Arkadaşlar yumurtanın beyazıni veriyormusnz ben 1 yaşa kadar verilmemesi gerekir diye biliyorum oyuzdn hiç vermedm ben oğluma
Menenjit aşılarını yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım ve yaptırmadım. Bundan sonraki aşıları içinde şüpheliyim. Aşı karşıtı olma yolunda gidiyorum
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun
Benimkinin ilk kelimesi hav hav oldu. Baya havlıyordu evladımMerhaba canımsizleri özledim valla bayadır giremedim ama çocuk ciddi manada elimi kolumu bağlıyor
Kızım baya büyüdü teyzeleri geri geri emekliyor ama hala düz gitmeyi öğnemediayakta durmayı çok seviyor yere sağlam basıyo ama ona da tembellik ediyor canı sağolsun 5 tane dişimiz çıktı. Ek gıda da ne olursa yediriyorum artık ona ayrı yemek yapmıyorum asla ama çok yemek yemekten hoşlanmıyorum emmek hala en sevdiği şey doktorumuzda zorlama asla dedi o yüzden kafama takmayı bıraktım tek sorunumuz demir eksikliğimiz var et yedirmeye çalışıyorum ama canı isterse yiyor onuda..
Sizin bebeklerinizde hayvan görünce aşırı derece seviniyor mu benim kızım kedi köpek görsün çıldırıyo sevmek dokunmak istiyo kahkahalar atıyo hayvanları aşırı sevgiden korkutuyorbu haftasonu hayvanat bahçesine götürücez çok merak ediyorum neler yapacağını
Yok yapmadı. Hiçbir sıkıntı olmadı şükürMerhaba bizde yarın 9 aylık aşısını olacağız. Ateş, huzursuzluk, gece uyumama gibi sorunlar yarattı mı?
Merhaba canımsizleri özledim valla bayadır giremedim ama çocuk ciddi manada elimi kolumu bağlıyor
Kızım baya büyüdü teyzeleri geri geri emekliyor ama hala düz gitmeyi öğnemediayakta durmayı çok seviyor yere sağlam basıyo ama ona da tembellik ediyor canı sağolsun 5 tane dişimiz çıktı. Ek gıda da ne olursa yediriyorum artık ona ayrı yemek yapmıyorum asla ama çok yemek yemekten hoşlanmıyorum emmek hala en sevdiği şey doktorumuzda zorlama asla dedi o yüzden kafama takmayı bıraktım tek sorunumuz demir eksikliğimiz var et yedirmeye çalışıyorum ama canı isterse yiyor onuda..
Sizin bebeklerinizde hayvan görünce aşırı derece seviniyor mu benim kızım kedi köpek görsün çıldırıyo sevmek dokunmak istiyo kahkahalar atıyo hayvanları aşırı sevgiden korkutuyorbu haftasonu hayvanat bahçesine götürücez çok merak ediyorum neler yapacağını
Bu konuda yardımcı olacak kimse yok muuuuu?Kızlar benim bebeğim 9 ay 2 günlük. Her gün kahvaltıda bir yumurta sarısı yiyor. Artık beyazınıda verebilir miyim? Yarın omlet yapıp yedirmek istiyorum da.
Ozmn bende yarn sabah kahvaltısında başlıycm bakalımBüyük oğlumda onuncu ay gibi verdirmişti doktoru, şimdiki doktorumuz da eski ekolden geldiği için bekleyelim dedi ama artık birçok doktor verilebilir diyor. Tabii üç gün kuralına uyarak.
Bende vermiyordum bir yaş beklicektm ama arkadaşlar vermeye başlamış sabah deneyeceğim istersen sende dene 3 gün kuralıBu konuda yardımcı olacak kimse yok muuuuu?
Ben beyazına başlarken haşlama yaparak 3 gün kuralıyla denetmiştim 7.ayda.Bu konuda yardımcı olacak kimse yok muuuuu?
