldi galiba ben de çok yavaşlama var bu gidişle oralardanda haberleşemicez kimseyle
Twitter'a ve tiktok a gelmiş sanırım cenaze görüntüleri paylaşılıyormus instagramda bi sorun yok şimdilik

Kızlar şuan o kadar kızgınım ki.. yeni gitmeye başladığım doktorun asistani inanilmaz ihmalkâr. Geçtiğimiz dönemde bu haftalarda yapılacaklar listesi atacak dedi doktor hanım, kendisine de çıkarken hatırlattım ben msj atacağım merak etmeyin dedi ama bir dahaki randevuya kadar ne gelen var ne giden. Özellikle hani şunlar vardı diye de yazmıyorum ki kendisi sorumluluklarını bilsin.

Neyse bugün 37+0 oldum ve analık izni için huyunu bildiğimden 10 buçukta arayarak hatırlattım. Müsait olunca halledeceğim dedi. Saat 13 de tekrar hatırlatma mesaji attım. Yine ses yok. 15.30 da aradım, bu kez şuan köşkte değilim geçince halledeceğim dedi. Dedim ki 17.00’den önce halletmeniz lazım. Tabi lafı ağzına tıkar edayla yapacağım edeceğim… 16.30 da başka doktoru aradım ama onlarda bizzat benim gelmem gerektiğini söylediler. E devletten kontrol ettim, göremiyorum bir şey. En son doktor hanımın kendisine instagramdan yazdım ( özel numara vermiyor) geriye dönük olarak işlerimi halletseler bile bu mudur ya iş ahlakı?!

İşte biz hep bundan kaybediyoruz, görev ve sorumluluk bilinci yok yok yok.. insanımız iş ahlakından yoksun! Depremde de sağlıkta da Allah’a emanet bir haldeyiz maalesef ( raporu daha alamadım buarada)

Back