Ben 6 aylıktan beri veriyorum yeni nesil doktorlar onay veriyor bal harç her şeyeBu konuda yardımcı olacak kimse yok muuuuu?
Pazartesi günü oldu. Bir sorun yaşamadık ateş gibi. Huysuzluk baki zatenMerhaba bizde yarın 9 aylık aşısını olacağız. Ateş, huzursuzluk, gece uyumama gibi sorunlar yarattı mı?
7.ayda başladım. Sorun olmadı bizde.Bu konuda yardımcı olacak kimse yok muuuuu?
Kesintisi uzun zamandır var ama henüz dış göremedikÇok geçmiş olsun. Biz yeni atlattık. Başlarda evde çözmeye çalışsamda 2ileri 1geri başarılı olamadım. Pişik oldu bu seferde. 2.haftaya girerken Dr götüreceğini sabah 37.4le uyanıp bir saat dolmadan 38.9 görüp fırladı evden. Yakındaki başka bir hastaneye gittik. Dr ısrarla dizanteri dedi. Gaita negatif çıktı. Ona rağmen dizanteri dedi. Biz ihtimal vermedik ama haftasonu olduğundan başka Dr da götüremedim. O akşamda ateş yükseldi. Pazartesi kontrol için götürdüğümüzde daha iyi durumdaydı ama ishal devam ediyordu. Çarşamba başka bir özel Dr götürdük. Pişik ve ishal yola girmişti. Dizanteri değil dedi. Hepsi dişten kaynaklı dedi. Şimdi iyileştik şükürsizinki de diş kaynaklı olabilir. Takip edin derim
Klima sevmememe rağmen sırf çocuk için bu yaz klimayla geçiyor. Nemi alıyor rahatlıyor çocuk. Ev 27 lerde oluyor gün içinde. 26 27de falan çalıştırıyorum. Güney egedeyiz. Dışarısı 34 35 civarı genelde. Banyo penceresi ve kapısı hep açık. Oradan da taze hava geliyor. Klima açmadığım ilk hafta üşüttü terden. Ne kadar sık değiştiesemde olmadı. Geceleri pencereler açık klima kullanmıyoruzKızlar, odanın ısısı bir termometreye göre 29 diğerine göre, bu en cok satan, 27. Nem 70lerde ne yazik ki. Oğlum terlemekten kurtulamadı. İki saatte atleti ıslanıyor. Gece defalarca üst değiştiriyorum. Siz de böyle misiniz? Sıcaktan mi hastalıktan mi?
Bir de yeni fark ettim sabaha karşı ve sabah mama içerken burnu tikanik gibi geliyor nefes alışından. Bu ter mi onu tıkıyor acaba. Gün içinde normal ama sabahları tikanik gibi. Nasıl yardımcı olabilirim
Bende ne yazmışım, kontrol bile edemeden aceleyle. Elimden tlf almaya çalışan vardı daKesintisi uzun zamandır var ama henüz dış göremedikbir de oğlum 41. Haftada doğdu. Herkes dişiyle gelecek diye takiliyordu
Seninki anlaşılıyorBende ne yazmışım, kontrol bile edemeden aceleyle. Elimden tlf almaya çalışan vardı da
Atlet ya da tişörtle yatirsam da kolları terleyip soğuyor herhalde buz gibi oluyor. Ne giydireyim şaşırdımKlima sevmememe rağmen sırf çocuk için bu yaz klimayla geçiyor. Nemi alıyor rahatlıyor çocuk. Ev 27 lerde oluyor gün içinde. 26 27de falan çalıştırıyorum. Güney egedeyiz. Dışarısı 34 35 civarı genelde. Banyo penceresi ve kapısı hep açık. Oradan da taze hava geliyor. Klima açmadığım ilk hafta üşüttü terden. Ne kadar sık değiştiesemde olmadı. Geceleri pencereler açık klima kullanmıyoruz
Atlet ya da tişörtle yatirsam da kolları terleyip soğuyor herhalde buz gibi oluyor. Ne giydireyim şaşırdım